Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Oct 14, 2006 13:57:27 GMT 2
Összerakható repülõmakettek: INGYEN!
Bohó ifjúkoromból megmaradt két darab mûanyag összerakható repülõgép-makett, melyek befejezésére az elmúlt 8-10 év alatt nem volt idõm. Ezeket szívesen felajánlanám annak, aki érez magában késztetést a pepecselésre, magyarán annak, aki tényleg összerakná õket.
1, Spitfire MKx 1:72 (II. világháborús, angol vadászgép) minimális készültségben. (légcsavar összerakva, lefestve)
2, Mig-15 1:72 (1950-es éra, sugárhajtású CCCP gép) gyári doboz nélkül, de egyébként még nincs hozzányúlva.
Elsõ komoly jelentkezõ kapja, egyben, vagy külön.
Presbiter
|
|
|
Post by fenyx on Oct 14, 2006 19:31:07 GMT 2
Én szívesen összerakom őket, régen én is repülőmodelleztem, meg most úgyis állandóan maketteket rakok össze. Ettől függetlenül ha mégvalaki erős késztetést érez, hogy összerakja szívesen átengedem, viszont az alkatrészek tartóváza mindenképp kell
|
|
|
Post by < D > on Oct 15, 2006 20:51:54 GMT 2
Engem a Mig érdekelne
A Spiti az nem annyira. Ájem akomoly jelentkező, a Migre. Már csak akor amiatt is, egy '50es vadász, húú, azok a hajtómúvek. hmm.. azok a futóművek. Meghát még nme csináltam ilyet, és érdekelne.
légyszi..légszi...légyszi
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Nov 5, 2006 12:08:17 GMT 2
Van valakinek eladó Ray O'Sullivan: Sötét Zarándok c. könyve? vagy ha nem is eladó, de elolvasásra odaadná
----- már tárgytalan -----
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Nov 8, 2006 22:45:23 GMT 2
Lánc csuklya eladó 3000 Ft. 9mm-es karikák és 1.5-ös rozsda mentes acél huzal.
|
|
Afrinus
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Afrinus on Nov 9, 2006 18:25:03 GMT 2
Eladó!!! Láncing!! 2mm rosdamentes acélból 12mm-es belső átmérővel. előbb utóbb térdigérő hosszu ujjú. Súly: kb. 11-12kg Irányár 9000HUF
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Nov 9, 2006 20:19:45 GMT 2
Miújs Dani, eladod a láncingedet? Már nem kell, vagymi?
Presbiter
|
|
Dante La'Pok
Fórumtanonc
Tag - Szeged
Halfling rouge...
|
Post by Dante La'Pok on Nov 10, 2006 12:13:31 GMT 2
Nekem kellene 1 láncing so mmegegyezhetünk. Meg érdekelne a lánc csuklya. Bár azért megnézném elõtte.
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Nov 10, 2006 15:43:32 GMT 2
Edzésen meg lehet tekinteni vagy ha sûrgõs megbeszéljük. Többit PM-ben,msn-en, szóban mert ez a topic nem ennek a helye.
|
|
Afrinus
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Afrinus on Nov 11, 2006 9:13:06 GMT 2
A láncing kell de csinálok hejette másikat meg kell a pénz. Peták msn-en beszéljük meg
|
|
Dante La'Pok
Fórumtanonc
Tag - Szeged
Halfling rouge...
|
Post by Dante La'Pok on Nov 14, 2006 12:40:05 GMT 2
Oda nem mehetek (msn) mert otthon kiderültek a jegyeim és így nem gépezhetek meg edzhetek.
|
|
ducky
Fórumlakó
Tag - Szeged
http://lancing.atw.hu
|
Post by ducky on Jan 22, 2007 17:36:05 GMT 2
Egyedi láncingek késziteset vallalom, rettentoen rovid hataridovel! A megrendelõ megszabhatja: - a lancszem belsõ/kulsõ meretet - a lancszem vastagsagat (1.8, 2.0, 2.2) - a lancing fazonját, gondolok itt a méretekre Amin nem változtathat: - a tömege(6-14kg, mérettõl fuggoen) - kiváló minõség - félelmetesen rövid határidõ(2-4 hét, fazontól függ) Ezen kívül egyéb láncszerelésekkel is foglalkozok: - lánckesztyû: -kétujjas -otujjas -láncmelltartó -láncszoknya -láncsapka Extrém esetekben kedvenc plussállatnak is készitek lancinget, vagy barmilyen lanc viseleti darabot.... A részletekkel MSN-en vagy mobilon vagy e-mailben keress meg... A megrendelt termékek valtozó árúak: - a vásárló ajánl egy árat, majd ezen vitatkozunk.....
|
|
|
Post by < D > on Feb 17, 2007 23:10:22 GMT 2
Eladó ketrec!!
Kisálatoknak: patkány, hörcsög tengerimalac stb kiváló.
36x50x60cm 3 ajtós kivitel aluminium rács, barna műanyag tálca
Újjonan ez a model 4500-4800 ba kerül boltban, ez csupán 1200 Ft. ennek megfelelően kissé viseltes darab, de ez csukán, némi karc, és egy picit lecsempült sarkat jelent. Azért adom mel, mert már nincs rá szükségem, és foglalja a helyet.
|
|
Ryell
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Ryell on Feb 18, 2007 10:20:35 GMT 2
Erre gyorsan lecsapok és vinném is...pont jól jön
|
|
|
Post by < D > on Feb 18, 2007 16:01:46 GMT 2
ment a levél. a részleteket levélben beszéljük meg. Eladó még: Vampire - The Masquarade - Alapkönyv (bolti ár 4790) ár: 4000 HUFVampire - Camarilla - kiegészítő szabálykönyv (bolti ár 3990) ár: 3000 HUFVampire - Toreador Clan - Klánkönyv (bolti ár 2490) ár: 2000 HUFHA mind kell, akir egy Klánregényt adok ingyen: Asszamitát vagy Toreadort. Mindegyik könyv, hibátlan kötésű és borítójú, lapjai tiszták, alig használtak. Azért adom el mert nem használom őket. Jelenleg is a fiókomban vannak, vászonba tekerve!
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Feb 26, 2007 18:03:44 GMT 2
Még mindig eladó az 1. oldalon meghirdetett film. immáron a komoly túljelentkezést látva 500HUF-ért
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Mar 6, 2007 15:37:08 GMT 2
H.M.V.Helyen Malom utca 48. szám alatt vasárnapi napokon 600 HUF / db áron, hétköznap 600 HUF / kg áron kaphatók KIZÁRÓLAG bõr és kevés mennyiségben szõrme cuccok (kabát, nadrág, mellény stb stb...) Live-os ruha ill. annak alapanyagának beszerzésére tökéletes a hely. Gondoltam ezt megosztom veletek, mert tényleg szuper a hely. Nyilván van selejt is, meg gáz, de azért többségében használható darabok vannak. Ha kell szívesen elmagyarázom, hogy merre van, mi már jártunk ott, és a netes térkép nem egészen pontos. Na csók a családnak.
|
|
|
Post by < D > on Mar 7, 2007 8:21:59 GMT 2
csizma, bakancs, és ilyesmi is kapható, vagy csak ruhanemû?
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Mar 8, 2007 10:30:06 GMT 2
Igen, van csizma és bakancs is. Vasárnapi napokon az is 600 HUF / db áron. És egész jók vannak. De egyébként a www.vatera.hu weboldalon is van sok bakancs, most azt hiszem 3000 HUF / db áron vannak surranók (több ezer db), minden méretben, szintén használtan. Szólj, ha kell a cím, vagy írásbeli kalauzolás, mert kicsit másfelé van az utca, mint ahogyan a térkép mutatja. Egyébként táskák is vannak (kézi, oldal, hát, UTAZÓ, stb. ...) vasárnap 300 HUF / db áron. A hét többi napján nem tudom, hogy mennyiért. Szombatonként pedig nem tudom, hogy nyitva tart e.
|
|
Ryell
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Ryell on Mar 8, 2007 16:33:17 GMT 2
Na, ez engem érdekelne...kaphatnék címet és/vagy útmutatást?
|
|