|
Post by < D > on Jun 6, 2007 5:59:36 GMT 2
ezt nem tudom mire érted Fil...
te mint Shil'gaz Vadász (zsivány kaszt), nem tudsz nagyon a darreni dolgokról de nem aggódj, készülnek oda (a S. oldalra) is sztorik
...csak nekem is úgy számol a kismutató ahogy mindenkinek, könyörtelenül.
|
|
|
Post by fenyx on Jun 6, 2007 10:24:42 GMT 2
Ha a Sil'gaz történelemre gondoltál Fil, akkor hacsak nem burokban növesztett könyvektől elzárt királykisasszonyt játszol (erősen kétlem ) ismered néped történelmét.
|
|
|
Post by fenyx on Jun 6, 2007 16:49:52 GMT 2
TELJES ÁLLÁSÚ NJK-k, és szervező társam! (tehát: Lotus, Dorka, Darken, Sorex, Dama) Vasárnap/szombaton ráérnétek-e megbeszélésre a művházban? Szombaton délelőtt érek rá, vasárnap képlékeny.
|
|
|
Post by < D > on Jun 6, 2007 19:11:09 GMT 2
szombat de jó
Azok akik eljönnek készüljenekrá, hogy tartok azért egy rövid, átvezetést a dolgokon.
Ne azért viselj fehér övet, mert jó fej vagy, hanem azért mert tudsz valamit! - na ez lesz a címe.
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Jun 6, 2007 20:51:48 GMT 2
Én ráérek szombat délelőtt .
|
|
|
Post by fenyx on Jun 8, 2007 10:28:57 GMT 2
NO akkor aki tud jönni: 10től leszek, legyetek ti is. TÉMÁK Küldetések, feladatok Tanítási feltételek Ereklyék NJK szablyok/feladatok Árak általában Előtábor: időtartam feladatok Technikai kérdések: szükséges anyagok, építés stb... Ezen felül amire igény és idő lesz.
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Jun 8, 2007 12:19:41 GMT 2
Tanítási feltételek NJK szablyok/feladatok Árak általában Ezekről ha lehet értesítsetek engem is, meg megpróbálok még ma elkapni valakit konzultáció céljából emesen.
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jun 8, 2007 18:54:25 GMT 2
|
|
|
Post by < D > on Jun 8, 2007 21:36:11 GMT 2
Köszönöm, Sorex! Azonban néhány napot mégy csúszik, mert itt ott vanank még hibák a szövegben. Nem kötelezõ - de jól jön. - Ahogy szinte semmi nem az. ...de tudni fogod, mi van a fákon túl, és segít elképzelned ezt az egészet. ...sajnos ha párhuzamosan halad 4-5 munka akkor egyik sem készül el... A megbeszélés témái közül, engem talán 2 dolg érintene. Lehez hoa zt privátban is megtudjuk beszélni. Majd látjuk. egyenlõre ennyi .. megyek visza a vendégségbe
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Jun 9, 2007 17:12:29 GMT 2
újabb kérdések: - több varázslatnál is szerepel, hogy nevén kell nevezni a célpontot, de mi van ha nem tudom a nevét? (föleg a játékos nevét) egyértelmüen nem lehet leírni? pl: láncinges harcos kék köpenyben - a Feloldozást használhatom magamon? - Éteri viharra lehet Ellenvarázst használni? - ha eltépen a tekercset, de megölnek mielött kimondanám a nevét, akkor létre jön a varázslat, vagy elveszik a tekercsem? - a negatív karmák "gyűjtésével" sötétedik az elme? pl: ha van hármam, akkor már kiegyensúlyozattlanabb, "gonoszabb" stb. leszek, vagy csak az 5.-nél lesz változás? az íj teszt tetszik
|
|
|
Post by fenyx on Jun 10, 2007 11:35:08 GMT 2
Ha nem tudod a nevét, nem működik a varázslat. Nem elég egyértelműen leírni. (játszatok kérdezősködjetek ) A Feloldozást használhatod magadon. Ha eltéped a tekercset, de még varázslás közben kinyírnak: nehéz kérdés, sztem mindíg adott helyzettől és pár másodperctől függ, hogy érvényes volt-e a varázslat, vagy nem. A negatív karmáknál előfordulhat ilyen igen. Kicsit távolabbi leszel a többi embertől ahogy gyarapodnak. Egy rajzfilmes példát tudnék felhozni: amikor egy szereplőnek megy a feje fölött a kis fekete felhő, na az egy tipikus sok rossz karmás helyzet. (nem konkrétan a felhő a lényeg, hanem a hangulat amit áraszt) Gonoszabb pedig nem leszel, csak távolabbinak érzed magad a többi embertől.
|
|
|
Post by < D > on Jun 10, 2007 13:26:26 GMT 2
Lassan lesz értelme ellátogatni a live veboldalának Históra menűpontjára.
Lassan, ugyanis, rendeződik, és felkerül az öszes kiegészítő, világleíró, hangulatkeltő, történelmi jellegű írás. Ami segít jobban elmélyedni, belemerülni, elképzelni, felmérni... stb.
Jó szórakozást hozzá, és elnézést a csúszásért. Tudjátok, nem csak leírni kellett, hanem kitalálni is, és rendbeszedni is a nagyrészét.
Álatlánosan azt tudom mondani, hogy:
sil'gazoknak - Silgaz + Közös Kereskedő NJKknak - Közös coraxiaknak - Darren kir. + Közös
Ha valaki kivadássza az esetleges hibáat, és készít egy hibajegyzéket, az részt vesz a kamunyeremény játékon, de nagyon meg fogom köszönni neki.
..és persze esetleges véleményeket, észrevételetek nyugodtan lehet írni, nen fogjátok vissza magatokat.
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Jun 10, 2007 19:24:40 GMT 2
Beren Zatary árulása Igazság Csillagkereső ezekre azt írja, hogy nincs ilyen cím ellenerőzid, hogy jól írtad-e Más: Orvgyilkos: képes áldozatát meglepetésből, tőrével megérintve megölni; erre bárki képes nem? ha mögé tud lopakodni egy varázsló vagy harcos, akkor ő is meg tudja ölni, így nem látom értelmét mérgezés: ha egyértelmű, hogy nem tudod az italba mérget tenni, akkor ügye nem tud megmérgezni, hiába van képessége? (pl: saját poharamba tölt a saját vizemből a szemem előtt
|
|
|
Post by fenyx on Jun 10, 2007 19:57:51 GMT 2
Igen mindenki képes rá, de az orvgyilkos kap egérutat És ha nem veszed észre a szinte láthatalan mozdulatot ahogy a port belepergette az ujja végéről a poharadba? De általában én is azt mondanám, hogy nem. Ez a helyzet is olyan mint a halálod pillanatábanivarázslás, a játékosok józan eszére marad, hogy megoldjanak egy ilyen helyzetet.
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Jun 10, 2007 20:20:51 GMT 2
az egyértelműség kedvéért lehetne a mérgezést úgy, hogy ténylegesen bele kell tenni vmi pocsék izű lötyit, és így meg sem kell mondani, hogy megmérgezték; ahogy elfogja a hányinger, ő is rájön ;D
|
|
|
Post by < D > on Jun 10, 2007 20:55:40 GMT 2
mert te meginnál egy füstölő sört Guz? Hát persze hogy nem. De sem lehetőségünk, sem képzettségünk, nicns olyan anyagokat elő áálíani, ami szintelen szagtalan, nem mérgező, és elkeveredik az italban, és rossz ízű. így lehetővé téve a képzettség tökéletes liveos leképezésést. de ha már in nüanszokra tévedünk, akkor remélem,hogy vértekből, igaziakat hoznak a játékososk ... ez egy (szimulációs) játék akinek képzettsége van valamire az azt meg tudja tenni. magánvélemény hangzott el
|
|
|
Post by lofwnyr on Jun 10, 2007 21:00:14 GMT 2
én a magam részélröl azt mondom h só sót kéne tenni az italban azt tuti észrevenék és nem is mérgezö...
|
|
|
Post by fenyx on Jun 10, 2007 23:03:08 GMT 2
A livenak elméletileg az lenne a lényege hogy eljátszhass valakit aki nem te vagy. Attól mert valaki méregmester orvgyilkos szeretne lenni, még egyáltalán nem biztos, hogy megvan hozzá a kellő kézügyessége hogy észrevétlenül megsózza a kólád. Ugyan nagyon sok téren nincs olyan megoldás ami lehetővé tenné számunkra, hogy eggyáváljunk álmaink hősével, vagy gaztevőjével, ahol csak lehet azért érdemes ezt elősegíteni. Tehát: a mérgezés marad ahogy volt, nem kell sem sót sem földet sem arzént potyogtatni a másik bögréjébe. (hogy elhangozzon egy racionális érv az ömlengésem mellett: sokan allergiásak vagy túlérzékenyek bizonyos dolgokra, bármilyen rosszízű vagy hasonló anyagot vezetnénk be kockáztatnánk a mérgezést.)
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jun 11, 2007 14:58:24 GMT 2
Guz kösz a hibajelzést, már kijavítottam ha mégse jó akkor jobbklikk->frissítés nem olvassa újra a forrást ez a hiba szóval így jó lesz... hamarosan fel lesz töltve még pár novella és még két menüpont be fog vándorolni az oldarra de még dolgozok rajta... Sorex
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jun 11, 2007 22:39:00 GMT 2
először is sry a duplapostért de megér egy újat SZóval így a vége felé eléggé belehúztam a honlappal szal sokat fejlődött és még fejlődik és a tartalom is gyarapodik szóval tessék látogatni és mindenkinek ajánlom hogy az első oldalon a logónál a menüsorban és sok helyen tegye meg a következőt: jobbklikk->frissítés... agától nem frissül pedig iszonyúsok frissítés van szóval tegyétek meg ti... a menüben tudom van helyesírási hiba majd kijavítom de képek a menüpontok és a betűtípusban nem volt "ő" szóval majd sajátkezűleg megcsinálom és akkor jó lesz de ez lehet hogy holnapra marad szóval addig nézzétek el nekem HollóLiveSorex
|
|