Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Aug 24, 2005 20:50:28 GMT 2
ugy tudom nem lessz semmi családi program a KHJ ideje alatt ugy hogy sztem megyek ;D a ruhám készen van, majd holnap elviszem edzésre. sátrat is tudok vinni.
|
|
|
Post by < D > on Aug 25, 2005 12:19:39 GMT 2
Üdv
Kecskeméten vagyok, a Mûszaki Infó tanszék, egy szabad terminálján, és üzenem a szegedi lovagrendnek, hogy szivesen megyek Göböllõre, szóval velem számoljanak, a cspat építésnél. Nem valószínû azonban hogy el tudok menni a mai edzésre ugyanis albérlet problémák adódtak és a gyomrom már vérzik annyir aideges vagyok. //nem szúrt seb !! - Máté //
Remélem hamarosan látjuk egymást addig is
G L Ó R I A G L Ó R I A G L Ó R I A G L Ó R I A G L Ó R I A .... ÓRIA
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Aug 25, 2005 13:35:55 GMT 2
Dama, Göd re megyünk
|
|
|
Post by fenyx on Aug 25, 2005 14:18:26 GMT 2
Hajkrá az albérlet vadászattal...ne add fel! keress olcsót!
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Aug 25, 2005 14:37:29 GMT 2
Kár hogy nem tudsz itt lenni... ;( Azt lehet tudni hogy mikor látunk újra?? Sorex
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Aug 25, 2005 15:13:34 GMT 2
Fenyx: a SZINnek van egy kis hadijáték feelingje (sár és sátrazás), szóval megéri. Amúgy meg vegyél példát a Presbirõl, õ tegnap este 5 csajszival bulizott. ;D
|
|
|
Post by fenyx on Aug 25, 2005 23:32:10 GMT 2
Fenyx: a SZINnek van egy kis hadijáték feelingje (sár és sátrazás), szóval megéri. Amúgy meg vegyél példát a Presbirõl, õ tegnap este 5 csajszival bulizott. ;D sokat kell még tanulnom...nagyon sokat
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Aug 29, 2005 15:02:05 GMT 2
hmmmnnnnnnnn................. Miért van mindenki így elveszve?
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Aug 29, 2005 15:08:08 GMT 2
Elveszve??? Én naponta 10 szer megnézem a fórumot de sehol senki és semmi... Épp írnni is akartam hogy KIHALT A FÓRUM!!! Sorex
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Aug 29, 2005 17:56:41 GMT 2
én is ezt néztem de ugy látszik akor be indult maradjon is igy... amugy sorex akkor lesz köpeny?
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Aug 29, 2005 19:54:22 GMT 2
Szerintem lesz hogyha lesz pénzünk... de egyenlõre nem ez az elsõ nálam... Lotusnak a köpeny az elsõ de nekem egy rakat hulladékbõr és szétvágni és összevarrni és egy kész is a csinos kis otthonka... akarom mondani BÕRVÉRT!!!!!!!
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Aug 30, 2005 19:33:08 GMT 2
Üdv! Nos, a jó kis SZIN után most ismét a dolgos hétköznapok jönnek! Amúgy a Lovagrend szép számban képviseltette magát az Ifjúsági Napokon: találkoztam lenn a kissé nekivadult Lotus-sal; Dorkával, és Zoarral közösen is voltam lenn, Fenyx és Nóri pedig szombaton egy ideig velünk együtt buliztak, de végül a mi rajunk bírta jobban! Amúgy a SZIN-t túlélési gyakorlatként is felfoghatjuk, és máris megúsztam, hogy offtopic legyek! Üdv: Presbiter
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Aug 30, 2005 19:56:33 GMT 2
Én ezt nem tudom felfogni!!! Itt van ez a téma hogy "Napi Beszélgetés" ide kell írni mindent amit akarunk tehát bármirõl szólhat mint az elsõ üzenetnél is "esett az esõ..." tehát ebben a témában lehetetlen offtopicot csinálni szerintem... Remélem feléled a fórum is és az élet megy tovább és az iskola kezdetével még jönnek azért edzésre... Sorex
|
|
Zoarre
Administrator
A Szegedi Rendh?z Kapit?nya
A boldog ?let titka: napf?ny, tenger, p?lmaf
|
Post by Zoarre on Aug 30, 2005 21:22:09 GMT 2
Hi Mindenkinek! Visszatértem!!! ;D Ezt tekintse mindenki annak aminek akarja (fenyegetés, esetleg biztatás). Úgy néz ki, hogy ha addig el nem gázol egy kamion, akkor a most csütörtöki edzésen már ismét jelen leszek és segítem fiatal és kevésbé fiatal testvéreink felkészítését a Szörnyû Gödi Kelta Irgumburgum Hadi Játék istentelen megpróbáltatásaira. Akivel még nem találkoztam, az jobb ha már most elkezd rettegni!!!! ;D Egyébként köszönöm kérdésetek, jó volt a nyaralás. Még most is nyaralás feeling van rajtam, pedig már dolgozni kellene. Egy kicsit nehezen sikerül összeegyeztetni a kettõt, de azért lassan menni fog. A SZIN nagyon jó volt. Igaz kicsit hosszúra nyúlt két egymást követõ nap is, de megérte. Ennél már csak Sziget volt jobb, de tényleg csak egy kicsivel.... Egyenlore ennyit kivántam hozzátenni a döglött fórum feltámasztásához. Készüljetek csütörtökre....!!!!!! ;D Üdv és GLÓRIA
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Aug 30, 2005 21:27:44 GMT 2
Éljen!!! Visszatért a másik mester is... Ideje tanítani minket gõzerõvel(legalábbis rám nagyon rám fér...) Remélem leszel edzésen mert így lesz aki irányítsa a másik csapatot ha éppen ketté oszlunk... Sorex
|
|
Zoarre
Administrator
A Szegedi Rendh?z Kapit?nya
A boldog ?let titka: napf?ny, tenger, p?lmaf
|
Post by Zoarre on Aug 30, 2005 21:35:11 GMT 2
Sorex! Rendben van. Megtanítom neked, amit tudok! De azt neked kell majd tudnod, mikor és hogyan használod a tanultakat. Ne felejtsd el mit mondott Sun Tzu: A jó hadvezér csak akkor támod, amikor már megnyerte a csatát. Amikor már kiéheztette és morálisan szétrombolta az ellenség seregét. Akkor már harc nélkül lehet megnyerni a csatát. A jó hadvezért onnan lehet megismerni, hogy nem hallasz a harci tetteirõl és dicsõségérõl, mégsem tér vissza soha vert sereggel. Na ennyit a moralizálásról... A diplomácia Presbiter asztala!
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Sept 1, 2005 14:41:52 GMT 2
Bölcsen beszéltél zaore nagy Úr. Remélem Lordságod tényleg jol érezte magát a nyáron ;D. én is nehezen szokok vissza nyár bol a hétköznapokba nah de ma akkor edzés!! (már alig várom ;D )
|
|
Rohen
Fórumtanonc
Fel?vezett Tag - Szeged
|
Post by Rohen on Sept 2, 2005 12:43:02 GMT 2
Hol vegyek erõs de könnyû fát a kardomhoz?
|
|
|
Post by < D > on Sept 3, 2005 13:39:14 GMT 2
Mint mindannyian tudjuk, én vagyok, a rendház, Kecskeméti nagy követe....
Tehát, önkéntes számûzetésem Kecskeméten...
MIkoron, elûzettem, az Ur távoli városába ......
Tehát, jelenleg Kecsón vagyok, de hétvégén hazajátok, jövõhéten regisztrációs hét van, ez egy fõiskolás dolog, azt jelenti, hogy csak elõadásra kell bejárni, gyakorlatra, laborra, és tanórára nem, tehát sok a szabad idõm /relatíve/.
Remélem a csütörtököm úgy alakul, hogy le tudok utazni szegedre, az edzésre, és nem csak mint NJK. Riu, az újjam gyógyul, szóval bosszúm kegyetlen lesz. amyenyiben nem sülyedünk a sárba.
Addig is minden jót, és kitartás
G ----------- L -------------- Ó ------------ R ------------ I ------------- A
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
A bossz? hidegen a legjobb
|
Post by Uwel on Sept 4, 2005 19:47:56 GMT 2
Lithas Ismét suli edzésre nehezen de forumra könyen tudok jönni. Presbiter: Mikor lesz Lovag gyûlés? Mert volt szó róéa hogy sokaknak nehéz ,megoldani a hétköznapi edzést. Azonkívül volt szó rolla hogy lesz ijjásszos edzés is. Mikor???
|
|