Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
A bossz? hidegen a legjobb
|
Post by Uwel on Sept 4, 2005 20:12:32 GMT 2
Szomorú Hírem van!!!!!! PP Lord úgy döntött most egy darabig nem jön edzésre mert unja. Külünösen a vár védést. Szeritem Nagyon király!!
|
|
|
Post by fenyx on Sept 4, 2005 21:23:51 GMT 2
igazán kár...furcsa, pedig annak idején engem pont az fogott meg, mivel nem csak ezstelen üsd az arcát, hanem kicsit gondollkodni is kell...no mind1 ízlések és...
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Sept 5, 2005 19:47:12 GMT 2
Nos, az elmúlt néhány napban nem volt internetem a szolgáltató jóvoltából, de megoldódott végül ez a probléma is. A Rendházgyûlés idõpontja még mindig kérdéses, ennek több oka is van. Az elsõ, hogy még most sem tudjuk pontosan, hogy mikor érünk majd rá a legtöbben, a cégünknél még pl. szabadságolások vannak, másrészrõl pedig a kedvesem Szegedre költözésével is sok szerveznivaló van. A hétvégi edzésekrõl továbbra is ugyanaz a véleményem: pénteken este inkább szórakozni mennek az emberek, szombat de. punnyadnak, este-délután már buliba indulnak, vasárnap vagy családi programok, vagy tanulás van.... Ezért nem tartom kifejezetten jó ötletnek a rendszeresített hétvégi edzést, de pl. a szombat kora délutáni különóráktól nem zárkózom el. Íjas edzés a következõk valamelyike lesz, a héten megpróbáljuk eldönteni a dátumot!
Üdv: Presbiter
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Sept 5, 2005 19:55:06 GMT 2
Sajnálom, hogy így döntött, mindazonáltal tisztában vagyok azzal, hogy nem lehet mindenkinek a kedvére tenni...még az edzésekkel sem. Ha PP Lord részt vett volna hadijátékon, akkor tudná/értené a várvédõs gyakorlatok hasznát és jelentõségét. Nem gyõzöm eléggé hangsúlyozni, hogy fontosnak tartjuk az egyéni teljesítményket, de meggyõzõdésünk, hogy a Lovagrend igazi ereje a csapat együttmûködési képességeiben rejlik. Éppen ezért -szándékaink szerint- szórakoztató és változatos módon ezt igyekszünk sokat gyakorolni és fejleszteni. Ezzel együtt mindig lehetõség van egyéni harcra is, idõrõl-idõre vannak olyan edzéseink, ahol ezek a párharcok vagy Arénaharcok kapnak nagyobb hangsúlyt.
Üdv: Presbiter
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Sept 5, 2005 20:55:59 GMT 2
Szerintem a vár védös gyakorlata edzésen nagyon is szükség van. Mert üge a játékon amiken én voltam azokon áltlában a feladatunk vár védés volt , kivéve Daninak és Zsoltinak szoval ez nagyon kell gyakorolni. A csapatos harcot is sokat kell gyakorolni szerintem mert játékokon általában csapatban ütköznek meg az emberek, legalább 3v3. A páros harc játékon az arénában lesz, meg esetleg ha két felderitõ vagy kosza szerü össze kap. szovel erröl enyit...szerintem...( én ezeket tapasztaltam a pályafutásom során )
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
yumi - a csapat tengerimalaca
|
Post by Lotus on Sept 5, 2005 22:13:53 GMT 2
hm megunni emr várat védünk? lol ez érdekes 2. íjas edzés? ez mit takar? akkor addigra megpróbálom elkésziteni az alfa verziós ijjam:) csak aza gond hogy most szeptemberben hihetetlen sok dolog gyült össze. de megpróbálom:)
|
|
|
Post by fenyx on Sept 5, 2005 22:43:59 GMT 2
Hajrá hajrá, jó lenn íjazni egyet (bakker jól írtam, és elsőre...komoly^^) Én meg igyekszem beállítani a nyílpisztoylom, asszem már sikerült, csak az ujjam túl fáradt volt a végén és foylton remegett a kezemben..no majd esetleg holnap ^^
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
yumi - a csapat tengerimalaca
|
Post by Lotus on Sept 6, 2005 14:26:03 GMT 2
még mindig érdekel hogy mit takar ez az ijjas edzés bõvebben:) egyébként ez majd a jelentés megismerése után lesz idõszeru, , de ha kell a rendes ijjam (40 fontos) és vesszõm meg a teljes szaktudásom rendelkezésre áll..
|
|
|
Post by fenyx on Sept 6, 2005 20:00:48 GMT 2
kíváncsi vagyok, mindíg is lenyűgözött az íjászat...azért almát nem rakok a fejemre XD
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by Uwel on Sept 6, 2005 20:24:51 GMT 2
Lithas! Szerintem is a legfontosabb a várvédés és minden ami csapatban teszünk!!!!!!!!!!!!!! Lehet Hogy igazad van Presbi de sokaknak nagyon nehéz a Jétköznapi edzést megoldani. Ma elhoztam a koliba a fegyvereimet. Mondanom se kell hogy mindeki ki akart hívni. Persze csaak haverok. De Egész délután jobban ki férasztott mint egy edzés!!! RIA RIA GLÓÓÓÓRIA!!
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Sept 6, 2005 21:11:52 GMT 2
Természetesen értelmetlen lenne megtiltani, hogy a saját fegyverrel rendelkezõ tagok otthon, párban, vagy ismerõsökkel gyakoroljanak, játszanak. Ellenkezõleg; magam részérõl támogatom, hogy ez edzésen kívül is csiszoljuk a tudásunkat és képességeinket. Mindazonáltal mindenkinek, aki a Lovagrend tagjának vallja magát be kell tartania bizonyos szabályokat. Ezek a szabályok leginkább értünk vannak, de ezzel együtt egyfajta, csak ránk jellemzõ fegyelmet is jelentenek, tulajdonképpn védjegyeink. Ilyen pl., hogy bemelegítés nélkül sohasem indulunk küzdelembe. Ennek okait az edzésen elégszer hallhattátok. Nyilván, azért, hogy a barátokkal "csapkodjatok" pár percet, ahhoz nem kell az egész edzésen használt mozgássort végigcsinálni, de a lábat, kezet, vállakat mindenképpen szükséges megmozgatni. Ebben példát kell mutassunk, fõleg a felövezett tagok és tapasztaltabbak felelõssége, hogy ezt a szabályt betartsuk. A másik, hogy amennyiben valakit bármilyen kis sérülés is ér, az okozó a "sértett" mellett marad mindaddig, amíg annak szüksége van rá, vagy ameddig sérüléseit el nem látják. Ez elsõsorban a lelkiismeretetekre van bízva, de ha valaki ilyen módon cserben hagyja társait, akkor azt szankcionálni fogjuk. Több apróbb ezekhez hasonló dolgot említhetnék még, pl. azt, hogy pajzsot/dárdát ne adjunk a teljesen kezdõk kezébe, vagy, hogy ne hagyjunk el fegyvereket és társakat a csatákban. Most azonban elsõsorban ezeket ajánlom figyelmetekbe, köszönettel: Presbiter
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by Uwel on Sept 7, 2005 15:08:14 GMT 2
Lithas Nagyon Szivesen veszem ezen tanácsokat meret mindenki Tölem vár tanácsot mit hogy kell csinálni. De Én tudásom nem tudom át adni mert nmég nincs. De a FEgyelmet én is megkövetelem márt csak azért is mert ha a tanárok durvának itélik akkor le állítják.
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by Uwel on Sept 7, 2005 15:10:19 GMT 2
Dárdárol jut eszembe Öcsém magának csinláta de ne engedje senki neki mert mindig lágyékot talál:)
|
|
|
Post by Eassk Astos on Sept 7, 2005 15:20:37 GMT 2
Dárdárol jut eszembe Öcsém magának csinláta de ne engedje senki neki mert mindig lágyékot talál:) Én hasonló okból nem dárdázom. Eddig Ryu-t és Fenix-et szúrtam szemen (Gomen ) Így dárdával meg sem próbálkozom inkább.
|
|
|
Post by Eassk Astos on Sept 7, 2005 15:36:26 GMT 2
Rossz hír (legalábbis nekem részben). Sikerült felvennem egy tárgyat, amit már 2 hete hajtok, és kiderült, hogy csüt. 17:00 tõl van. Így az elsõ félévben nem leszek edzéseken. Gomen Így csak fórumon fogok elõfordulni, meg ha lehet akkor mennék majd keltára is. De ha marad el órám ott leszek edzésen. Addig itthon gyakorlok.
|
|
Rika
Fórumlakó
Tag - Szeged
|
Post by Rika on Sept 7, 2005 18:29:01 GMT 2
Vagy akkor is jöhetsz ha hamarabb vége van az órának...gondolo 17-19ig tart...a "beszélgetős " edzésekre simán jöhetsz.
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by Uwel on Sept 7, 2005 20:31:19 GMT 2
Kedves teraflare és rika Kik vagytok mert nevetek nem mond semmit de persze lehet hogy csak nekem nem. Ha nem lenne Túl nagy kérés a bemutatkozó részen mutatkozzatok be. Köszi
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by Uwel on Sept 7, 2005 20:34:00 GMT 2
Egyébként olyat senkitöl nem hallok hogy pl kinek milyen volt a napja. Mert egyébként a tobik ilyen nevü hogy napi beszélgetés.
|
|
|
Post by Eassk Astos on Sept 7, 2005 21:12:13 GMT 2
Kedves teraflare és rika Kik vagytok mert nevetek nem mond semmit de persze lehet hogy csak nekem nem. Ha nem lenne Túl nagy kérés a bemutatkozó részen mutatkozzatok be. Köszi Kedves Uwel. Ha lennél szives megnézni a 4. embert aki bemutatkozott a bemutatkozásoknál... (azért nem ismerheted ezt a nicket mert ez nem játékosnév. azért is van kicsivel írva. a játékosnéven még gondolkodom) Háát végül is 18:45 ig tarthat az óra, így talán 19-re tudnék menni. (Vajon mit gondolhatnak majd a Siemenses csávókák mikor meglátnak egy halom "kolbásszal" a hátamon )
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Sept 8, 2005 21:48:41 GMT 2
Én csak Rika-t nem simerem
|
|