|
Post by fenyx on Sept 8, 2005 23:22:35 GMT 2
Rika a barátnőm nóra, maj bemutatkozik ha nethez jut, meg eszébe Iszonyatosan jó volt a helyszínelők double ep!!!!!! Imádom tarantino-t! imádomimádomimádomimádomimádomimádom!!!!!!!!!
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
A bossz? hidegen a legjobb
|
Post by Uwel on Sept 9, 2005 11:17:58 GMT 2
CSak a végét láttam de jóóó volt
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Sept 9, 2005 15:21:58 GMT 2
látom akkor haza értetek a helyszinelök re fenyx én nem szeretem az ilyeneket de bizti jo volt!! ( micsoda fanatikus rajongok ;D )
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Sept 9, 2005 20:35:52 GMT 2
Nos, a weboldalon kissé pofozgattam, mert kissé lemaradtam pl. a Hét Képe dologgal is, ahol most újabb mókás fotókat lehet megszemlélni. Felkerültek még a Rendházgyûléssel kapcsolatos fontos tudnivalók, ezeket légyszíves olvassátok el! Üdv: Presbiter
|
|
|
Post by Dama on Sept 12, 2005 11:00:09 GMT 2
sajnos lemaradok mindenrõl, ami fontos lenne .....
remélem ehéten lesz szombaton egy kis pluszedzés és akkor nekem is elmondják, ami nem tudok.
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Sept 12, 2005 19:29:09 GMT 2
Felöllem mehet a szombati plussz edzés... rá érek
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by Uwel on Sept 12, 2005 19:53:58 GMT 2
Szombati edzést? Remek jo volna. dijjazom
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by Uwel on Sept 12, 2005 20:05:12 GMT 2
Lenne egy kérdésem elöléptetésre Lehet számitani? Egyáltalán milyen témák lesznek? Az edzés idöpontján kivül?
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Sept 12, 2005 20:16:17 GMT 2
Bocs Uwel de ha elolvastad volna amit Presbiter írt hogy: Leírt mindent a Tagsági oldalon akkor tudnád hogy ezek a témák lesznek: "A Lovagrend címerének beiktatása, elõadás a Lovagrend eszméirõl, és céljairól, beszélgetés, és elõléptetések." És ha elolvasod amit Prasbiter írt atgsági oldalon akkor tudni fogod hogy mi lesz még a gyûlésen és milyen "jogaink" lesznek stb. ... A szombati edzés sztem nekem és tesóimnak is jó lenne de még nem biztos... Sorex
|
|
Rika
Fórumlakó
Tag - Szeged
|
Post by Rika on Sept 12, 2005 22:42:26 GMT 2
Szombat mehet tőlem is, és sztem Damának (tamás, hetneb....tudjátok) is jó d ha jól emléksuem workshoppolunk...no persze akinek nincs mit workolnie, az jöhetne edzni is.
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by Uwel on Sept 13, 2005 15:16:46 GMT 2
Hol találom a GKHJ szabályait? Presbitert azt mondta hogy tegnap jelenik meg.
|
|
Zoarre
Administrator
A Szegedi Rendh?z Kapit?nya
A boldog ?let titka: napf?ny, tenger, p?lmaf
|
Post by Zoarre on Sept 13, 2005 16:19:48 GMT 2
Üdvözletem Hölgyek és Urak!
Csak rövid hozzászólást szeretnék eszközölni.
Mindenkit buzdítok, hogy jöjjön a csütörtöki rendház gyûlésre, mert fontos témákról lesz szó, és nagyon lényeges információkat hallhattok a Lovagrendrõl.
Mindenkit várunk.
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Sept 13, 2005 18:57:41 GMT 2
[glow=red,2,300]Uwel![/glow] Én utánanéztem és ezt találtam: "...Sok új infóval sajnos nem szolgálhatok, annyi bizonyos, hogy szept. 15-én, vagy az azt követõ napokban lesz szabályrendszer..." Tehát nem kell aggódni mert ahogy én Presbitert ismerem, amint lesz valami szabályrendszer õ azonnal ad egy linket... (s ez még csak a minimum mivel lehet hogy a tagoldalra beágyazza...) [glow=red,2,300]Más:[/glow] Igyekszem majd ott lenni a rendházgyûlésen de semmi sem biztos mivel rendet kell raknunk meg ilyenek... De szerintem ott leszek én s fivéreim is... Sorex
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Sept 13, 2005 19:27:30 GMT 2
Gyorsan tegyetek rendet aztán gyertek amugy már várom a gyülést kiváncsi vagyok meg már tényleg jo lenne beszélgetni igy közösen a loagrendröl. ugy hogy én tuti megyek.
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by Uwel on Sept 13, 2005 19:51:09 GMT 2
Sorex: Egy másiktopikban Presbiter ezt irta: "Szept. 12én minden infó fenn lesz! (szabálykönyv és alaptörténet). A jelentkezés szept.19tõl kezdve indul majd meg. " ma szeptember 13 van
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Sept 13, 2005 21:00:15 GMT 2
Üdv!
Nem annyira szeretem ezt a számonkérõ hangnemet, ahogy már írtam, amint lesznek infók (és nekem meg idõm, hogy feltegyem), akkor megírom a fejleményeket a honlapon. Egyébként az erre szolgáló topicban ezt most meg is teszem... Presbiter
|
|
|
Post by fenyx on Sept 13, 2005 22:28:35 GMT 2
Emlékeztet a bagázy a macskám kölkeire, amikor nem kapnak kaját...XD Velius már próbálkozott infot tömni a fejembe, de nem ártana egy fiksz itteni verzió is....hogyan jussak el a szőregi művházba? (kiindulási pont legyen a szécsényi tér)
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Sept 13, 2005 22:59:57 GMT 2
Annyi bizonyos, hogy 60-as buszra kell felszállni, és a szõregi templom után kell jelezni, de pontosan nem tudom, úgy volt, hogy Peti/Ylmor megírja. A Szerb utcán van a mûvház, de ez az ideiglenes, mert nem készült még el az új. A kapuban mindenesetre lesz valaki, így nem lehet eltéveszteni. Azért várom még Peti útmutatóját is! Presbiter
|
|
|
Post by < D > on Sept 14, 2005 13:15:37 GMT 2
Sziasztok Kösz [glow=red,2,300]Rika[/glow], hogy említesz, valóban, szeretnék minde alkalmat megragadni, ugyanis tõlen független okok eléggé megnehezítik az edzésre járást. Gondolkoztam tanrend váltáson, de sajnos az elõadások fixek, és azon nem tudok változtatni. Az utolsó óra gyakorlat, azon kötelezõ a részvétel, és semmit sem érek 1 db 45 perc minusszal. ha sikerülna 3 órát nyerenm, akkor tudnék szegedre utazn, odaérni. ...már nem vagyok annyira neki búsolva, hára a rendházvezetõnk, baráti szavainak. Szóval az élet megy tovább. Üdv mindenkinek (az újra találkozásig) remélhetõleg, egy közeli hétvégén... :-) Dama, Het-Neb, vagy épp ami, csak jól ejtsétek :-)
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Sept 14, 2005 14:13:07 GMT 2
Fenyx és a többieknek! A következõképpen lehet eljutni a mûvházba:Felszálltok a 60,60y-os buszra.Szõregen a Coop (ilyen zöld színû és a Rózsa kocsma után következik)nevezetû boltnál le kell szállni és a Szerb utca nevezetûn kell menni és balra lesz,kb 10perces út, egyfajta sarkon van és rálehet látni egy templomra. Ennyi, remélem tudtam segíteni. Amúgy most csütörtökön ott lesz edzés???(szept.15-én)
|
|