Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Nov 23, 2008 1:54:34 GMT 2
Ismét sikerült a rendház körüli leveleket összetakarítani, a rendházban is sikerült rendet rakni. Szóval nem volt hiába való a mai nap sem, már az is jól volt, hogy dupla annyian voltunk, mint legutóbb, ennek nagyon örültem. Szeretném mindenkinek megköszönni, hogy ott volt, és remélem, hogy majd a hólapátolásban is jeleskedünk majd télen.
Ceta
|
|
|
Post by < D > on Nov 23, 2008 10:48:54 GMT 2
Én csak az első 1,5-2 órára tudtam eljönni, de jó volt mert szemmel látható eredményt tudtunk felmutatni. Hála a hatalmas műanyag gerebjének. Kiváló szerszámnak bizonyult. Persze a jó szerszám kevés. Dolgos kezek is kellenek mellé, azonban ebből sem volt hiány ezen a hűvös szombati napon. Valóban jó hangulatban telt a takarítás. Mindenki tette a dolgát, nem kelett senkit sem noszogatni, hogy ha már eljött akkor fogja meg a dolgok végét. A csapat egy szem lánya is derekasan takarított, cipekedett és söpört, míg mi a kertet tettük rendbe, szintén "féltő gonddal". Helix, UdvarKözép(földe) nagy varázslója lett. Mert egyetlen suhintására az avar-nép soktucatnyi gyermeke került előbb nagy halmokba, aztán zsákba. MÉG TÖBB ILYET !
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Nov 26, 2008 12:48:26 GMT 2
|
|
|
Post by < D > on Nov 26, 2008 13:47:49 GMT 2
Nem semmi. Bár a "nagyrózsaszín" ellen nem állnék ki ...soha ! :-D Néhány dologra szeretném felhívni a figyelmeteket. Frissült a Lovagrend oldalán a Hírek rovat, remélhetőleg sokak számára örömteli a hír. Nézzétek meg! Hamarosan (a hét végén) RHGY, az az Rendházgyűlés. Ezzel kapcsolatban néhány fontos dolog.- Gyülekező a Rendházban lesz!
- Azok akiknek ez lesz életük első rendházgyűlése mindenképpen, a többieknek pedig frissítésként talán nem árthat ha elolvassák a Tudnivalók a Rendházgyűlésről című dokumentumot. A Tagjainknak szóló aloldalaknál kattint a tovább gombra, itt található a dokumentum.
Amennyiben nem rendelkezel jelszóval a belső oldalakhoz akkor azt az RHPtől tudod kérni. (hollorend+rhp@gmail.com - egy kis segítség)
- Amennyiben tudsz hozz enni és inni valót, a lovagrend most nem, vagy csak kevés közös kaját fog venni a közös kasszából.
Erről az eseményről nem fogok körlevelet küldeni. LÉGYSZÍVES ÉRKEZZ PONTOSAN !
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Dec 2, 2008 23:19:24 GMT 2
|
|
|
Post by < D > on Dec 3, 2008 19:22:55 GMT 2
ez talán valahol a Humor topic magasságában talán.... szerintem
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Dec 3, 2008 23:35:49 GMT 2
Szerintem nem zavart bele semmilyen érdekfeszítő eszmecserébe
|
|
Ryell
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Ryell on Dec 10, 2008 17:46:16 GMT 2
Szerintem meg ne legyünk már annyira lusták, hogy ne tudjunk párat kattintani azért hogy abba a topicba linkeljünk be valamit ahová való...
|
|
Ryell
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Ryell on Dec 10, 2008 17:48:06 GMT 2
Figyelem! Aki akar még pólót rendelni, az holnap edzés első felében megteheti! A póló ára 1200 Ft, aki szeretne venni az a pénzt is hozza rá, mert csak így tud rendelni.
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Dec 10, 2008 19:56:00 GMT 2
Szerintem meg ne legyünk már annyira lusták, hogy ne tudjunk párat kattintani azért hogy abba a topicba linkeljünk be valamit ahová való... Bagoly mondja ...
|
|
Ryell
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Ryell on Dec 10, 2008 22:28:27 GMT 2
Bagoly mondja ... Nem bagoly, Kata...reméltem hogy ennyi idő alatt legalább a nevem megjegyzed, sajnálom ha nem sikerült Amúgy ha bármi zavar szólj nyugodtan...nem kell ám célozgatni, a szép szóból is értek. Reméltem hogy te is, de.....hát ezt is sajnálom. És ha már bagoly akkor rakok egy videót a HUMOR topicba...szerintem durva...
|
|
|
Post by < D > on Dec 11, 2008 11:31:42 GMT 2
Darken Rahl (újabban Csubi), ha felmerült benned az " érdekfeszítő eszmecsere" mint fogalom. Akkor néha azon is elgondolkodhatnál, hogy kezdeményezz egyet. Piszkálódásban már jó vagy, építő jellegű hozzászólásokra is rá lehet gyúrni. 18 évesen már elég sok mindet lehet tenni ezért az egészért. A beszólogatásnak és csesztetésnek pedig nem nagyon van helye a jól működő csapatokban. Szeretném ha az elkövetkezendő évben ez a társaság valódi csapattá kovácsolódna össze. - csak hogy tudd miért írom le ezt neked (is).
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Dec 11, 2008 16:39:03 GMT 2
Dama: Iuventus ventus. Majd kinövöd... (vagy nem ) Egy sorozat belinkelése a Napi beszélgetések topikba szerintem legalább annyira témába vág, mint a pólóügy aktuális állása, vagy egy hagyományőrző videó, vagy a mátrix n+1. paródiája Biztos a szociális intelligenciámmal van a baj. " Érdemi" rész (mert ez másnak is hasznára válhat) És itt egy jó kis blog, a cím alatt van egy rövid kis leírás, miről is szól. katpol.blog.hu/"Only the dead have seen the end of war." "Üdvözlet, kedves olvasó! Páran háborús fanként úgy döntöttünk, hogy indítunk egy szakblogot. Ma már szinte minden utolsó újságíró azt gondolja, hogy ért a biztonságpolitikához, sajnos gyakran hozzá is szól - lásd a legendás kérdést az utca emberéhez a Metro című újságban 2001. szeptember 11. után: „Ön szerint ki fog törni a harmadik világháború?”. Az iraki és libanoni háborúk hatására pedig önjelölt "szakértők" egyre növekvő hada osztja az "észt" aszimmetrikus hadviselésről és más hasonló témákról újságokban és TV-műsorokban egyaránt. Mi már nem bírtuk tovább nézni a dilettantizmust, ezért elérkezettnek látjuk az idejét, hogy kicsit helyre rakjuk a dolgokat. Nem kérünk a béke/szeretet/virágok hippiszentháromságából, a politikai korrektségből és a hasonló közhelyekből. Mi a háborúról írunk, minket ez érdekel. Ha ez neked nem tetszik, akkor jobban teszed, ha már most felhagysz a blog látogatásával."
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Dec 12, 2008 18:19:12 GMT 2
Na most már elegem van az idétlenségetekből! Ez mind a hármótoknak szól! Dama: ha az oldal tetejére nézel, akkor láthatod, hogy mi sem a megfelelő topicba írtunk, azoknak a rendházban kéne lennie, de senkit se zavarta, hogy itt van a napi beszélgetésekben.
Így fölösleges volt ezt a vitát megindítani. Szerintem a napi beszélgetésbe minden belefér, vagy talán nem azért van ez a neve?
Gondolkodjatok ezen egy kicsit, és utána kezdjétek egymás szekálását!
Ceta
|
|
|
Post by András on Dec 12, 2008 21:46:42 GMT 2
Teljesen egyetértek az előttem szólóval úgyhogy egyikőtök se kontrázzon rá arra, amit Ceta írt. Mindhárman hibáztatok és kész.
Csaba tetszik az oldal amit belinkeltél, sok érdekes dolog van rajta.
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Dec 12, 2008 22:16:37 GMT 2
Teljesen egyetértek az előttem szólóval úgyhogy egyikőtök se kontrázzon rá arra, amit Ceta írt. Mindhárman hibáztatok és kész. Mea culpa, mea maxima culpa... Azt reméltem, hogy értenek a célzásokból is, de sajnos csalódnom kellett... [ ;D]
|
|
|
Post by András on Dec 24, 2008 10:33:43 GMT 2
Boldog Karácsonyt Kívánok mindenkinek!
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Dec 24, 2008 14:40:34 GMT 2