GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Jan 15, 2009 14:11:51 GMT 2
Így utólag is Boldogat!
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Jan 15, 2009 17:43:48 GMT 2
Kösz! Az volt
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Jan 25, 2009 11:43:45 GMT 2
a Parthiscussal való közös edzés hogy alakult?
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Jan 25, 2009 20:45:37 GMT 2
Nem volt más mint a többi edzés azon kívül,hogy egy kicsit többen voltunk, mint amennyien szoktuk lenni. Úgy érzem hoztuk a formánkat és tévesek voltak (ebből az edzésből is kiindulva) a régi utójelzések is, hogy elvertek volna minket. (azért ők sem voltak annyira rosszak)
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Jan 25, 2009 21:15:12 GMT 2
Jó lenne összehozni egy /vagy több/ össznépi edzést majd tavasszal, amire elhívnánk a Parthiscust és a Leone Domust is. /úgy tudom, ők is szívesen lejönnének/
|
|
|
Post by < D > on Jan 27, 2009 15:11:21 GMT 2
Üdv!
Aki rendelt edzős pólót az mindenképp jöjjön el az edzésre, vagy annak elejére. Megérkeztek a pólók, Szerdán kiosztásra kerülnek.
|
|
Afrinus
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Afrinus on Jan 28, 2009 16:44:24 GMT 2
Hello!
A mai edzsésr esajnos nem tudok menni az előzetesekkel szemben mert kiderült hogy el kell olvasnom holnapig egy kötelező olvasmányt. Sorry.
|
|
|
Post by < D > on Jan 29, 2009 0:17:25 GMT 2
Búcsúzom Nehéz szívvel írom le ezeket a sorokat ám szükséges, mivel sokan nem jöttetek el ma az edzésre, és amit mondtam még sokakra tartozik, nem csak az ott megjelentekre.
Szeretnék ez úton is elköszönni tőletek: kilépek a Hollószárny Lovagrendből. Az elmúlt évek meghatározóak voltak életemben, telve megannyi kellemes együtt töltött órával. Sosem fogom feledni ezt a sok jót és izgalmasat, amiben köztetek volt részem, amiket veletek éltem át. Ha eddigi munkámmal nem tudtam megköszönni, akkor talán már nem is fogom tudni. Rengeteget tanultam, fejlődtem, és gyarapodtam köztetek, és minden régi tagnak külön szeretném megköszönni, hogy társam volt.
Nem szeretném feledni, vagy bármi mód letagadni ezt a közel négy együtt töltött évet. Szeretnélek titeket ezek után is a barátaimnak tekintetni és jól esne, ha ti is annak tekintenétek engem. SziasztokViszontlátásraKelt: 2008. január 28. a 2009-es év második Edzésének napján Damacsek L. Tamás Dama
|
|
|
Post by András on Jan 29, 2009 18:21:23 GMT 2
Üdv mindenkinek!
Először is nagyon sajnálom hogy így kellett döntened, gondolom nyomós okod lehetett, de számítok rá hogy egyszer elmeséled.
Pénteken kb 3-4-től lesz láncos megbeszélés. Pillanatnyilag kinek van kulcsa a rendházhoz aki el is jönne? Elsősorban azokat várom (várjuk, ha többen is leszünk) akik eddig is láncoztak és van félig kész láncingük vagy egyéb hasonló tárgy. Időtartamba nem feltétlenül lesz hosszú, mert elsősorban megbeszélés jellege lesz.
András
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Jan 29, 2009 18:48:20 GMT 2
Én holnap délután nem érek rá, de ha Gúz szándékszik menni, akkor odaadhatom neki a kulcsot. (vagy bárkinek aki felhív, és bejön érte a Ságváriba 8 és 14.00 között)
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Jan 29, 2009 21:58:11 GMT 2
Nem tudok menni, meg hát készen is van egy inem
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Jan 29, 2009 22:53:11 GMT 2
Én bemegyek Ságváriba. Majd hívlak.
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Jan 30, 2009 23:59:52 GMT 2
Keresek egy könyvet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a címe: KARDOK, TŐRÖK, BUZOGÁNYOK
aki elvitte sürgősen juttassa vissza a rendházba, vagy szóljon nekem és elmegyek érte!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Jan 31, 2009 13:38:14 GMT 2
Lecsíptem egy rudat Gyümi, ha kell, gyere el érte.
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Jan 31, 2009 16:44:44 GMT 2
Vasárnap délután 3-tól tartanánk egy edzést, főleg hosszúkardra koncentrálva a rendháznál, illetve az udvaron. Akit érdekel a dolog, az jöjjön el, hozzon edzősruhát (lehetőleg jó meleget, mert kint leszünk az udvaron. Gyakorló és fém kardokat Gúz és én viszünk le.
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Feb 3, 2009 19:23:45 GMT 2
a holnapi edzés megint csak 7-től lesz vagy rendesen 6-tól?
|
|
|
Post by András on Feb 4, 2009 15:04:30 GMT 2
Ez pontosan mit jelent hogy 6tól vagy 7től? Előtte be lehet menni a művházba? Mert, én megpróbálok 6ra oda menni.
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Feb 4, 2009 15:23:48 GMT 2
Azt én sem tudom, hogyan leszünk a nagyteremben. Esetleg valaki?
Csiszi: mostanában 6-tól 7-ig fent vagyunk az egyik kis helységben, mert lent a nyugdíjasok tornáznak, mi utánuk szoktunk lemenni és edzeni. Előtte fent hasznosan próbáljuk eltölteni az időt, ebben Helix szokott az élben lenni különféle játékokkal, amik fejlesztenek is minket. De ha ma ez így lesz akkor meglátod. Szóval nyugodtan gyere 6-ra.
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Feb 5, 2009 23:06:07 GMT 2
www.thehuntforgollum.com/"Hú emberek! készül egy új rövid lotr film. Csak nem Peter Jackson bácsi késziti el nekünk, hanem egy lelkes "kis csapat".... Szerintem egészen igényesre sikeredik, én biztos meg fogom nézni A film Aragorn útját mutatja be ahogyan keresi Gollumot (mert ő tudja hol a gyűrű, és kikínozták belőle)."
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Feb 16, 2009 19:16:35 GMT 2
Hála vagy inkább sajnos, de készen lett Helix láncinge. Úgyhogy lesz egy páncélozott egyszemélyes tank hadosztályunk is.
|
|