Helix
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Helix on Jun 17, 2009 9:42:54 GMT 2
Hát én úgy látom/érzem, hogy süt a nap... Nem tudom mi erről a vélemény, de nekem ilyenkor ingerem támad csobbanni egyet, de hogy ez ne legyen egy magányos dolog sok egymástól eszakított ember számára, ezért azt hiszem el kell készíteni egy nem túl szervezett, de szervezett programot is hozzá... Mondjuk csinálhatnánk ilyen szerdai kánikula időpontban!? Meg kellene egy plakát is. Mondjuk egy ilyen: Aztán már csak valakinek el kell vinnie a balhét amit a sértődések okoznak, az majd leszek én (a Csapat építő szakfelelős managger). És köszönöm még a közreműködést a Marketing szakmanaggement egész stábjának is. Szóval Induljon a Fóka-Móka...
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Jun 19, 2009 16:26:47 GMT 2
Holnap is lesz edzés 4-től, én nem biztos hogy leszek (Gúz tartja valszeg), de ütőkardokat meg a fémkardomat viszem többieknek gyakorolni. Csak az a baj, hogy 7-től bankett azt odajutást még meg kell álmodni.
|
|
|
Post by Avaaris L'Rathyen on Jun 20, 2009 13:44:09 GMT 2
Lesz szombaton edzés?
|
|
Dodo
Fórumlakó
Tag - Szeged
|
Post by Dodo on Jun 28, 2009 22:51:36 GMT 2
Vége a Rózsaünnepnek! Szerintem jól teljesítettünk, habár volt mikor kevesek voltunk, de összességében megálltuk a helyünk! A felvonuláson is jelen voltunk jól is mutattunk, de sajnos látható vált némi hiányosság amit majd korrigálni kell. DE CSAK ÍGY TOVÁBB!
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Jul 6, 2009 9:49:31 GMT 2
Szerdán 6-tól tartunk hosszúkardos edzést, szombaton nem lesz, mert akkor se Gúz se én nem leszünk itthon. Eddig Csiszi meg Gyümi jelezte, hogy valószínűleg ráér.
|
|
|
Post by Avaaris L'Rathyen on Jul 6, 2009 11:30:08 GMT 2
Valószínűleg én is megyek...
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Jul 6, 2009 21:43:08 GMT 2
Gúz is mondta, hogy jön meg egy-két ismerősöm is .
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Jul 10, 2009 8:51:59 GMT 2
Jövőhét szombaton, julius 18-kán kerül megrendezésre a Nándorfehérvári emléknap, amin a Hollószárny Lovagrend rendezőként és esetleges fellépőként vesz részt. Akit érdekel, és szívesen eljönne segíteni a szervezésben őt szeretettel várjuk.
Az emléknap utáni hétben egy ]Rendházgyűlésre kerítünk sort, amire minden tegunkat elvárjuk. az esemény vsznleg a csütörtöki edzés helyett lesz megtartva. Kérem, aki nem tud eljönni az jelezze itt a fórumon.
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Jul 15, 2009 12:57:21 GMT 2
Jövő hét péntek délután workshopot tartunk! Ennek keretében tervezzük kiüríteni a nagy dobozt, amiben most a rossz fegyverek vannak. Amit tudunk, megjavítunk, amit nem, azt bedolgozzuk vagy kidobjuk, úgyhogy, akinek van ott fegyvere, amit nem szerene esetlegesen elveszteni, azt vigye el/rakja külön/írjon rá cetlit.
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Jul 20, 2009 18:15:11 GMT 2
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Jul 20, 2009 18:58:06 GMT 2
Már voltunk Prsebivel az edzésükön július 12-kén. Jót beszélgettünk velük meg kipróbáltuk a dobófegyvereiket, persze csak óvatosan, de azért nem ment olyan rosszul egyinkünknek sem, mint ahogy elõször gondoltam. Még a hídi vásáron beszéltünk egy esetleges egy közös edzésrõl, vagy fellépésrõl.
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Jul 20, 2009 23:53:09 GMT 2
Ja, én is a hídon láttam őket, majd most vasárnapi edzésükre lenézek.
Ja és most szerdán 6-tól hosszúkardos edzés.
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Jul 26, 2009 12:56:44 GMT 2
Tudom, későn szólok, ma 3-tól folytatjuk a pénteken megkezdett workshopot aki szeretne bármit csinálni, jöhet nyugodtan, egyébként többnyire fegyverjavítás lesz a téma.
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Jul 26, 2009 18:53:25 GMT 2
Volt ma vlki az Oroszlánszív edzését?
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Jul 26, 2009 19:51:31 GMT 2
ami a rendházban az ajtós szekrényben volt szürke pokróc kell még valamire? mert bedolgoznám aketonnak
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Jul 28, 2009 12:20:40 GMT 2
Holnap is lesz 6-tól hosszúkardos edzés.
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Aug 12, 2009 9:23:19 GMT 2
Ma is lesz hosszúkardos edzés 6-tól.
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Aug 18, 2009 17:52:36 GMT 2
Holnap is lesz edzés 6 órától, remélem többen leszünk mint múltkor. Tyb neked szerda abszolút nem jó? Nyáron se? Csak mert az tűnik még mindig a népszerűbb időpontnak.
|
|
|
Post by Avaaris L'Rathyen on Aug 29, 2009 10:45:50 GMT 2
Kaptam egy emilt sir Thomastól, gondoltam hátha érdekel valakit a dolog, bemásolom ide: Kedves baratok, ismerosok! Eltelt par ev, miota foszervkent utoljara live szervezesbe fogtunk. Megraztuk kicsit magunkat es a kihagyas utan ujult erovel csapunk bele a kovetkezo rendezveny szervezesebe. Paran talan mar hallottatok rola, hogy Anariont es WildCat-et felkerestuk azzal a kerdessel, hogy folytathatnank-e a regi Legenda elo szerepjatekot egy epizod erejeig. Ok igent mondtak, mi pedig nekiestunk, hogy azt a regi izt es hangulatvilagot megprobaljuk egy jatekra visszahozni a szamotokra, es persze a mi kedvtelesunkre is. Orommel jelentem tehat be soron kovetkezo jatekunkat. A Legenda folytatodik - Uj Ver Mitol lesz olyan, mint az eredeti? Sok szabaly- es hangulati elemet meghagytunk, amelyek annyira egyedive varazsoltak ezt a (mai viszonylatban korosnak szamito) larpot. Atdolgoztunk egyes reszleteket, egyszerusitettunk egy csomo dolgot - ebben nagy segitsegunkre volt a Fagyott Vilag es annak rendszere -, es hozzatettunk ott, ahol azt erdemesnek talaltuk. A jatekot az rpg.hu es a kalandozok.hu oldalon mar meghireztuk, ezert nem ismetelnem magam. A reszleteket az alabbi linken megtalaljatok: www.rpg.hu/iras/mutat.php?cid=5576A legfontosabb adatokat azonban roviden itt is osszefoglalom. Szabalyok es altalanos ismerteto: www.ostromjatek.hu/files/legenda/a_legenda_folytatodik-ismerteto.pdfJelentkezes Egyeni, vagy csapatos jelentkezeseket varunk e-mailen keresztul az alabbi adatokkal: - Polgari nev - Szuletesi datum - Cim - Karakternev - Mely birodalom szineiben jatszanal? Estoria / Meran - Mely Legenda jatekokon vettel reszt (ha volt ilyen)? - Volt-e valamilyen nevesitett karaktered (pl.: kapitanyi rang, fejvadasz, stb)? Egyeb reszletek Helyszin: Zsambek kornyeke Idopont: 2009. szeptember 25-27. (pentek estetol vasarnap delutanig) Indulas: szervezett csoportokban, menet kozben csatlakozasra nincsen lehetoseg! Jelentkezesi hatarido: szeptember 15. Nevezesi dij: a jatekon valo reszvetel ingyenes Szallas: sator, egyenileg Elelem, viz: egyenileg Kapcsolat: Sir Thomas (70/2350549) E-mail: legenda KUKAC ostromjatek.hu Ha felkeltettuk erdeklodesedet, szeretettel varjuk kerdeseid, es persze a jelentkezesedet. Tisztelettel, Sir Thomas es a szervezok
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Aug 29, 2009 21:35:28 GMT 2
Na, lassan indul az iskola, vesszük fel az óráinkat (több kevesebb sikerrel ). Nekem a szerda délután nem valószínű, hogy jó lesz, ezért a hosszúkardos edzéseket szombat délutánra teszem át. 4-től 6-ig lesz, az első edzés jövő hét szombaton, vagyis szeptember 5-én lesz. Szeretném megkérni azokat akik jönnek, hogy jelezzék felém a szándékukat. Egyrészről azt, hogy úgy általában érdekli őket, másrészt hogy konkrétan a jövő szombati edzésre jönnek e. (Gyümi, Csiszi, Tyb, Istváb stb.) Ez azért fontos, hogy legyen elég ütőkard. Eddig nem sok ember jött el, remélem ez változik majd a jövőben. Mindenesetre szeretném ha legalább 2-en lennénk az edzésen Egyedül elflourishelgetek magamban itthon, ahhoz nemkell a liget . Ha valaki olvassa ezeket a sorokat adja tovább kérem (szerdai, csütörtöki edzésen) újoncoknak, ismerősöknek, akikről tudja hogy nem olvasnak fórumot.
|
|