Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jan 9, 2008 22:08:51 GMT 2
Itt lehet beszélni erről az eseményről... mert lehetne rendszeresebben is rendezni... Itt kérek meg minden embert aki érez magában elég affinitást ahhoz meséljen bármilyen kalandot akkor jelezze itt és én ebbe az üzenetbe beillesztem és ez lesz egy eseményjegyzéke a napnak. Ezenkívül a játékosokat is kérek hogy jelezzék hogy milyen kalandba mennének és azt is beírom... Aki nem biztos az is írja be de azt nem írom oda... majd csak ha tuti lesz... Kalandindításhoz ezeket írd le: -Mesélő(ismert nevet...) -Játéktípus(Magus,DnD,Gamma,...) -Játéksstílus(véresfürdős,farkasemberes,építkezős,...) -Játékosszám(optimális,maximum,...) -Egyéb kiegészítések(világleírást hol olvass ilyesmi...) Időpont: 2008. jan. 19-e, szombat, 10:00-tól gyülekező, 10:15 körül bevonulás... 18:00-ig Helyszín: BSMH -- Bálint Sándor Művelődési Ház, valamelyik kisebb terem...JátékokMesélő | Sorex | Csaba | Játéktípus | Gamma World | Kevert | Játékstílus | ismertetős, játékkezdős | fun, hősülős | Játékosszám/max | nincs korlát, eddig 4 | nincs korlát, eddig 6 | Egyéb | kezdéskor bemesélés során ismertetés... | bármilyen karakter, küldd el Csabának értékelésre | Játékosok | Ducky Presbiter Dani/Afrinus Guz | Gyümi Petya Sasu Peták DoDó lofwnyr |
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Jan 9, 2008 22:23:31 GMT 2
Khmmm Csaba tudtommal Csaba D&D-t mesél. Egyébként ebben lennék benne én is.
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Jan 10, 2008 11:38:24 GMT 2
én beszálnék a sorex-féle gamma worldbe
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Jan 10, 2008 12:01:51 GMT 2
Nos, tegnap egyeztettem a BSMH igazgatóval, valamelyik szombati napon tudunk helyet kapni a belsõ teremben, kb 10-18 óra között. Ez lehet a 19, vagy a 26 is, mondjuk az elõbbin én csak dél körül tudok érkezni munkahelyi elfoglaltság miatt. Ha Szõregre akarjátok szervezni, akkor az ottani igazgatóval kell egyeztetni.
Presbiter
ui: én úgy gondolom, hogy kollektív szerepjáték napnak éves szinten max 3-4 alkalom a reális, akik állandó csapatnak mesélnek (vagy ilyenben játszanak), azoknak a klub heti rendszerességgel eddig is igénybe vehetõ volt.
|
|
Helix
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Helix on Jan 10, 2008 12:36:10 GMT 2
Én még nem tudom, hogy ráérek-e, de én is szívesen játszanék Gamma World-öt, de bizonytalan vagyok a vizsgáim miatt... Szóval remélem lehet menni, és ha véletlen még sem tudok akkor nem sértődtik meg senki...
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jan 10, 2008 16:36:52 GMT 2
A rendszeresség alatt már a 3 is értendő amúgy azért hogy itt lehessen dmálni előtte utána bármikor róla... Az időpont már fix, ez van ekkor jó két mesélés is ha mégse akkor sorry és módosul még de erre készüljetek... akir csak később jön az részemről gammába bemesélhető...
|
|
|
Post by lofwnyr on Jan 10, 2008 18:33:55 GMT 2
Én is mennkék de csak shadowrunozni tudok gondolom az is lesz nem?.Azt szeretném még kérdezni a gamma word el kapcsolatban hogy hol lehet utánanézni hogy hogy kell jáccani vagy ahhoz menyire kell tudni jáccani???
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jan 10, 2008 20:01:38 GMT 2
shadowrun-ról eddig nemtudok max szó volt róla.. de lehetne... esetleg szervezhetnél egy csapatot... gammához nem kell sokminden mert nem annyira ismert ezért általános ismertetés lesz az elején vagy valami.. csak annyit kell tudni róla hogy elég beteg játék elég beteg embereknek... meg kell látni a semmiben is a valamit és a menekülésben nem a kiutat hanem a teljes kétségbeséssel övezett értelmetlen probálkozások szépségét... szóval kell hozzá egyfajta elborultság... mondjuk már vagyunk négyen és bár eddig nincs korlát volt de lehet hogy leveszem kcsit mert 2-en lehet hogy jönnek és így már 6... szóval érdekes lesz.. bár biztos lesz aki idejeelőtt befejezi egy ártatlan kis pancsikolás vagy egy bokor miatt...
|
|
|
Post by lofwnyr on Jan 11, 2008 14:46:57 GMT 2
Hát nem tudom akkor kit érdekelne a Shadowrun?Nekem van szabálykönyvem is de mesélést nem válalnék el...meg mien kiegészitökkel kellenejáccani ha jáccunk szerintem a fegyverek kézikönyvét lenne érdemes haszniálni nem tudom egyenlöre érdekelne e valakit?
am. én mekennék gamma worldözni de még nem t om attól fug h lesz e swadorun mert akk lószinuleg arra megyek.
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Jan 11, 2008 20:57:47 GMT 2
Mindenesetre ha nem jön össze semmi más akkor én szívesen mesélek Magus-t 2-3 ember nállam a keret (ennyinél tudok biztosságosan mesélni) Amennyiben persze nem jön össze mesélés,avagy más is szívesen mesélne,akkor asszimilálódok majd valameik csapathoz
|
|
|
Post by < D > on Jan 11, 2008 23:28:28 GMT 2
Mesélni nem fogok tudni ez fix (sajnos).
Játszani, lehet, hogy el tudok menni: vagy GW-t vagy Magus-t.
GW ügyében lehet botorság bármit is kérdezni hisz a túlélés a tét, és Sorex, a Presbiter GW mesélői iskolában szívta magába a borzongatás és megdöbbentés fogásait.
Fil érdeklődnék arról, hogy mit szeretnél mesélni, vagy mivel kell/lehet készülni, esetleg mire lehet számítani (persze csak amennyit el lehet mondani)??
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jan 12, 2008 8:55:55 GMT 2
Fil! Lécci írd le milyen kalandot mesélnél az első post-nak megfelelően és akkor beírom oda is és lehet akkor arra is jelentkezni... max ha kevés az ember akkor nem lesz megtartva és máshova lesznek az emberek becsatlakoztatva ha akarnak... Sorex
|
|
IamPetya
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by IamPetya on Jan 13, 2008 12:07:22 GMT 2
mivel a gammán már lesznek elegen, én Csabához csatlakoznék
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jan 14, 2008 11:57:33 GMT 2
Üdv, apróbb változások a hétvégi szerepjáték napban:- nem a legnagyobb (kiállító) teremben leszünk, hanem vagy abban az oldalsó teremben amiben a Rendházgyûlés is volt, vagy az egyik emeleti teremben. Gyülekezõ az elõtérben, utána megyünk be valamelyikbe.
- 10 óra helyett inkább negyed 11 körül lehetne kezdeni, mert 10-kor nyitják ki a Házat, és még riasztókikapcs, meg villanyfelkapcs, teremkinyitások, stb van. Szóval lehet 10tõl gyülekezni a Háznál, de bemenni majd negyedkor fogunk.
- Lehet, hogy néhány asztalt/széket majd át kell telepítsünk, és a végén vissza, ez ne érjen senkit váratlanul...
Kb ennyi, mondtam, hogy nem nagy változások. Presbiter
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jan 14, 2008 17:34:41 GMT 2
Üdv, Küldtem ki meghívókat a Szerepjáték Napra, elsõsorban azért lenne jó tudnom, hogy kb hányan leszünk, hogy kell-e pakolni majd asztalokat, székeket, és hogy melyik termet foglaljam le esetleg elõre. A Pipitér nyitva lesz, kajálni ott is lehet, persze hozott üdítõ, étel jöhet, egyedül az alkoholos dolgokat nem lehet bevinni, de erre ugye nem kell külön figyelnünk, mert úgysem hoz senki. Dohányozni a Ház elõtt lehet, ha szükségét érzi valaki. Aki esetleg számítógépet hoz, az hosszabbítóról, elosztóról elõre gondoskodjon. Ugyancsak igaz, ha magnót/CD-t/mp3 akartok hallgatni. A legjobb, ha ilyen igények esetén külön jeleztek nekem, lehet, hogy a benti eszközöket is igénybe vehetjük majd. Üdv, Presbiter ui: köszi Sorex, látom gyorsan le is javítottad felül a kiírásokat!
|
|
|
Post by lofwnyr on Jan 14, 2008 21:37:38 GMT 2
Én azt szeretném mondani ,hogy akkor a Shadowrun érdekel e valakit mert szerintem jó lenne azt is inditani.Csak ugye emberek is kellenek ahoz, nekem van egy szabálykönyvem de akkor akit érdekelne lécci jelentkezzetek.Én nem igazán akarok mesélö lenni szal kéne az is.
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Jan 15, 2008 23:37:22 GMT 2
Részemről változott a terv, a részleteket a helyszínen beszéljük meg, elöljáróban annyit, hogy szinte GW szintű fun dolog jutott eszembe (télleg poén ) Sorex írd át az én mesémet semi-freestylre, és 5 játékosig vagyok kapható. (Fil úgy tűnik szükség lesz rád, ha igény van a Mazsolára.) Szal: típus - fun, hősülős stílus - bárki jöhet, kezdőknek jó alkalom egyéb - mindenki találja ki, hogy mi a kedvenc karaktere (sztori, statok kb, cuccok ha érdekes ilyesmi, főbb mozgatórugók, mit csinál éppen a kis világában) , amivel játszott, és vázolja fel nagyjából, vagy ha eszébe jut egy karakter koncepció, az is jó (bármilyen világból jöhet, szal lehet Sztár Vórz, Mazsola, Díendí, S* vagy amit akartok ) Na amint ezzel megvagy, küldd el nekem a karit, nagyjából belőve az erejét , én meg majd elbírálom. Sasu! Ha jössz , akkor keress meg, neked kitaláltam egy jó kis szerepet Játékosok - eddig (remélem ezután is mernek jönni ) Petya, Sasu, Peták, DoDó (?), Gyümi , lofwnyr (jöhetsz S* karival)
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jan 16, 2008 9:26:54 GMT 2
Szent Isten!
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Jan 18, 2008 1:22:24 GMT 2
hmm kisebb gond adódott,szóval 4re se tok menni,asszem az idei szerepjáték nap kimarad az életembõl
|
|
|
Post by < D > on Jan 18, 2008 11:25:46 GMT 2
Rem. Fil te nem azért nem jössz, mert megijedtél Darken postjától . Rem. megoldódik a gond. Akkor látogatóba mindenképp elmegyek, egy picit lehet, hogy beállok, de kora délutánra már mennem kell, másfelé. Sajnos az időpont nem igazán tette lehetővé, hogy komolyabban részt vegyek ezen alkalommal a szerepjátékos napon. Ugyanis eddig vizsgáztam, szóval készülni igazából nem volt lehetőségem. 90-100%os improvizációval pedig, a megkopott ismeretimre hivatkozva (is), merészség lenne mesélni.
|
|