Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
A bossz? hidegen a legjobb
|
Humor
Sept 9, 2005 11:24:22 GMT 2
Post by Uwel on Sept 9, 2005 11:24:22 GMT 2
Ezt azért nyitom hogy külöm legyen az edzésen történt poénos dolgok. FIGYELEM! Ez nem a viccek topicja, hanem az ezen közösségben történt poénos dolgok gyûjtõhelye!! [/color]
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Humor
Sept 17, 2005 20:07:41 GMT 2
Post by Presbiter on Sept 17, 2005 20:07:41 GMT 2
Ma rendhagyó edzést tartottunk, részben mert elhasználódott, tönkrement fegyvereinket javítottuk meg, másrészt, mert a csütörtöki edzésekhez képest jóval kötetlenebb és lazább hangulat volt a jellemzõ. Az igen hosszúra nyúlt délutánon számos mókás esemény is történt, néhányat csak címszavakban felsorolnék, akinek van kedve, az bõvebben is kifejtheti õket:
- még az elején a csapat a többieket várva röplabdázni kezdett, ami enyhén szólva kudarcos volt, részben a második percben rózsába pottyanó labda lassú leeresztése miatt, nem kevésbé pedig lovagrendünk született röplabda-tehetségeinek leírhatatlanul katasztrófális mûködése végett. Dani (Afronis) kétpercenként férfiasságát nem kímélve mászott át a drótkerítésen, közben az érzékenyebbek inkább elfordították a tekintetüket. Egyszer ugyan segítettünk neki az átmászásban, de akkor TÉNYLEG megütötte magát... A végsõ csapást az a momentum jelentette, amikor a labda visszaszerzése után, az említett úr kínkeservesen evickélt vissza a kerítésen át, ám ekkor a kósza labda a kritikus pillanatokat átélõ Dani hátán megpattanva ismét a gyümölcsfák közé repült, minek következtében rendünk komoly harcosai egyként a földre feküdtek vigadozni a látványon... Dani amúgy belül landolt, és rövid hezitálás után rokonainkat emlegetve újból átmászott.
- Peti (Ylmor) és Dani az íjakat vizsgálták felül, és azon frissiben készítettek néhány újat is, ami a temporális azaz kérészíjászat egyik szép példáját hozta, ugyanis Dani már a harmadik kihúzáskor eltörte a legszebb hoszzúíjat, amelynek anyagából azonnal rittyentett is egy újabbat, csak azért, hogy két perc különbséggel azt is eltörje... ezútán az íj roncsaival bevezette a csataostor fegyvernemet, amíg el nem küldtük melegebb égtájakra tüzelõért...
- Kisebb csapatküzdelmet gyakoroltunk, mindkét oldalon egy-egy íjásszal, akik hatékonyság terén nem kaptak volna bajnoki címet, viszont ellenség elöli futás nevû számban aranyra esélyesek közé tartoztak. Így történhetett, hogy egy heves összecsapás után mindkét csapat teljes állománya földre került, kivéve a két íjászt, akik egymást kergették körbe-körbe a kertben, lehetetlen irányokba lõve hatalmas melléiket. A csata végét a csapattársak kezdõdõ zsibbadsága jelentette...
No, hirtelen ennyi... Presbiter
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Humor
Sept 17, 2005 22:46:40 GMT 2
Post by Ylmor Velius on Sept 17, 2005 22:46:40 GMT 2
azt ki felejtetted hogy Danit a végén le löttem meg ogy azért ez eghyik longbow ami japán lovász íj lett az megmaradt és viszonylag jo lett amugy tényleg elég mókás volt a mai work shop. ja és dani egész végig egy fehér boxeralsóban volt
|
|
Zoarre
Administrator
A Szegedi Rendh?z Kapit?nya
A boldog ?let titka: napf?ny, tenger, p?lmaf
|
Humor
Sept 18, 2005 20:22:36 GMT 2
Post by Zoarre on Sept 18, 2005 20:22:36 GMT 2
A legközelebbi ilyen kötetlen edzésen fényképezni fogunk!!! Már ha éppen nem a földön fekszünk a röhögéstõl.... ;D
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Humor
Sept 18, 2005 21:57:04 GMT 2
Post by Ylmor Velius on Sept 18, 2005 21:57:04 GMT 2
de azokat a képeket ne adjuk illetéktelnek kezébe mert akkor zárt osztályra küldenek minket ;D
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Humor
Sept 26, 2005 20:01:46 GMT 2
Post by Uwel on Sept 26, 2005 20:01:46 GMT 2
Nekem még mindig az tetszik a legjobban mikor csapatharcban András lefegyverezte a két csapatásat aki ládzsával voltak.
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
yumi - a csapat tengerimalaca
|
Humor
Oct 3, 2005 19:06:44 GMT 2
Post by Lotus on Oct 3, 2005 19:06:44 GMT 2
Fenyx javalatára me gmai eszembe jut: a legviccesebb Gödis eset az az volt, mikor Karom eze rõd védésénél kapott tõlem vesszõket. nagyon gyorsan lõttünk mert gyorsan jöttek fel páran, és õ egyszercsak kihuzta a tegezembõl a rövidkardot mjad mikor már majdnem kihuzta lepõdött meg hogy : hé ez egy kard:) tetszett volna a Lancloték felé kilõtt Gladius:D és vicces volt a kocsmáros urunk is, aki elkokcázta hajának egy darabját:) meg a Bárd verseny is nagy volt... ott is a komcsáros fáj a tököm cimü slágere:D jujj hát és nagy volt a lovaggá ütésekénl a Tündérek dala:D szegény Lancelot is alig birta visszafogni a mosolygást:D
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Humor
Oct 4, 2005 20:57:41 GMT 2
Post by Uwel on Oct 4, 2005 20:57:41 GMT 2
NEm emlékszem pontosan hogy szól a fáj a tököm címû nota Írja fel valaki
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Humor
Oct 4, 2005 22:05:52 GMT 2
Post by Ylmor Velius on Oct 4, 2005 22:05:52 GMT 2
Fáj a tököm rá esett egy villany pózna......... fáj a tököm........fáj a tököm!
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Humor
Oct 5, 2005 12:10:52 GMT 2
Post by Kildar on Oct 5, 2005 12:10:52 GMT 2
Háhá, mivel én lettem először lovag, nekem még nem énekeltek, csak órákon át virágszirmok potyogtak a hajamból.
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Humor
Oct 5, 2005 15:20:40 GMT 2
Post by Uwel on Oct 5, 2005 15:20:40 GMT 2
köszi a verset
|
|
|
Humor
Oct 5, 2005 19:44:43 GMT 2
Post by Lilian Frowin on Oct 5, 2005 19:44:43 GMT 2
Még most is kuncogok, hogyha Bog nem merek kimenni folyóügyeket intézni esetre gondolok. Kezdõdött azzal, hogyy arra ébredtem, hogy Bog ordít a fájdalomtól, mert begörcsölt a lába. Ezekután folyó ügyet akart intézni, de nem mert ezért szólt Damának, hogy ha nem megy ki, legalább beszéljen hozzá. Dama meg fáradtan motyogott valamit a sátorból.Bog teljesen kétségbeesetten szólongatta Damát, mire Presbi megszólalt:-Nyugi Bogi, majd én világítok a telefonommall! Mire Bog megszólalt:-Jól van, azért nem kell ennyire világítani? ugye nem látsz semmit? Presbi válasza:-Nyitva sincs a szemem. Amúgy kb. 2 másodperc múlva Presbi már békésen horkolt, Bog pedig teljesítette feladatát, eközben én egy jót rötyögtem, bocsi.
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Humor
Oct 30, 2005 20:52:39 GMT 2
Post by Filionell on Oct 30, 2005 20:52:39 GMT 2
Uwel,jól megkaptad a vasárnapi edzésen Eõször felülrõl kaptál a fejedre,aztán elölrõl,végül meg jött az állas vesszõ. szerintem még Tel Vilmos sem tudta volna ilyen gyönyörûen eltalálni az álladat... Ki is volt a halálos íjjász? Ylmor,vagy Sorex?
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Humor
Oct 30, 2005 21:05:04 GMT 2
Post by Sorex on Oct 30, 2005 21:05:04 GMT 2
Bocsi de nem akarom hogy bárki roszat higgyen rólam!! Mert nem én voltam és nem is Ylmor hanem Ducky a nagyon beteg íjászmódszerével ami úgy néz ki hogy nem mint normálisan függölegesen tartja az íjjat hanem visszintesen és egyszercsak hirtelen kihuzza majd elengedi.. és repül... ha egyszer nem kapom el a fejem akkor én is kapok egyet... Szreintem ez nem jó módszer... Sorex
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
yumi - a csapat tengerimalaca
|
Humor
Oct 30, 2005 21:36:40 GMT 2
Post by Lotus on Oct 30, 2005 21:36:40 GMT 2
sorex nem akarlak kiábránditani de Ducky szemen lõtte uwelt. le is akadtak hogy befért a szemgödrébe. (egyébként ducky teknikája télleg nem a legjobb:) ) viszont te a mászókánál egyszer télleg arcon lõtted:) bár az egy edzésel elõbb volt ha jól emlékszem:) a lényeg hogy uwel arca vonza a vesszõket:D kész csoda hogy én aki leginkább íjpárti, még nem találtam el:) viszont hamarosan az is vicc számba megy, szegény fenyxet hányszor lövöm le egy edzésen:D bár szerencsére õ is tisztában avn vele, hogy én csak parancsot teljesítek:)
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Humor
Oct 30, 2005 23:06:13 GMT 2
Post by Sorex on Oct 30, 2005 23:06:13 GMT 2
akkor bocsánat mindenkinek... igazatok van... fejethajtok... egyszer én is meglõttem Uwelt de akkor se áll volt hanem a pofazacsiját találtam el... De következõ edzésen Ducky is eltalálta a szemét...(mármint Ducky kilõtte Uwel szemét... nempedig Ducky a szemét de ezt ti tuti értitek... ) Sorex
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Humor
Oct 31, 2005 12:02:55 GMT 2
Post by Filionell on Oct 31, 2005 12:02:55 GMT 2
kár hogy nem voltam azon az edzésen... Tehát a tanulság: ha íjjász van az Uwellel ellentétes csapatban, nyugodt lehetsz, a nyílvesszõk uwel arcára koncentrálnak majd
|
|
|
Humor
Nov 2, 2005 18:22:39 GMT 2
Post by < D > on Nov 2, 2005 18:22:39 GMT 2
[glow=red,2,300] TACO[/glow]
nomen es omen
|
|
|
Humor
Nov 4, 2005 11:27:00 GMT 2
Post by Filionellcivilben on Nov 4, 2005 11:27:00 GMT 2
Stan és Pan...
|
|
|
Humor
Nov 6, 2005 15:04:22 GMT 2
Post by < D > on Nov 6, 2005 15:04:22 GMT 2
Barátom, viseld büszkén e nevet, és járj emelt fővel, tartsd be a szabályt: mindig legyen tele a pofazacsód.
LOTUS - A CSAPAT TENGERIMALACA
|
|