GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Humor
Jan 30, 2007 22:02:16 GMT 2
Post by GuZ on Jan 30, 2007 22:02:16 GMT 2
|
|
|
Humor
Jan 31, 2007 2:03:47 GMT 2
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Jan 31, 2007 2:03:47 GMT 2
hát én elvetemült voltam és gyorsan átszaladtam rajta van 1-2 vicces kösz, h feltetted, élmény volt olvasni
|
|
|
Humor
Feb 4, 2007 14:47:18 GMT 2
Post by fenyx on Feb 4, 2007 14:47:18 GMT 2
Basszus, egész komoly mennyiségű darab igaz rám
|
|
|
Humor
Feb 22, 2007 11:23:55 GMT 2
Post by < D > on Feb 22, 2007 11:23:55 GMT 2
búzát termesztek !
|
|
|
Humor
Feb 26, 2007 12:22:03 GMT 2
Post by Eassk Astos on Feb 26, 2007 12:22:03 GMT 2
Szenvedjetek ti is: www.youtube.com/watch?v=4m3mAaKtQ5oA szöveg: Minden éjjel my dream itt vagy, és én feel you Érzem, oh I love you*, hogy élsz
Téridős (?) a távol, mely elválaszt minket de eljössz majd, hogy elmondd, még élsz Nem fáj, wherever you are I believe, mert a szívem bezár**
Újból belépsz in my door és itt benn, in my heart és tovább él az érzés, tovább...
[itt lehalkították a zenét, és egy kis dramatizált részlet következett, melyben Di Caprio magyar alteregója győzködte szerelmét, hogy tartson vele]
Love can, hogy megérints csak egyszer for a lifetime nem eresztlek el már, ölelj
Love, hogy miértünk egy perc volt az élet in my life örökké ölelj
Nem fáj, wherever you are I believe, mert a szívem bezár ez sosem múlik el újból belépsz in my door és itt benn, in my heart és tovább él az érzés
[itt egy újabb dramatizált részlet következett, melyben Di Caprio magyar alteregója arra próbálta rávenni az ekkor már a tengerben, egy gerendán hánykolódó szerelmét, hogy ne halljon meg]
You're here, már nem félek én Mert a szív, hogyha éled, nem áll Érted forever dobog benn a szívben, a szívben az érzés nem áll meg, loooove...
* Az eredetiben itt "I know" állt, de az énekesnőt nyilván elragadták az érzelmei.
** Tkp. nem tudom eldönteni, hogy "szívembe zár" vagy "szívem bezár", de mivel egyiknek sincs értelme, talán mindegy is.
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Humor
Feb 26, 2007 18:06:26 GMT 2
Post by Filionell on Feb 26, 2007 18:06:26 GMT 2
Lol... Ez a szerepjátékos cucc.... kb fele igaz rám ^^ Fõleg a rejtekajtós bár idejét se tudom mikor játszottam utoljára ¡¡
|
|
Sasuke
Fórumfõmester
Tag - Szeged
My underwear gives +3 to my Constitution
|
Humor
Feb 27, 2007 12:37:59 GMT 2
Post by Sasuke on Feb 27, 2007 12:37:59 GMT 2
Egy kislány verse
Modern kislány vagyok nagy hibákkal teli. A foglalkozásom nem háztartásbeli. Főzni nem tudok a mosáshoz nem értek. A házimunkához kedvet nem érzek. Ám egyet büszkén be merek vallani. Sok mindent nem tudok, de van ám valami. Amit oly' pompásan értek. Mint kevés asszony ezen a vidéken. Mert tudom azt bármiféle pózban. Gyors és lassú tempóban. Tudom oldalt fekve, lábfekve és háton. Ahogy jónak látom. Tudásom e téren több mint tökéletes. S hogy hason is tudom az csak természetes. Jó korán elkezdtem gyakorolni ezt én. Mivel tanítóm egy fiatal legény. Fiatal volt mégis jól megtanított ő. S nem voltam e téren tudatlan nő. Bevallom először borsódzott a hátam. Mikor a fiú nagy rúdját megláttam. Eleinte azt hittem leszakad az ég is. Lihegtem kapkodtam, de csináltam mégis. Idővel rájöttem mi ennek a titka. S feltárult előttem mindennek a nyitja. Később már oly rutint szereztem Hogy tudásommal pénzt is kereshettem. Csináltam reggeltől korán felkelve. Mert ilyenkor jön meg minden ifjú kedve. És nagyon boldogan vidáman műveltem. Még estefelé is mikor a nap lement. Hull rólam a ruha mint fazékról a zománc. És testem olyan lesz mint a fénylő topán. Van aki gumisapkát húz a fejére. Ám ez a gyönyört csökkenti felére. Ez az én gyengém ezt kell elhallgatnom. Én a nedvességet érezni akarom. De hát mit nevettek nem kell ezt megszólni. Nem kell mindjárt rosszra gondolni. Nincsen abba semmi, amit elbeszéltem. Ha hiszitek ha nem az úszásról beszéltem.
|
|
Sasuke
Fórumfõmester
Tag - Szeged
My underwear gives +3 to my Constitution
|
Humor
Feb 27, 2007 12:40:22 GMT 2
Post by Sasuke on Feb 27, 2007 12:40:22 GMT 2
Miért ment át a csirke az úton? ÓVÓNŐ: Hogy a másik oldalra jusson PLATON: A közjó érdekében. ARISZTOTELÉSZ: Ilyen a csirkék természete, átmennek az úton. KARL MARX: Történelmi szükségszerűségből. SADDAM HUSSEIN: Ez példa nélküli provokáció, így feljogosítva érezzük magunkat, hogy 50 tonna ideggázt dobjunk a csirkére. JACK NICHOLSON: Mer' kurvára át akart. Ez a kib***ott igazság. RONALD REAGAN: Elfelejtettem... JAMES T. KIRK: Hogy eljusson oda, ahol csirke még nem járt azelőtt... HIPPOKRATÉSZ: A hasnyálmirigyében termelődő váladék Miatt. MARTIN LUTHER KING: Már látom azt a világot, ahol minden csirke szabadon mehet az úton anélkül, hogy célját fel kellene fednie. MÓZES: És leszállt Isten a mennyekből és imigyen szóla a csirkéhez: "Bizony mondom neked, kelj át az úton!" És a csirke általkelt az úton, és nagy volt az öröm a mennyekben. FOX MULDER: Saját szemeddel láttad, ahogy átment az úton. Még hány csirkét kell látnod ahhoz, hogy elhidd RICHARD =. NIXON: A csirke NEM ment át az úton. MACHIAVELLI: Igaz, a csirke átment az úton. Ki törodik vele, hogy miért? A tény, hogy végül átjutott, igazolja minden cselekedetét. FREUD: A puszta tény, hogy ennyire érdekel, miért ment át a csirke a túloldalra, elfojtott szexuális bizonytalanságodat tárja fel. BILL GATES: Most fejeztük be az új Csirke Office 2007-et, amely nemcsak átmegy a túloldalra, de tojást tojik, nyilvántartja fontos iratait és kezeli a könyvelését. BILL CLINTON: Fontos bejelentésem van. És megismétlem, hogy biztosan megértsék. Nem volt szexuális kapcsolatom azzal a csirkével. Nem volt .... DARWIN: A csirkék, évmilliók alatt természetes kiválasztódás útján oly módon fejlődtek, amely felruházza őket a túloldalra való átkelés képességével. EINSTEIN: Hogy most a csirke kelt át a túloldalra, vagy az út mozdult el a csirke alatt, ez viszonyítási pont kérdése. BUDDHA: A puszta kérdés tagadja csirke mivoltodat. ERNEST HEMINGWAY: Meghalni. Esőben. RAMBO: Rosszul céloztam volna?
|
|
|
Humor
Feb 27, 2007 14:12:37 GMT 2
Post by < D > on Feb 27, 2007 14:12:37 GMT 2
Szegény kislány verse, Több ponton hibádzik. De még sem szólok érte, Mert ha kijön fázik.
Értelmetlen sok sor, Mit tehetünk, ez van, Ne várjuk sok gógyit, Ott a sok mosatlan.
Ennek se sok van, Mi' értelemet illeti, Hagyom is inkább, Csak ennyit írok neki.
:S
|
|
|
Humor
Mar 3, 2007 0:12:23 GMT 2
Post by < D > on Mar 3, 2007 0:12:23 GMT 2
|
|
|
Humor
Mar 9, 2007 12:19:09 GMT 2
Post by < D > on Mar 9, 2007 12:19:09 GMT 2
Borzongató mozihírek: Egyéb címek: Pirates of the Caribbean 3 Nemzet: amerikai Stílus: kaland, akció, vígjáték Amerikai mozibemutató: 2007. május 25. Magyar mozibemutató: 2007. május 24. igen, ez az ország még Amerikát is le fogja főzni Megkezdődtek az X-Men 4 előkészületei: link - www.sg.hu/cikkek/46648/megkezdodtek_az_x_men_4_elokeszuleteiA fiatal Kirk kapitány pedig Mat Damon lesz. .... mit mondjak, mindegyiknek határtalanul őröl a kis lelkem.
|
|
|
Humor
Mar 12, 2007 11:18:14 GMT 2
Post by Eassk Astos on Mar 12, 2007 11:18:14 GMT 2
|
|
|
Humor
Mar 12, 2007 11:56:41 GMT 2
Post by < D > on Mar 12, 2007 11:56:41 GMT 2
ÁÁÁ, haláli, én ez a dalt, egy este hallotam először, egy templom tövében. Persze akkor más benyomást tett rám. Lévén hogy a hatást fokozta az is, hogy a zutcában az egyeteln működő lámpa alatt álltam. Ebbőla szemszögből viszont, nem gogy több értelme van a dalnak, de krumpli is.
|
|
|
Humor
Mar 14, 2007 20:30:48 GMT 2
Post by Tomasoo Ronin on Mar 14, 2007 20:30:48 GMT 2
|
|
Mikhail
Fórumlakó
Tag - Szeged
The Red Mage
|
Humor
Mar 16, 2007 10:07:20 GMT 2
Post by Mikhail on Mar 16, 2007 10:07:20 GMT 2
Hát igen... jellemző. Már szinte fáj hogy vannak ilyen emberek a világon... hogy lett az USA-ból világhatalom, nem tudom, de szerintem ők se tudják www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE
|
|
|
Humor
Mar 16, 2007 16:46:48 GMT 2
Post by < D > on Mar 16, 2007 16:46:48 GMT 2
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Humor
Mar 17, 2007 16:49:04 GMT 2
Post by Csubi on Mar 17, 2007 16:49:04 GMT 2
"Azért ne legyünk annyira eltelve a szellemi fölényünkkel... nálunk is van mónika-show, és igény is van rá, rengeteg a funkcionális analfabéta, és egyáltalán, sok a tapló. Csak kapcsold be a tévét, és ömlik belőle."
Hogy Sonkót idézzem ... (ez a kommentje tökéletesen kifejti a véleményemet az egészről)
|
|
|
Humor
Mar 17, 2007 17:19:33 GMT 2
Post by < D > on Mar 17, 2007 17:19:33 GMT 2
Darkenrahlnak teljesen igaza, van, de kivételesen nem én akartam ezt megmondani. amolyan sad but true efektus nbem mindegy, hogy egy szomabati bevásárlánál leszólított lól öltözött férfi, egy gyárimunkás, vagy egy kétdiplomás sebész. A videón, első látásra is sok volt a bevándorló, vendégmunkás. ŐK felelnek, a meleg kávédért, vagy hogy a pulton, egyenlőszárú háromszögben sorakozzanak a fánkok. De(!) nem a külkereskelmi kapcsolatokért, vagy a ... és itt sorolhatnám. Tény hogy, bebizonyosodott azomban, hogy többet tanul egy európai gyerek, mint egy amerikai. Kedven példám: (kémia óra) Európa: Ma a gyufárol fogunk, tanulni. Korabeli gyufákal ellentétben a ma használatosak biztonsági gyufák, ez azt jelenti ...... és ez a gyufa feje, amit egy erős dörzsöléssel, mint látjátok ..... a túlnyomórészt Foszfort tartalmazó fej, könnyedén lángra kapp, ha a .... Amerika: Szóval ez itt egy gyufa. Ugye senkinél sincs fegyver az órán, vagy benzines palack? OKé. Szóval, gyere ki Judy, és mutasd emga többieknek, hogy műkködik a gyufa. .... Kösznöm. Tapsoljuk meg Judyt.
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Humor
Mar 17, 2007 17:26:40 GMT 2
Post by Csubi on Mar 17, 2007 17:26:40 GMT 2
"Tény hogy, bebizonyosodott azomban, hogy többet tanul egy európai gyerek, mint egy amerikai." Mivel bizonyosodott be? Egyáltalán a tanulást miben méred? JA és a két kémia óra között mi is a fő különbség? Amerikai gyereknek megmondják hol NE gyűjtsa meg, európai viszont kap egy csomó felesleges plusz információt. Mikor a lényeg az, hogy hogyan kell meggyűjtani, és hogy mikor lehet veszélyes. ÉS Judynak még sikerélménye is lesz az óra végén mert megdícsérték.
|
|
|
Humor
Mar 17, 2007 18:15:32 GMT 2
Post by < D > on Mar 17, 2007 18:15:32 GMT 2
Látom %#@* kedved van bocs, nekem nem jah, ez egy Humor topic
|
|