|
|
Humor
Jan 12, 2006 17:03:49 GMT 2
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Jan 12, 2006 17:03:49 GMT 2
Fenix, ezek szerint te csak péntekente szoktál inni, amikor szerepjátszunk! Ezek szerint gyakrabban kéne játszanunk! Akkor talán nem felejtenél el inni! Sebi, rólad meg a jólinformáltak (mint pl én:)) tudják, hogy 2pofára zabálsz mindig! Szóval nem leehtsz éhes, hacsak nem eddigi zabálásaiddal megetted a világ összes kajáját De ezt kétlem, mert akkor mki éhezne! Szóval... Ha már Dama megkapta a szónoki titulust, akkor szerintem én teljességgel jogosan kérem a krónikás titulus Vagy nem is tudom, lehetne pl: Piktor-démon-kezelõ -és használatiútmutató-gyártó KFt. Nah? Más: Nem orvosi fém, azok nagyon drágák! Hülye lettem volna csak az ékszerért kiadni annak az összegnek a dupláját-tripláját, mint amibe az EGÉSZ került nekem! A savanyúcukrot szeretem, azt hiszem, a krumplicukrot mindenféleképpen igen.
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Humor
Jan 12, 2006 20:50:37 GMT 2
Post by Kildar on Jan 12, 2006 20:50:37 GMT 2
Ha már Dama megkapta a szónoki titulust, akkor szerintem én teljességgel jogosan kérem a krónikás titulus Vagy nem is tudom, lehetne pl: Piktor-démon-kezelõ -és használatiútmutató-gyártó KFt. Nah? Mégsincsenek a gödi keltáról saját képeid, vagy ha vannak is, nincsenek feltöltve. Tavasszal tessék pótolni. ;D
|
|
Lobo Kilahir
Fórumpolgár
Tag - Szeged
Az ?HES harcos
|
Humor
Jan 12, 2006 23:54:22 GMT 2
Post by Lobo Kilahir on Jan 12, 2006 23:54:22 GMT 2
lehet hogy két pofára zabálok, de amikor nem, akkor biz éhes vagyok (és még én sem engedhetem meg magamnak hogy állandóan egyek )
|
|
|
Humor
Jan 13, 2006 11:58:34 GMT 2
Post by fenyx on Jan 13, 2006 11:58:34 GMT 2
Bogi, látom egyáltalán nem értesz az IGAZ éhség és szomjúság kálváriájáoz. Mi MINDÍG éhesek/szomjasak vagyunk! Bizony ám, azért iszunk/eszünk (kinek mi kell) állandóan. És ez nagyon megerőltető ám, ilyenkor fáradt testünket felfrissítjük evésssel/ivással
|
|
|
Humor
Jan 13, 2006 15:35:39 GMT 2
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Jan 13, 2006 15:35:39 GMT 2
Kedves Kildar, ha nem tûnt volna fel, akkor Keltán és ÜL-on is (bár ezt utóbbin nem tudom hirtelen, hogy ott voltál-e) nem készíteettem képeket, mert JÁTSZOTTAM!!! Amúgy pedig kicsit féltem elvinni a fényképezõgépet, mint ahogy az új telefonom helyett is a régit vittem el, mert hallottam rémhíreket. Olyanokat, mint pl, hogy bárki bejöhet az erdõbe, meg hogy tüntek már el dolgok. Szóval ilyenek miatt. De szerintem következõ el fogom tudni vinni a gépet. Bár, ha ott lesz nálam és véletlenül harba keveredek, nem védfekezhetek azzal, hogy piktor démon van nálam, ne támadjál meg! Amúgy meg ki tudja, hogy tönkremegy-e?! Fenyx, valószínûleg nem értek hozzá, ugyanis szerény személyen igen ritkán szokott éhes lenni. Általában, amikor eljutok hozzátok szerepjátszani, akkor még csak egész nap egyszer vagy még ennyiszer sem ettem, ezért olyankor általában már eléggé éhes vagyok. De egyébként elég sûrûn elfelejtek enni - sajnos ez nem látszik. Sheby drága, akkor te sosem fogsz olyan érezni, hogy "tele van a bendõm, de jó'" és elterülsz az ágyon átadva magad az "evés utáni telepocakkal való csicsikálásnak, merthogy ilyenkor jó a csicsikálás, mert 20 kg-val nehezebb lettél és ezért nem bírod el a saját súlyod, meg egyébként is milyen jó egy nagy zabálás után tele pocakkal durmolni egyet"? Remélem érthetõen írtam le, én már kicsit belezavarodtam
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Humor
Jan 13, 2006 15:46:02 GMT 2
Post by Kildar on Jan 13, 2006 15:46:02 GMT 2
Ja, ez mondjuk probléma szokott lenni, én meg szimplán elfelejtem a derekamra felcsatolni hű piktordémonomat ;D Pedig pajzs mögött lenne, szal nem lenne akkora gond.
|
|
Lobo Kilahir
Fórumpolgár
Tag - Szeged
Az ?HES harcos
|
Humor
Jan 14, 2006 19:49:05 GMT 2
Post by Lobo Kilahir on Jan 14, 2006 19:49:05 GMT 2
Sheby drága, akkor te sosem fogsz olyan érezni, hogy "tele van a bendõm, de jó'" és elterülsz az ágyon átadva magad az "evés utáni telepocakkal való csicsikálásnak, merthogy ilyenkor jó a csicsikálás, mert 20 kg-val nehezebb lettél és ezért nem bírod el a saját súlyod, meg egyébként is milyen jó egy nagy zabálás után tele pocakkal durmolni egyet"? De, csak ez az érzés nálam kb 5 percig tart és max 20 perc múlva megint éhes vagyok ;D
|
|
|
Humor
Jan 17, 2006 1:14:39 GMT 2
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Jan 17, 2006 1:14:39 GMT 2
Humor topic révén ide írom le... Különc ember vagyok, mert nekem a péntek 13 mindig szerencsés, nagyon szerencsés! Viszont a szombat 14, az mindig nagyon peches nap. Eddig szombat 14-én törtem el a csuklóm, és szintén szombat 14-én történt az is, amikor egy 1 cm2-es üvegdarab belemászott a tenyerembe, pont oda, ahol a gyûrûs és a középsõ ujj találkozik, mert hát eltaknyáltam üvegpohárral a kezemben, s még szerencsém volt, h megúsztam 5 varrattal... Ezévben ez volt az elsõ szombat 14-ém, és alig mertem elmenni otthonról. Hazamentem Szegedre. Kecskeméten hagytam a szegedi buszmenetrendet, ezért lekéstem a buszt, mert azt hittem, h akkor megy, amikor gondolom, de nem. Mielõtt felszálltam, kiszámoltam elõre gondosan 190 Ft-ot a jegyre, meg plusz 5 Ft-ot, ha véletlen feljebbvitték az árat. Felszálltam, megálltam a sofõr mellett, annak meg nem esett, h mit állok ott. Mire észbekapott, nyújtottam oda a pénzt, 195 Ft-ot, merthát nem volt kiírva, h mennyi a jegy. A sofõr meg adott vissza 40Ft-ot, de tök hülyének nézett, és ezután nem csinált semmit. Gondoltam, hát, ha nem ad jegyet, ez van, és leültem az elsõ ülésre. Majdnem egy megállóval késõbb kinyújtotta a kezét a jeggyel, én meg érvényesítettem. Ahol lefordult a busz a nagy körútról (21Y-ossal mentem, a 9-estroli is ott szokott lefordulni), felálltam, mert azt hittem, h le kell szállnom, mert azt hittem, h nem megy a Csillag térre. De amikor már majdnem beért a megállóba, akkor hangosan a homlokomra csaptam, mert rájöttem, h de igenis megy a Csillagtérre, és a csattanás keretében még jó hangosan azt is mondtam, h "Ez ciki!" Persze ott maradtam az ajtó mellett, ahol akadályoztam az utasokat a leszállásban, persze csak néhány megálló erejéig. Utána mikor szálltam volna le, a nõ, aki elõtte mögöttem ült, szintén le akart szállni... láttátok volna az arcát, amikor meglátta, h még mindig a buszon vagyok hehe De szerencsére ezt a szombat 14-ét megúsztam mindenféle komoly testi sérülés nélkül, ÉLJEN!!!
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Humor
Jan 17, 2006 13:05:11 GMT 2
Post by Kildar on Jan 17, 2006 13:05:11 GMT 2
Éljen. Izé, ez célzás, hogy szombat 14re ne szervezzünk liveot? ;D
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Humor
Jan 17, 2006 15:49:29 GMT 2
Post by Sorex on Jan 17, 2006 15:49:29 GMT 2
Éljen Bogi!! péntek 13... velem semmi sem történt... de 14-én volt verseny!! és nem lett nagyon jó... Sorex
|
|
|
Humor
Jan 17, 2006 16:44:22 GMT 2
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Jan 17, 2006 16:44:22 GMT 2
Milyen versenyen voltál Sorex? Kildar, nem célzás volt, de ha már így említed, akkor nyomatékosan szeretnék mindenkit megkérni, hogy szombat 14-ére ne szervezzetek live-ot meg edzést Bár live-ra elmehetnék kocsmáros néninek Amúgy most diétázom, mert mióta Damával összejöttünk magamra kaptam jónéhány kilót. A Bogi-féle módszert alkalmazom, ami annyit jelent kb., hogy ha éhes leszek, akkor beülök egy sarokba és megvárom, amíg elmúlik. A Gólya-eskünk volt ehhez hasonló, ott azt kellett megfogadni, hogy ha ránktör a tanulási-inger, akkor beülünk egy sarokba és megvárjuk, amíg elmúlik. Persze én ezt teljesen komolyan vettem. NEM___KÖVETENDÕ___PÉLDA !!! Amúgy nem kell szó szerint érteni azt, h nem eszem. Amikor eszembejut, akkor eszem. És ez a lényege az én-féle diétának: valamiért, ha ráveszem magam erre, akkor elfelejtek enni. És ezzel a hozzászólással egyúttal hozzá tudtam szólni a kajás-ivós visselõdõs beszélgetéshez is
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Humor
Jan 17, 2006 18:00:25 GMT 2
Post by Kildar on Jan 17, 2006 18:00:25 GMT 2
Bár live-ra elmehetnék kocsmáros néninek Kruladán ne, mert nem jössz ki belőle jól anyagilag. Tavaly módszeresen kifosztottuk a kocsmát és a boltot amíg a kocsmáros félrenézett.
|
|
|
Humor
Jan 17, 2006 18:47:45 GMT 2
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Jan 17, 2006 18:47:45 GMT 2
hát én csak ilyen pincérnõ-féle lennék, nem kell szó szerint érteni a kocsmárost! félig kibuggyanó mellekkel, h becsábítsam az út porától piszkos vándorokat és a megfáradt harcosokat hehe
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Humor
Jan 17, 2006 19:15:23 GMT 2
Post by Kildar on Jan 17, 2006 19:15:23 GMT 2
De pénz csak lesz nálad... (ha igen, akkor vedd úgy, hogy a hátad mögött valaki azt üvölti, ZSEBMETSZÉS SKILL!!!!!4444) ;D
|
|
|
Humor
Jan 17, 2006 20:10:11 GMT 2
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Jan 17, 2006 20:10:11 GMT 2
hehe, akkor nem lesz nálam pénz És 200 kg-os izomkötegek lesznek a biztonsági õrök Amúgy, ha valakinek van ilyen zsebmetszés skill-je, akkor azzal minden zsebet, amit csak LÁT rajtam, azt kiürítheti (vagy megkér, h pakoljam ki õket)??
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Humor
Jan 18, 2006 0:57:58 GMT 2
Post by Sorex on Jan 18, 2006 0:57:58 GMT 2
verseny?? háát Nemes Tihamér Tanulmányi Verseny (NTTV) regionális fordulóján... jahh ez egyébkén programozás... Sorex
|
|
|
Humor
Jan 18, 2006 11:46:56 GMT 2
Post by Lilian Frowin on Jan 18, 2006 11:46:56 GMT 2
De, csak ez az érzés nálam kb 5 percig tart és max 20 perc múlva megint éhes vagyok ;D nincs is jobb egy jó zabálásnál más:emékeimben õrzöm még jó mélyen, hogy elsõ szerepjátékos beöltözõs próbálkozásom alkalmával Kocsmárosasszony voltam kis köténykével, meg kendõvel....jó régen vót
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Humor
Jan 18, 2006 13:14:36 GMT 2
Post by Kildar on Jan 18, 2006 13:14:36 GMT 2
hehe, akkor nem lesz nálam pénz És 200 kg-os izomkötegek lesznek a biztonsági õrök Amúgy, ha valakinek van ilyen zsebmetszés skill-je, akkor azzal minden zsebet, amit csak LÁT rajtam, azt kiürítheti (vagy megkér, h pakoljam ki õket)?? Hát kruladán tavaly úgy működött, hogy megérint meglepetésből két kézzel, és elvehet akkor tőled egy nem személyes tárgyat , amit nem fogsz kézben. (a pénz úgy egészében számít egy tárgynak) Überen meg úgy hogy amire a tolvaj több mancsát teszi nálad, azt elviheti. És asszem van egy időkorlát hogy eddig nem veheted észre.
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Humor
Jan 18, 2006 14:44:03 GMT 2
Post by Ylmor Velius on Jan 18, 2006 14:44:03 GMT 2
huh erröl a zsebmetszésröl eszembe jutott egy ihm es poén "vállamra tete egyik kezét. másik vállamra tete másik kezét.hé! akkor hogyan motozott meg " ;D
|
|