Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Aug 19, 2006 20:37:52 GMT 2
Na mint egyik nemrég betársult szervező ajánlanám nektek a Krulada Live-ot, aminek 4. epizódja jövő nyáron lesz. A helyszín eddig Gödöllő volt, de most lehet, hogy a Pilisben lesz (az sincs sokkal messzebb). Pár embernek már elmondtam milyen (Presbiter, Lilian, Lotus), és rajtuk keresztül már hívtalak titeket, úgyhogy úgy gondoltam, itt az ideje a témanyitásnak. Annyit kell tudni elöljáróban a játékról, hogy dark fantasy világ, fajok között az emberen kívül van vámpír, vérfarkas, lidérc, mindegyik faj a maga egyedi képességeivel. A játékidő ezen okból kifolyólag inkább az éjszakai órákban van, szóval igen hangulatos. Jómagam eddig az 1. és a 3. Krulada Live-on vettem részt, ez utóbbi különösen megfogott, hisz az első még sima fantasynak indult és csak a végén "darkosodott". Mindhárom rendezvényen a gond csupán a kevés ember volt (akik nagyrészt Cell Live-osok; a legtöbb ember az elsőn volt egyébként, 20 fő;, magyarul ti minimum megdupláznátok a létszámot ), de a hangulat meg a sztori mindig ott volt. Szóval jöhetnétek testületileg, de ha egy évben ez túl sok lenne cellel, keltával meg überrel együtt, akkor mondjuk über helyett. Ha bármi kérdésetek van, ne kíméljetek! (Vegyétek ezt meghívásnak.
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Aug 20, 2006 13:06:47 GMT 2
Személyszerint szívesen kipróbálnám ezt a Live-ot. Pár kérdésem: Tehát itt inkább az RPG lenne reflektorfényben?(éjszakai játék) A fajok kasztokba is tömörülnek,vagy a létszámból fakadóan ilyen még nincs? Szívgyógyszert mennyit vigyek,szal mennyire darkos? Az öltözet: ember,vámpír még stimmel,de a többieknél érdemes a maszk,kiegészítõk viselete?(gondolok itt Lobóra,aki ha jön 100%,hogy vérfarkasként teszi ezt meg) egyenlõre csak ennyi
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Aug 20, 2006 14:21:17 GMT 2
Igen, inkább a szerepjátszás, de természetesen harc is van. (A fegyverekre fehér szigszallag kell.) Nem kasztrendszerű, hanem képességes-pontelosztós. Vannak faji és általános képességek. Szívgyógyszer: vérmérséklettől függő. Vérfarkasoknak érdemes magukat kifesteni, lidérceknek pedig csuklya és arc elé vehető fátyol (illetve szerintem lidércek (de mindkét fajnál jó ötletnek találom a maszkot.)
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Aug 20, 2006 15:40:46 GMT 2
Éppen most küldtem el Solovielnek az általam írt szabálykönyv-javaslatot a fajok rendszerére, amit elküldtem, a következőképpen néz ki:
Faji követelmények: Ember: nincs Vámpír: goth looking Vérfarkas: legyél barbár Lidérc: Betmen köpeny, fekete arcfestés javasolt
Valószínű karakterrendszer: 5 karakterpontod van. Ezt 3 csoportba költheted, név szerint harc, alvilág, diszciplína. A harcnak és alvilágnak 3 fokozata van, a diszciplínának 5. Ez utóbbi tartalmazza a faji képességeket és a varázslatokat egyben.
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
|
Post by Filionell on Aug 20, 2006 16:38:21 GMT 2
õõõõ szerintetek az megoldható,ha fehér vászonnal bugyolálom a Rapírom? vagy mindenképpen fehérszikszalagos fegyó? Huh,vajh honnan szerzek Góth ruhát...
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Aug 20, 2006 18:34:10 GMT 2
Elméletileg megoldható. Goth ruhát nem kell szószerint venni, a fekete és/vagy vörös színvilágú ruházat nyerő.
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Aug 21, 2006 14:09:13 GMT 2
Lidércek járnak nyílpuskával? mert most tervezgetek 1et és oda kiváló lenne, bár lehet h inkább vámpírvadász ember leszek vele (hozzáteszem: ha megyek)
és az ezüstszín kardok nem megfelelők?
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Aug 21, 2006 14:17:55 GMT 2
Elméletileg járhat, de valahogy olyan... gay. Ezüstszín: nos, nem tudom, szerintem a fehéret inkább preferáljuk, mert jobban látszik a sötétben. (De az is elég, ha van valamilyen színű kardod, és a hegyére teszel fehér szalagot.)
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Aug 21, 2006 14:23:16 GMT 2
Mostanában, amúgyis egyre több mindenkiről derül ki, hogy gay.Már nem lepődök meg semmin. Na, de hagyjuk ezt a témát. Nos, ha jól tudom a következő Krulada jöv nyáron lesz, addig meg lesz idő még átrágni magunkat a dolgokon és szervezkedni össze-vissza.
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Aug 21, 2006 14:28:46 GMT 2
Pontosan. Viszont szabályzat az nemsokára lesz, ha minden igaz, meg talán előtörténet is. (Ez utóbbi Solovielen múlik.)
|
|
|
Post by fenyx on Aug 21, 2006 16:46:14 GMT 2
Hmm vérfarkasnak egész jól el tudnék menni
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
yumi - a csapat tengerimalaca
|
Post by Lotus on Aug 21, 2006 22:47:00 GMT 2
ahogy Petro is mondotta, velem már beszélt a dologról... és én már el si döntöttem akkor, hogy az über helyett nekem a Krulada lesz jövõre... ha nem is megyünk Lovagrendi szinten, én biztosan szeretném képviselni azt. egyébként nem a szabályokon meg a világon kell felbuzdolni, mert pl engem a dark fantasy nem igazán izgatott soha, mégis elég az, hogy ott vannak a számomra legkedvesebb (nem Holló) lájvos ismerõseim, és egyébként is kevés de mindjófej ember, jó hangulat... kúl:)
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
|
Post by Filionell on Aug 22, 2006 13:41:13 GMT 2
nos minthogy nekem még nem volt jó Überes tapasztalatom(heh elsõ igazi liveom...)így lehet én is inkább mennék Kruladára. De még kiforrja magát,hogy egyáltalán tudok e menni Live-ra...
|
|
|
Post by fenyx on Aug 23, 2006 12:22:32 GMT 2
És különben is...még 1 szűk év mire odajutunk
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
|
Post by Filionell on Aug 23, 2006 13:52:07 GMT 2
az már nem is olyan sok
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Oct 13, 2006 19:54:15 GMT 2
Ennek a játéknak van honlapja valahol?
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Oct 28, 2006 11:31:41 GMT 2
hOnlap címet nem tudok mondani, mivel nem tudok róla, hogy van, viszont ami információm van erről a játékról, azt elmondom. Nos, ahol Ül vannak, annak a helyszínén szokták szervezni, Soloviel szervezi (ő ott sátrazott velünk Barathrumban és ilyen fehér ruhában volt), ja és ha kell tudok küldeni szabálykönyvet.
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Oct 28, 2006 12:19:58 GMT 2
Lilian, küldd el nekem, elérhetõvé teszem a weblapon keresztül!
Presbiter
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Oct 28, 2006 12:49:02 GMT 2
Szabálykönyv szerintem nem aktuális.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Oct 28, 2006 13:12:07 GMT 2
Oké, elküldöm Presbinek, lehet, hogy nem aktuális, de legalább vmi fogalom kialakul az emberekben sztem.
|
|