GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Feb 5, 2007 17:15:28 GMT 2
egész jó volt a terep nagyon hangulatos volt, csak a hó hiányzott én részemröl a harcot kevéslettem, mert mi törpök átbasztuk mindenki fejét ;D vagypedig lefizettük az illetöt meg az volt a baj, hogy rövid volt és az elején 2 órát bojongtunk az erdö szélén - a bányát keresve - ami sztem már nem is volt játékterület aztán persze kiderült, hogy már az elején jó helyen keresgéltünk, csak nem mentünk át egy hegy túloldalára a legvégén pedig a 6 fös törpcsapat 4 felé bomlott , de azért elvégeztünk minden feladatot a legjobb dolog a jurta állítás volt, elvileg 2 nö 20 perc alatt felállítja... ... nekünk, 7 férfinak, 2 órába telt ;D
|
|
|
Post by < D > on Feb 7, 2007 15:17:42 GMT 2
Nem ismered a régi törp mondást: "Ne becsüld le, a jurtaállító nőket !"
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Feb 7, 2007 16:53:08 GMT 2
Há, mit mondjak eléggé fukarul sikerült ez a beszámoló.... 1ébként ki vót közölünk? Meg le/megfagyott- e aminek kell?hümm? Végülis összességében, hogyan éreztétek magatokat?
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Feb 16, 2007 20:28:23 GMT 2
Blaz ismét fotózott, ismét fantasztikus képeket készített! Megtekinthetõk a www.freeweb.hu/hunblaz/index.php?/category/18 címen, néhány fotón a mi küldötteink is ott feszítenek, különösen Gergõrõl készültek jó képek! Nézzétek meg! Presbiter
|
|
Sasuke
Fórumfõmester
Tag - Szeged
My underwear gives +3 to my Constitution
|
Post by Sasuke on Feb 18, 2007 16:39:15 GMT 2
Az utolso elotti oldalon az utolso kepen ahol Taki in ACTION !! nagyon jo tiszta filmes jelenet, az az arc amit Taki vág , nagyon elszánt, homlokara logo haj, koncentralas, lapos vekony száj. Nagggyon Filmes (azt hogy nem tom ki ellen vedekezik a pajzsal azt elnézzuk ettol is filmes )
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Feb 18, 2007 16:57:33 GMT 2
NA igen, az a kép nekem is nagyon tetszik, és én is elgondolkoztam, hogy vajon miért néz a pajzs az ellenféllel ellenkezõ irányba. Aztán rájöttem az egyetlen logikus megoldásra (mert természetesen elképzelhetetlennek tartom, hogy Taki ilyet hibázott volna). Látszik a képen, hogy hadrend nélküli, szétbomlott csatáról van szó, a küzdõ felek egymás körül, mögött csapnak össze. Ha félretesszük a lehetõséget, hogy Gergõ a kíváló filmes beállás miatt pózol így, akkor elképzelhetõnek tartom, hogy a rárohanás közben biztosítja a hátát, oldalát, nehogy váratlan támadás érhesse abból az irányból. A szemben álló ellenféllel meg láthatóan így is elbír Presbiter
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Feb 18, 2007 18:51:21 GMT 2
ez a Balaz gyerek mindig jó képeket csinál
|
|
|
Post by < D > on Feb 18, 2007 23:15:26 GMT 2
Hát még a Blaz
én már napokkal előtte megdicsértam a Takit. Mert valami nagyon nagy hero, a képeken.
Legalább 2 képet emelnék ki, és írnék körélyük eposzi csatát.
Tyűű
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Feb 19, 2007 23:30:49 GMT 2
tény és való Blaz sem rossz
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Nov 1, 2007 1:57:17 GMT 2
Úgy hírlik februárban ismét lesz Fagyott Világ! :
Idézet az rp.hu-ról
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Jan 5, 2008 12:42:06 GMT 2
Február 9-én szombaton lesz! Ki szeretne jönni? Melyik oldalt erősítené? Danival mi embernek mennénk, Gúztól hallottam még hogy érdekli. Itt a honlap, itt meg lehet tudni sokmindent a játékról. A szabályrendszer éppen átvizsgáláson esik át, de hamarosan újra felkerül. fagyottvilag.atw.hu/reg.php(a képek alapján ezúttal tényleg Fagyott Világ lesz ) ui.: Dani mégsem tud jönni, másnap kezdődik a sítáboruk...
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jan 30, 2008 16:18:57 GMT 2
Idén megy egyáltalán vki Fagyott világra? Csak úgy érdeklődnék, mert a hozzászólások alapján nem nagy az érdeklődés:( Jövö7 szombaton lesz!!!
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Feb 17, 2008 1:17:22 GMT 2
|
|