Karom
Fórumtanonc
Ice & Stone Live
|
Post by Karom on Jan 3, 2007 21:53:42 GMT 2
Üdvözletem! Február 3-án egy az eddigiekhez képest talán szokatlan, új élő szerepjátékot indítunk. A játék Budapest közelében Pilisszentkerszten lesz megrendezve egy erdős, dimbes-dombos területen. A télre való tekintettel sajnos nem számítunk sok emberre, így ez a felkérés azoknak a bátor harcosoknak, amazonoknak szól akik szeretnék magukat ki próbálni egy ilyen környezetben, ám higgyétek el megéri tegnap voltam terepszemlén. A jelentkezéshez a hétvége során el fog készülni egy weblap ahol lehetőség adódik a játékra jelentkezéshez és természetesen e-mailben is elérhetőek vagyunk. A játék fő szervezője Lancelott (Szikla) a Kelta Játékokról bizonyára jópáran ismeritek őt valamint jómagam és még egy-két barátunk akiket eddig Ti még nem ismertek. Konkértumokról (értve ezalatt szabályrendszer, felszerelés, stb) még nem tudok nyilatkozni, de ígérem a hétvégére mindennel elkészülünk. Addig is várom az erdeklődők visszajelzéseit itt a fórumon, kik azok aki szeretnének résztvenni a játékon. Karom P.s: Mivel úgy tudom a társaság 99%-a szegedi ezért Sziklával azt találtuk ki, hogy azok a játékosok akik távolabbról jönnek jöhetnek egy nappal hamarabb az-az Február 2-án este és őnekik tudunk biztosítani szállást vagy nálam vagy Sziklánál vagy már kinn a terepen a közelben lévő "főhadiszálláson" egy kulcsosházban ahol a szervezők nagyrésze már kinn tölti a 2-ai estét.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jan 8, 2007 13:20:19 GMT 2
köszi az invájtingolást, hogz az illemet betartsuk há én nagyon kíváncsi leszek, hogy ki fog elmenni rá. Egyrészt már esett szó egy téli hadijátékról a fórumon, ha emlékeim nem csalnak és akkor vki felvetette, hogy nincs az a ruhamennyiség amit felvennél és ne faggyál szét. másrészt nekünk kissé messze is van.tudom van szálláslehetőség. amúgy meg nem tom, hogy miként kapott szárnyra a híresztelés, hogy én akarok menni, mikor még a panelban is szétfagyok és 2 pokróccal alszok, max úgy élnék meg a hidegben, ha két hatalmas tűzet raknának és én aközött melegednék állandóan, másik meg szétment a téli csukám és csak magassarkúm van már, kissé vicces lenne magassarkúban harcolni
|
|
|
Post by < D > on Jan 8, 2007 19:54:21 GMT 2
Igazából én máshogy hallottam. De hogy én is reagáljak erre a nem mindenapi kezdeményezésre. Az ötlet nagyon jó. Sak nekem személy szerint messze van, anyagilag is - ne hari (de tudom úgy sem hari) Ezerrel készülök saját szervezésre Beindúl újra a fősuli Nyelvtanfolyamra kezdek járni Előtérbe kerül a hagyományőrzés az életemben (előrébb mint eddig, és komolyabban is) Saját asztali RPG rendszert csinálok, hogy nem mondhassa senki nem tettem semmit. Szóval, néhány tüzifába bele vágtam a fejszémet! Ha másképp lenne, fontolóra venném, mert a Kelta, még úgy is tetszett, hogy csak szenes teát főztem, és férjük helyett férjük voltam a Római aszsaonyoknak, akkor este, mikor ők csatáztak.
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Jan 9, 2007 2:16:49 GMT 2
És hogy is vót azzal a tervezett külön busszal?? Ja, igen, a kulcsosházikó az mekkora?? Vagy több is van? Meg az mennyire fûthetõ? Hogy lenne az a tervezett nagy kajálás? Egyébként pedig Dorka bocs, de te 3 paplannal szoktál aludni!
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
yumi - a csapat tengerimalaca
|
Post by Lotus on Jan 9, 2007 13:56:36 GMT 2
mnos. én meg itten vártam eddig és várom is a további infókat. Mindensetre azt biztos hogy Dani (Afrinus) és én midnneképpen szeretnénk menni!!! Úgytudom Sasu és Sorex is fontolgatja. Tudjuk hogy bírni kell, hogy hideg van, és án már keresek is vízálló lábbelit, mdineesetre ha házban alszunk, akkor nem félek. Nagyon vonz, ezért mondom hogy Dani emg én elég elszántan tervezzük. De azért érdekelne, hogy mégis miylen világ. Kelta? Indián? bármelyiekt kinézem a szervezõkbõl, és bármelyiknek örülnék:) ja és legyen hó remélem Karom hamarosan ír.
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Jan 9, 2007 14:07:36 GMT 2
Az ötlet tetszik, csak éppen a félévi jegyeimet átgondolva nem hinném hogy van valami reális esélyem rá ...
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jan 9, 2007 15:10:01 GMT 2
nocsak nocsak lehet, hogy indiános világ? ez mán teccik
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Jan 9, 2007 15:41:06 GMT 2
mivan, mész háztûznézõbe indiánékhoz?? hehehehe nah de amúgy viccet félretéve... jó dolog a fedett szállás, mert hóba sátrazni lehet, h kevésbé lenne mókás... hóban ébredni, már ha felébredsz mer szerencséd van, mert nem fagytál oda a játék ötlete nekem is nagyon tetszik, de mostanában hisztikirálynõ korszakomat élem - talán a vizsgák miatt - úgyhogy inkább nem romtom a levegõt...
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jan 9, 2007 17:26:16 GMT 2
há tudod indiános dolog az jó dolog, mert én szeret naon
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Jan 9, 2007 18:12:54 GMT 2
most erre reagálhatnék... de csak ennyi: hihihihi ;D nem akarom szétoffolni a topikot a többiek meg kicsit összeszedhetnék magukat, oszt pötyöghetnének ide... pl kérdésekkel bombázva a szervezõ bácsikat... meg ilyesmi... STIMM??
|
|
Karom
Fórumtanonc
Ice & Stone Live
|
Post by Karom on Jan 9, 2007 18:15:00 GMT 2
Nah Hella! Örülök, hogy ennyien olvastok ez jó. Ahogy néztem a hozzászólásokat van egy kis javítani való, lehet én voltam félreérthető. A Játék maga egy napos, ám azok aki messze laknak jöhetnek nyugodtan egy nappal hamarabb mert a házban van hely. Sacc/köbö ha jól emlékszem 20 ágyat számoltam a multkor. Fakályhával fűtöttek, szóval azért nem árt hozzni egy hálózsákot és egy takarót az ott alvóknak. Csatlakozva az elöttem szólókhoz én is remélem, hogy lesz hó Másik kérdésre a válasz kérdeztétek milyen világ is lesz ez. Nos se nem kelta se nem indián. Inkább amolyan Gyűrűk Ura feeling de még sem teljesen az. Játszható szerepjátékot akartunk létrehozzni így a következő "fajok" lesznek jelen, álltalatok megszemélyesítve: Törp, Ember, Tünde, Ork, Bandita A történet hamaros készen van. Hangsúlyozom fontos tényező volt a szervezőknek a játék rövid ideje így leginkább egy egyszerűen, pörgősen játszható játékmenet dolgoztunk ki. Sokkal inkább a mozgás a harc kap szerepet majd mint egy történet ám ez utóbbi se fog elmaradni. Azt hiszem reagáltam mindenre, ha nem jöhetnek nyugodtan kérdések még, de hamarosan (Tényleg ) meg van a weblap is és ott meg lesz minden infó. Üdv Üdv
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jan 9, 2007 18:41:31 GMT 2
afene, nem indián mondjuk ez a világ mán ismertvannak köztünk fán lakó népség Presbi! Be kéne szerezni a Söndörtanyás rucikat és lehetne barbárkodni :Dheheehehe annyiban segítek, h megnézem nektek a vonatot
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
|
Post by Lotus on Jan 9, 2007 21:34:21 GMT 2
hehe, ez vicces. fél éve még amrhára örültem volna a Gyûrûk Ura dolognak, mert ugye én aztat imádom. most is, de tavaszi kelta óta igazán nem az ennyire szerepjátszást igénylõ, hanem a tavaszi keltához haosnló dolog mozgat. de ha ez is mozgós lesz mint amit, írsz, akkor lehet hogy jókis elegy lesz:) mindesetre megleptetek ezzel, de kúl.
indiános live egyébként volt már, vagy lesz Mo-n?
|
|
Karom
Fórumtanonc
Ice & Stone Live
|
Post by Karom on Jan 9, 2007 22:04:20 GMT 2
Lotus hidd el a cél hasonló mint a Kelta volt. De nem mint a tavaszi hanem mint az őszi. Csak tényleg azt vedd figyelembe, hogy nincs igazán fullos történetet alkotni a játék rövidsége miatt. Én csinálnék szivesen hosszabbat is. Mmint játékot , de nem lehet mert az embereknek valahol lenniük kell és nem várom el senkitől se, hogy hozzám hasonló idióta módon kinn töltsön akár kettőnél is több napot egy havas, hideg erdőben. Megjegyzem túl lehet élni, még itt vagyok
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
|
Post by Lotus on Jan 9, 2007 22:48:40 GMT 2
elhiszem:)
|
|
Karom
Fórumtanonc
Ice & Stone Live
|
Post by Karom on Jan 13, 2007 14:08:15 GMT 2
Elkészült a hivatlos weblap amit megtekinthettek a fagyottvilag.atw.hu/ címen. Ez az elérhetés lehetséges, hogy változni fog az elkövetkező napokban, de erről majd természetesen értesítést fogtok kapni. Jelentkezzetek minnél többen és akkor biztosan mondhatom, hogy egy jó játék elébe nézünk.
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
|
Post by Lotus on Jan 13, 2007 15:44:31 GMT 2
mengéztem! ajánlom mindenkinek hogy a játékrenszer és kaland docokon túl a jelentkezésénl nézze meg a fajleíráokat, ahol a kinézeti felételek is vannak.
ilettve, Karomhoz intézett kérdés: a jelentkezésnél meg kell adni hogy milyen faj szerenték lenni. illetve ugye több helyrõl is egyértelmûen kiderült hogy 5 csapat lesz: törp, tünde, ork, ember, bandita. az együttmenõ outos csapatok egy ilyen csapatba fognak tartozni, azaz pl elõfordulhat hogy mittomén a szegediek a tündék avgy iylesmi, VAGY az ottani csapatelosztás más, mindenki egyénileg dönti el a faját, és azonos fajúakhoz kerül, akik máshonnan is jöhettek..? azaz az outos csapat (holló, falkás) egyenlõ vagy nem egyenlõ az inessel?
|
|
Karom
Fórumtanonc
Ice & Stone Live
|
Post by Karom on Jan 13, 2007 16:54:15 GMT 2
Mindenki oda kerül, ahova jelentkezik. Lehetőség szerint legalábbis, de ez majd eldől a csapatlétszámtól, mert pl nem lenne fair ha van 30 tünde 4 Ember és mondjuk 1 Törp teszem azt Szóval azt a fajt jelöld meg ahova tartozni szeretnél. És nagy valószínűséggel oda is fogsz kerülni.
|
|
Sasuke
Fórumfõmester
Tag - Szeged
My underwear gives +3 to my Constitution
|
Post by Sasuke on Jan 15, 2007 14:00:40 GMT 2
Hali, én is megyek ha innen megyunk elegen, szoval nekem csak ez a feltételem hogy innen elegen menjunk , viszont én Orkban gondolkoztam .
|
|
Spiro
Fórumtanonc
Fel?vezett Tag
fel?vezett tag
|
Post by Spiro on Jan 16, 2007 15:58:49 GMT 2
Valszeg én is megyek a játékra és egy láncingre vagy valamilyen fémvértre lenne szükségem,mert törpe szeretnék lenni. Ha valaki tud egy olyan láncinget amit senki sem használ a játék ideje alatt kérem jelezzen vissza edzésen. ui.:ez a MILLENIUMI II. hozászólásom a forum történetében.
|
|