Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Apr 27, 2007 22:07:04 GMT 2
|
|
|
Post by < D > on Apr 27, 2007 23:26:40 GMT 2
Lehet hogy kétszer ugyanazt linkelted be.
Szóvbal én elolvastam, és bár nem tartom kizártnak hogy ez még egy picit módosúl (úgy értem konkretizálódik), de alapvetően nagyon tetszik. A Tündérköppeny nagyon tetszik, az Óriások Pöröje is jól ell lett találva.
Gratula a szabálygönyvhöz !
Engem érdekel, de nem úgy volt, hogy csak jövő tavasszal indul be az új műsor.
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Apr 27, 2007 23:28:31 GMT 2
Műsorváltozás történt. És igen, elkúrtam, de korrigálva.
|
|
|
Post by < D > on Apr 28, 2007 9:40:01 GMT 2
Ezt is megértük.
Kivesztek, kihaltak a nagy öregek!?
Gödi Kelta Live Überlive
sziasztok!
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Apr 29, 2007 16:31:36 GMT 2
No, azért a szabályokat tekintve csakugyan erõsen fantasy-jellegû lesz ez a Live. Itt van mindjárt a fegyverszabályzat, ami még az embermagasságú kétkezes kardot is engedélyezi, pedig Artúr és a zweihander között legalább 1000 év lepörgött... Kérdésem, hogy pontosan miképpen is lesz a dolog? A keltát már meg sem rendezik? Õsztõl a Pendragon váltja fel?
üdv,
Presbiter
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Apr 29, 2007 17:16:02 GMT 2
Ősszel párhuzamosan fog futni a két rendezvény, lesz kelta és pendragon, tavasszal még nemtom.
|
|
Vivax
Fórumtanonc
|
Post by Vivax on Apr 30, 2007 11:02:35 GMT 2
Részemről nagyon örvendetes a történlemi live-ok felbukkanása. Amit Presbiter említett viszont valóban átgondolandó! Szerintem alaposan neki kellene feküdni annak, hogy valóban történelmi jellege legyen. Azaz akik elmennek tanuljanak is a rendezvényen. Történelmet, régi kultúrákat, a régmúlt népek életmódját...stb. Mivel egyenlőre nagyobb többségben vannak az ált. fantasy live-ok, lehetséges a térhódítása. Viszont ehhez szükséges és lényeges a történelemhűség! Nagyon sajnálom/sajnáljuk, hogy a GKJ nem ezt a stílust viszi tovább...
|
|
|
Post by Lilian Frowin on May 27, 2007 0:45:07 GMT 2
fúúú, mien dógok mennek ottan az rpg fórumán ezzel kapcs
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on May 27, 2007 1:10:03 GMT 2
Ja, de azóta megbeszéltük a dolgot. Ami kissé zavar, az az ilyen szőrtomok beleugatása akinek kb semmi köze a dologhoz.
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Aug 24, 2007 21:57:58 GMT 2
No, hamarosan (2007 szept. 14-16) itt a Pendragon, minél hamarabb jó lenne dönteni, hogy hányan és kik mennének. Ishar már az rpg.hu-n is érdeklõdött a Hollók felõl...
Presbiter
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Aug 25, 2007 20:20:10 GMT 2
Amennyiben nem ütközik az osztálykirándulással, akkor megyek! Városba mennék polgárnak, Spectre-el már lebeszéltem a dolgot.
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Aug 26, 2007 19:54:47 GMT 2
Őszintén szólva rátok mint Hollókra számítok az Arthur oldal seregeként
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Aug 26, 2007 23:00:37 GMT 2
Hohó! Változott a terv! Beszéltem Kildarral, és elmondta hogy mi lennénk az Arthurhoz hű sereg! Na szóval: mivel mi lennénk Arthur lovagjai és azoknak segítői, ezért aztán valahogy úgy kéne szerveződnünk hogy 1 lovag plusz 2-3 csatlós! Nos ?
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Aug 27, 2007 14:31:12 GMT 2
most én is elolvastam a szabályrendszert és egész megtetszett ez az egész majd egyzésen meg kéne beszélni, hogy ki menne
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Aug 29, 2007 23:46:25 GMT 2
Vérzik a szívem,de sajnos ezt most ki kell hagynom... de remélem a keltára megoldódnak az anyagi malõrjeim.
|
|
|
Post by Eassk Astos on Aug 31, 2007 8:20:57 GMT 2
Hát ezt most én is kihagyom, ha minden jól megy a live ideje alatt Berlinben fogom rontani a levegőt (ha meg rájönnek hogy a cég lódított a tudásomról akkor lehet előbb hazazavarnak ;D)
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Aug 31, 2007 9:13:22 GMT 2
Olyan híreszteléseket kaptam, hogy az edzésetek után részletesebb információkkal is tudtok szolgálni arról, hogy kik s hányan jöttök, erről már lehet tudni valamit?
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Aug 31, 2007 13:47:19 GMT 2
igen megbeszéltük... akik ott voltak azok közül volt kb 13-14 jelentkező szóval 5-en talán leszünk amúgy Csaba írta fel szal Ő tudja pontosan... és úgy beszéltük hogy mivel Arthur serege lennénk ezért egy olyan 3-4 lovag lehetne?? meg hogy egységesek legyünk lehet hogy római piros tunikákban leszünk csak a style miatt Sorex
|
|
|
Post by lofwnyr on Aug 31, 2007 13:52:48 GMT 2
amugy csak érdeklödöm hogy aki apródszerú annak muszá becsuletesnek lennie??
Ja és lesz tolvaj céh??
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Aug 31, 2007 14:33:01 GMT 2
Szerintem nem lesz tolvaj céh, de nyugodtan lehet egy apród "nem becsületes" csak a lovag meg ne tudja És akár idővel meg is alapíthatod a tolvaj céhet Kildarral megbeszéltem a dolgokat, tunika rendben, lovagok rendben, ezekből persze csak a fő lovag lesz a kerekasztal lovagja.
|
|