Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Aug 31, 2007 16:09:54 GMT 2
NA akkor az eddigi jelentkezők Pendragonra: Kovács Tamás Kovács Balázs Gúz GYümi Sorex Ducky Dani Én És akik lehet hogy jönnek: Ceta Presbi Puszti Helix Ylmor Devortex
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Aug 31, 2007 16:58:07 GMT 2
A "lehet hogy jön" az mekkora valószínűséget takar?
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Aug 31, 2007 17:25:59 GMT 2
A szábelyrendszert olvasgatva Mordred kardjával és az Excaliburral kapcsolatban: Mi van, ha a két vezér folyamatosn ordítva /csatakiáltás/ elkezdi csépelni egymást? Az nyer, akinek nagyobb a tüdeje? Komolyabban: ereklye szintű tárgyakat hogyan lehet /ha lehet/ majd szerezni? Gondolom küldetéssel Az Óriások pörölye konkrétan hogyan működik? A használó suhint egyet, ezzel kiverte a másik kezéből a fegyvert. Ez egy pöttyet erősnek tűnik. Két suhintással lefegyverzed és kész.
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Aug 31, 2007 17:36:04 GMT 2
Lehet hogy jön: 50% (vagy jön vagy nem )
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Aug 31, 2007 17:52:52 GMT 2
Tesztelve van az összes cucc, az óriások pörölye táp, de egy harci kalapácsról van szó, ami annyira nem.
Excalibur-mordredkard-lángkard képességeinek esetén pedig az ordítás _késlelteti_ a meghalást, tehát a sebek hatását akkor érzi ha abbahagyja (mint a celles Berzerker képesség)
|
|
|
Post by fenyx on Aug 31, 2007 18:03:45 GMT 2
Annyira azért ne az ereklyékre hajtsatok sztem, olvasgatva ezt a liveot, ami tetszik pont az, hogy kevés van benne. Valamilyen szinten lehangoló amikor minden 3adik embernél vmi csillivilli tárgylapos világpusztító fityeg.
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Sept 1, 2007 23:54:56 GMT 2
A kalapács tényleg valamennyire ellensúlyozza, de akkor is erős :-D
Hogy fog kijönni nálnuk az egy lovagra két-három apród? Nyolc emberből négy lesz lovag :-D /tudom, hogy jönnek még apródok, de akkor is lehet, hogy sok lesz a lovag/
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Sept 2, 2007 2:33:02 GMT 2
pl úgy hogy Gúz lezs a főlovag és a többiek kislovagok/hűbéresek vagy ilyesmi... nem teljesen lovagok... meg azért kell ennyi ha nincs is annyi apród mert mi alkotjuk Arthur seregét... és poén a parasztsereg de a lovagok meggyőzőbbek Sorex
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Sept 8, 2007 14:23:14 GMT 2
mivel már nincs 1 hetünk sem, kéne egy megbeszélést tartani, mondjuk szerdán hörző edzésen 6-tól (már ha nem gond, hogy bepofátlankodunk akinek nincs nete azt is kéne értesíteni
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Sept 8, 2007 14:39:04 GMT 2
szerintem hörzőn lehetne mert ott sztem most is megbeszélés lenn/lesz... vagy max birkó... de ez mán mind1... amúgy vonatot már régen nézem hogy mi lenne jó... 6:42-től óránként megy Szegedről és Bp-n félóránként megy Vác fele Gödre... szóval lehet dönteni... amúgy az út 3:17 perces oda... vissza meg 3:38 szóval ha csak suli után mennénk(14:00 után) akkor a 14:42-essel mehetnénk leghamarabb és az 17:59-re ér fel szóval ott még ki is kell jutni és fél 7-7 óra között sátorállítás és ilyesmi... meg játékkezdés hamarabb lesz talán... szóval valszeg nem megoldható hogy suli után induljunk... visszafelé meg félóránként megy a vonat szal ott szinte bármikor indulhatunk... az ára pedig retúrban 3000 Huf
nekem még annyi hogy ha qrwahideg és esős idő lezs akkor én nem szándékozom menni mert lebetegedni és szétfagyni nincs kedvem.. és csak azért pézt sincs kedvem kiadni... és ígyis necces tudok e menni... Sorex
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Sept 8, 2007 14:54:14 GMT 2
szerintem a 12:42-es vonattal kéne menni és elkéreckedni 12-től a suliból de majd megbeszéljük
|
|
|
Post by fenyx on Sept 9, 2007 23:30:04 GMT 2
Azért is érdemes a korábbit választanotok, mert ha későn (6után) értek akkor sötétben kell sátrat állítanotok. Bocs az egyértelmű tanácsért
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Sept 16, 2007 17:59:24 GMT 2
Nos, igazából nem nevezném Pendragonnak, de még livenak sem ami volt sajnos olyan kevesen voltunk, hogy nem volt értelme a játéknak nem lehetett kis csapatokban járni az erdőt, mert az egész sereg egy kis csapat volt, így mikor csata volt, az mindig a két fősereg között zajlott, és utána mindenki ment tölteni végülis inkább csak hülyültük és punnyadtunk, de jó móka volt szombat délután II. vh-at játszottunk, estefelé arénáztunk, éjjel pedig szerveztünk egy kis csapatos zászlószerzős játékot mindenesetre jó kikapcsolódás volt egy ilyen nehéz tanévkezdés után
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Sept 16, 2007 18:22:10 GMT 2
A társaság jó volt, csak hát ugye kevesen voltunk... A játék egyértelműen nagyobb létszámra volt tervezve, de attól függetlenül egész jó kis csatákat vívtunk (ha a storyline-t nem is vittük nagyon semerre.) A szerepjátékra nem volt panasz, bár az IN game viszonylag hamar (szombat délutánra) leállt teljesen. Az ekkor következő II. vh-s csaták (német-orosz, német-amerikai) nagyon fílingesek voltak főleg az tetszett ahogyan megtámadtuk a Mordred tábort és ahogyan azok azonnal lereagálták a helyzetet és botokból készített géppisztolyokkal viszonozták az össztüzet . Az éjszakai zászlószerzős játék jó volt, bár elég egyértelmű volt, hogy valaki be fog campelni valahova amint szerez 3 zászlót. Mindenesetre a falon át beugrásom nagyon látványos volt Az aréna nem volt rossz, bár a bíró nem mindig volt biztos az ítéletben
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Sept 16, 2007 19:25:29 GMT 2
Jaja :-D "Maradjatok csendben, mert nem lát a bíró." A buzogányom a Gúzzal történt aránázáskor elszakítottam :-(, de nem baj, majd megcsinálom.
Mordredék kétszer bevették a városunkat /mikor nem voltunk bent/ a parasztokat foglyul ejtették. Jöttünk megostrtomolni a saját városunk, de hirtelen elünedezett az ellen. A parasztjainkfegyvert fogtak és leölték őket belülről. Tehát a támadás /benne a Hollós pajzsfallal/ hatásos volt, de mi szinte nem csináltunk semmit, csak mentünk előre de senki nem halt meg általunk. :-D /egyszer bevették azért a várost/
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Sept 26, 2007 22:48:37 GMT 2
Kildar!
Mikor pakoltatok össze, nem találtatok egy otthagyott fegyvertokot? /horgászbottartó kinézet, zöld, vállszíjjas/ Eddig reménykedtem, hogy közülünk valaki véletlen elrakta, de nem :-(
|
|