Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Feb 1, 2008 20:53:38 GMT 2
Itt lehetne megbeszélni, hogy idén ki milyen live-ra szeretne menni, illetve hogy melyeken milyen formában vegyünk részt.. Én pl. szeretnék menni Cellre, Glória érdekelne akkor, ha szerveződünk , és Überlivera is valszeg megyek idén. Cellen ki szeretne idén is Hordázni? Egyéb alternatíva lenne még : -városőrség - ezt szerintem meg tudnánk oldani faszagányosan, használhatnánk a római pajzsokat, meg pilumokat + végre egyszer megmutathatnánk egy liveon, hogy milyen egy igazi király városőrség A 2008-as év liveos eseményei hu.larp.wikia.com/wiki/Esem%C3%A9nynapt%C3%A1r
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Feb 1, 2008 22:10:56 GMT 2
A GLORIÁ-ról is vannak új fejlemények, aki akar indíthat nemest is, de úgy tünik kapunk egy egész Házat, amit mi irányítunk, tehát van értelme csapatban indulnunk. Hamarosan részletesen is írok errõl.
Presbiter
|
|
|
Post by < D > on Feb 2, 2008 13:35:20 GMT 2
Én úgy tudom, hogy Überlive már nincs, helyette Caleumi játék van. A Gloriát azt valóban be kéne próbálni, ha mondhatom így, én már nagyon rég szerettem volna menni, de a pénz sajnos közénk állt. Csapatban !! - ez jól hangzik Érdemes lenne, egy jó liveos naptárat linkelni ide, csak nem tudom hol lehet olyat találni (naprakészet) Akkor mindenki tudna kallkulálni. Én előre láthatólag 2 liveot tudok vállalni az évben, és ebből az egyik az, hogy szeretnék kilátogatni a Lumina Livera. A másik lehet a Glória. Minden az időpontok függvénye.
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Feb 2, 2008 17:28:25 GMT 2
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Feb 4, 2008 21:46:53 GMT 2
Cell,Caleum 95%,hogy ezekre megyek,a gloria az 50% pénz beszél,Fil meg tanúl...
Hmm,horda? majdhogynem,tavaj úgy döntöttünk páran elfek,hogy idén sötételfek leszünk az orkok/goblinok oldalán. valahogy a tavaji npc szerep után nem vágyom már ilyesmire...
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Feb 4, 2008 23:01:37 GMT 2
Engem főleg a Cell érdekelne, nagy esélye van a Gloriának is. Caleum nem annyira, de az se lehetetlen. Ezek persze mind atóól függnek, mennyire érdek rám hiszen érettségi meg minden izé jön
|
|
Ryell
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Ryell on Feb 5, 2008 10:20:01 GMT 2
Idén én is nagyobb aktivitást szeretnék mutatni live-ra járásban (aztán majd kiderül mi lesz...) Gloria érdekel, csak időpontilag lehet hogy kicsit húzós(vizsgaidőszak kezdete), Lumináról eddig még nem sokat tudok de majd még informálódok (ha jól tudom azaz ami 5 nap)-talán az is belefér... Ami engem most érdekelne, hogy tavaszi Kelta lesz-e? Vagy megint előtte nem sokkal derül ki? Oda szívesen mennék, tavaly jól éreztem magam.
|
|
|
Post by Avaaris L'Rathyen on Feb 5, 2008 13:23:55 GMT 2
Cell szinte 100, Holló meg talán ha lesz egyáltalán...
|
|
|
Post by lofwnyr on Feb 5, 2008 16:51:57 GMT 2
Cell re mindenképp megyek,esetleg überre,hollóra megyek sztem.
Megkérdeztem nem csak az az erõ van amire eddig gondoltunk a Szöreg live kapcsán hanem szöreg másik oldalán van egy elég nagy tisztással is de annak aszem egy része magánkézen van.Viszont itt nincs szemét.
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Feb 5, 2008 23:16:25 GMT 2
én cellre, hollóra és keltára mindenképp menni akarok (már ha lesz az utóbbi kettő), valamint nem kizárt a caelum és a gloria sem a többi meg még eldől
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Feb 13, 2008 22:13:58 GMT 2
miaz, hogy még nincs 2008-as Holló Live.os topic??? Na, az van, hogy engedélyt kaptam, hogy Rejtett Uradalmon /uradalom.fantasya.hu/ kitegyek egy reklámozó cikket a 2008-as HL-ről. Reméljük sok-sok embert sikerül hozni. Keressek több szerepjátékos oldalt is, ahol reklámozzunk? Most gyorsan a Tükörkapu /a volt Online-d&d/ jut eszembe, de több helyen is meg lehetne nézni.
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Feb 14, 2008 16:04:14 GMT 2
Gyümi, várjuk meg, amíg van biztos helyszínünk, koncepciónk, idõpontunk és költségvetésünk, addig ne reklámozzunk! Amúgy szeretném, ha lenne játék, szeretném ha JÓ játékot szerveznénk, amiben szervezõként új emberek is kipróbálhatják magukat. Viszont azt is szeretném, ha ez jól tervezetten, nem kapkodva menne, hogy a Lovagrendnek a Liveos közösségben amúgy meglehetõsen jó hírnevét inkább örgebítse mintsem csorbítsa. A Rendházgyûlés után rá KELL erre a témára feküdni, ha akarunk az év elsõ felében valami ilyesmit csinálni, mert akkor látni fogod, hogy milyen rendszerben kell továbbgondolni a dolgot.
Presbiter
|
|
|
Post by Guest on Feb 15, 2008 10:48:39 GMT 2
A kapkodás elkerüléséhez kb tavaly ilyenkor el kellett volna kezdeni... Amúgy ha nem jönnek külsősök, a hírnév egyik irányba sem változik.
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Feb 15, 2008 23:31:39 GMT 2
Te biztos jobban értesz hozzá, Guest / mért nem lehet névvel?/ mint mi. Bocs.
|
|
|
Post by casanova on Apr 5, 2008 14:20:01 GMT 2
cellre mék meg hollóra , gloria nem diztos
|
|
|
Post by < D > on Apr 6, 2008 9:51:15 GMT 2
örülünk, hogy gyüssz !
...elárulod, hogy ki vagy?
Casanova! Van egy Bemutatkozó topic, kérlek írj be oda néhány szót magadról, hogy tudjuk, kit tisztelhetünk személyedben! Köszönettel,
Presbiter
|
|
|
Post by casanova on Apr 9, 2008 21:21:15 GMT 2
peti vok és nem találm h hol van !!
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Apr 12, 2008 8:13:52 GMT 2
Szia, peti! Ide kattintva elvileg a Bemutatkozó topicba kerülsz! Üdv, Presbiter
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on May 31, 2008 9:01:15 GMT 2
Lassan körvonalazni kellene, hogy mi lesz a következő játék , amire megy a csapat, vagy néhány ember. A Caelumi Játékra edzésen jelentkeztek néhányan, ha jól emlékszem 5-6 fő. Fil vagy Dodo beírhatnák a megfelelő topicba a pontos helyszín, időpont, szabályok információkat. Lesz még őszi GLORIA, úgy tudom, oda is mennénk néhányan, csakúgy, mint az őszi Keltára, aminek viszont még nincs időpontja, tematikája. A Caelumi játék előtt viszont még lesz Fireball, amire talán van kisebb érdeklődés és a Lumina, ami szintén szóba került. Kósa Sanyiék az idei DHJ-ra szintén hívtak bennünket, ezen is lehet gondolkodni, meg a Cell Live-on is, bár helyszín egyiknél sem biztos még. Az eseménynaptárnál szét lehet nézni.
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jun 4, 2008 12:11:58 GMT 2
Ma jött via iwiw:
2008. júniusi LARP játékok:
2008. június 7. Intriopolis Debrecen Nagyerdő meghívásos játék. 1 nap 2008. június 18-19-20. Fajok Harca Balatonfüred-nagymező 3 nap 2008. június 20-21-22. Fény és Sötétség Élő Szerepjáték Gödi erdő 3 nap 2008. június 27-29. Kyrenar live Veszprém 3 nap 2008. június 27-29. Fireball Live 2008 Jászberény 3 nap 2008. június 28-29. Oszkói Élő Szerepjáték Oszkó 2 nap 2008. június 29. Ostromjáték 75 Budapest 1 nap 2008. júl. 2-6. LUMINA LIVE 2008 Jászfényszaru (Vadászház környéke) 5 nap (a prehistória elkezdődött!!!) 2008. július 7-11-13. Caelumi Játék Nagyveleg (Mór mellett) 4+3 nap
|
|