Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Jul 4, 2006 16:30:55 GMT 2
A weboldalon a következõ fejlesztések történtek:- A Bajnokság állása frissült, (2006.07.01) pdf dokumentumban letölthetõ/megnézhetõ. (Jelezném, hogy néhány, újabb tagunk még nem szerepel rajta, de hamarosan õk is felkerülnek!)
- Elérhetõ a weboldalunkon a 2006-os ÜberLive végleges szabálykönyve, a szülõknek (is) szóló tájékoztató, és a szülõi nyilatkozat is.
A felsorolt oldalak eléréséhez be kell lépni a jelszóval a belsõ oldalakra. Akinek ezek elérése még nem világos, az PM-ben kérhet jelszót, elérést. Presbiter
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jun 18, 2007 23:49:14 GMT 2
Nos, szóban és írásban is többször jeleztem, hogy hamarosan elkészül a frissített taglista. A múlt héten a Rendházban kitûztem a jelenleg is aktív tagjaink felsorolását, mostanra pedig a weboldalon is frissítettem a vonatkozó lapot. A becenevek egyelõre nincsenek feltüntetve, erre majd kitalálok valamilyen megoldást. Gyakorlatilag minden kép megváltozott, igyekeztem az elmúlt egy év terméseibõl válogatni, a méret is lecsökkent, hogy a letöltõdés se tartson órákig. Néhány emberrõl tartalékkép is van, másokról pedig egyáltalán nem találtam fotót, ez fõleg az újabb tagokra igaz. Ha valakinek NAGYON nem tetszik a képe, akkor lehet cserérõl szó, de csodát ne várjatok...
Már félig készen vannak a Képtár és a Könyvtár bõvítései, majd jelzem, ha ezek a munkák is befejezõdtek.
Presbiter
|
|
|
Post by < D > on Jun 20, 2007 16:38:54 GMT 2
A Taglistával kapcsolatban várható továbi fejlesztés?
Értem ez alatt, azt, hogy néhányan annak idejjén is említették, hogy jó lenne a képre kattintva egy adatlapjellegű kis oldalra jutni. Ahol esetleg, írhat magáról pár sort az aki szeretne. Becenév, hobbi, esetleg mióta tag, email, előforulhat hogy egy kis bemutatkozás.
nem tudom, hogy van erre igény, kedv, idő, vagy bármi ilyesmi, pusztán mástól is hallottam, benenm is fel ötlött. Így megkérdezem.
Egyébkénk jó lett az új design.
köszi
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jun 20, 2007 19:41:32 GMT 2
én régebben még csináltam egy ilyesmi szerűséget bár az nem igazából ilyen volt de ennek is használható lenne.... ilyen kis rámész és buboréksúgó szerű... de külön lapon is elég egyszerű megoldani csak idő... ha kell segítek ebben Presbi, ha kellek akkor keress meg csak elég annyi hogy egy oldalt megcsinálunk utána mentés másként... sőt ha tovább fokozzuk nem is kéne a készítőnek adni az anygaot hogy dolgozza webre hanem lehetne ilyen kérdőív szerűen... azért kérdőív mert erre fordították magyarra amúgy meg annyi hogy ha bejelentkezel azonosítóval akkor saját lapra lehet mayerkodni amit akarsz pl egy szövegdobozba amit beírsz az megjelenik... nem nehéz... csak ehhez meg egy sql/mysql tábla kell amit uw-n lehet csinálni szal az is megoldható... és akkor állandó név+jelszó lenne mindenkinek... és akkor lehetne überkafa dolgokat művelni... külön szinteken belépni pl aki fegyvernök annak joga lenne módosítani/törölni vagy ilyesmi... najó belelendültem... mind1... szal meg lehet csinálni ennyi... Sorex
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jun 20, 2007 22:17:49 GMT 2
Valahol írtam is, hogy lesznek további fejlesztések még rajta, egyelõre névjegyszerûségen gondolkodom kattintásra. Tény, hogy sokmindent meg lehet csinálni, de a lehetõségek, és a tényleges elkészítés igencsak messze esnek egymástól. A részleteket meg lehet beszélni, a lovagrend2.uw.hu-hoz meg szerintem Sorexnek is van hozzáférése, oda akár demó is csinálható.
Presbiter
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jun 20, 2007 23:47:03 GMT 2
Sir, yes Sir! holnapi nap folyamán(remélem) készítek egy-két bemutató részleget ahol majd megnézhetitek... szóval majd szólok ha kész lesz és megtekinthetitek a "demót" Sorex
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jun 21, 2007 12:19:35 GMT 2
Na ezt már szeretem! Köszi Sorex, várjuk demót! Presbiter
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jun 21, 2007 22:57:26 GMT 2
kész a demó... lehet még javítnai ötleteket is... a magamról részben az igazítás nem ment még de vihar van és ki kell húzni a netet.. szal mára ennyi amire itt kattintotok az olyan mintha rákattintottatok volna taglistán egy képre... DEMÓ!!Sorex
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jun 22, 2007 9:23:03 GMT 2
Üdv! No, látom az elsõ Demót, végül is rendben van, néhány dolgot azért kérdeznék: Végül PHP-ból generált lesz az adott oldal, vagy valóban mindenkinek csinálni kell külön lapot? MErt az utóbbi esetben utálatos meló lesz szerkesztgetni, még akkor is, ha template-bõl csinálja az ember. Ha valamilyen PHP/MySQL megoldás lenne, akkor talán elég lenne az adott könyvtárba az adott nevû képet, vagy txt filet berakni és menne automatice. Vagy tévedek? A másik, hogy width="*" kitétel nálam hibás megjelenítést generál, pedig a Minta Jani többi képére is kíváncsi lettem volna... Presbiter ui: hajrá Sorex, hamár jól megy szerzek majd neked webmesteri állást!
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jun 22, 2007 9:35:37 GMT 2
okés benne vagyok csak sokat fizessen őő egyenlőre nem php, nem mysql, azzal is meg lehetne csinálni akkor annyi hogy kell egy tábla(no problem) utána meg olyanok hogy rang,birthdate, meg ilyenek... és akkor névhez lenne hozzárendelve... ez is kivitelezhető... bár így is be kell vinni egyszer az adatokat és módosítani lehet hogy nehezebb is... a width-et kiszedem... amúgy mindenkinek egy fájl az még átlátható kb... max kettő a képek miatt és leehtne mindenkinek mappája is viszont php mysql mehívásos bigyóval télleg az a gáz hogy oké ott a tábal szép és jó de módosítani is kell és nemtom phpmyadmin-uw az sql-hez nem annyira bejövős dehh egy ilyet is megpróbálhatunk... a szerkesztéssel meg nincs gond.. megcsinálom én... Sorex
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on May 31, 2008 8:45:28 GMT 2
A Lovagrend belső oldalait kicsit átszabtuk, több információ került fel rá, elérhető néhány régebbi Rendházgyűlés jegyzőkönyve, stb. A bővítésre elsősorban azért volt szükség, mert a Kutató csoport első munkái kezdenek beérni, és mivel sokat dolgozunk velük nem szeretnénk mindet a külső Könyvtárba tenni. Egyelőre ízelítő jelleggel egy régebbi előadás (Fenyx és Presbiter: keleti és nyugati harcművészetek) és egy történelmi anyag (Teuton Lovagrend Magyarországon) van ebben a részben. További három anyag szerkesztése is folyamatan van, ezek szintén történelmi jellegűek . Megjegyezném, hogy a fejlesztésük hosszabb ideig tart, mint egy sima cikk megírása, mert az alapvázra többen dolgozzuk rá tudásunkat, helyenként javítva, bővítve egymást is. Így viszont alaposabb, kevesebb hibát tartalmazó anyagok születhetek. Rengeteg szabad téma van, az elsősegélytől, a LARP csapatokon át, a fegyverismeretig, aki szeretne az bekapcsolódhat. Presbiter
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jun 6, 2008 11:55:05 GMT 2
Néhány írással bővült a Belső oldalakon elérhető aloldalak listája: - Főleg kezdő táborozók, liverek részére készült egy lista, hogy mit kell és érdemes csomagolni egy háromnapos rendezvényre - az egyszer már említett kullancsos tájékoztató szintén felkerült - Vásárlási rendtartásban azoknak szóló infók vannak, akik a lovagrendnek vásárolnak valamit (pl polifoam, üdítő, festék, stb) Levettük a régi páncélkészítéses angol szkennelt cikket, túlhaladottá vált némileg most ennyi. Tipp: az egyes hasábok felett lévő felíratok témaválasztáshoz használandók:
|
|
|
Post by < D > on Jun 6, 2008 19:50:58 GMT 2
Presbiter, tudjuk hogy nagyon kevés az időd, de szeretném ha tudnád (talán nem vagyok ezzel így egyedül) hogy mennyire fontos és hasznos a weblapon végzett áldásos tevékenységed.
KÖSZÖNJÜK
Ez az az első arcvonal amit egy irántunk érdeklődőnek ajállani tudunk, itt van/lesz jó része annak amiért dolgozunk.
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Jun 6, 2008 20:10:24 GMT 2
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jun 6, 2008 20:45:33 GMT 2
;D Igyekszik az ember....
(a zene meg tényleg bejött...)
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Aug 27, 2008 11:30:14 GMT 2
meg kéne már csinálni a tagok frissítését a honlapon, mert elég rosszul nézz ki az a sok üres hely.
|
|
ducky
Fórumlakó
Tag - Szeged
http://lancing.atw.hu
|
Post by ducky on Sept 17, 2008 22:57:08 GMT 2
kész
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Oct 30, 2008 0:46:01 GMT 2
Ma megnézztem a linkeket és a Teut Os-nak nem jött be a honlapja, bár azt tudom hogy megváltozott, de az új címet nem tudom. Csak ennyit szerettem volna. Ceta
|
|
|
Post by < D > on Oct 30, 2008 23:31:00 GMT 2
Köszi, hogy szóltál.
Ha másnak is van hasonló észrevétele (nekem még vagy 10 iylen van) kérem, hogy ne írja le. Hanem olvassa el a lovagrend honlapján található HÍREK menü, eheti bejegyzését.
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Mar 20, 2011 15:32:54 GMT 2
Üdv! Hamarosan új weboldallal jelentkezünk, a régi felett több szempontból is eljárt az idő. Arra kérem tagjainkat, hogy nézzenek rá az új oldalra (még erősen béta), mondják el véleményüket, ötleteiket! sites.google.com/site/hollorend/
|
|