Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Oct 30, 2005 22:55:05 GMT 2
A Lovagrend weboldalával (http://lovagrend.uw.hu) kapcsolatos fejlesztések, ötletek, vagy hozzászólások részére nyitottam ezt topicot.
Presbiter
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Oct 30, 2005 23:00:44 GMT 2
Sorexnek köszönhetõen a belsõ oldalra való jelszavas belépés PHP alapú lett, így elvileg mûködik minden böngészõtipussal. A fõoldalról elérhetõ quicklogin már funkcionál, a Taglista végén található még nem. A jelszó a régi, ha valaki nem emlékszik rá, akkor PM-ben lehet érdeklõdni. Tessék kipróbálni, a felmerülõ problémákról, az egzotikusabb böngészõkben való mûködésrõl szívesen hallanék.
Presbiter
|
|
|
Post by fenyx on Oct 31, 2005 18:03:56 GMT 2
Vannak olyan pillanatok, amit leginkább a "juhhéééé" szó fed. Ezeket apillanatokat szokás "juhhéééé pillanat"-oknak is nevezni. A weboldal végre elérhető operával...ez határozottan egy juhhéééé pillanat
|
|
|
Post by < D > on Nov 7, 2005 23:39:11 GMT 2
[glow=red,2,300] Juhéééé![/glow] ....avagy én is operát használok! Presbiter, hogy kell PDF-et belinkelni egy fórumra, ami pont olyan mint a tiéd?
|
|
Ricardo
Fórumtanonc
?lland? Vend
|
Post by Ricardo on Nov 15, 2005 13:54:39 GMT 2
Fonok ur!
A weboldalon a linkek rovatban talalhato linkek kozul 2 is 404-es webdemonhoz vezet. Jajaj most mi lesz?
Acél Templomosai Lovagrend Szürke Falka
Ricardo
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Nov 15, 2005 21:00:50 GMT 2
Az lesz, hogy utánanézek, hova költöztek a tisztelt urak, és kijavítom a linket, jól... Presbiter
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Nov 16, 2005 8:09:14 GMT 2
Mi spec felújítjuk a honlapot, majd lesz.
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Nov 26, 2005 17:32:30 GMT 2
Talán néhányan észrevettétek, hogy az edzésen beharangozott weboldalas fejlesztések elmaradtak. Ez csak átmeneti állapot, néhányszor 10 perces munka van még hátra, aztán tényleg élni fognak az új tagképek is...
Presbiter
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Nov 27, 2005 13:53:30 GMT 2
Na most megnézem hogy a "hadijátékjáték" megvan-e még ;D
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jan 11, 2006 21:43:42 GMT 2
Üdv!
Amint már írtam a weboldalon fenn vannak az edzésidõpontok egészen februárig.
A másik hír pedig az, hogy a belsõ oldalakról el lehet érni a Mûvház megnyitóján készült képeket!
Presbiter
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Feb 1, 2006 20:06:28 GMT 2
Üdv!
Felkerült a weboldalra Fenyx összefoglalója a középkori japán közelharci fegyverekrõl, a Könyvtár szekcióban lehet vele találkozni. Ez tulajdonképpen a japán-európai fegyverek összehasonlító elõadásnak, a japán fegyverekrõl szóló részébõl készült, kibõvített, általam webre vitt verziója.
Presbiter
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Feb 10, 2006 20:48:45 GMT 2
Nos, a weboldalon ismét újabb dolgok elérhetõk, igaz ezek leginkább a belsõ tagoldalakon tapasztalhatóak.
A legfontosabb, hogy a Taghírekben részletesen leírjuk a létszámstop okát, idejét, és az ezzel kapcsolatos feladatokat.
A másik, hogy az Aloldalak között helyet kaptak a különbözõ LIVE-okhoz készített -zömében tavalyi- útmutatók, és szabálykönyvek, lehet õket mazsolázni, fõleg azoknak, akik még nem voltak velünk élõ játékon, de azoknak is, akik még pl. az Überre nem jutottak el.
A Magunkról szóló részben mindössze a címert cseréltem le egy újabb változatra, itt a fórumon is hamarosan megtörténik a váltás.
Számos kisebb fejlesztés is történt a weboldalon, külön nem sorolom fel õket, barangolás közben rájuk lehet bukkanni.
Presbiter
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
A bossz? hidegen a legjobb
|
Post by Uwel on Apr 27, 2006 16:40:30 GMT 2
Tudom hogy elfoglalt vagy de akkor legalább add ki valakinek hogy legalább az a rész bõvüljön ahol edzések idõpontját és helyét irod.
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on May 21, 2006 22:25:17 GMT 2
Nos, a weboldal fejlesztése ismét beindult kissé, próbálom utolérni magamat a munkákkal. Arra kérek mindenkit, hogy rendszeresen látogassa a weboldalt, és a belsõ oldalakra is nézzen be, mert sok információt ott közlünk. Most pl. az ÜberLive kapcsán került fel a tájékoztató, és a szülõi nyilatkozat. Folyamatosan bõvül a Holló Live oldala is, reményeim szerint hamarosan a képeket is megkapom, hogy feltehessem a webre õket. A hét Képe szekció még nem érte ugyan utol a naptárt, de elõrébb lépett néhány hetet. Felkerült a Házi Bajnokság jelenegi állása is, hetente-kéthetente frissíteni fogom. Ki vezet éppen?
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on May 26, 2006 22:26:29 GMT 2
Úgy tünik végre utolértem magamat a weboldal eddig elmaradt frissítésével. Naprakész a Hét Képe, az utolsó edzés eredményeivel bõvítettem a Bajnokság állását, és a Live-os oldalra is felkerült egy újabb írás. Legközelebb a linktár bõvítése és javítása jön, aztán a Könyvtár és a felszerelések menüpont fejlesztése jön. Regisztráltam egy lovagrend2.uw.hu lapot is, ami egyrészt tartalék helyként szolgál (most a 200 MB tárhely negyedét elhasználtuk, és még a videók ezután jönnek), másrészt ennek hozzáférését kiadom azoknak, akik a webfejlesztésben részt akarnak venni.
Presbiter
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Jun 1, 2006 13:10:34 GMT 2
Szeretnék valami illetékes embert megkérni, hogy a linkeknél javítsa ki az Acél Templomosait, mert most már Cell-Live Baráti Kör vagyunk, és cell-live.uw.hu
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jun 2, 2006 0:10:39 GMT 2
Rendben, néhány napon belül frissülni fog a linkrész, és javítani fogom az elérhetõséget!
Presbiter
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jun 19, 2006 21:40:03 GMT 2
Nos, vállalkozó szellemû személyeket keresek, akik több-kevesebb aktivitással beszállnának a weboldalunk fejlesztésébe.
Fejlesztési területek: -Linktár -Felszerelések -Képtár 2. -Verstár/könyvtár -stb
Az érdeklõdõk hozzáférést kapnak a lovagrend2.uw.hu-hoz, melyrõl közvetlenül linkelünk majd az eredeti weblapunkra. A fejlesztéseket csoportmunkában is lehet végezni, elõre definiált minták és sablonok segítségével. Alap HTML tudás kell.
részletek PM-ben, de itt is lehet jelentkezni!
Presbiter
|
|
|
Post by Eassk Astos on Jun 20, 2006 7:54:45 GMT 2
Én vállalkozom, de először 1 kisebb darabra. Ha elkészült akkkor annak az ideje alapján ha még marad időm akkor egyebet is megpróbálnék. HTML tudásom fogalmam sincs hogy elég-e (még nem igazán kellett használnom) a feltöltés meg még kérdéses hogy lesz, mivel bizonyos, szavakkal nem illethető személy a kollégiumból nem teszi lehetővé az ftp használatát, otthon pedig nincs netem.
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jun 27, 2006 0:17:54 GMT 2
Háát én jelentkezem... amit tudok válalom... HTML, PHP és kis CSS tudás birtokában vagyok szerintem alkalmazni is tudom... úgyhogy mond mit kéne tennem... persze PM-ben ha úgygondolod... majd megnézem... aktívabb leszek... Sorex
|
|