Helix
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Helix on Jul 25, 2008 21:36:17 GMT 2
Sziasztok, én is megyek. (nem most találtam ki, viszont utána néztem a vonatnak és a közlekedesének úgy álltalában) Szóval vonat Szegedről Celldömölkre egy átszállással, Budapesten Van két variáció a vonatra szerintem ami szóba jöhetne alternatívaként: 8:42-es vagy 11:42-es indulással. (én szerintem a 8:42es lenne a legjobb) Nappali tagozatos diákoknak mint mi... inkább belinkelem elvira.mav-start.hu/elvira.dll/xslms/ufszóval csak annyi, hogy Budapesten mennénk villamossal a Moszkváig aztán séta. van 45perc, hogy elérjük a csatlakozást és az multkor is elég volt. Meg hát sortemberek vagyunk.
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Jul 25, 2008 22:07:01 GMT 2
viszont csütörtökön megyünk, nem pénteken! szerdai edzésen lesz megbeszélés többek közt az indulást tekintve, ugyhogy jöjjön el minden érintett
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Jul 26, 2008 10:49:21 GMT 2
sajnos csütötrtökön nem tudok veletek menni a meló miatt és az edzésen való részvételem is kétséges. Ha valaki(k) megy pénteken az jó lenne, de magamtól is odatalálok.
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Jul 26, 2008 16:03:50 GMT 2
nem 100%,de elvileg Tybnak is jobb lenne a pénteki indulás,nameg ottvan kata is,akinek szintén a péntek a befutó(persze csak ha jön )
|
|
Ryell
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Ryell on Jul 26, 2008 16:29:49 GMT 2
Nem, én sajnos nem tudok menni...előző nap 12 óra meló, pénteken meg Zsinkával rohangálok az állatorvoshoz
|
|
Helix
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Helix on Jul 26, 2008 16:34:08 GMT 2
Hát én próbáltam a 31.-e csütörtököt belinkelni, ezek szerint sikertelenül.
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Jul 26, 2008 17:22:13 GMT 2
Jön majd még csütörtök reggel valaki a rendházba? Én ugyanis láncinget, pajzsot, dárdát nem szándékozok hazavinni. Egyenlőre Gúznál és csabánál van kulcs. Csaba elutazott, tehát nem tudom, hogy a kulccsal, ami nála van, mi lesz.
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
|
Post by Filionell on Jul 26, 2008 20:44:38 GMT 2
heh,csak egyszer me vinné magával,amikor elutazik XD mindenesetre hánykor szándékszol lemenni,mert ha megin este jut eszembe a sátor,akkor lehet veled tartok XD
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Jul 26, 2008 21:07:28 GMT 2
Kb indulás előtt kicsit több, mint egy órával odamegyek.
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Jul 27, 2008 12:05:06 GMT 2
Nem vittem magammal a kulcsot, szal ha valakinek nagyon kell elmehet érte hozzánk. (csak elõtte hívjon fel, akkor hazaszólok hogy hol találják )
|
|
|
Post by Avaaris L'Rathyen on Jul 28, 2008 9:19:36 GMT 2
Na jó, akkor ki jön csütörtökön, és mikor kéne az állomáson találkoznunk?!
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Jul 28, 2008 19:18:41 GMT 2
Na, akkor az van, hogy célszerű lenne a 08:42-essel menni, ami 11:12 van a nyugatiban, a déliből indul 12-kor cellre. Viszont ha a 12:50-essel megyünk, akkor Petyát és Csabát is össze tudjuk szedni./ez IC járat/
A másik dolog, hogy amennyire lehet, tartózkodjunk a konzerv kajáktól. Lesz bolt a közelben /asszem kettő is/, tudtommal grill is lesz víve /hogy kell írni?/, így tudunk mindenfélét sütni, főzni. Poharak, tálak, üvegek tekintetében is a lehetőségekhez mérten igazodni a livehoz, ha lehet, pl ne pillepalackozzunk /vagy rakjuk el szem elől/
Valószínűleg tűzgyújtási tilalom lesz, így gázégőre és grillre szorulunk. A grillt valószínűleg el tudom hozni, viszont akkor a sátramat vinnie kell valakinek./mondjuk annak pl, aki benne akar aludni :-P/
A cell oldalán lévő dokumentumok közül is jó lenne, ha lenne egy-egy nyomtatott verzió. Én az eljutási segédletet, a Népek és kultúrákat és a Természetfeletti erőket kinyomtatom. Így már csak az Utikönyv /ez nem olyan nagyon fontos/, a térkép, a szabályrendszer és a mágiarendszer kell.
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
|
Post by Filionell on Jul 28, 2008 22:18:12 GMT 2
a 12.50eset nem javaslom,mert az drágább,nemmintha annyira fontos lenne az anyagi vonzat,de egen... az... szóval milenne,ha Csabáékkal mindenképpen össze akarjuk hozni a dolgot,hogy inkább pesten várunk egy órát,s megyünk a 11.42esselami returra kiszámolva 1000Huffal olcsóbra jönne ki?
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Jul 29, 2008 22:12:33 GMT 2
Mégse lesz tűzgyújtási tilalom, csak fenyvesben tilos, és persze ésszel.
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Aug 6, 2008 11:27:21 GMT 2
Hi!
Ha senkisem akkor én elkezdem. Viszonyítási alapom nincs a többi Cellhez, de azt el tudom mondani, hogy számomra milyen volt: a létszám nem volt olyan kevés, de a terep ehhez képest 1 kicsit nagy volt (csak ne lett volna annyi szeder, ami megszúrt); a történet nekem tetszet és jól éreztem magam, azt a kis esõt ne számolja senki, az azért kellett. A trollokból hiányoltam keveset, na meg persze a többi "zöldbõl", meg egy másik tábor vagy egy ellenséges helyõrség is jó lett volna, akik nem a Gorvenából mentek volna át káoszoskodni. Összeségében jó volt és örülök, hogy a részese lehettem ennek a livenak.
|
|