Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Jul 2, 2008 17:30:03 GMT 2
Megnyitottam a termet a Fireball Livenak, mivel úgy tűnt, van rá igény. Összefoglalom én is röviden: jó volt. Bővebben majd este vagy jövő héten.
|
|
|
Post by András on Jul 2, 2008 20:48:11 GMT 2
Szerintem is jó volt. Fontos hogy augusztusban (2008) lesz újra. A pontos dátumot nem tudom. Ha van rá érdeklődés lehet jönni.
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Jul 3, 2008 2:44:12 GMT 2
van
|
|
|
Post by András on Jul 3, 2008 11:21:48 GMT 2
Bővebben: Sok tapasztalatot szereztem a táborozás és a LIVE-ozás területén. Nekem személy szerint kicsit unalmas volt, mert Csabáék által kijátszott karakterekben sokkal több volt a szerepjáték mint az akció. Majd legközelebb jobban figyelek a részletekre és megpróbálok magam is csinálni valamit. A szabályrendszerben tényleg sok a lyuk és ez a többtalálatos rendszer se túl jó. Ettől függetlenül ha 8 felett lesz augusztusban a Hollók száma akár külön frakciót is alakíthatunk. Pár dárdás és pajzsos és nem jön át senki. Ez a főzöcskézős módszer olyan szempontból jó volt hogy nem éheztünk, pár embert idegesített, de a végére rájöttek hogy egészen jók voltunk. Következő héten csütörtökön elvileg tudok jönni edzésre majd akkor mesélek többet.
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Jul 7, 2008 20:35:20 GMT 2
Megírom már egy kicsit jobban kifejtve a véleményem a történtekről: /mivel lusta vagyok, a Fireball fórumba írt összefoglalómat írom át / Először is, az odajutással semmi gondunk nem volt, Szegedről a busszal együtt három átszállással sikerült megoldani. A csapatunkat egy szakács /Dani/, két kereskedő /Csaba és én/, egy harcos /Csiszi/ és a winglade-iek által kevésbé szeretett leprás barátunk /Gúz/ alkotta. A nulladik nap /csütörtök/ legnagyobb gondja a tűzgyújtási tilalom volt, mivel szinte csak olyan kajákkal készültünk, amit sütni/főzni kell. Szerencsére tudtunk végül szerezni egy grillet és így meg lett oldva a dolog. A játék igen hangulatosra sikerült, bár az én ízlésemnek egyrészt túl high-magic, másrészt kicsit túlszabályozott volt. A high-magic hatás annyi volt, hogy alig láttam olyan játékost, akinek a kezéről, lábáról, kardjáról ne lógott volna valamilyen szalag /karácsonyfa-kardok/ és pl az Alakváltás varázslat elég illúzióromboló, szerencsére nem sokszor volt használva. Mi próbáltuk ezt egy kicsit ellensúlyozni, mivel a csapat jó része a Földről érkezett, nem igazán rajongott a varázslatokért, így az öt fős csapatnak mindöszze egy ezüstözött tőre és egy mestermunka kardja volt, mégis szerintem viszonylag hatékony csapat voltunk. Ketten /Dani és én/ csak tőrrel rohangáltunk, amit a végére már csak a poén miatt sem akartam lerakni. A Var'Ak /trollok, orkok, goblinok, sötételfek, élőholtak és néhány ember/ tábor NJK-i igazán jól játszottak, ez nagyon vitte a hangulatot, persze a játékosokra sincs /sok.../ panasz. A winglade-ieknél kevesebbet tartózkodtunk, de ott is összejött néhány jó bezélgetés. Este, mivel a normál karaktereink békésebb elfoglaltságot űztek /aludtak/, trogloditaként és élőholtakként jártunk az éjszakában. /később tolvaj/orgyilkosként Winglade-ben is/ Aznap este sajnos sikerült eltörni egy fegyvert, de nem lett belőle gond. Én nagyon jól éreztem magam. Annyit tudok a következő játékról, hogy aug 21-24-én lesz, bár ez még nem biztos. Az a nagy gondom, hogy nem tudom, hogy megéri-e kihagyni a gólyatábort és Fireballra menni. /ugyanis pontt ugyanakkor van, remélem még ez sem biztos/ Cebo felvetette a lehetőséget, hogy egy semleges területen berendezhetnénk egy kocsmát, így a kereskedőknek és a szakácsnak nem kell annyit mászkálni, hogy találkozzon valakivel. Ez azzal járna, hogy mindkét oldallal jó kapcsolatot ápolnánk /az elején, utána majd meglátjuk/. Ha nagyobb csapattal /7-8 fő körül vagy felett/ mennénk akár két külön kis csapat is lehet a többi 3-4 /vagy amennyinek kedve van/ besorolhat valamelyik frakcióba. A fogadót fórumon is, prehistóriában is megjelentethetjük, egy nevet kellene találnunk hozzá. Eddig amik nekem tetszettek: Úton Álló, Baszott menyét ( csak vicc) és a Sánta Hintaló. Akinek van ötlete írja, de szerintem jobb, ha azok döntenek a végén, akik a mostani játékon voltak.
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
|
Post by Filionell on Jul 8, 2008 6:36:59 GMT 2
nos amennnyiben ekkor lesz a Live akkor lehet mégse tok menni,mert SZINte kihagyhatatlan programom van akkorra,ami annyit tesz,hogy idén is másnaposan megyek sulimegnyitóra... ha elötte lesz,avagy csak a nulladik napba lóg bele,akkor meggondolom. ha megyek,akkor Antiszociális bárdként(nuku mágia,csak olyan rímeket,s szavalásokat szaval,ír,mond amiktõl az ellenfél inkább megadja magát,csak ne kelljen tovább hallgatnia ;.) nahtehát ilyen karival beillenék az alapcsapatba?
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Aug 12, 2008 22:03:10 GMT 2
Jelenleg úgy áll a dolog, hogy valószínűleg egy "társaságot" alakítanánk. Az előző játék koncepciója alapján ez egy kereskedőcéh lenne. Ez alatt néhány kereskedőre, céhvezetőre /összesen max 4-5/ és egy 2-3 fős őrség/fegyveres kíséretre gondoltunk. Ez egy szervezet lenne a játékban, mint harmadik fél Wineglade és Var'Ak mellett. Komolyabb katonai erős nem szándékozunk képviselni, viszont elképzelhető, hogy "zsoldosként" valamely oldalt erősítenénk. /meg persze az esti szörny vagy njk szerepek/ Aki úgy gondolja, hogy ez nem tetszik neki /vagy nekünk /, ugyanúgy nyugodtan jöhet a játékra, szerintem mindkét oldalnál szívesen látják/esetleg nálunk is vendégként /. A játék időpontja augusztus 22-24, kérek mindenkit, aki jönni szeretne, itt jelezze. /úgy tudom, a mieink 21-én indulnak/ Jah, és egy fogadónevet is választani kellene. /mindenki bökjön rá egyre és írja ide/ Én a Sánta Hintaló és a Koccintó mellett vagyok. /főleg az előbbi/
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
|
Post by Filionell on Aug 14, 2008 5:44:48 GMT 2
Sajnos anyagi okok miatt le kell mondjak a LIVEról
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Oct 20, 2009 17:40:22 GMT 2
a Fireball honlapját megújították, így mindenkinek újra kell regelni, aki akar menni a játékra fireballklub.atw.hu/
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on May 30, 2010 13:44:43 GMT 2
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Jun 15, 2011 22:43:27 GMT 2
Heff! Nyitok egy doksit ennek a játéknak is, aki szeretne még hozzáférést, írjon! A játék július 14-18., Jászapáti mellett. A honlap maradt a régi: fireballklub.atw.hu/Gyümi
|
|