Karom
Fórumtanonc
Ice & Stone Live
|
Post by Karom on Jan 7, 2009 0:10:08 GMT 2
EMBEREK, TÜNDÉK, TÖRPÖK , ORKOK és mindenféle teremtmények! AZ ÉSZAKI TERÜLETEK LAKÓI GYŰLJETEK!Unthaross a tűzmágus összehívja a népeket, hogy hamarosan, Február havában, vagy ahogy a tünde népek mondják Nénime hónapjában, annak is a 7. napján minden fegyvert forgatni tudó harcos, mágiához értő tudósok, ételt készíteni, tüzet rakni tudó asszony, játékokat bemutatni tudó gyermek gyűljön a Fagyott Hegyen a "Fogadó A Vörös Sárkányhoz" elötti területen, mert beszédet tart! A fogadósok szívesen látnak és szállásolnak el mindenkit, aki jó étellel vagy méz serrel kívánja megtölteni gyomrát. Más területekről számos ember indult már el, a hírek szerint vadászok, kereskedők táboroznak már a Fagyott Hegyen. Amíg még nem érkeznek fel a hegyre, jelentkezzenek és készüljenek fel az alábbi iródeáknál: www.fagyottvilag.huAzok kedvéért akik csak az újbeszél nyelvén értenek: 2009. február 7-én szombaton, újra Fagyott Világ, kihívásokkal és kalandokkal! No, és persze mágiával, harccal és szerepjátékkal... Jelentkezés és részletek: www.fagyottvilag.hu
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Jan 15, 2010 17:43:15 GMT 2
Na, idén is lesz fagyott világ, páran beszéltük, hogy menni kéne. Február 7-én lesz /szombat/, 10 és 18 óra közt, Pilisszentkereszt mellett. Eljutás: HÉVvel a Batthyány térről 8:18 -> Pomáz 8:50, 6 perc várakozás 8:56 -> Pilisszentkereszt 9:28 innen pedig gyalog kb. 12-15 perc a játéktér. A játékon embereknek mennénk. /Ami szerintem kb megyezik a gondoriakkal, felszerelés, kék szí, stb. Lásd a honlapon./ Római pajzsokkal /valami kék szövettel borítva/, láncingekkel megyünk. A részvételi díj 1500 Ft, nem tudom, de lehet, hogy ebben benne van egy kaja is. Aki jönne, regeljen be a honlapon! /Ami miatt megtetszett a játék: összesen 3 oldalas a szabálykönyv / www.fagyottvilag.hu
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Jan 26, 2010 22:40:37 GMT 2
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Jan 28, 2010 16:38:38 GMT 2
szombaton 2-től megbeszélés lesz a rendházban a játékkal kapcsolatban, főleg a felszerelésről akit érdekel a játék, az jöjjön
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Feb 4, 2010 17:25:02 GMT 2
pénteken vagy szombaton kéne egy megbeszélés, hogy hogyan lesznek a dolgok, ill. a pajzsokat be kéne borítani, meg odaadnám az anyagot nekem jó bármikor
|
|
|
Post by András on Feb 5, 2010 1:54:48 GMT 2
Ceta szombat 2től ráérsz? Fel kellene tekerni a maradékot és mozognék is ha edzetek megint. Akkor lehetne megbeszélés is. Gúz fehér anyagot tudtál nekem szerezni és mennyi maradt a pirosból?
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Feb 5, 2010 23:50:05 GMT 2
akkor holnap 2-től megbeszélés a piros megvan teljesen és ha nem felejtem el és nyitva lesz a bolt, akkor holnap veszek fehéret
|
|