|
Post by Lecram on Jul 17, 2009 22:55:23 GMT 2
Üdv Mindenkinek!
Saját rendezésû élõszerepjátékunkat reklámoznám Nektek, amely Rivergard Larp néven fut. Ez már a harmadik a sorban (Rivergard Larp 3), elõzõ két játékunk nagy sikert aratott. Bár tudom, hogy kicsit messze van legtöbbeteknek (Komárom és Szeged nem éppen szomszédos egymással), de hátha sikerült 1-2 embert meggyõznöm arról, hogy egy jó játékról van szó. A játék Komáromban lesz, egy elõre lefoglalt várban, amely a játék elõtt direkt erre a célra lesz berendezve. Konkrét idõpontot még nem tudok mondani (valószínûleg szeptember vége-október eleje környékén lesz a játék), mivel igyekszünk olyan napot találni, ami minél több ember számára megfelelõ. Élõszerepjátékunk 1 napos lesz, és nagy valószínûséggel egy szombati napon kerül megrendezésre.
Amint lesz új információ, megosztom Veletek!
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Feb 20, 2010 21:26:13 GMT 2
Skalle írt nekem, hogy ismét lesz a nevezett játék
"Azt hiszem, hogy mi már találkoztunk pár larpon, ezért szeretnélek meghívni a Rivergard larp nevű játékunkra amit vagy március 20-án vagy március 27-én fogunk szervezni Komáromban egy újkori erődben (mindkettő nap szombatra esik), és bár csak egy nap az egész azért gondoltam hogy talán el is tudnál jönni, mert láttam, hogy te is Budapesten tanulsz, onnan könnyebb eljutni Komáromba.
A játék maga egy általam alkotott fantasy világban játszódik (ami mágiát csak minimális mértékben tartalmaz és csak emberek vannak), Krannon nevű országban, amely leginkább a Német-Római császárságra hajaz. A lényege az lenne, hogy Krannont nem csak szomszédai támadják, hanem egyes nagy hatalmú bárók is fellázadtak a király hatalma ellen. Így az egész játék helyszíne a krannoni főváros királyi vára lesz, ahol mindeközben folyik az intrika, a király megtalálja ellenfeleit a váron belül is, méghozzá az érsek és a barbár származású hadvezére személyében. Lényegében három fél közül lehetne választani, lehet valaki a király lovagja, egyházi lovag vagy barbár származású krannoni katona."
szerintem érdemes lenne meggondolni, hogy menjünk
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Feb 21, 2010 10:51:03 GMT 2
Az anyagiakról nem írt neked? Meg talán egy szabálykönyv féle, vagy valami plussz infó még jól jönne. Aztán megátom, hogy elmegyek-e.
|
|
|
Post by András on Feb 21, 2010 11:57:19 GMT 2
Érdekes lenne főleg a vár miatt, de kellene még több infó, amit már említettetek és hogy márciusban vagy szeptemberben lesz?
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Feb 21, 2010 14:55:50 GMT 2
ennyit tudok én is ha lesz info, akkor gondolom közlik a játék meg márciusban lesz, azt írta vár meg nem tudom lesz-e most, de jó lenne
|
|
|
Post by Lecram on Feb 22, 2010 1:04:56 GMT 2
Vár lesz! Igazából azért nincs még fix idõpont, mert egyeztetéseket folytatunk a várat mûködtetõ nonprofit kft-vel. Várhatóan március elsõ hetében lesz végleges idõpont.
Anyagiakról annyit, hogy a vár használatáért valószínûleg nem kell majd fizetni. A játék maga nem fizetõs, legfeljebb ha nagyon mínuszban leszünk a szervezési költségek miatt (étel, ital, játéktárgyak, stb.), akkor lesz egy legfeljebb 100 Ft értékû rendezési hozzájárulás, de az eddigi 2 játékon erre nem volt szükség.
|
|
|
Post by Lecram on Feb 24, 2010 17:46:39 GMT 2
Új információ! A játék nagy valószínûséggel március 20-án kerül megrendezésre.
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Feb 24, 2010 19:28:54 GMT 2
Én akkor biztos, hogy nem megyek. 17kén lesz egy fellépés a TIKben és utána április elsején még egy a Déris diáknapon. Szóval muszály vagyok most ebbe az energiámat fektetni, meg persze az időmet is.
|
|
|
Post by Lecram on Mar 4, 2010 20:46:27 GMT 2
Ja igen... Majdnem kifelejtettem, de fontos, hogy aki a játék idõpontjában nem töltötte be a 18. életévét, annak szülõi felelõsségnyilatkozatot kell kitöltetnie a szülõvel/gondviselõvel. Ezt az erõdökért felelõs nonprofit kft. kérte a szervezõktõl.
|
|
|
Post by Skalle on Mar 7, 2010 17:50:33 GMT 2
Szervusztok! Elkészült a Rivergard larp 3 szabálykönyve és leírása, amit erről a linkről tudtok letölteni: ashi.web.elte.hu/rivergard/Remélem lesz tőletek is aki eljön
|
|
|
Post by Lecram on Aug 25, 2010 21:45:19 GMT 2
Újfent lesz Rivergard Larp! Immáron a 4. játékunk.
Az idõpont 2010. szeptember 11-12. Helyileg Tatabányán lesz, a játék történetének alakulásába a váras helyszín pont nem illik most bele. Bõvebb információ hamarosan.
|
|
|
Post by Lecram on Sept 4, 2010 16:46:33 GMT 2
Íme a bõvebb információ! Letölthetõ a szabálykönyv, amelyben minden megtalálható a játékkal kapcsolatban. Az alábbi címen érhetitek el: ashi.web.elte.hu/rivergard/Karaktereket már lehet küldeni.
|
|
|
Post by Lecram on Sept 9, 2010 16:54:51 GMT 2
A legújabb információ, és egyben rossz hír: A 2010. szeptember 10-11-re (most hétvége) tervezett Rivergard Larp 4 határozatlan idõre elhalasztva, egyrészt az egyenlõtlenül kialakult erõviszonyok, másrészt (és fõleg e miatt) az elõreláthatóan larpos szempontból katasztrófálisnak ígérkezõ idõjárás miatt. A játékot azonban nem dobjuk a kukába, jó eséllyel nyár környékén kerül megrendezésre.
Aki jött volna a játékra, attól ezúton is elnézést kérünk!
|
|
|
Post by Lecram on Jul 17, 2011 22:48:45 GMT 2
Sziasztok! Fontos információ mindenkinek, akit érdekelne a Rivergard Larp 4, hogy 2011. augusztus 13-14-én lesz a játék Tatabányán. Szabálykönyv még mindig innen letölthetõ (R4 szabálykönyv név alatt): ashi.web.elte.hu/rivergard/(Bár valószínûleg a közeljövõben frissítésre kerül, mert van néhány infó ami már nem aktuális, de az alap szabályok nem változnak, úgyhogy ez alapján már lehet karaktereket írogatni.) Várunk mindenkit szeretettel a játékon!
|
|
|
Post by Lecram on Aug 10, 2011 23:11:04 GMT 2
Ha van valaki, akit esetleg érdekel a játék, de eddig nem jeletkezett, az még megteheti. ashi.web.elte.hu/rivergard/Ezen a linken elérhetõ a szabálykönyv és a felelõsségi nyilatkozat legfrissebb változata. Aki jönne, az Skalle-nél jelentkezhet. Ha esetleg nem tudja az elérhetõségét, akkor vagy a szabálykönyvben megtalálja, vagy írjon nekem.
|
|
|
Post by Lecram on Nov 20, 2011 3:24:30 GMT 2
Nem pont az elõszerepjátékozáshoz, de játékaink helyszínéhez, Komáromhoz köthetõ kutatás, hogy kiszámolásra kerül Komárom ökológiai lábnyoma. A kutatást a Rivergard Hadijáték Baráti Kör is elõsegíti, és arra kérünk titeket, hogy amennyiben ti is szeretnétek hozzájárulni a sikerhez, töltsétek ki az erre vonatkozó kérdõívet: docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dC1oZnNoSUlTMVA0dkU0UmlVbUdsYnc6MQSegítségeteket elõre is köszönjük! A kutatás végeredményét elsõként a Rivergad Larp médiapartnere, a GazMag ( gazmag.tk/) fogja közölni.
|
|