Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Feb 3, 2011 16:10:32 GMT 2
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Apr 28, 2011 19:00:38 GMT 2
most nézem, hogy lassan itt a játék egy hónap van a jelentkezés végéig, úgyhogy lassan meg kéne beszélni, hogy hogy legyen jó lenne megint parasztkodni ;D
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Apr 29, 2011 8:08:40 GMT 2
Már megijedtem hogy senkit se érdekel innen
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Apr 29, 2011 18:03:04 GMT 2
Végül is a Borissza família fent maradt...
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on May 31, 2011 19:13:49 GMT 2
A játék július 1-én indul, most már el kellene dönteni, tudunk-e menni. A helyszín ahogy néztem, nem a legkönnyebben megközelíthető, de hol érdekelte eddig az ilyesmi a mieinket? Én szívesen megyek újra parasztkodni, de kellene még három-négy ember.
|
|
bence
Fórumtanonc
|
Post by bence on May 31, 2011 21:56:30 GMT 2
Nekem lenne kedvem csak akkor valaki vállalja magára , hogy leszervezni a közös utat, táborozást, össze kellene beszélni , hogy minek megyünk (mondjuk én benne vagyok a parasztkodásban). Ami még fontos lehet az , hogy már csak 3! nap van a jelentkezésből szóval sürgősen ki kell találni.
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Jun 2, 2011 21:21:28 GMT 2
Alapvető, hogy parasztokleszünk. :-) Igaz, a hatáidő le fog járni, de aki szeretne jönni, az jelentkezzen és fizesse be a jelentkezési díjat, ne miattunk szívjanak a szervezők! Körbeküldtem a régi celles google doksit, aki szeretne még hozzáférést, írjon! Meg aki akar jönni, bökjön már légyyszi valamit, hogy legalább tudjuk kb mennyien megyünk!!!!! (Kollektív lebaszás rulez!!! Nekem is, mert csak ilyenkor szervezkedek :-D )
Gyümi
|
|
bence
Fórumtanonc
|
Post by bence on Jun 2, 2011 22:05:57 GMT 2
Megoldható volna az hogy, vki eltualja (gondolom utalálsos a pénz téma) az én részem és akkor odaadnám neki amikor legközelebb találkozom vele?
Bence
|
|
Dodo
Fórumlakó
Tag - Szeged
|
Post by Dodo on Jun 8, 2011 16:26:16 GMT 2
Hali! Szerintem én is megyek. Tudom hogy kicsit megkésve szólok! Egy kis kikapcsolódás rám is rám férne már...
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Jun 11, 2011 12:12:18 GMT 2
Reméltem, hogy nem így lesz, de cell pont a horvátországi utazásunk idejében lesz (27-től 3-ig), így sajnos nem tudok menni a játékra, bármennyire is szeretnék. :-( Aki mégis megy, annak jó játékot!
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Jun 12, 2011 16:59:06 GMT 2
Dodo: Jelentkezz fel akkor gyorsan a jelentkezési lapon, még nyitva van.
Gyümi: Aw, sajnálom.
Végülis akkor kikre lehet számítani? A jelentkezést Petya, Bence és Gyümi adták le, ebből utóbbi kettő lemondta.
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Jun 16, 2011 17:13:39 GMT 2
Hát sajnos úgy néz ki, hogy senki nem tud menni Végül Dodonak is közbejött valami, Petya sem valószínû, hogy ráér, egyedül meg nincs értelme elmennem. Kár hogy így alakult
|
|