Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Jun 14, 2005 19:21:54 GMT 2
Ide kerülnek a fórum aktuális fejlesztései, remélhetõleg lesznek is ilyenek. Ha lesz igény rá, akkor sok dolgot szebbé, jobbá lehet itt tenni, elõfeltétele, hogy elegen használjuk ezt a szolgáltatást... Presbiter[/color]
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jun 14, 2005 20:30:33 GMT 2
Üdv! Lecseréltem a fórum eredeti avatárjait (a hozzászólások melletti kis képeket), mert a régiek eléggé semmitmondóak voltak. Sajnos az új képeket a profile-ban történõ megváltoztatáskor nem mutatja meg, illetve üres képet jelez. Ebbõl az következik, hogy csak utólag látszik, hogy milyen képet választottál, és az egész procedurát meg kell ismételni, ha az nem tetszik. A fenti hiba kiküszöbölésére csináltam egy weblapot, ahol neveikkel együtt megtekinthtõk az avatárok. Jelenleg az elsõ 40 képbõl (001.jpg-040.jpg) lehet választani, igény esetén a többivel is kibõvítem a listát. A bemutatóoldal címe:lovagrend.uw.hu/avatars/list/avatar.htmlÜdv, Presbiter
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jun 22, 2005 22:22:58 GMT 2
[glow=red,2,300]Üdv![/glow] Ismét bõvült a 'profile' menüben elérhetõ avatárok száma! Immár 99 db különféle kép közül lehet a regisztrált tagok neve mellé választani, de természetesen továbbra is lehetõség van a saját kép feltöltésére. Ezzel kapcsolatban -megelõzendõ az ebbõl adódó félreértéseket- szeretném kérni, hogy senki ne tegyen ki provokatív, sértõ, vagy éppen obszcén képet avatárként! Köszönettel: Presbiter
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jul 13, 2005 12:18:07 GMT 2
Néhány további beállításban is változást eszközöltem, melyek azonban nem befolyásolják a fórum mûködését:
- Átírtam a fórumra írt üzenetek számához kapcsolódó angol megnevezéseket, melyekkel a tagot jellemezte: Pl: Forum Member - Fórumlakó ... - Nagyobbra vettem az egy oldalon látható üzenetek számát, ami nagyon lassú nettel ugyan hosszabb idõ alatt töltõdik le, viszont nem szabdalja annyi oldalra az egyes témákat. - Magasabbra állítottam a 'Hot Topic' és a 'Very Hot Topic' jelzéshez szükséges üzenetszámokat, mert a Tavernában lassan az összes téma lángolna....
Azt hiszem ennyi most, Üdv: Presbiter
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
A bossz? hidegen a legjobb
|
Post by Uwel on Sept 14, 2005 20:20:11 GMT 2
Lehet ne kicsit világosabb és "magyarabb" persze ez csak az én váéleményem.
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Oct 11, 2005 23:35:50 GMT 2
Bár ez a hozzászólásom nem a fórum fejlesztésével kapcsolatos, hanem a weblapéval, azért mégis itt jelzem, hogy a Tagok szekcióba felkerültek az újabbak is, akirõl pedig volt használható fotó, annál azt is betettem. Ylmor képét lecseréltem, úgy rémlik a régit nem szerette túlzottan... Természetesen a szeptemberi felövezettek is fel lettek tüntetve.
Amint lesznek újabb képek, akkor azokat is beteszem...
Presbiter
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Oct 12, 2005 14:06:14 GMT 2
köszönömszépen ez a kép már teccik és látom ki irtad a nevem közé az Ylmort amit még egyzser kértem uyg hogy köszi látom fel kerültek az "új" tagok is . amugy tudok segiteni a honlap update-elésében ha kell...
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
yumi - a csapat tengerimalaca
|
Post by Lotus on Oct 12, 2005 16:39:07 GMT 2
tökjó hogy fennt vagyok! köszi! és a kép is aránylag jó! majd én is kérehetek olyat hogy oda írd a Lotust? persze nem sürgős, csak ylmor írásán felbuzdulva. tökjó és persze mitn már irtam én is szivesen segitek a fejlesztésekben! ylmornak most megcsinálom az ijat meg pár fegyvert, és megpróbálom ugy hogy ide is lehessen tenni ha kell.
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Oct 16, 2005 15:36:59 GMT 2
Köszönöm Presbiternek az avatart ;D
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Oct 16, 2005 16:57:08 GMT 2
Nincs mit, hangulatosabb avatarokkal a fórum. Lotus kérésének is eleget tettem a weboldalon mostmár a 'Lotus' név is ki van írva... Meg néhány más tagunknak is kitettem a becenevét, használják egészséggel...
Presbiter
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Oct 16, 2005 17:54:38 GMT 2
Az avatarokról szólva megemlíteném, hogy újabb 35 avatarral gyarapodott a fórum, így összesen 135 avatarból lehet választani, biztosan talál mindenki kedvére valót. Aki akar, az persze továbbra is használhatja saját képét.
Presbiter
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
yumi - a csapat tengerimalaca
|
Post by Lotus on Oct 16, 2005 22:53:22 GMT 2
bár Sorexxel már közevetetten megirattam de: köszi a névért! ha már itten a fejlesztéseknél vagyok, sztem élõben már mondottam, deh sztem télleg egyszerubb lenne ha Ylmor társunk honlapjáról a szükséges anyagokat beraknánk a fegyverek gombhoz:) ja és hogy teljesn OFF legyek, jó volt a szombati edzés! fõleg az anarchia tetszett íjjal:) de az íjászpárbaj kifejlesztve télleg király lesz:)
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Oct 24, 2005 20:55:16 GMT 2
Ahogy a newsbar-on már megírtam, a nem használt regisztrációkat törlöm, ezúttak két accountot szedtem le, mert a regisztráció óta egyszer sem jelentkeztek be.
Presbiter
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Nov 19, 2005 18:00:52 GMT 2
Bevezettem néhány új fórumhasználói kategóriát, így néhányan máris elérték a Fórumfõmester címet, és vele az egy nagy arany csillagot. Nem akarom elõre lelõni a továbbiakat, de egészen 500 hozzászólásig vannak kategóriák, lehet igyekezni! Presbiter
|
|
|
Post by fenyx on Nov 21, 2005 13:19:07 GMT 2
Igen, látom megint serémykedtél , azt lelövöd előre, hogy mely számoknál vannak a kategória váltások? (vagy mondjam, hogy "szintlépések" )
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Nov 21, 2005 19:18:59 GMT 2
Természetesen nem fogom elõre elmondani a 'szinteket', hadd legyen meglepetés, és persze ösztönzõ erõ! Presbiter
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Nov 26, 2005 17:30:47 GMT 2
Bogi régi ADK-s accountját töröltem, gondolom nem bánja, mert egyszer sem használta. Természetesen a másik regje továbbra is él.
Presbiter
|
|
|
Post by fenyx on Nov 30, 2005 18:51:41 GMT 2
He, egy újabb "szint" név megfejtve: fórumnemes
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Dec 15, 2005 18:22:36 GMT 2
Zsolti, amikor írtad, hogy törlöd a nemhasznált regeket, akkor én beléptem, 1x... Az a másik, amit csinátlam, az pedig tök véletlen volt! vagy arra mondtad, h törölted? Tudod, amikor kértem, hogy töröld az üzit... nah mindegy... Ez asszem a 11. hozzászólásom Köszönöm szépen, hogy feltetted azt a képet, amelyiket kértem, és az avart is köszi szépen! Amúgy pedig tök megtisztelõ, hogy az edzésekrõl készült képek készítõi között ott lehet a nevem - önztömjénezés, neh Nah, ennyi! Szejasztok!
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Dec 19, 2005 21:53:32 GMT 2
A weboldalon átmenetileg nem mûködõ képek ismét a helyükön vannak, kisebb változtatások is történtek.
Presbiter
|
|