Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Dec 21, 2005 19:24:15 GMT 2
Hát az új képetek zoarreal... nem rosszek de sztem jobbak voltak a régiek. meg azok témába is illõek voltak szal jo ruhába is voltatok. mind 1 ti tuggyátok
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Dec 21, 2005 20:54:40 GMT 2
Szerintem a humanitas-os dolgok miatt vannak ezek az új, kicsit talán komolyabb képek... De én nem értem hogy Zoarre-t egyszerûen nem lehet elkapni fényképezõgéppel úgy hogy ne mosolyogjon... Sorex
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Dec 22, 2005 13:46:53 GMT 2
és te Sorex? te is állandoan vigyorogsz a mostani képeden is mosolyogsz
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Dec 22, 2005 14:13:52 GMT 2
Hát az orgyilkos wannabek mindig vigyorognak, ezért hordanak valami maszkot. ;D
(pusztán érdeklődésből: összesen hány láncingetek van?)
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Dec 22, 2005 16:25:02 GMT 2
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Dec 22, 2005 23:40:20 GMT 2
2 készül mert elkezdtenm egyet abbol kész az eleje és el fogoyott az anyag. el mentem venni és vastagabbat és fényesebbet vettem szal ujat kezdtem. mi után már egy elég szép darab kész volt a leg ujabbol el menetm venni a régihez anyagot ezért kettöt csinálok. és készitek még egy lánc sapkát de azt már csak 3 lagosan elsödlegesen a vastag fényeset csinálom. jah meg ki hagytuk hogy van lánc kesztyüm.ha ezek készen lesznek lehet hogy elkezdek gondolkodni vmi lemezes cuccban bár ez még odbb van...nagyon...
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Dec 23, 2005 11:06:02 GMT 2
Én most olyan elvetemült vagyok hogy 10es rugós alátétből fűzöm, de az valami iszonyú, szal már egy 15*17es darab után hólyagos a tenyerem, de ha belevágok a kész szövetbe egy vadászkést akkor nem látni a hegyét a másik oldalon.
|
|
|
Post by fenyx on Dec 23, 2005 11:37:57 GMT 2
Nemtom ez nem-e panaszláda téma, de mind1, Presbi cseréld már lécci le a képem a tagok-nál, rossz nézni ahogy hunyorgok a szembe naptól
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Dec 23, 2005 12:34:47 GMT 2
Kildar: hát mi nem rugo alátétböl csináljuk hanemhuzalbol szal az is elég fárszto. én nekem az a teknikám hogy elkezdek csinálni olyan 3-4 sort lefele aztán márcsak oldalra haladok addig amig elnem éri a váll szélességet és utána már csak lefelé kell haladni. hát nem nagyon tom ezt a rugo alátétel mérteket szal ez a 10es ez mit jelent ? 10mm az átmérö? nem tom
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Dec 25, 2005 22:41:33 GMT 2
Nos, Uraim!
Hogy összefoglalva válaszoljak több dologra:
Igen, a Humanitas miatt volt szükséges, hogy kicsit komolyabb képre cseréljem a Zoarre és az én bemutatkozó fotóinkat. Az enyém a papi ruha miatt egyébként is félreérthetõ volt kicsit, Zoarre pedig egyszerûen nem szerette a sajátját. Fenyx képét azonnal lecserélem mikor lesz valamilyen jobb fotó a birtokomban. A láncing témának örülök, csak van erre megfelelõbb topic is...
Köszönettel: Presbiter
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jan 11, 2006 22:35:51 GMT 2
Nos, hosszabb kihagyás után ma kicsit szervízeltem a fórumot. Felkerült néhány kért avatar, és kicsit rendbeszedtem azokat is, amiket mostanában linkeltetek be külsõ oldalakról.
Üdv:
Presbiter
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jan 12, 2006 22:46:51 GMT 2
Ismét töröltem két 0 post-os accountot, melyekrõl vagy egyszer sem, vagy csak több hónappal ezelõtt léptek be.
Törölt account: -dragnor -cronos
Üdv: Presbiter
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Jan 13, 2006 18:31:46 GMT 2
Ezek kik?
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Jan 14, 2006 11:28:31 GMT 2
erre gondoltam én is
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jan 15, 2006 14:10:00 GMT 2
Mivel egyszer sem írtak, ezért nyilván be sem mutatkoztak, tehát nekem is csak sejtéseim vannak. Mindenesetre feleslegesen foglalták az erõforrásokat, tehát törlésre kerültek.
Presbiter
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Feb 11, 2006 21:24:06 GMT 2
Nos, a következõ apróbb fejlesztések történtek:
Kicseréletem fenn a címert egy újabb változatra, szerintem sokkal jobb és komolyabb a megjelenése. Az info-centerben, azaz a nyitó oldalán a fórumnak legalul elindult a kalendárium, amit mostmár mindenki megnézhet. Néhány jelesebb ünnepnap is belekerült, leírással együtt. A hot-topic és a very-hot-topic jelzõk, melyek a lángoló mappák képében jelentkeznek most magasabb mennyiségû hozzászólás után állítódnak be.
Presbiter
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Feb 12, 2006 11:49:11 GMT 2
Szerintem kicsit nagyobbra is lehetett volna venni a címert.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Feb 12, 2006 19:16:17 GMT 2
Nos, mostan nézegettem az oldalakat és nekem nadjon teccenek a kis csinosítgatások, úgyhogy csak graturálni tudok. Presbinek. A képekkel kapcsolatban nekem a régiek teccetek,mert: Presbijé olyan misztikus képet mutatott róla, Gödön éreztem magam mikor megnéztem. Fenyxé meg olyan tekintélytkövetelõ. Zoarré pedig olyan férfias azzal borostás arcával (tudom ti ezt nem érezhetitek át), a mostani meg macsós, mintha vmi címlappasi lenne (bár én készitettem, szóval nem szidom a munkám).
persze, megértem, hogy a humanitas miatt kellet lecserélni.
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Feb 12, 2006 19:24:03 GMT 2
Fenyx képével kivéve egyet értek a képekkel kapcs... bár ti tugyátok meg midnen ja és látom Ducky kedvenc képe magáról be került mellé
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jun 15, 2006 23:32:51 GMT 2
A karbantartás kapcsán 4 regisztrációt töröltem, melyek huzamosabb ideje inaktívak voltak.
A bejelentkezéseket nézve feltünt, hogy jópáran csak nézelõdnek nálunk, és nem szólnak hozzá a beszélgetésekhez. Õket bátorítanám, hogy nyugodtan fejtsék ki véleményüket bármelyik témában, leszidás max durva offolásért, vagy kétszavas beírásokért jár, különben szívesen olvasnánk hozzászólásaikat.
Presbiter
|
|