Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Aug 19, 2006 21:00:22 GMT 2
A Tavernában egyre több Live-os topic nyílt, úgyhogy azt tervezem, hogy egy külön Témakört nyitok nekik, ahol kifejezetten ezekkel lehetne foglalkozni, a Taverna meg tényleg megmaradna a laza csevegés színterének. Vélemények?
Presbiter
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Aug 19, 2006 23:02:28 GMT 2
Oké, jó ötlet!Bár a live-os topicokban is laza csevegés megy
|
|
|
Post by fenyx on Aug 21, 2006 10:08:15 GMT 2
Sztem mehet, ugye jól emlékszem, hogy áthelyezhetőek a már megnyílt topicok?
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Oct 24, 2006 23:11:51 GMT 2
Fontos változás:
Az élõ szerepjátékkal kapcsolatos topicok ezentúl a Live! kategória alatt lesznek megtalálhatók, ott keressétek. Újabb, hadijátékkal, Live RPG-vel kapcsolatos témákat is ott nyithattok!
Köszönettel:
Presbiter
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Oct 28, 2006 15:14:08 GMT 2
Így sokkal átláthatóbb, úgyhogy nekem teccik eme változtatás.
Amúgy meg az lenne a kérdésem, hogy lehetne- e nyitni egy topicot még a LIVE!on belül a Sopron Live- Határvidék live nevezetű hadijátéknak /http:gloria.dynds.hu/ , meg a Búro Livenak /nagygery.gportal.hu/? Megtenném én is, de sajna internetes analfabéta vok. Már esett szó ezekről is, majd megkeresek vmi illetékes szervezőt, hogy nyilatkozzon nektek a játékról bővebben:/
|
|
|
Post by fenyx on Oct 30, 2006 0:12:07 GMT 2
Új topicot a boardon belül (esetünkben a LIVE! ) a gombra kattintva hozhatunk létre. Jobb fölső sarok a boardon belül.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Oct 30, 2006 9:05:32 GMT 2
Kösz Fenyx a segítséget, neked köszönhetõen már ilyet is tudok. ;DMuhahahhhaaaaaaaaaa! (sátáni röhej)
|
|
|
Post by fenyx on Oct 30, 2006 16:27:48 GMT 2
Nagyon szívesen, úgyis szeretek ~dolgokat~ szabadítani a világra [OFF END]
|
|
Agnus
Fórumlakó
Lumina Cornu
Agnus atya
|
Post by Agnus on Feb 9, 2007 13:20:43 GMT 2
Üdv!
Szeretném ha lehetne nyitni a jövőben egy LUMINA CORNU LIVE topicot! Mindemellett mi is belinkeltük a ti honlapotokat, és szeretnénk ha a jövőben it is megtisztelnétek minket ezzel. 2007 tavaszára várható az új honlap és a végleges cím.
Tiszt.: Erdei Gábor, Lumina Cornu Klub vezetője
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Feb 9, 2007 21:45:37 GMT 2
A Live szekcióban lehet nyitni egy ilyen topicot, ott lenne a legjobb helyen. Amint egyszer lesz idõm rendbetenni a weboldalt fenn lesznek az új linkek, a Lumina is.
Üdv,
Presbiter
|
|
Agnus
Fórumlakó
Lumina Cornu
Agnus atya
|
Post by Agnus on Feb 10, 2007 10:59:21 GMT 2
Üdv!
Köszönjük a lehetõséget! Azt hiszem, hogy már elküldtem neked egyszer a logóinkat, de szükség van rá, akkor szívesen átküldöm még egyszer.
Tiszt.: Agnus atya
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Feb 10, 2007 14:23:41 GMT 2
Kicsit rendbetettem a fórum tagsági részét. Bekerültek a nevek mellé a hiányzó titulusok és változások, néhány nagy avatárt lekicsinyítettem. Akinek huzamosabb ideje nem volt avatárja az random kapott egyet, mely természetesen lecserélhetõ. Törlésre került pár nem aktivált, vagy dupla regisztráció is.
Fenn vannak az új edzésidõpontok a sárga Newsbar-ban.
Üdv,
Presbiter
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Mar 9, 2007 17:47:17 GMT 2
Néhány régóta nem használt, vagy elévült topicot (címer, póló) töröltem, tartalmuk nem veszett el végleg, csak nem láthatók tovább a témakörök között. Újabb pólószavazást tettem fel!
Presbiter
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Aug 12, 2007 2:10:26 GMT 2
Néhány sohasem használt, vagy nem aktivált accountot töröltem, valószínûleg nem fognak hiányozni senkinek...
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Feb 25, 2008 13:59:40 GMT 2
Néhány témakör beállításait módosítottam, egyesek csak a bejelentkezés után válnak láthatóvá, másokba pedig ezentúl regisztrált tagként lehet csak írni. A Taverna továbbra is megõrizte nyitott voltát, guest-ként is lehet hozzászólni, mindaddig míg ezzel nem élnek vissza látogatóink.
Presbiter
|
|
|
Post by < D > on Apr 13, 2008 21:48:05 GMT 2
Presbiter jól látom, hogy kissé modernizáltad a fórumot?
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Apr 14, 2008 8:36:10 GMT 2
Jól látod, látjátok, a fórumon kisebb-nagyobb változások történtek, mind a grafika, mind a kezelés/használat terén. Ez azonban nem nekem köszönhető, hanem a Proboards, azaz a fórummotor működtetője élesített be egy új verziót, amire egyébként már többször is volt példa, csak nem ennyire látványosan történt. Meglátjuk melyik új opciókat tudjuk majd hasznosan alkalmazni, bár a helyzet az, hogy az előző verzióra nem lehet visszatérni, szóval csak jelezni tudjuk, ha valamivel nem vagyunk elégedettek.
üdv,
Presbiter
|
|
|
Post by Lilian Frowin on May 7, 2008 18:43:55 GMT 2
Legalabb 3 hete nem latogattam fel a forumra (bocsej,de kicsit korulmenyes a netezes) es meg kell nagyon dicsergetnem az oldalt meg a forumot is me nadzson kiraly lett
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on May 31, 2008 8:52:53 GMT 2
Néhány nem használt, vagy több mint egy éve be nem jelentkezett accountot ismét töröltem, a hozzájuk tartalmazó 2-3 üzenet természetesen bennmaradt. Kisebb javítások voltak még a tagsági jelzésekben, stb. Presbiter
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jul 2, 2008 17:00:28 GMT 2
Mától lehet Youtube videókat közvetlenül is embeddelni a hozzászólásokba, így közvetlenül a fórumban megtekinthetők lesznek. Itt egy példa:
A ikonra kattintva a megjelenő {youtube} vezérlők közé kell beírni a film url hivatkozását, amit a Youtube oldalán a film alatt lévő " Copy and paste this link into an email or instant message " felíratra kattintva lehet megtalálni. Sajnos reklámok is jönnek vele, de a filmes szakma már csak ilyen... Használatát kéretik értelmes keretek között tartani, ide nem illő filmeket kimoderálom! Presbiter
|
|