Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Oct 5, 2006 15:23:52 GMT 2
jah, amugy mivel légiósok leszünk ezért a piros színû (tehát a tunikával egyezõ színû) sál viselése korhû
|
|
|
Post by fenyx on Oct 5, 2006 15:34:53 GMT 2
Illetve a felövezettek nyugodtan használhatják sálnak az övet
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Oct 5, 2006 16:13:43 GMT 2
hááát, véégülis rá fogjuk hogy piros csak sötét bár az anyira nem sálnak való anyag.
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Oct 5, 2006 19:51:56 GMT 2
Jó játékot mindenkinek! És aztán legyakni azokat a lammer keltákat! (bocs Lotusz ) Beszámolni meg nem elfelejteni!
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Oct 5, 2006 21:57:01 GMT 2
El nyomjuk azokat a barbár keltákat, ne aggódj! Roma victooor!! (God want this )
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Oct 6, 2006 8:23:22 GMT 2
'"Rómaiak menjetek hazaaaaaaa!!!!" ;D Nyolc perc múlva indulok hogy elérjem a buszomat ami elvisz az állomásra ahonnan a vonat indul ami elvisz a Délibe ahonnan a metró indul ami elvisz a Deák térre (vagy a Blahára, tudja a halál) ahonnan a metró (vagy villamos) indul ami elvisz a Nyugatiba ahonnan a vonat indul amivel eljutok végre Gödre.
|
|
|
Post by < D > on Oct 6, 2006 8:39:57 GMT 2
Én most megyek a boltba, megveszem ezt azt, finomságot, és aztán megy bepakolás, és jegyvétel. Most még, nagyon izgulok, de a térdem, feigyelmeztet, hogy még vicből sem állhatok be a rómaika közé. Bármely komolyabb manővernél, jelez.
Attól még lehetet a csapat segítségére, és ez azért vígasztal. Nopersze, meg majd aggódok a sereg miatt, mert arról hogy lesz sérülés nincs kétségem. Az idpő kicsit jobbra fordult - ez viszont jó.
HAJRÁ ! TEGYÉTEK NAGGYÁ RÓMÁT !
|
|
|
Post by fenyx on Oct 6, 2006 9:14:19 GMT 2
Jupiter want this!
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Oct 6, 2006 12:38:17 GMT 2
We should kill the enemies of God!
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Oct 8, 2006 20:40:06 GMT 2
na várom a beszámolókat! kik nyertek, kinek hiányzik keze, lába, orra, foga, füle.... esetleg ki nem térhetett haza....
|
|
|
Post by < D > on Oct 8, 2006 21:16:47 GMT 2
RomA Victor ! Bár én csak germán luxus *** rabszolga voltam, azért le a kalappal a római légiókat illetően. Felkészültek bátrak. Tetrekészek, jól felszereltek - Különösképpen a szegediek. ... és te is pici ! Sötétbe érkezés, csomag lemaradás, falépítés vakon és sok más extra ami szokatlan volt. A Tea Íze !
Külön említést érdemel, a megfáradt légiós nyelőcsöve, ... ami biz ízes teával lett megöntözve. Ne feledd, a felhúzott falat, Mely alatt a halál keltát arat. S Ha megtérsz a csatából betegen, Vár, a rab teája melegen. -( igen, a kelták felszabadítottak) Szenes, apró kis hulladék, Levél s más, ki tudja még. Mit ez a germám belefőz, Nem hullajtja csak borz vagy őz.
"Igyátok, aztáán, menyek, hajcolni .... te is pici. Meg te is ...hééé, figyeljéé rÁÁm, mer odavágok ...köcsög ! "
|
|
Sasuke
Fórumfõmester
Tag - Szeged
My underwear gives +3 to my Constitution
|
Post by Sasuke on Oct 8, 2006 23:51:14 GMT 2
Roma victor! Jo volt, mindenki meg maradt épségben és egészségben. pár lila folt "csupán" ( ). esetleg, egy két horzsolas. Amin a legnagyobbat nevettem, amikor Fenyx az arénában szó szerint kiharapott egy darabott az ellenfele kardjábol! A jatek maga jo volt, mozgalmas és hangolatos. Több akcio volt mint ÜL en. habár szombaton már szentségeltema papra magamban aki nem hagyott vissza menni a toltore (mert sokadjara mar eleg faraszto), hanem feltámasztott és mehettem ujra harcolni a többiekkel. De a végére (hál isten) őt is leölték
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Oct 9, 2006 14:45:06 GMT 2
|
|
|
Post by Vivax on Oct 9, 2006 15:10:18 GMT 2
Üdvözlet a Lovagrendnek! Vivax volnék a soproni Scarbancia cohors-ból! Benéztem hozzátok, mivel szimpatikus volt a csapat! Nagyon jó volt az oldalatokon harcolni, remélem még találkozunk! A képeket amiket készítettem itt találjátok gloria.dyndns.hu/index.php?act=5 ! Lóma Victol! Hali: Vivax
|
|
|
Post by fenyx on Oct 10, 2006 10:04:58 GMT 2
Remek volt, mindent összevetve fantazstikusan éreztem magam Jó volt a társaság, és jó volt az akció. Ne feledkezzünk meg a "meztelen gárda" rövid tündökléséről sem a dunaparton
|
|
|
Post by < D > on Oct 10, 2006 14:27:19 GMT 2
Én tettelek naggyá titeket...
őőő, pontosabban meztelenné tettelek előbb, és így adva lehetőséget hogy nagyyá váljatok, az emberiség első aranykorának hajnalán ...ugyanis
Ott voltam !
De amikor visszamentünk a ruhátokért, és aKelták tényleg ellopták akkotr paráztam egy kicsit.
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Oct 10, 2006 17:52:56 GMT 2
Dama,a Te képeid mikor kerülnek föl?
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Oct 10, 2006 18:25:43 GMT 2
a képeket nézve mégjobban sajnálom h nem tudtam mennei, de sebaj majd legkölelebb.... és elég szép helyen is volt (vagy csak 1 rész volt szép és csak azt fotozták )
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Oct 10, 2006 21:52:35 GMT 2
Télleg, ahhoz képest, hogy mien fenntartásaink voltak tök jól éreztem magam. Kiröhögtem is magam, amint halottátok. No és a pilumdobálás kúl volt. A képek meg magáért beszélnek.Teccenek a képek amiket Njeznie vág, rötyögtem rajta egy ideig. ;D Na és a vasárnap reggel kenuzás...de be voltam tojva, hogy beleesek
|
|
|
Post by < D > on Oct 11, 2006 10:55:23 GMT 2
Képek hamarosan, szerintem a hét végén, sikerül felrakni őket. NYugi folyamatban vannak.
|
|