bence
Fórumtanonc
|
Post by bence on Sept 28, 2010 20:13:35 GMT 2
Én is mennék, de kicsit több infót lehetne kapni róla pl.: mikor lesz?Hogy megyünk?Mennyibe lenne (akár cuccokat beleszámolva amit gyártani kellene)Megy-e autó? stb...
|
|
|
Post by András on Sept 28, 2010 23:51:42 GMT 2
Majd alakítunk valamit. Cuccok meg lesznek ahogy lesznek. Hétvégén meg kellene beszélni feltétlen!
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Sept 29, 2010 14:37:17 GMT 2
Edzésen elkezdjük megszervezni a dolgokat. Csiszi, autó lesz, ha a mienket hozom elvezetjük? Pestre nem kell bemenni, a legzűrösebb rész az M0 körgyűrű.
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Sept 29, 2010 14:53:36 GMT 2
3 program is ütközik azon a hétvégén... De nagyon valószínű, hogy erre fogok menni
|
|
|
Post by András on Sept 29, 2010 17:04:10 GMT 2
Edzésen elkezdjük megszervezni a dolgokat. Csiszi, autó lesz, ha a mienket hozom elvezetjük? Pestre nem kell bemenni, a legzűrösebb rész az M0 körgyűrű. Elvezetném csak én Pesten vagyok. Vagyis nekem le kellene mennem majd újra fel. Hétvégén megbeszéljük hogy akkor hogy legyen.
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Oct 1, 2010 11:15:59 GMT 2
Cetának Köszönhetően szerintem engem is soroljatok a létszámba.
|
|
|
Post by András on Oct 1, 2010 19:22:51 GMT 2
A Gödi LIVE-nak vasárnap lesz valamilyen megbeszélés féléje. Szombaton nincs edzés.
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Oct 5, 2010 11:16:24 GMT 2
bocs de nem fogok menni, mert betegen nem akarok a hidegben éjszakázni. Remélem jól fógjátok érzeni magatokat.
|
|
|
Post by András on Oct 7, 2010 15:21:42 GMT 2
Kérhetnék egy kicsi tisztázást hogy akkor mi hogy lesz. Presbi akkor kb mikor jöttök fel és hova küldjem a térképet? Valamint akik feljönnek azok közül kit érdekel a Schönhertz Mátrix? Színes lesz szó szerint.
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Oct 10, 2010 10:10:39 GMT 2
Jó volt a Kelta, igazából egynapos edzésnek tekinthető egy hosszú utazással egybekötve. Ami számunkra nyilvánvaló, hogy már közel sem annyian vagyunk edzésen mint régen és nem is foglalkozunk csapatharccal. Mióta a hagyományőrzés elindult csak egyéniben harcolunk, ezen változtatnunk kell! Gyümi most kifejezetten a balsors kegyeltje lett, felszakadt az állán a bőr, az orra hasonlóképpen járt és egy filmbe illő lábakat széttett esést mutatott be ezek után. Egy szóval nem volt rossz.
Ceta
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Oct 10, 2010 15:14:01 GMT 2
Szerintem is jó volt, és az is nagy szó, hogy 8-an eljutottunk rá. Nem is tudom mikor voltunk legutóbb ennyien egy játékon.
Ami pedig Gyümit illeti, nem csak egy borulást mutatott, hanem hármat. Sőt, hazafele a mozgólépcsőről is majdnem leesett ;D ;D
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Oct 11, 2010 1:46:59 GMT 2
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Oct 11, 2010 16:07:24 GMT 2
Kicsit eltörődtem estére, a derekam úgy fájt mire Szegedre értünk, hogy a WC-re alig bírtam leűlni... A "játék" (mert inkább edzés volt) kicsit felemás élményeket okozott. A Sziget jó volt, de erődítés nélkül azért nem az igazi, néhány száraz fa és bokor még nem "fal". A kelták többsége teljesen korrekt volt, a kisebbek is jól harcoltak, ha kellett haltak. Rajtuk, meg rajtunk kívül még 3 (!) ember volt (Joseph-ék), ami nem sok, igaz előre szóltak, hogy kicsi játék lesz. Ahogy Ti is mondtátok, látszott, hogy régen volt csapatharc gyakorlás, a széteső pajzsfal, a rosszul illeszkedő szárnyak miatt nem voltunk igazán eredményesek. Viszont a tél amúgy is inkább a párharcok és az egyéni felkészülés időszaka, szóval véleményem szerint erre főleg tavasszal tudunk újra ráerősíteni. Gyümi sérülései ugye a pajzs helytelen kezeléséből adódtak elsősorban, új volt maga a pajzs mérete és alakja is, másrészről pedig kimaradt ezügyben jópár edzés. A saját római pajzsaink megerősítették ismét, hogy szinte csak pajzsfalnak jók, párharcban a kisebb, könnyebb kelta pajzs jobban használható volt, ezt Ceta is, meg én is kipróbálhattuk.
|
|
|
Post by András on Oct 13, 2010 18:53:18 GMT 2
Végre edzettünk egy jót! Személy szerint nekem nagyon bejött a sziget, nagyon hangulatos tud lenni. Persze hiányzott a tömeg hogy komolyabb játék kialakuljon, de jól éreztem magam és szerintem mindenki elmondhatja ezt és ez a fontos!
|
|