Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Oct 11, 2006 12:40:25 GMT 2
Pilumozással mondjuk nekem annyi bajom volt hogy kölcsönösen a csatákat egy kidobójáték szintjére alacsonyították egy izgalmas gyakás helyett. Ez van ha egy általánosan elérhető fegyver minden szempontból hatékonyabb szabályszinten (hatótáv, sebzés) mint bármilyen közelharci fegyver. Ráadásul engem akkor is kiállítottak ha lepattant a fegyveremről, ilyen szinten hogy ülök a csónakban, aluran dobja felém a pilumot, lándzsával felütöm, a pilum keresztbe beleesik az ölembe mintha mindig is ott lett volna, erre bekiált hogy talált meghaltam. Ti mondjuk teljesen korrektül csináltátok, de ha az ember ilyen ostromosokkal került szembe akkor általában úgy nézett ki hogy az általa dobott pilumnak a harmadszorra lepattanója is ér, az általam dobottnak meg csak a direkt találata (se, bizonyos egyedek esetén).
|
|
|
Post by < D > on Oct 11, 2006 14:40:01 GMT 2
ők mind Xenántól tanultak.....
Mi meg Noobiából jöttünk. Nem titkoltuk el a származásunkat. Biztos csak 1 pilumja volt, és annak mindenképp találnia kelett, és rá volt rúnázva, hogy: "hé, nem szórakozzál egy szervezővel" - csak nem láttad, mert nincs Mágia ismereted. Mert ugye nem volt. Mert te is egy mágia mentes játékra jöttél.
de attól még jó volt, ugye ! (....ugye?)
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Oct 11, 2006 17:00:55 GMT 2
nyílvesszõink pedig nem hatnak a highlander-ekre. Regeli gyakorlat:
Fillionel: Eric a lábadat eltalálta egy nyílvesszõ.
Eric:Jaj ,hagyjál mán ezzel a hülyeséggel!
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Oct 11, 2006 18:07:22 GMT 2
"Csak akkor ölhetnek meg, ha levágják a fejemet! De a fejtalálat tilos ;D"
|
|
|
Post by < D > on Oct 11, 2006 21:30:23 GMT 2
... látom kezded érteni .....
...pici !
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Oct 12, 2006 15:14:33 GMT 2
Nem tom mások hogy voltak vele, de a vasárnapi fürdés után jócskán ki kellett kotornom a homokot a kádból.
Amit viszont kifelejtettem, hogy megdícsérgessem Sasut az Aréna Bajnoka címért.Gratula! Szépen csendesen legyõztél mindenkit.
Télleg aki nem vitte még el a csomagját az bíz tegye már meg ma, mert eléggé durva szag van már a B.S.ben.
|
|
|
Post by fenyx on Oct 13, 2006 12:10:28 GMT 2
Nekem csak néhány gally hullott a lombkoronámból
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Oct 13, 2006 19:48:48 GMT 2
Nekem a cipőmből még most is dől a homok...
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Oct 14, 2006 22:48:18 GMT 2
hála az égnek én még a pályaudvaron kiráztam a cipõmbõl a homokot,szal meguszta otthon a fürdõszoba tengerpartosítását.bár a táskámban elég sok falevelet találtam
|
|
Sasuke
Fórumfõmester
Tag - Szeged
My underwear gives +3 to my Constitution
|
Post by Sasuke on Oct 16, 2006 11:22:22 GMT 2
Meghajlás meghajlás. Köszönöm a dicséretet Lilián De nélkületek nem ment volna, külön köszönet azoknak akik végig ott szurkoltak és izgultak. És köszönet Presbinek is aki biztatott.
És dicséret illet mindenkit aki ott volt a jatekon, mindenki jol teljesitett szerintem, mindenkinek koszonhetunk pár felejthetetlen pillanatot.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Oct 16, 2006 15:46:30 GMT 2
Ennyi kijár a szép teljesítményért. A cipõmet meg sem próbáltam homoktalanítani, ugyanis lehetetlen. Ám a ruháim érdekes illatfelhõt bocsájtottak ki. A Mûvházban is érdekességek fogadtak múlt7elején. ;D
|
|
|
Post by Lord Tiburon on Oct 18, 2006 20:04:10 GMT 2
Üdv Mindenkinek!
Jómagam is köszönöm a Gödi játékon résztvevõ lovagrend tagoknak a kellemes hangulatot. Sajnos szombaton igen sietõsen kellett távozni a csapatnak, de a való élet visszaszólított minket, és azóta szidjuk is az égieket, amiért kimaradtunk a vasárnapi nagy összecsapásból. Remélem, hogy fog még a Shikigami és a Hollószárny együtt küzdeni, mert igazán jól éreztük magunkat.
Mégegyszer köszönjük a játékot lányok, fiúk!
Üdvözlettel: Lord Tiburon a Kelták Királya! A Shikigami csapat meridiánja. shikigami@maffia.hu
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Oct 21, 2006 0:43:57 GMT 2
Üdv a Fórumonkon!
Szerintem regisztrálj egyet, aztán irogassá nyugodtan nekünk sokat.
Köszönöm szépen rendtársaim nevében is a dícsérő szavakat, és itten olvasom, hogy ti is jól éreztétek magatokat. Remélem, hogy máskor is lesz szerencsénk együtt eltölteni a zidőt./ez igen érdekes mondatszerkezet, de már tőlem megszokott/.
Köszike mi is a játékot!
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Oct 28, 2006 12:22:44 GMT 2
Hölgyeim és Uraim, felkerült a weblapunkra az õszi Keltán Dama által készített képanyag! Van néhány igazán jól sikerült is, Dama kommentjeirõl nem is beszélve. A Képtárban keressétek õket!
Presbiter
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Dec 9, 2006 17:46:37 GMT 2
Úgy látom az rpg.hu fórumon, hogy az "átkozott" pilumdobálás ellenszereként valami parittyaféle bevezetésén gondolkoznak az urak. Elhangzott olyan is, hogy valaki három pilumot dobott el egyszerre, nem volt ugyan csapat megnevezve, de nem hinném, hogy nálunk volt ilyesmi. Furcsa, hogy bennünket, rómaiakat okolnak, hogy a pilumok kicsit rontottak a harcok élvezeti fokán, pedig sem a fegyvert, sem a találati szabályait nem mi találtuk ki...
Presbiter
|
|
|
Post by fenyx on Dec 9, 2006 18:27:04 GMT 2
Meg ha jól tom a keltáknak is szabad lett volna dárdákat hajigálni...Arról meg igazán nem tehetünk, hogy lusták voltak csinálni maguknak (tisztelet a kivételnek Kildar
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Dec 10, 2006 20:04:45 GMT 2
Igazából a római oldalt vezette a cucc kitalálója, a legproblémásabb dárdadobásokat is ő plusz ostromosék produkálták. Na pl. ŐK rontottak a harcok élvezeti fokán, veletek jó volt csatázgatni, mert nem kidobósoztatok harc közben, hanem egy-két (orrba)dobás, aztán gyakás.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Dec 11, 2006 16:35:00 GMT 2
há én azt sem láttam merre, meg hogy dobom ;D Aztán asszem vki mondta is. na ezt tuti vmi csaj dobta! :Dkössz...
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Dec 11, 2006 17:48:19 GMT 2
Én inkább a "na ezt biztos valami Presbiter dobta" kifejezést használtam miközben fogtam az orrom/ágyékom ;D
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Dec 11, 2006 18:38:46 GMT 2
Utólag is elnézést kérek a célt tévesztett, vagy fájdalmas pilumokért. Csak néhányat dobtam célzottan, amikor nagyon kutya volt a helyzet... (...amúgy meg dícséretnek veszem.... ) Presbiter
|
|