|
Post by < D > on Mar 26, 2007 12:19:41 GMT 2
Mikor lesz a tavaszi Kelta? mit lehet róla tudni?
|
|
|
Post by fenyx on Mar 26, 2007 12:23:58 GMT 2
Április 13-14-15 Még nem tudni, hogy a gödi erdőben vagy a szigeten lesz. És ez ugyan csak tippelésen alapul, de asszem rómaiak kontra kelták idén is .Annyi különbséggel, hogy idén ha lehet még kevsebb római lesz a vezéreinket is magunknak kell választanunk.
|
|
|
Post by < D > on Mar 26, 2007 15:24:25 GMT 2
Hát, a keltákra ráfér az erõsítés.
Kíváncsi vagyok az új - reálisabb - szabályokra is. - ebben a mondatban nincs él, csak kíváncsiság !!
Én magam sem láttam még ilyen jól szervezett római csapatot. (persze hogy nem láttam, épp hamut szórtam, bogarat és kavicsokat dobáltam a teájukba)
Szerintem megyek, remélem addig nem üt le semmi.
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Mar 26, 2007 15:38:10 GMT 2
Lesz küldetésrendszer! MEg 30 liter mézsör a fődíj!
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Mar 26, 2007 16:26:35 GMT 2
az kircsi. felszerelések amugy hogy állnak?
|
|
|
Post by fenyx on Mar 26, 2007 20:18:07 GMT 2
Javításra szorulnak, erősen. Főleg a pajzsok, A kardokat gyorsan el lehet intézni.
|
|
|
Post by < D > on Mar 26, 2007 21:36:39 GMT 2
30 litert szerintem csak csapatszinten érdemes megnyerni. mert kikészül bármki annyitól. H anem is ki akkor be Szabályrendszeri változások? jaj, csak nem legyen a tolvaj, megint Kamufőpap, aki vallásos révülete mellett ellopatja a csónakot. Engem, meg a "saját" osztagom gyilkolt le, amikor egy rendes Kelta kereskedővel, pénzforgalmat bonyolítottam. A ti zsoldotok egy részt adtam, mézsörért
|
|
|
Post by < D > on Apr 1, 2007 22:24:31 GMT 2
látom, ez mindenkit hasra vágott.
Mikor lesz különedzés?
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Apr 2, 2007 15:49:40 GMT 2
jövõ7 7vége, igen közel van ez a Kelta
|
|
|
Post by < D > on Apr 3, 2007 8:56:49 GMT 2
Ez olvasható a Teut Os honlapon:
A Gödi Kelta Játék időpontja 2007 április 13-15. A játék jellege keveset, a szabályai is csak minimálisan módosulnak. A helyszín a sziget, amennyiben a víz felett lesz. Áradás esetán a gödi erdő. __________________________ - - - 02.17.
|
|
|
Post by fenyx on Apr 3, 2007 10:07:00 GMT 2
Ok akkor részükről semmi semmi új. Keresgéltem várható vízállást: (a "MA" 04.02-től értendő) Folyó Állomás Ma Holnap 2.nap 3.nap 4.nap ------------------------------------------------------------------- Duna Dévény -- 223 -- 220 -- 214 -- 217 - Medve -- 258 -- 242 -- 236 -- 239 - Nagybajcs -- 193 -- 178 -- 172 -- 175 - Gönyü -- 132 -- 112 -- 105 -- 105 - Komárom -- 219 -- 201 -- 191 -- 188 - Esztergom -- 202 -- 186 -- 174 -- 167 - Nagymaros -- 148 -- 135 -- 122 -- 114 - Vác -- 167 -- 156 -- 142 -- 132 - Budapest -- 273 -- 262 -- 247 -- 236 232 Adony -- 169 -- 160 -- 148 -- 136 128
Az adatok értelmezésére majdnem teljenes képtelenül, bizakodó vagyok a szigettel kapcsolatban, mivel nem kell vízügyis szakember ahhoz, hogy lássuk: CSÖKKEN a vízszint. (bocs a kusza táblázatért, így sikerült...)
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Apr 3, 2007 10:33:23 GMT 2
Bemásolom Bren utolsó hozzászólását az rpg.hu fórumról:------------------------------------------------------------------------ A jövõ7 keddig minden csapat döntse el, hogy milyen irányultságot/orientációt szeretne vinni a játékban! Ezt küldjétek el a xxx@xxx címre! (kivettem, ne örülön a spybot-Presbiter)
Az orientációkról: 1. Harcos: asszem a nevében minden benne van...olyan küldetésekre számíthattok, hogy üsd meg, foszd ki, foglald el... 2. Kereskedõ: közgazdász hallgatóknak melegen ajánljuk. Amolyan "urald a piacot sok intrikával" jellegû küldetések. Tiszta Amerika és egy kis Hortobágy...(szerezz kecskét...7 pontos quest) 3. Szakrális/vallási: A neve ennek is sokat elárul. Rómaiaknál papok, keltáknál druidák feladataihoz kapcsolódó küldetések. 4. Diplomata: Csak római csapatnak. "Szálakat háttérbõl irányítós" küldetésrendszer. Sok beszéd, kevés fegyvercsörgés (közepes mennyiségû pénzcsörgés). 5. Bárd: Csak keltákoknak. Még több beszéd, még több közösségi élmény (=sok részeg harci dalt kántáló kelta), peace (emberáldozat ITT nincs).
Minden csapat 1 orientációt válasszon. Eddigi csapatok: Római oldal: 1. Erõd (Sopron + Szeged) 2. Római segédcsapat (auxilies, dalmátok) 3. Római szolgálatban lévõ kelta segédcsapat (ha jönnek...)
Kelta oldal: 1. Dun (Kildar és Mas irányítása alatt + Búró) 2. Cotinok 3. Teut Os - Nantdan (ifik - Celtic Sc) 4. Teut Os - Nason (öregfiúk, 25 és a halál között) 5. Öbölpartiak (csrkészparty) 6. Kvádok 7. Epona 8. Pázmányos kelta force???
Az újoncok ezen kívül alakíthatnak külön csapatot, errõl ímélben vagy jútújúban egyeztessünk.
A küldetések pontrendszerben lesznek: 1 pont - könnyû küldetés (építs falat) 2 pont - még mindig könnyû küldetés (hívj meg valakit egy szertartásra) 3 pont - itt már ellenséget szerzel (nyerj meg 1 csatát) 5 pont - nehéz feladat, egyedül beletörik a bicskád (tarts megszállva egy ellenséges tábort 1 órán át úgy, hogy a te táborod nem esik el) 7 pont - szerintünk ezt úgysem csinálod meg... (emlékszel még az imént említett kecskére? )
Várjuk válaszaitokat! Naprakész szabályrendszer hamarosan... ---------------------------------------------------------------------------------- Természetesen az irányultsággal kapcsolatban lehet szavazni, a döntést majd továbbküldöm. Akik jönnek CSAK AZOK szavazzanak, és írjanak véleményt! A felállásból látszik, hogy heroikus és valszeg totális vesztésre ítélt játékban lesz részünk... THIS IS SPARTA! Üdv, Presbiter
|
|
|
Post by < D > on Apr 3, 2007 11:12:26 GMT 2
már megint ez a Spártás izé .... !
A Vértem iatt nekem az Auxal kell lennem? Akkor külön is kel táboroznom? - mert ez kezd nyilvánvaló lenni Jövhéten csomagolás az edzésen?
mást is hagyok kérdezni.
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Apr 3, 2007 11:12:32 GMT 2
Nekem az jutott ezsembe, hogy alapíthatnánk egy spáratai oldalt De persze ha ez a többieknek nem tetszik akkor én a harcosra szavaznék...
|
|
|
Post by < D > on Apr 3, 2007 11:15:37 GMT 2
lassan kezdtem sajnálni, hogy kimaradtam ebből az ÚjHullámos sodrásból. ...most minden út Spártába vezet ? ??
|
|
|
Post by fenyx on Apr 3, 2007 13:55:39 GMT 2
Sztem felszerelésünk inkább rómához köt, nem vagyunk olajos testű bodybuilderek, akárhogy is szeretnénk (utalás Sorex a 300ról alkotott kritikájára ). Sztem a harcos nekünk bőven jó, izgalomban is lesz részünk, ha meg nem akkor keresünk magunknak.
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Apr 3, 2007 17:42:53 GMT 2
Természetesen én is csak a kissé reménytelen gyõzelmi kilátások kapcsán szúrtam be a 300-ra való utalást, nem azért mert bármilyen módon bele akarnám keverni Spártát (vagy a filmet) a Kelta Hadijátékba. Az orientálódást tekintve tessék a Bren által felsoroltakból választani!
Presbiter
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Apr 3, 2007 18:25:31 GMT 2
én vallásira vagy harcosra szavaznék bár nekem nem igazán tiszta pár dolog: pl. hogy alakít egy egész csapat diplomatát?
felszereléssel kapcsolatban: a pikkelyvértem (amiben Cellen is voltam) még belefér a római seregbe vagy nem?
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Apr 3, 2007 21:20:54 GMT 2
Csinálunk egy nagy felszereléses megbeszélést, akkor meglátjuk, hogy mink van, hány vérrómait tudunk kiállítani. Szívem szerint senkit nem küldenék más csapatba, de szerintem nem is lesz rá szükség.
Presbiter
|
|
|
Post by < D > on Apr 3, 2007 21:51:25 GMT 2
Guz ha nagy a gáz, jösz velem auxba. Az én piely vértem is oda sorol engem, de nyugi ez a legrosszabb eshetőség. Amúgymeg jól legrimaszolod az ellenséget.
Idézet:
- A férjem mindig pofákat vág! - Ugyan, csak meg akar nevettetni, biztos! - Nem, ő plasztikai sebész.
idézet vége.
|
|