|
Post by < D > on Jan 8, 2007 19:56:20 GMT 2
A Játéktörténelem egy elhanyagolható momentuma következtik: [shadow=red,left,300]Felszabadítottak !![/shadow]Innemtől, félthetitek a hátatokat. A Keltáknak van egy beépített embere. . . . . . . . . . . . . és te is féjjééé, pici !!
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Jan 8, 2007 20:25:26 GMT 2
Oh, mi rómaiak roppant ötletesek vagyunk, ha árulók, és más antiszociális elemek szörnyûséges megnyomorításáról, meghurcolásáról, és végsõsoron felkoncolásáról van szó. Nem, nem mondanám, hogy élvezzük, csak igyekszünk hatékonyak lenni. És persze azok is vagyunk...
|
|
Karom
Fórumtanonc
Ice & Stone Live
|
Post by Karom on Jan 8, 2007 23:51:08 GMT 2
Mockos Lómaiak!!!
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Jan 9, 2007 2:57:49 GMT 2
nemnem, tévedsz kedvesz kelta balbál, a kelta balbálok a mockoszak!
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Jan 9, 2007 11:12:16 GMT 2
...kivéve azt amelyik meghódította az Öpp vizeit és csónakkal kommandózott be a római táborba mert csak...
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Jan 9, 2007 18:09:54 GMT 2
jójó, de egy esés a dunába még nem ér fel egy tisztálkodással Itt nyomatékosítanám meg azt a tényt, hogy én jónéhányszor alámerültem, úgyhogy az már tisztálkodásnak számít
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Jan 9, 2007 18:49:29 GMT 2
De én sokat forogtam a római körökben, és Blájen légiós jóvoltából megtanultam a Lómai nyelvet, és az életmódba is bepillantást nyeltem!
|
|
Karom
Fórumtanonc
Ice & Stone Live
|
Post by Karom on Jan 9, 2007 19:33:58 GMT 2
Azért az életmódért amit ott tapasztalhattál, nem irigyellek Jobb volt az a másik oldalon, ahol legalább voltak olyan szemfüles éber harcosok akik észrevették ha az ellenség (a mockos lómaiak akik a Danubiust jobban szennyezték mint az tisztította volna őket) közeledett. Persze nem kell őket se alábecsülni bátran kiálltak harcolni a vad Kelta nép harcosaival szemben. ))
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Jan 9, 2007 19:56:38 GMT 2
Való s igaz, hogy a rómaiak csak akkor láttak meg, amikor már egyet lelőttem közülük, de utána meg sokan voltak.
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Jan 9, 2007 20:11:09 GMT 2
Fõleg Ylmor Mármint ami a kelták elleni kiállást illeti, ugyanis, amikor mki elment kelta rabszolgát gyûjteni meg ki tudja hova, akkor csak néhányan maradtunk ebédelni, és egyszercsak jön Tan, h menjünk már fegyverbe, harcolni, hát itt az ellen... és Ylmor meg azon izélt, h fõ a levese, meg h eszik... de fegyvertfotunk gyorsan és mentünk harcolni, Ylmor is, aki csak félkézzel kardozott, ugyanis közben csokit tartott a másik kezében és 2 suhintás között harapot belõle egyet Vicces volt Az is vicces volt, amikor fiaink egy kis duna party harc után ledobták nedves ruháikat (hehe, az tetszett nagyon), és alsónemûben bementek pancsizni a Dunába... közben pedig a saját lómai testvéleik ellopták a ruháikat, amit a Kelták eloroztak tõlük Közben kaptak még egy támadást, és alsógatyában meg láncingben állták a kelta ostromot De aztán visszakerültek a ruhák Hát voltak felejthetetlen dógok...
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jan 9, 2007 20:21:45 GMT 2
állítólag lefényképezték őket, azokat a képeket látni akarom
|
|
Karom
Fórumtanonc
Ice & Stone Live
|
Post by Karom on Jan 9, 2007 20:55:00 GMT 2
Majd előkaparom valahonnan őket mert elvben van videóm is... ugyan is azok a Lómaiak egy dalab balbált üldöztek be a vízbe... Vicces volt ők vagy 10-en én egyedül Aztán sokáig csak néztük egymást és végül három merész harcos becsobogott utánam és le is vágtak... a ruha lopás meg szintén én voltam De majd akkor keresek ellopott lelkeket a gépen.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jan 9, 2007 21:13:54 GMT 2
és én ebből kimaradtam
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Jan 14, 2007 0:38:48 GMT 2
én végignéztem az egészet. Nem is tudom már, hogy mit csináltam, de asszem tán elsõre semmit Aztán meg viziharcoltunk a szõke kelta gyerekkel, ráadásul 2x támadtak a fiúkra, úgyhogy az arénában lévõ fájt volt a döntõ a kelta halcossal Bár az se annyira azért ment, hogy ki a jobb, hanem inkább a show kedvéért Jelentem egyébként, hogy eljutottak hozzám a képek (db szerint 2) ill. a videó, úgyhogy lehet igényelni Fenyx tiszta medve rajta
|
|
|
Post by fenyx on Jan 14, 2007 13:37:56 GMT 2
Juhé, igényelném! Milyen módon lehet kézhez kaparintani?
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Jan 22, 2007 20:07:32 GMT 2
hát monnyuk elküldöm e-mail-ben már amennyiben még ugyanaz a címed, mint amit itten a fórumon megadtál...
|
|
|
Post by fenyx on Jan 22, 2007 20:49:19 GMT 2
Igan az a cím működik
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Feb 13, 2007 11:24:56 GMT 2
márc. 30-31-ápr.1. ez a mostani idõpontja
|
|
|
Post by fenyx on Feb 13, 2007 11:27:59 GMT 2
Jujj, előre félek a vasárnap "megünepplésétől" .
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Feb 13, 2007 13:29:14 GMT 2
egen, és az is vicces, h a vasárnap pont Wahhi szülcsinapja, tehát vmit evvel kapcsolatban még ki kell agyalni
|
|