Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Apr 9, 2007 23:43:34 GMT 2
A legjobb lenne, ha az elsõvel tudnának menni a vonatosok, akkor elkezdhetnék a tábort rendberakni.
|
|
|
Post by < D > on Apr 10, 2007 8:50:34 GMT 2
Srácok ki az aki nem tud odaérni 12:40re a Nagy Állomomásra?
Természertesen a cuccaitok, legyenek betonkeményen elkészítve, hogy csak a hátatokra kelljen venni.
a kérdés adott
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Apr 10, 2007 10:57:23 GMT 2
Nos ha nekem valaki ír az ellenőrzőmbe annyit hogy "Kirándulás"és aláírja akkor az osztályfőnököm leigazolja az uccsó két órámat és akkor tudok menni ...
|
|
|
Post by < D > on Apr 10, 2007 11:03:42 GMT 2
Van kikérőnk, erre a célra . . .
szerintem edzésen osztottak , és ha felveszed Zsolttal a kapcsolatot akkor . . .
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Apr 10, 2007 11:31:05 GMT 2
Én csak női 1,5 kezesnek hívom... van rajta matrica, meg van keresztvasa is, de ma megyek és majd különteszem. Azért majd találjátok már ki, h a 12:42 v a 13:42, mert ugye én később szállok fel, és nem akarok feleslegesen egy órát lődörögni Pesten, mert büdös... Szab. rendszert nyomtat vki?
|
|
|
Post by < D > on Apr 10, 2007 12:28:02 GMT 2
A szabályrendszer fog változni. szerintem még nem nyomtasson senki !!
Én erősen hajlok a 12:42 re. GYerünk krábban, sötétben szar tábort állítani.
Mutassuk, meg hogy 2,5 szörös túlerőben is helyet tudunk állni, idegen pályán. NEm fogank annyir a vigyorogni mikor MARS a mi oldalunkon felnevet, mert a pogány istenek, segítsége kevésnek bizonyúl, és a roham elvásika pajzsfalon.
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Apr 10, 2007 14:38:17 GMT 2
Pontosan! én is 12 42-esre szavazok. jobb korán kiérni, multkor is elég gatya volt sötétben tábort épiteni...
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Apr 10, 2007 19:48:59 GMT 2
Már várom amikor ismét felhangzik az erdõ mélyén a Gaudeamus Igithur, és a halálra szánt légió a csata végén gyõzedelmesen üvölti:
GLORIA! CORVUS VICTOR!
|
|
|
Post by < D > on Apr 10, 2007 19:58:03 GMT 2
énekelni nem fogok, csak - 3x os zsoldért - +4 életpontért - ha mobiltöltőnek minősülő zászlót kötözhetek a hátamra - a nevembe hivatalosan is bekerül az " E. " - betűcske
|
|
Dodo
Fórumlakó
Tag - Szeged
|
Post by Dodo on Apr 10, 2007 20:16:25 GMT 2
Kialakult! Biztos, hogy megyek! Viszont lenne egy kérdáem, két haverom is jönne pestről régi livosok, és beállnának a légionkba, megoldható lenne, vagy keressenek másik légiót? Múlthéten csináltunk felszerelést majd edzésre leviszem.
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Apr 10, 2007 20:17:23 GMT 2
Jut eszembe minél több ásó és balta is kellene az építkezéshez... Madzagot se árt hozni. Elvileg minden rómainak kell legyen egy kis bõr vagy vászon szütyõje a pénznek, ezekrõl lehetõleg gondoskodjatok!
Presbiter
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Apr 10, 2007 20:25:52 GMT 2
Dodo: várunk Téged és a barátaidat is, már csak azért is, mert másik légió nem is igen lesz De nekünk is sokat fogtok tudni segíteni, erõsíteni kell a csapatot, sok a feladat. Presbiter
|
|
Dodo
Fórumlakó
Tag - Szeged
|
Post by Dodo on Apr 10, 2007 20:28:22 GMT 2
Oké! Jut eszembe arra gondoltam hogy kéne vinnünk magunkkal bográcsot, és akkor a kaját is elég olcson és jól megúszhatnánk!
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Apr 10, 2007 20:47:45 GMT 2
Az a helyzet, hogy nem igen szokott lenni idõnk fõzõcskézni, ezek a kelták nem hagynak nekünk nyugtot, mindig jönnek rabszolgának. De amúgy én is támogatnám, hogy ne mindig fõzhetõ konzerv legyen:) Presbiter
|
|
|
Post by < D > on Apr 10, 2007 20:49:32 GMT 2
Hát, akkor közös kajavevést kéne csinálni. Vagy korlátozzuk a meleg zacskós levesre a dolgot? az végülis jó ötlet némi zöldséggel, megbolondítva egy tasakos újházi vagy bármilyen. nem tudok, bográcsot hozni
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Apr 11, 2007 8:16:27 GMT 2
110%hogy jövök,a kérdés az,hogy hogyan szerzem be a cuccaim xD a 12-esre voksolnék én is,mert múltkor kellemes volt éjnek évadján cipelni be a zsákokat a nappal is bokatörõ dszindzsába. Idén is maradhatok Rómához hû zsoldos? Valahogy az íjászat nekem bejött elõzõ keltán ^^. Most nembiztos,hogy el tudom hozni a gázpalackot,de mindenesetre szerintem én készételt viszek,amihez csak víz,meg tûz kell...Parázson érdekes lenne vele a mutatvány Akkor ma 6 körül lesz gyûlés? Olyan 7-negyed8 ig tok maradni,aztán mék szalonnasütésre,apropó,hozzak szalonnát sütni?az ám a jó kis tábori kaja nah látom megint halmozottan írtam,de még egy kérdést idebiggyeztek: sztoriilag az elõzõt követi,avagy egy új nyomvonal indúl el?
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Apr 11, 2007 8:27:55 GMT 2
Fil: Jöhetsz íjásznak, a többi dolog is a tavalyi forgatókönyvet követi, annyi különbséggel, hogy idén küldetéseket is ígértek. Szalonnát hozhatsz, ha lesz erõnk meg is sütjük...
|
|
|
Post by < D > on Apr 11, 2007 11:38:12 GMT 2
Fil, Erikékkel alszik .....na jó, nem feltétlenül. Akkor végre róla is kiderült hogy jön. Na akkor emberek. A forgatókönyet már megszokhattuk, de azért elmondom.Néhány felövezett, és fegyvernökök, terelik a megérkezõket. Beérsz az állomásra. Megveszed a jegyed (lehet elõbb is - sõt ajánlott) A peronon, lesz egy kis csapat felövezett, akik elmondják, hova menjél. Mész. A vagonokban az elõttetek kiérzezõ "rendtárasak" már lefoglaltak 2 kupét. (szerintem kettõ éppen elég lesz).
remélem világos minden.Azokat a cuccokat hozzátok magatokkal, amit vagy nem fér be már a kocsiba, vagy kaja, vagy nem tudtok meglenni nélküle (Hello Kitty, Bucimaci magazin, Pc Panoráma, Rajz és KIfestõ füzetek, stb.)
|
|
|
Post by fenyx on Apr 11, 2007 12:46:43 GMT 2
Gaudeamus igitur juvenes dum sumus Gaudeamus igitur juvenes dum sumus Post jucundam juventutem post molestam senectutem Nos habebit humus nos habebit humus
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Apr 11, 2007 13:15:41 GMT 2
Na meg lettem gyõzve. Bár nem bizti, hogy el tudok menni a 12:42-es vonattal, szal lehet, hogy csak késõbb tudok csatlakozni hozzátok. Minden attól függ, hogy a tanárom visszadobja e a szakdogám és, hogy mennyit kell rajta változtatnom, mert a leadási határidõm péntek, de elõtte ki kell nyomtatni, meg macera van vele. De azé be lehet készíteni nekem a dárdát!
|
|