Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Apr 23, 2007 9:09:52 GMT 2
Kildar, nem próbálkozol/ztok újra csapatépítéssel? Biztosan volna még olyan ember a környéketeken, aki szívesen járna Liveozni, esetleg szervezne is. Fõleg most, hogy már nem nulláról kell kezdeni, van felszerelésetek, rutin az elkészítésben, koncepció, stb. Mert egyedul biztos én sem utaznék át a fél országon egy játékra, az vacak dolog.
Presbiter
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Apr 23, 2007 11:46:03 GMT 2
Csapat van, csak eléggé szétszórva, meg csak évközben néz ki így a dolog, merugye én Veszprémből megyek, mindenki más meg máshonnan.
U.i.: Látom felraktátok a képeket, rögtön le is csaptam arra ami rólam készült ;D
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Apr 23, 2007 17:13:21 GMT 2
csak én vagyok ekkora gyekír vagy télleg nincs fenn?? Kildar nem az õszi kelta képeit nézted??
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Apr 23, 2007 19:05:21 GMT 2
Üdv, a képeket jelenleg itt érhetitek el, de ez nem a végleges képtár, mert a nagy publicitás miatt (az rpg.hu-n is fenn vannak), ezekbõl jónéhányat kivettem, amin pl. csak mi vagyunk utazás közben... A saját képtárunkban majd teljes lesz természetesen. Presbiter
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Apr 23, 2007 23:00:50 GMT 2
csak én vagyok ekkora gyekír vagy télleg nincs fenn?? Kildar nem az õszi kelta képeit nézted?? lovagrend2.uw.hu/kelta/100_1748.JPGErre céloztam, eddig ez a legjobb hero beállásos kép rólam, szóval megy is msn avatarnak Köszönet annak aki csinálta.
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Apr 26, 2007 0:03:30 GMT 2
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Apr 26, 2007 18:56:30 GMT 2
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Apr 26, 2007 19:03:22 GMT 2
Az nekem is tetszik, hogy szép sorban, egy vonalat tartva álltok, és láthartóan fel is tartjátok a szembenállókat, csak az zavar kicsit, hogy nem egészen ott kellene lennetek, hanem vagy 4-5 méterrel hátrébb, a légió oldalát védve. De azért tényleg klassz! Presbiter
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Apr 26, 2007 19:11:15 GMT 2
védtünk mi mindent
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Apr 26, 2007 23:35:29 GMT 2
Ja, kifejezetten örültem nektek, harcoltam volna ott tovább szívesen, csak először fogytak mellőlem az emberek és csökkentett fedezettel elég könnyű célpont voltam, másodszor meg hátbakapott valami Harcias arc.
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Apr 30, 2007 15:43:10 GMT 2
így kicsit késve de azért én is véleményt nyílvánítanék: Érdekes volt. Ebben röviden tömören minden benne van.
|
|
|
Post by < D > on Apr 30, 2007 23:15:30 GMT 2
Itt nyugodtan kiélheted magad Fil. Sem röviden sem tömören nem kell ..... szivesen vesszük ha hosszan, és bőven véleményt nyílvánítasz.
... végülis ez azért (is) van.
Ha van kedved, bátran.
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on May 3, 2007 23:26:49 GMT 2
Hát ilyet még sokat-sokat!! Egen az a kép nekem is nagyon-nagyon!! Most ennyire futotta
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on May 14, 2007 12:05:50 GMT 2
Bonyolódik a helyzet: Ma jelent meg a hír az rpg.hu-n Brenn tollából, aki ugye a Gödi játékok egyik fõszervezõje:
(reagálásképpen a Pendragon Live bejelentésére:)
"Nem igazán értem mirõl van szó, de szeretném mindenki számára világossá tenni, hogy ennek a Pendragon játéknak semmi köze nincs a korábbi gödi kelta játékokhoz. Amint azt látjátok más a szervezõség is, meg ilyesmi. Az õszi GKJ természetesen meg lesz tartva (és nem ez lesz az!) és könnyen elképzelhetõ, hogy ebben az idõpontban... (majd még egyeztetünk a Pendragonos szervezökkel, hogy mennyire egyezik a megcélcott játékosállományunk). "
Reméljük a komolyabb konfrontálódás elkerülhetõ lesz....
Presbiter
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on May 14, 2007 16:10:06 GMT 2
Brenn kérésére már egyszer elhalasztottam a rendezvényemet egyenesen az elmaradás határára (és mellesleg nem is érte meg elhalasztani), ellenben még egyszer nem vagyok hajlandó engedni. Most ő következik, pláne hogy megint egy előbb lefoglalt időpontban akar ügyködni. Alapvetően hajlamos vagyok engedni a közjó érdekében, de azért mindennek van határa, harmadik alkalommal már nem hagyom kitúrni magam az időpontomból.
Igazából az egész problémafelvetését nem értem, szal jó neki hogy ő csak ezt nem érti.
|
|
|
Post by < D > on Sept 14, 2007 11:19:34 GMT 2
Keltára viszont el tudok menni. (erre sporoltam) Vivaxék jönnek?? Vivax jöttök? Tudunk e valamit? A Duna állása, mennyire nyomasztó a sziget szmszögébõl, a vízoszlop súlyát tekintve? - csak hogy a fizikusok is résen legyenek! Felmerült hogy esetleg erdõ? ...de ha lesz idõm megnézem a rpg fórumot, és lhet én válaszolok ezekre.
|
|
|
Post by < D > on Sept 16, 2007 17:21:30 GMT 2
Brenn: Az őszi Gödi Kelta Játék időpontja: okt. 5-6-7 A helyszín a sziget lesz, ha nem mossa el vmi áradás. A kerettörténet marad a római korban. A szabályrendszer nagyából marad, csak megpróbáljuk gatyába rázni, a tavaszi tapasztalatokból tanulva... Bővebb infókkal szept. elején fogunk szolgálni.VáRHATÓK: - a pontozós küldetésrendszer marad - de terveznek mellékszálat, és a csapatvezérek egyéni küldetését is - változnak a zászlós-erődfoglalásos dolgok - a pénznek kerítenek valami szerepet - csapatvezérekkel probléma megbeszélés, és nagyobb szervezői odafigyelés van beigérve - és komoly fegyver ellenörzés...várjuk... és bízunk a sikerben
|
|
Vivax
Fórumtanonc
|
Post by Vivax on Sept 17, 2007 16:29:10 GMT 2
Vivaxék jönnek?? Vivax jöttök? Elvileg...a hétvégén tartunk egy G****s after meetinget, majd megrágjuk ezt is! Csá
|
|
|
Post by < D > on Sept 17, 2007 16:46:48 GMT 2
óriás? Lassan egyébként el kell kezdeni a készülődést. Gondoljátok, végig ki tud és szeretne eljönni, és mi az amit be kell szerezni. Bár most még a Vénasszonyok Nyara van, októberben, mégha az elején is van, nem feltétlenül lesz rózsás a helyzet. Hideg reggelek, Sötét éjszakák. ...de ne aggódjatok, főzök nektek teát.
|
|
|
Post by < D > on Sept 23, 2007 16:04:50 GMT 2
|
|