|
Post by fenyx on Apr 17, 2007 9:09:45 GMT 2
Guz arénás szereplése nagyon jó volt. Főleg az a mozdulat amikor a pajzsot az ellenfél előtt hagyja és úgy fordul át. Még mindíg sajog a legtöbb izmom pusz a talpam nekem is, de határozottan élveztem. Az utolsó ostrom nagyon tetszett, kelták minden oldalról falak recsegnek, emberek üvöltenek, stb. De ami igazán jó volt benne az, hogy helytáltunk. A táborozás részéről is tetszett a dolog, jó sok tábortüzezés, beszélgetések, gyorsmosdás a dunában, stb... A küldetések is tetszettek, illetve maga az elv is, hogy már a játék elején tudják pár dologról a csapatok, hogy hány óra. Egyébként dunakeszin 1500ft a kecske
|
|
|
Post by < D > on Apr 17, 2007 10:41:17 GMT 2
1 szarvú vagy 2 szarvú, az a kecske ? Nekem is sajog mindenem, de azért ahogy mozgatom magam, ez inkább a tegnapra volt jellemző. Hiába 2 éjszaka meleg ágyban -> ez jótékonyan hat, a hátakra. Épp akartam írni, hogy: "Kildar már egyáltalán nem hasonlít a fotójára !!" Aztán látom, hogy a fotója összekapta magát, és addig tápolta magát, míg újra Kildar lett belőle
|
|
Dante La'Pok
Fórumtanonc
Tag - Szeged
Halfling rouge...
|
Post by Dante La'Pok on Apr 17, 2007 11:18:12 GMT 2
Nekem igazából a lábam meg a vállam fáj mert a láncing eléggay nehéz volt meg abban futottam végig a keltratábor tól a rómaiig lévő távot 2X. Hétfőn pár órán kicsit elaludtam. :-)
|
|
Dodo
Fórumlakó
Tag - Szeged
|
Post by Dodo on Apr 17, 2007 16:49:05 GMT 2
Nekem is nagyon tetszett a játék, habár alvásdeficittel még mindig küszködök! Az ostromok tényleg jók voltak és jól helytáltunk. Csak azzal a nyavalyás pilumdobálással kellett volna vmit kezdeni. Ja képekből van egy jópár! Presbi ha pendrive-on elviszem csütörtökön az jó?
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Apr 17, 2007 17:20:30 GMT 2
Persze, hozzad, lementem aztán kirakjuk a weboldalra! A pilumozás nem volt olyan nagyon rossz, keveset gyakoroltuk, meg aztán amúgy is inkább csak elrettentõ hatása van. Kiskeltákat ezért egyszál pilummal is meg lehetett rémíteni, vagy hatszor úgy csináltam, mintha eldobnám, mindig szétrebbentek...
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Apr 17, 2007 20:09:43 GMT 2
Nekem is nagyon tetszett a játék, habár alvásdeficittel még mindig küszködök! Az ostromok tényleg jók voltak és jól helytáltunk. Csak azzal a nyavalyás pilumdobálással kellett volna vmit kezdeni. Ja képekből van egy jópár! Presbi ha pendrive-on elviszem csütörtökön az jó? ajjaj, a gaz lefényképezte a röhögõgörcsöm a vonaton
|
|
Dodo
Fórumlakó
Tag - Szeged
|
Post by Dodo on Apr 17, 2007 22:01:28 GMT 2
Mi az hogy gaz! Nem vagyok én zöld növény amit ki kell írtani! Méghogy én lefotóztalak! Te adtad a lehetőséget, én csak kihasználtam, habár tény hogy elég durvák lettek! ;D
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Apr 17, 2007 22:41:44 GMT 2
hõõ és még dicsekszik is vele
|
|
Dante La'Pok
Fórumtanonc
Tag - Szeged
Halfling rouge...
|
Post by Dante La'Pok on Apr 18, 2007 11:12:30 GMT 2
Ja a pilum elégt xar volt főleg a reggeli gyakorlatnál a mit a kelta tábor előtt végeztünk. Pajzsfal elé 2 méterrel.... Mindegy tényleg szépen megvédtük a tábort főleg az utsó ostromnál!
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Apr 18, 2007 12:45:52 GMT 2
Ettől függetlenül jól nézett ki, bár én teljes harci díszben jobban tartottam attól ami a pilumok után jött ;D
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Apr 18, 2007 13:15:05 GMT 2
télleg ásó, lapát, fejsze, meg fûrész->ezek mind meg lettek végülis?
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Apr 18, 2007 16:27:37 GMT 2
A reggeli hadgyakorlat... elmegyünk megmutatni magunkat címszó alatt... hát elég bendzsára sikerül de ezek szerint ez is megtette a hatását hihi Hát a gelmán nők mán hogy lennének jobbak?!?! Azt hiszem rendesen kikértem magamnak az igazam Helix, te milyen Hősökről beszélsz?? Jó volt amúgy, hogy a játéknak már vége volt, az aréna kezdődött, amikor az egyik lómai srác (a szőrös sisakos - aszondják itt mellettem, hogy VictoLiuSZ a becses neve) megtanított plumot dobni Eddig ez senkinek sem sikerült! Mostmár végre egyenesen tudom dobni!! AZtán fejbedobott vele, de ez más tészta Tiszta kék-zöld vagyok és a szivárvány egyéb színeiben is pompázom, de ezt ma majd láthatjátok HÖR-ön Meg hajmosás közben rátaláltam arra a helyre, ahol arénakor fejtalált karddal a gelmán csávó. Hát eléggé megdagadt az a rész... a lábam is bedagadt... Nekem ami negatív volt, azaz, hogy ahhoz képest, hogy a part őrzését 5-10 perces váltásokra beszélltük meg, én úgy 1,5 órát ültem ott, közben lemaradtam a Duni csatáról, de azért Róma védésénél ott voltam Aréna nagyon tetszett!! Wicard - én 3:2, nekem ez teljesen jó végeredmény, sokkal roszabbra számítottam. A technikámon nincs mit szokni, mert nincsen Najónem, és köszönöm szépen az okosításokat a harc után, mert megint tanultam vmit! Nekem nagyon tetszett a játék. Valahogy az utazással volt problémám, oda is vissza is... Na csók a családnak!
|
|
|
Post by fenyx on Apr 18, 2007 22:38:52 GMT 2
Bemutató elég jó lett csak a pliumok... Hősök=Halhatatlanok asszem A visszautat én kifejezetten élveztem....bár én imádok hullafáradtan vonaton ülni.
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Apr 19, 2007 2:48:40 GMT 2
Bemutató elég jó lett csak a pliumok... Hősök=Halhatatlanok asszem A visszautat én kifejezetten élveztem....bár én imádok hullafáradtan vonaton ülni. Immortals... We'll put their name to the test.
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Apr 20, 2007 13:51:37 GMT 2
Okéoké, és ők kik voltak?? Mmint a halhatatlanok...
|
|
|
Post by fenyx on Apr 22, 2007 9:32:19 GMT 2
Akiket nem lehet megölni...mert akárhol ütöd meg az vagy szkíta vért vagy "segg".
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Apr 22, 2007 15:49:55 GMT 2
Kildar mindíg 300-ból idézel?? amúgy tökjók amúgy a szombati hadgyakorlaton lehetett volna a pajzsfalnak is pilumot adni és akkor lehet messzebre is ment volna... de a hatás nagyjából megvolt...
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Apr 22, 2007 17:00:28 GMT 2
Sorex: Most a reggeli hadgyakorlatnál megint tudnék egy 300 hasonlatot mondani, de nem ;D
|
|
|
Post by < D > on Apr 22, 2007 17:29:08 GMT 2
Kildar, meg tudnád mindani mennyi az idő?
A vonaton kegyetlenvoltál felmálházva az öszes felszereléssel. Tipikusan, a "ha rám nézel szátbalépek kifejezéssel az arcodon". - ezek a liveosok iylenek, ha sokat kell utazniuk.
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Apr 22, 2007 23:58:25 GMT 2
Az még csak hagyján, hogy fullra málházva utazok rendszeresen kétszáz kilométereket sok átszállással, ami zavaró, hogy újabban egyedül.
|
|