Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Dec 15, 2007 9:37:54 GMT 2
Mentségére legyen mondva, hogy Blaz már vagy 3 éve csak fotózni jár ki a különbözõ játékokra, ott is elsõsorban arcokat, helyzeteket fényképez, nincs aktívan benne a sztoriban. Annyit tud, hogy a kelták kockásban vannak, a többiek meg... ööö.... barbárok... Presbiter
|
|
|
Post by < D > on Dec 15, 2007 11:01:51 GMT 2
;D ugye te is érzed, hogy ez gyenge mentség ?
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Feb 17, 2008 17:52:57 GMT 2
Nem túl jó hírek a keltáról, az rpg.hu fórumáról másolom:
Tavaszi játékot most csak magunknak csinálunk. Bocsi, de az õszi tapasztalatok meglehetõsen rosszak voltak: korábban kaptuk a kritikákat és megpróbáltunk ahhoz igazodni, aztán meg voltunk 50-60-an. Így végül azt határoztuk törzsileg, hogy csinálunk az újoncainknak és olyanoknak akik eddig nem fértek bele (pl.: cserkészek) a képbe, amivel ugyanezt az 50-60 fõs létszámot hozzuk, viszont nem kell olyan öltözködési, fegyverellenõrzési, regisztrációs, mitudoménmi észrevételekhez igazodnunk, amihez nem akarunk. Õszel pedig, ha mégis lesz érdeklõdés csinálunk megint játékot (a tervek szerint Arthur-mondaköröset és az erdõben). - Brenn
Nem örülök, mert nyilván a mi õszi távolmaradásunk is bejátszott...
Presbiter
|
|
Ryell
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Ryell on Feb 18, 2008 14:18:55 GMT 2
Sajnálom hogy így döntöttek, bár érthető....mindenesetre én nagyon vártam hogy legyen mert a tavalyit nagyon élveztem.
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Mar 27, 2008 9:36:57 GMT 2
Na! Kissé gyorsan változnak a dolgok, csak kapkodom a fejem. Tegnap felhívott Bren és elmondta, hogy mégis lesz tavaszi Kelta, csak éppen nem hírdetik be, mert egyfajta live jellegű felkészülés lesz a fellépésekre. Viszont bennünket -elsősorban a kiskelták unszolására- mégis meghívnak, ahol a májusi(!) közös(!) fellépésünket is meg tudnánk beszélni, gyakorolni. Időpont ápr. 18-19-20, azaz veszettül a nyakunkon van, mégis jó lenne egy legalább 10 fős csapattal menni!
|
|
|
Post by < D > on Mar 27, 2008 11:44:50 GMT 2
Hát, ez nem egyszerű. Szerintem jelentkező épp lenne rá, mert sok liveolhatnékunk van. Edzésen beszéljünk erről. Engem érdekel ez is, de anyagilag nem tudom hogy jövök ki. Az időpont miatt necces egy kicsit, de a Keltának van egyfajta varázsa...
|
|
Ryell
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Ryell on Mar 27, 2008 14:20:32 GMT 2
Húúú dejó Én 99% hogy tudok menni, pont akkor van a tavaszi szünetünk
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Mar 30, 2008 16:56:24 GMT 2
95%,hogy megyek,a maradék 5 % attól függ,hogy össze tudok-e hozni addig utazásravalót ^^ +megkérdezném,hogy nagy gond lenne-e,ha eljönne velem barátnõm is fotózni?(nem 100%,hogy jön,szüleitõl függ) illetõleg akkor idén be tudnánk hajtani azt a mézsõrnyereményünket még a multkorról
|
|
|
Post by lofwnyr on Apr 2, 2008 15:26:29 GMT 2
Én szeretnék elmeni valószinu is hogy megyek de nem tudok semmit a liveról pl:a szabjájrendszer (vagy az a tavaji??),hol lesz??,hogy menénk oda??,és van e beugró vagy csak utazási költség+amit megeszel?? egyenlöre csak enyi kérdés pattant ki a fejembõl de ezekre hiába néztem a netet nem tudtam válaszolni tehát lécii valaki belinkelne valamit vagy leirná hogy mit és hogy??? köszi
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Apr 2, 2008 19:23:35 GMT 2
Én megyek! Mivel Presbi írta, meghívásos liveról van szó, valószínűleg nem teszik ki nyilvánosan a szabályrendszert. Gondolom nem sokat fog változni a tavalyihoz képest, de lassan jó lenne tudni róla valamit. Hol lesz? Gödi Kelta Hadijátékok XD XD XD Gödön lesz :-D /asszem a szigeten/ Pesttől kb 25 perc vonat.
|
|
|
Post by < D > on Apr 9, 2008 13:57:21 GMT 2
... már biztos, hogy tudok menni !
|
|
Ryell
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Ryell on Apr 10, 2008 22:21:38 GMT 2
Hogy gondoltatok eljutni Keltára? Megint két csapatban (1 építős+1 akiknek aznap még suli van) Vonatot tudok nézni és ha időben kiderül minden helyfoglalás is lehet hogy lesz (pénteken minden vonat tele van szinte, jól fog jönni). Amúgy (aki nem tudná) vonat minden óra 42-kor indul...jegyárakkal, csatlakozással még nem vagyok tisztában, de utánanézek ha kell. Én azt javasolnám, hogy akinek aznap suli van az vagy a 12:42-es vagy a 13:42-es vonatot válassza (mellesleg én is ebben az időpontban mennék ) Más ötlet? Kocsi lesz előreláthatólag? Ha igen, mikor lesz bepakolás? Így hirtelen ennyi jutott eszembe, szerintem elég is
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Apr 11, 2008 8:45:09 GMT 2
A kocsi kérdése a hétvégén eldől, attól függ, hogy mennyi és milyen cuccot tudunk levinni autóval. Kikérőt viszek edzésre csütörtökön, akinek vmiért hamarabb kell, az szóljon előre! Nyilatkozatot ha kell nyomtatok, de lehet otthon is csinálni egyet, a régebbi játékosok már tudják a szövegét... Presbiter
|
|
|
Post by < D > on Apr 11, 2008 23:14:32 GMT 2
A VDSZSZ 18ára ígér sztrájkot .... csak hogy tudjátok !!
Ha mégis mennek vonatok (mint ahogy ezt meg szokták oldani) akkor egyáltalán nem lebecsülendő, és mellékes KAta helyfoglalási lehetősége.
|
|
Ryell
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Ryell on Apr 12, 2008 11:31:52 GMT 2
Na, néztem vonatokat. Nem tudom hogy az építős csoport mikor szeretne menni, én ezeket ajánlanám:
Szeged 8:42-11:12 Bp. Nyugati csatlakozás 11:40-kor, 12:10re van Gödön.
Szeged 9:42-12:12 Bp. Nyugati csatlakozás 12:40-kor, 13:10re van Gödön.
Persze ha később akartok menni akkor ugyanígy óránként mennek. Gödre pedig félóránként, 10-kor, 40-kor.
A "későbbi" csoport szerintem bepróbálhatná a 12:42-es vonatot. 15:12-re van Pesten, átszállás 15:40kor, 16:10re van Gödön. A diák retúr Szeged-Göd között 3000 Ft, a teljes árú 6020 Ft (mindkettő másodosztály).
Várom hogy ki melyikkel menne, mert helyfoglalás lehet hogy kéne.
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Apr 12, 2008 22:27:19 GMT 2
Majd holnap derül ki hogy megyek e egyáltalám. De remélem kapok szabit. Amúgy inkább a délutánival mennék. Ha holnap írom a helyfoglalás igényemet az úgy jó?
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Apr 13, 2008 0:02:49 GMT 2
igaz ez Dodótól függ,de szerintem a 9.42essel mennénk az elsõ csapattal,s oda egy fõt már fel is írhatsz Kata.
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Apr 13, 2008 9:09:34 GMT 2
Petákot meg engem is írj fel az első csapatba!
|
|
IamPetya
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by IamPetya on Apr 13, 2008 10:12:24 GMT 2
90% hogy megyek, 9% hogy nem. Ha megyek akkor az első csapattal.
Jegyeket hogy vesszük meg? Ott indulásnál, előre, vagy mindenki intézi magának ahogy szeretné?
|
|
Ryell
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Ryell on Apr 13, 2008 10:27:02 GMT 2
Akkor az eddigi állás: 1. csapat (építő) : Dodo, Fil, Peták, Csaba, Petya, Gyümi, Ceta 2. csapat : Kata, Dama
Valamit még el kéne dönteni...hogy akkor melyik csapat melyik vonattal megy??
Szerintem mindenki előre vegye meg a jegyét, hogy az indulásnál már ne kelljen ezzel foglalkozni. Szeged-Göd diák retúr --> 3000 Ft
A postot folyamatosan frissítem ahogy bővül a létszám.
|
|