Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Apr 13, 2008 10:30:12 GMT 2
Elvileg Dodó is az elsõ csapattal jönne,legalább is az edzésen még az elsõ csoportban indulók között volt
|
|
ducky
Fórumlakó
Tag - Szeged
http://lancing.atw.hu
|
Post by ducky on Apr 13, 2008 11:01:44 GMT 2
ne váltsál returt, sose lehet tudni...
|
|
Dodo
Fórumlakó
Tag - Szeged
|
Post by Dodo on Apr 13, 2008 11:37:11 GMT 2
Nekem némi problémám van, de azt igyekszem megoldani addigra. De azért megyek biztosan, s az 1. csapatot viszem majd fel. A 9:42-essel megyünk kérek mindenkit hogy legkésőbb 9:30-ra legyen ott! Aki tud korábban is jöhet, mert helyet is kell foglalni. A jegyekkel nem akarok túl nagy kavart, de ha valaki akarja megveszem neki a jegyet. De szerintem egyszerűbb lenne ha mindenki magának venné meg! Jó lenne tudni hogy ki mit tud hozni, mármint szerszámot, és hogy pontosan ki jönne!
|
|
Ryell
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Ryell on Apr 13, 2008 15:44:08 GMT 2
Dodo! Hogy kik jönnek azt nagyjából leírtam az előző postomban, lehet úgy kicsit jobban áttekinthető.
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Apr 13, 2008 21:10:38 GMT 2
Én is az első csoporttal megyek.
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Apr 14, 2008 0:20:03 GMT 2
Üdv,
Eddig a naptáros visszajelzés alapján 10 fix ember van a Keltára, de szerintem ennél azért többen leszünk, lévén, hogy nem biztos, hogy mindenki kapott meghívót, és nem biztos hogy mindenki visszajelzett. A másik, ami jó hír, hogy lesz teherautó, ami jóval nagyobb, mint a Hyundai, szóval gyakorlatilag mindent, amit akarunk el tudunk vinni.
Presbiter
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
|
Post by Filionell on Apr 14, 2008 17:40:55 GMT 2
s mikorra vigyük a vonaton nemkívánatos dolgokat(táska, rezsó, ásványvíz)?
az építkezésre meg a 2 dolgos kicsi kezemet viszem,sajna építkezési eszközöm nagyon nincs.
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Apr 14, 2008 21:18:44 GMT 2
Kaptam szabit úgy hogy el tudok menni és az elsõ csapattal mennék. Építõ eszközt nem nagyon tudok vinni de azért probálok vlmit vinni ami belefér a táskába. inkább vlmi kötözõ félére gondoltam amit biztosan tudok szerezni. Másom nagyon nincs még sajnos:( .
|
|
Ryell
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Ryell on Apr 14, 2008 21:49:32 GMT 2
Eszerint úgy tűnik hogy ketten megyünk a második csapattal.... Fiúk! Ha már ennyien mentek építeni akkor húzzatok fel egy várat mire odaérünk, jó? Ennyi emberrel már simán sikerülhet ennyi idő alatt Amúgy lenne egy kérésem: sátorhelyet foglaljatok már légyszi nekem (mert később érek oda), hogy ne kelljen a csapattól messze felállítani ha esetleg úgy jön ki a lépés. Előre is köszi ha ezt valaki megteszi
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Apr 14, 2008 21:57:21 GMT 2
Tényleg, a kocsi mikorra ér fel várhatólag? Mert ha kb az elsõ csapattal akkor megpróbálok fatertól kérni néhány szerszámot ami esetleg keitésépítéshez kellhet(lapát, ásó, fejsze...). De ha valaki már gondolt erre akkor maradok tartaléknak. Ez azért fatertõl is függ hogy be tudja juttatni Szeged városába.
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
|
Post by Filionell on Apr 14, 2008 23:40:56 GMT 2
nagyvalszeg,ha a táborhelyet a környezeti hatások nem rombolták le,akkor lényegében csak a táborhely kitakarítása lenne feladat,illetve a falak megerõsítése pár nagyobb fával,ahhoz meg igazából csak 2 dógos kéz kell
|
|
Dodo
Fórumlakó
Tag - Szeged
|
Post by Dodo on Apr 15, 2008 0:33:20 GMT 2
Vegyók figyelembe hogy azért ártérről van szó! Nem tudni mennyire van egyben! Alapvető szerszám kéne egy kettő pl lapát, gereblye, fűrész, balta, kötél!
|
|
|
Post by < D > on Apr 15, 2008 8:05:29 GMT 2
.... ha van ásó az sem rossz ... vizesároknak, vagy csak ároknak (ha nincs idő vizel felölteni) Ha sikerül elfoglalni az egész szigetet, akkor a Duna lesz a vizesárkunk !
ROMA VICTOR !! ... érdekes, hogy ez én mondom elsőnek
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Apr 15, 2008 8:22:29 GMT 2
Úgy számoltam, a kocsi kb 13 óra körül érne fel. Az építõk érkezése mikorra várható? Ha nagyjából egyszerre, akkor megoldható, hogy a Forddal vigyük fel a szerszámokat is, hely van rajta bõven. Csütörtökre (szerdára) lehet hozni a cuccokat, amiket az autóval kellene elvinni. A Felpakoláshoz majd kell néhány ember, a lepakolást is meg kell oldani a helyszínen. A cuccok mennyiségét azért úgy optimalizáljátok, hogy kézben kell bevinni a szigetre, és esetenként csónakkal/gázolva kell majd kicûgölni. Akinek van lerobbant (vietnami) papucsa, az hozza el, ha gázolni kell, jobb mint mezítláb ezer kagylón keresztül. Jó volna, ha egyeztetnénk fõzõk, és sátrak ügyében, a Palace most ugye nem lesz velnük, remélem mindenkinek jut hely. Ja és éjszaka NAGYON hideg lesz még, úgy készljetek, hogy éjszaka is fel kell öltözni.
Presbiter
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
|
Post by Filionell on Apr 15, 2008 10:46:50 GMT 2
30%,hogy tudok vinni egy fõzõt,aminek 2 rózsája van,de ez attól függ,hogy ma el tudom-e intézni a feltöltéséet,mert a fõzõ megvan,csak üres a tartája,sátram sajna csak 1 személyes,de ha valakinek nincs hálózsákja,abból elvileg 1 akadni fog fölösben. az utazók meg kb szintén 13kor érnek ki,kisebb késéssel a vonattól függõen
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Apr 15, 2008 16:56:27 GMT 2
4 személyes sátram van, még 2 személy szerintem kényelmesen elfér nálam. A csomagokat majd megoldjuk valahogy. Plusz hálózsákom nincsen, sajna.
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Apr 15, 2008 17:30:53 GMT 2
Egy ember nálam is elférhet majd. Különválasztott, 4 /kiskínai/ személyes sátorral megyek valszeg.
|
|
Dodo
Fórumlakó
Tag - Szeged
|
Post by Dodo on Apr 15, 2008 20:41:21 GMT 2
A 9:42-ess vonattal megyünk azzal 13:10-re leszünk Gödön! Szerintem jó lesz ha majd a kocsi felviszi a szerszámokat! Nekünk is kényelmesebb lesz!
|
|
devortex
Fórumtanonc
Tag - Szeged
The Lightbringer
|
Post by devortex on Apr 16, 2008 14:20:19 GMT 2
Én a második csoporttal megyek. Beszerzek valami össznépi fogyasztásra jó kaját (virsli ). Remélem nem mos el minket az eső... Apropó valaki be tudna fogadni engem a sátrába?
|
|
IamPetya
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by IamPetya on Apr 16, 2008 15:06:02 GMT 2
Ahogy néztem a met.hu-t nem hinném, hogy döglesztő kánikulától kéne tartanunk, és néha még frissítő eső is várható... (15-17 fok nappal, 8-9 fok este, enyhe szél, záporok)
|
|