|
Post by fenyx on Oct 3, 2005 21:03:50 GMT 2
A télivel kapcsolatban: nincs az arétegnyi ruha, hálózsák, pokróc, ami megvédi a segged a végleges összefagyástól...kb ennyi Nagyon örülök, hogy ennyire tetszett az első liveozóknak a dolog, sztem aza lényeg hogy azokra a dolgokra figyeljünk és emlékezzünk amik tetszettek (és ne a feleslegesen vérpistizőkre...) , Ja igen és ne fleejtsük el, hogy "...fáj a tököm..."
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
yumi - a csapat tengerimalaca
|
Post by Lotus on Oct 3, 2005 21:26:29 GMT 2
uwel: igen ducky is modnta hogy õ is emglepõdött mikor nézte karom lövéseit hogy miylen gyorsan mennek. most gondoltam végig hogy õ az apja igazából arthur, aki meg még szombat reggel az ijasz izén mondta hogy neki egy üvegszálas 20 fontos van, de csak ilyen nagy csatákban használja, gondolom messzirõl... sztem ez volt az:) én figyeltem erre, és nem huztam kit teljesen ha vki pl már a lejtõn volt. fenyx: igen igen:) a télivel kapcsolatban meg Sorex jól járna:D
|
|
|
Post by < D > on Oct 4, 2005 13:12:42 GMT 2
István??? miért írsuz 3szor 1 soros üzeneteket ?? A másik, amit hozzá, kel tenni a téli live-hoz, hogy nem érné meg, tudjátok, ez nem tömegcikk, ez ALKALOM. Erre készülni kell, és legyen egy kicset ünnepélyes, hogy egy évbe 2-3 szor megadatik, ha minden összejön, hogy ott tudsz lenni. Speciel, a "nem távozok Apródként-re" az a véleményem, hogy ha a csapatom, kapott volna rangot, hogy pontosabban fogalmazva, ha jobb vezetőtök lettem volna, akkor, azt szerintem nem én zsebeltem volna be, ha nem a többiek. A mézsőr valóban ízletrs volt, és az elején nem hittem hogy meg fogom kostólni, de mostmár be kell vallanom, hogy ez a sőrfajta, ízlik a legjobban. Burkolatokról még néhász szót: Messze a mi fegyvereink voltak a legtökéletesebbek, leg egységesebbek, és legszebbek, ezt minden szerénység nélkül kell említenem, mert olyan dolgokat láttam, ami a használóját minősítette, ezzel lehet hogy megütön a bokámat, de minden képp szerettem volna elmondani: -- hogy jó lenne jobban odafigyelni a fegyverekre. a lándzsa közdtudottan nem hajlékony, pláne nem annyira, hogy előlről lendítve a hátadon talál el. A kanyarkardfról meg nem is beszélve, aztán vanna szkíta, mongól, sőtt talán sz*racén vértek is, amiknek csak a Halál tudja a pontos védetségét. Ha tudom, hogy itt ér a b t, akkor azzal jövök, mert szerintem a legtáposabb fegyver, mind a két vége ér. Bááár, én úgy hallotam, a rendfőnökömtől, hogy itt inkább a tradícionális - a valóságban is előforduló, korhű - fegyverekkel "kellett" jönni. ennyi, mindenkinek jó étvágyat aki most ebédel
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Oct 4, 2005 13:15:00 GMT 2
Kedves Mindenki! Köszönöm szépen a részvételt mindenkitõl és Presbiéktõl a lehetõséget,hogy elmehettünk! Amúgy nagyon jól éreztem magam én is. Király volt! Hétfõn reggel a suliban elég sok negatív kritikát kaptam, mivel enyhén szólva beteg vagyok,kidöltem teljesen.Náthás vagyok, meg rekedt.de akkor is megérte. ;D üdv:Lilián
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
A bossz? hidegen a legjobb
|
Post by Uwel on Oct 4, 2005 20:12:14 GMT 2
Dama: Amia az egysoros üzeneteimet illeti: Nem jutottelöbb eszembe. Nem voltál rosz vezérünk csak tapasztalatlan. Én speciel büszke vagyok arra hogy alattad szolgálhattam. Szerintem nem az a fontos hogy menyire tudunk harcolni vagy milyen "csalók vagyunk" . Amiben mi voltunk a legjobbak az a csapatmunka, öszetartás, bajtársiasság. ÉS leckét adtunk nekik becsületböl is!!!!!! CSapatban nagyon együtt tudtunk mozogni. Hála a célirányos edzésnek. Eszembe jutott egy csapat építõ gyakorlat. Egy valaki eldõl mint egy fa , a másiknak el kell kapnia. Fúll bizalom.
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Oct 4, 2005 20:29:46 GMT 2
Burkolás: sztem a pajzsokat is kell burkolni... nem csak zoarre balesete miatt (pech) mert pl.: amikor harcolunmk a pajzsal reflexböl arréb csapjuk a kardot néha direkt ( buckler ) apropo buckler: remek buckler-re valo anygara tettem szert kettöt szereztem egyiket meg csinálom magamnak a másikat oda adom akinek kell. az élét burkolom!
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by Uwel on Oct 4, 2005 20:52:13 GMT 2
Jó ötlet de ez már nem ide tartozik
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Oct 5, 2005 12:12:46 GMT 2
Messze a mi fegyvereink voltak a legtökéletesebbek, leg egységesebbek, és legszebbek Pedig asszem te láttad a Tesszájgát (szűkebb körökben Basszájbát), a fehér "tökéletes határeset" kardom.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Oct 5, 2005 19:12:55 GMT 2
Olvastam az rpg fórumot és igencsak érdeklõdnek Zoarre sebesülése miként- hogyanjáért és jobbulást kívánnak, meg ilyenek.Szóval, jó apám jó lenne ha hírt adna magáról vagy valami. üdv:Lilián
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by Uwel on Oct 5, 2005 20:06:22 GMT 2
Édesapád kékruhás nem tudom kivel harcólt dicsó modon. mikor el esett a kékruhás a pajzsával hátra csapott igy verte ki édesapád, dícsõ kapitányunk fogait
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
yumi - a csapat tengerimalaca
|
Post by Lotus on Oct 5, 2005 20:49:21 GMT 2
az rpg forumon is leirták mi történt, méghozzá részletesebben is mint te:), (Jozefnek hivták), inkább az érdekli sztem Dorkát hogy most mi van apjával..
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Oct 6, 2005 13:07:47 GMT 2
jol bvan ma rakják be az idéglenes fogait. már nem feogja fel olyan tragikusan a balesetét ugy hogy lelkileg isjol van ( tegnap zsolt nekem ezt mondta).
|
|
|
Post by fenyx on Oct 6, 2005 13:10:00 GMT 2
Ja igen a "Basszájba" az a kard lovagi bescület megtestesülése a szín tekintetében Uwell: az egysoros üzenetkről....van egy kis "modify" gomb (=ang. szó, módosítás) ha eszedbe jut vmi amit leírnál, vagy csak szeretnél kijavítnai vmi förtelmet a hozzűászólásodban, akkor ajánlom figyelmedbe az említett gomb használatát.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Oct 6, 2005 13:47:43 GMT 2
Köszi az infókat drága apámról, enyhén szólva icsit hallgat állapotáról, de sebaj. Ez azt jelenti, hogy má jól van. ;D Amúgy a hozzászólásokat olvasva, meg kell mondanom illetve ebben az esetben írnom, hogy nehezemre esik DE sok tekintetben igazat kell adnom Damának, szóval igazad van.
|
|
|
Post by Nordar on Oct 6, 2005 14:03:58 GMT 2
Üdv mindenkinek! Na, köszönöm nektek, hogy megint az oldalatokon harcolhattam. Az én fegyverem is jól volt burkolva, hõhe. Finom volt a fogadóban lévõ cucc is, ezért köszönetet mondok, mert nem mentem el a boltba kajáért. A játékon minden nagyon jól jött ki, és végre egyszer a templomosoknak is fontos szerep jutott, mégpedig Lancelot 1., és 2. lovagjai voltunk, és testõrei is egyben. Remélem tetszett az elõtörténetünk, ami a valóságban is megtörtént, és ezt fel is használtuk. ÉLJEN LANCELOT, ÉLJEN ARTHUR!!!
|
|
|
Post by < D > on Oct 6, 2005 14:13:01 GMT 2
Kedves Kildar és Nordar
Persze.... bocsáss, meg, nem a ti , vagy más kardokat akartam ezzel leszolni, szerintem ti is tudjátok, mire értettem, a te kadrod sps, még talán pontossabb is, hisz mondtad, és éreztem, hogy gondot fordítottál, a kisúlyozásra is.
A Basszszájba :-) kifejezést még nem hallotam, de nem akarom elpoénkodni, majd legközelebb személyesn szeretném ha mesélnél róla.
Uwell, nem alattam szolgáltál, hanem mellettem, ezt első este, mikor megbeszéltük a csapatunk dolgait, el is mondtam, mindenkinek, én ...névleges főnök voltam, de mindenki nem egyenrangúan számított a véleménye. Azért szerettem volna ha ez így van, mert így mindenikek évezetes a játék. ...de persze ezeken felül, én is örültem, hogy együtt játszahatunk. de ezt mindenkiről emolndhatom, a parasztoktól, a KOCSMÁROSON át, Ármisztól, Karomig, mindenki jó volt.
jól éreztem magam, de Zoarre balesete, akkor is, be fogja árnyékolni a pajzsos harmodort számomra, tudom, hogy ez csak egy baleset, de nem is ez az első, amit látok.
Krad adná, hogy ez lenne az utolsó
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Oct 6, 2005 16:09:58 GMT 2
A kard neve sajátos evolúción ment át, nem tudom, ki hallott már az Inuyasha nevezetű tucataniméről, na abban volt a szent kard a Tessaiga, és mivel a kardom eléggé szentnek néz ki, ezért megkapta a fonetikus Tesszájga nevet, aztán Nordar egyszer poénból benyögte, hogy Basszájba, azóta így hívjuk.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Oct 6, 2005 17:12:09 GMT 2
Pont Damának nem kell ezt magyarázni, hiszen a kis rágcsálóját Sesumarunak nevezik. Amúgy meg a Tessaiga és Tensaiga Inuyasa Farkasszellem apjának az agyaraiból készültek. De most a Tessaiga melyik:1 csapásra meghalnak tõle vagy a halálos sebet kapottak feltámadnak,MHHHHNN? ?,
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Oct 6, 2005 18:44:17 GMT 2
A Tessaiga a gyilkolászós kard, igazából azért annak a nevét örököltem meg, mert az jelenik meg többször és látványosabban.
|
|
|
Post by < D > on Oct 6, 2005 19:25:57 GMT 2
Neee tucaanimozzuk le, pláne azért, mert még én is nézem, sokan sok féle képpen próbáltak oltani az animokkal, de én elég válogatós vagyok, és az InuYasa, rendelekezzik olyan angy ívű háttértörténettel, amit én szeretek.
Ugyan ez a nagy ív, található wayne Chapman regényeiben, vagy épp a Babylon 5 ben.
És ugyan ez tetszik a live ban, hogy nem mindig új sztoruit kezdenek, mint a dartoniták (legalábbis így hallotam)
Sesoomaru, a patakányom, is örül hogy említitek, és Drkunak köld egy puffogást. Nála van a Tenseiga, mivel fiú.
Spec nekem az nagyon ledöbben tett, mikor Rád támaddt, Artur, ...emlékszel Kildár, a végén, mikor történt a merénylet, és Artur elmenekült. Mi pedig kissé megzavarodva, agresszívan léptünk fel. Ilyet először ÜLen tapasztaltam, beszélgetés...beszélgetés....beszolnak - és elszabadul a pokol, most is csak kapkodtam a szemem. De amikor Karom nekemrontott.... még szerencse hogy 3.jára is mellé szurt.
|
|