Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Sept 28, 2005 21:23:27 GMT 2
A legfontosabbat elfelejtettem... ! Nekem és Ylmor-nak 13:55-ig van óránk és a vonat 14:20-kor indul... Ylmor talán még meg tudná csinálni de én biztos nem mert nekem a hazaút is jóesetben kb. 15 perc... Tehát erre a megoldás? Esetleg utolsó órát el lehetne kérni... Én ezt látom megfelelõnek, praktikusnak, célszerûnek, reálisnak... Sorex
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Sept 28, 2005 21:41:05 GMT 2
oke el kell kerni, de ezt leginkabb a szuloknek kellene megoldani, mondvan, hogy 3 napos hetvegi taborotok van, amire ekkor el kell indulni szuloi kikero nelkul amugy sem kerhetlek en el benneteket... Presbiter
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Sept 28, 2005 22:26:10 GMT 2
17 fö?! azt tök jo. három csapt lesz ebböl ugy látom... tök jo már alig várom! Sorex: suli után veslzeg haza tudunk szállitani ami ugy kb2-3 perc. az állomásra nem tom hogy tudunk e szállitani téged vagyis akkor már titeket (engem valszeg nem fognak szüleim ki kérni )...nah de holnap lessz mit meg beszélnünk amugy jo hogy igy utso két napban indul be igazán a topic ja: Lotus én az egyik kardomat fel ajánlom neked mert ugyanis kettö van, van egy itthon tartalékba.
|
|
|
Post by < D > on Sept 29, 2005 8:17:38 GMT 2
AZT HISZEM, HOGY EDDIG CSAK ÉN NEM ÍRTAM, HOGY jövök. Elvállalom, a vezetést, mármint ha erre negem érdemesnek találtak, akkor megpróbálom, ki tudja, lehet, hogy épp akkor leszünk jó helyen mikor nagy a szükség...mindenkinek lehet szerencséje. :-) Köszönöm a bizalmat.
Bogi is nagyon készül, én is úgy ézem felkészültem, látva a neveketet, szerintem mi leszünk a legtöbben.
Bogival van sátrunk, tehát velünk már nem kell számolnotok.
Rika,talán meg kéne próbálkoznod, egy két aquir egyszóval.....hm. nagyon hatásosak tudnak lenni.
|
|
|
Post by < D > on Sept 29, 2005 8:21:40 GMT 2
jah................ reagálva, a felvetésre
Ylmor, nem az én vértem ről van baj, hanem arról, hogy Zsiga és az én vértem között nincs különbség, a játék szempontjából. A számszeríjjat pedig bele sem keverjük a történetbe, mert a kelták - ahogy észreveszem - nagyobb hangsúlyt fektetnek a dolog, korhű oldalára mint ÜderLivon.
____még véletlenül sem arra irányult a megjegyzésem, hogy a vértemet ne üssék át____
|
|
Lobo Kilahir
Fórumpolgár
Tag - Szeged
Az ?HES harcos
|
Post by Lobo Kilahir on Sept 29, 2005 20:45:48 GMT 2
Nem tudok jönni!!!! Nemhiszem el! Csakazért is berakták a gyakorlatomat rossz idõpontra úgyhogy tuti hogy nem tudok eljönni.... Most marhára dühös vagyok emiatt ... mind1 legalább a sátrat megpróbálom még péntek délelõtt elintézni valahogy, hogy legalább ennyivel segítsek a szerencsésebbeknek....
|
|
|
Post by < D > on Oct 2, 2005 18:18:16 GMT 2
MEGJÖTTÜNK !_!_!_!_!_!_!_!ÉS, jó volt, meg futottunk sokat, és láttuk a királyt, és aztán futottunk mint ember, és futottunk mint démon, hol elől, hol hátul. ....de haljunk egy ésszerűbb öszefoglalást, az én tollaból: Első este, marha sötétben, felvertül a sátrat, egy gyönyörű, kis tisztáson. Aztán a marha sötétnél maradva, volt egy aréna harc sorozat, ahol nagyon sok kiváló rendtársam, becsülettel helytállt. A becsületnél maradva, volt aki nem ismerte pontosan a játékszabályokat. A játéknál maradva, az egyik kis exHalál Angyal, jól belakított az utolsó pillanatokban. A Halál Angyalnál maradva, vadáasztak rám, de én.... :-) .... kerülöm a halált, és magávan a SÁTÁNnal kötöttem, paktumot. A sátánnál maradva - az alvilág uránál, elég kevés időt töltöttünk, tehát félelmeink, a töltési időhosszúságáról nem igazolódtak be. Az időnél maradva, temészetesen esett, mikor a sátrakat csomagoltuk. A sátraknál maradva, azok Presbiternél vannak, és Zoarre viszi őket. ZOARRE... Mindent egybevetve, emlékezetes volt, de a kelták, mégsem annyira durvák mint, ahogy azt legelőször feltételeztem Gyalogolni kell annyi szent. és nem hátrány, ha felketével burkolod a fegyvered - inkánn közelítesz ahhoz, hogy legyen esélyed... ...kár hogy engem, és azokat akik vállalták, hogy velem tartank, elkerült a cselekmény.
|
|
|
Post by armis on Oct 2, 2005 18:57:09 GMT 2
Üdvözlet! Látom kezdenek hazaérkezni az emberek... Bár gondolom, nem mindenki vágódik be a gép elé, és kezd el serényen fórumozgatni (jómagam gondoltam már feltolom ide is orcámat...) A töltési idõvel kapcsolatban egyébként én is paráztam - mármint, hogy mi lesz a játékosokkal, és hogy mégis mennyit fognak tudni játszani. De végülis alaptalan volt ez a félelmem...
|
|
Lobo Kilahir
Fórumpolgár
Tag - Szeged
Az ?HES harcos
|
Post by Lobo Kilahir on Oct 2, 2005 19:46:38 GMT 2
Üdv itthon nemes lovagok!!!! Ne kíméljetek... meséljetek az itthonmaradt bajtársotoknak hogy milyen volt. Had irígykedjek.
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Oct 2, 2005 20:45:05 GMT 2
ááá örömmel látom hogy regisztráltál a forumunkra armis és nézegeted is (avatar-t is választhacc magadnak). A játék nagyon jo volt kivéve szombat délelött...(legalábbis nekem; mert ültem a kocsmánkba és vártam, mert védeni és épitkezni kellett...) aztán számomra ios be indultak az események és onnan tol egész jo volt amigy le nem lohasztotta zoarre kis balesete...akkor kicsit gáz volt de aztán zoarre vissza jött és láttuk egyben van még ugy hogy én spec. meg nyugodtam. A vasárnap az volt a legeseménydúsabb az én szempontombol nah enyi... Presbiter: Nálatok hagytam egy fehér zacskot amiben a bakancsom van meg a sport cipõm lécci azt tedd el majd megyünk kedden vagy hétfö-n érte ( tom kiscit hülye vok mindig el hagyok vmit nah mindegy )
|
|
|
Post by < D > on Oct 3, 2005 9:23:18 GMT 2
Üdv, kedves Armisz, én sem úgy ültem le, a gép elé, hogy minden teldoptam, és rohanvást, löktem fel ezreket. Főztem egy teát, és úgy !!! Ja, és elindítottunk, egy mosási hadjáratot, én Bogi és a Hajdú ENERGOMAT, a Live-os ruhák tisztaságáért. - gondolom sokan így cselekedtek Nem tudom, hogy van e kedved, de a Bemutatkozó topic-ba, írhatsz néhány sort magadról. Ha másért nem talán azért, hogy a kezdő játékosok is megismerjenek, mint például én. Nem tudom ki evett még rajtam kívül még a kelták lepényéből, de nekem ízlett, és tudtam alkudni a kis tündéreknél. Egy baj volt még a tavernánkal, Dagda háta mögöt volt. de nagyon finom ételek készüntek, és személyzet, is igen.... jó házból való volt. ?? A földeken csak bab termet, vagy volt más természeti kincs is, a parasztok jóvoltából?
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Oct 3, 2005 11:43:46 GMT 2
Vissza akarok menni!
|
|
|
Post by fenyx on Oct 3, 2005 13:26:07 GMT 2
Határozottan, NAGYON JÓLÉREZTEM magam...pedig minden összeött: nem tudtam ottlenni, végig, beteg voltam, fáradt, de így is, minden ott töltött percet élveztem Csak azt nem értem...ILYENKOR MIÉRT SÜT A NAP!?!?! grrrr
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Oct 3, 2005 14:30:38 GMT 2
arra jöttem rá hogy én a live-oknak a szerepjáték részét kedvelem és nem a gyapást ( nem is tudok gyapni ) ugy hogy ezentul live-okon vagy mágus, alvilági kavaro tényezö, vagy NPC ( esetleg még olyan személy mint Dun ban a kocsmáros úr ) ja és esetleg szervezö...( ha szervezünk egy live-ot ami azért odébb van...) már nem szeretem a harcos karakter-t ( mert annak elsö dolga gyapni és parancsot teljesiteni ). nah én ere jöttem rá a mostani játékbol... persze azért ha nagy csata van akkor fel rántok egy vértet és íjat fogok
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
A bossz? hidegen a legjobb
|
Post by Uwel on Oct 3, 2005 15:23:48 GMT 2
Húúúúúúúúúú Eznagyon király volt!!!!!!!!!!! Igeeeeeeeen legközelebb is jövök!!!!!!!!!!!! Nagyon jó volt az egész!!!!!!!!!! DE ! Volt Szerintem Lancelot Hálátlan dög volt különösen azok után amit érte tettünk, tettem. A haláliak Is nagyon elrontott dolog volt. A nagy töbség nem is értékelte az önfeláldozásaimat. CSak Dama És a Templomosok. De ami a leginkább rosszúl esett az az arénában mikor a legdurvább összecsapásnál szinte mindenki Zoárra figyelt mikor vissza jött. Jó tudom hogy ö volt a sérült. A töbi a tûznél ült. DE ellenben a bíztatások nagyon jól estek. Mindent össze vetve az egész nagyon kírááály volt
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Oct 3, 2005 18:34:56 GMT 2
Na, megvolt, jó volt, köszönöm a csapatom nevében is a vendéglátást és a krumplit. Én, Lancelot első lovagjaként kifejezetten élveztem a dolgot, Golyszit (az ex-hírnök szarkeverő) agyonszívattuk, csodálkoztunk az érdekes Arthur-lovagokon, és persze védtük a királyunkat, és hűségesen viseltük égszínkék tunikáit.
ÉLJEN ARTHUR! ÉLJEN LANCELOT!
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
yumi - a csapat tengerimalaca
|
Post by Lotus on Oct 3, 2005 18:59:31 GMT 2
na üdv! én nekem annyira bejött az egész hangulat meg minden ottan, hogy semmi kedvem nem volt eddig gépezni, és most is csak azért ültem ide, hogy storyzzak. aki ismer tudja hogy ez eddig nem igy volt:) nekem az egész iszonyat jó volt! az oda út is a röhögésekkel, meg hogy szerencsére Sorexnek sikerült ottan ruhát varázsolnia, meg a kutyák sem téptek szét minket. ott a hely is nagyon tetszett, és a közösség is. nagyon jó fej emberek voltak ott, a szervezõk (kelták) is, pl Lancelot, Bren, Arthur the King, Karom stb. jó bár utolsón mint máguson érzõdött hogy helyzetébõl fakadóan elég tápos, ha az instant varázslatokat nézzük, azért nem errõl szólt a dolog. az Arthur-LAncelot-Ginever story feldolgozása izgalmas volt, fõleg látni hogy másnapra hogy átirtuk:) a szombat reggel egy nehéz ébredéssel indult, de aztán beindult. sikerütl összetákolnom a ruhám elfogadhatóra, elmentünk az ijásztalira, meg minden. azátn a játék: jó volt, bár közben ahogy egyre többet sétáltunk és haladtunk elõre az idõben, kezdtem sajnálni hogy itt ennyi a politizálás és a pecsenyesütögetés, (de szép szó) és kevesebb a küzdelelm, gyakoralitalg addig semmi. de a szerepjáték részét ettõl élveztem, nem ebbõl volt sok, csak a küzdelelmõbl tán kevés addig. de utólag nem bánom:) tetszett hogy benne votlunk az események alakulásásban, és Presbiter ügyesen mozgatta a szálakat, pl hogy megszereztük délelõtt azt a leprást:D ja és akkor el is érkeztünk az az napi nagy csatánkhoz, amikor mi magunk 7-8an védtük a tavernát Arthur jó 40 fõs serege ellen. pont elõtte jöttem rá hogy legyengült az ijjam, és kértem el Daniét:) innen töltõ, ahol Zoarre, Ducky, Dani és én jelet kaptunk, és bár utána kinyirtuk azt aki kellett, mégis másnap kavarás lett, mert gondolom tul sokaknak sikerült ez a gyilkolás:) sajna Zoarre gyilkolós feladata nem ugy sült el, ami sztem mint minden hollónak és szervezõnek, nekem is kicsit elnyomta a kedvem, de aztán ujjult erõvel tovább: Lovag küzdelem és Aréna. itt rendkivül ügyesen helytállt a csapat! vicces volt, hogy én mint ijász nem akartam arénázni, aztán mégis, mert páratlanul voltak, és kit kaptam: Arthurt:) aki aztán mégsem jött és Caleas lett aki elõször engem majd más sokakat gyorsan lenyomott:) nekem még izgalmasabb lett a péntek. reggel Dunban egy kis mézsör ivogatás közben (a mézsör nagyon jó volt! és a kocsmáros is:)) kiderült hogy mégis démonkodom kell a jel miatt, igy hamarosan a dzsunbuj közepén kötöttem ki az erõdben kb 10 más harcossal, Karom vezetésével. feljavitottuk az erõdöt, aztán jött az egész sereg (70-80 fõ?) és nekünk kellett tartni azt kis helyet, persze pont ezért könynebb volt, mert kettesével tudtak max jönni egy meredek akadálypályán, ami nekem ijásznak kedvezett:) ez volt a legizgalamsabb. látni hogy tényleg milyen durva egy pajzsfal, amivel a parasztok után jöttek Lanceloték. és hogy mennyire nincs rajta rés:) itt volt a legnagyobb sikerélményem mivel 5 perc bujocska után sikerült lelõnöm Lanclotot (õ engem lõtt, én õt:) másik odlalt elesett Arthur is, igy nyertük a csatát:) aztán Dun, másoknak töltõ. itt a kavarás, meg a csata Dunban, hogy démon vagy, ember vagy, démon vagy nem tetszett annyira, de vicces volt, fõleg hogy miközben Lancelot üldözött egy tõrrel elszakadt a nadrágom:D aztán meg a végén a kavarás.... és akkor itt rátérnék a mese után a véleményekre: (elsõ bocsi hogy ilyen sokat irok) - kevés dolog volt ami nem tetszett. az egyetlen nagy gondomat meg az ott lévõk ismerik. az a pár tápos Arthur lovag, akik a végén is megkavartáka játékot mikor már midnen szépen elrendezõdött volna, meg akikre pl nem hat semmi. ( ugye a taverna ostromnál a 4 érvényes találtaot bevivõ veszzõ esete...) mind1 tultettem magam rajta, csak a teljesség kedvéért:) -ja és néha este Tibi beszéde meg Uwel midnen sátorépitõs hõstettének bejelntése nem viditott annyira fel, mikor fáradt voltam:) ja és a visszaut is nagyon jó volt, meg a dorombolgatás. jujj és Presbi börtön ablakábanja, hááát az díjnyertes:D ha még nem mondtam volna a mézsör finom volt! ennyi, majd irok ah eszembe jut vmi, emg humorba amit Fenyx kért:) második, és ugy látszik utolsó bocsi hogy sokat irtam:)
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by Uwel on Oct 3, 2005 20:34:21 GMT 2
Igen nagyon finom volt a méz söer lenne pár kérdésem. 1 Képeket holehetszerezni.2Mézsör receptje? Ármiszban kellemesen csalodtam: Reggel teljesen ellen szenvesnek tünt de délutánra kiderült , legalább is szerintem, hogy tök jó fej. Szeretném megtartani a skarlát köppenyt lehet e róla szó?
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by Uwel on Oct 3, 2005 20:36:04 GMT 2
Nem lehetne rá venni a szervezöket csináljanak télire is egyet?
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by Uwel on Oct 3, 2005 20:56:43 GMT 2
A másik negatívum: az ijjak mikor karom lötte Lanchelotot akkor én védtem de komolyan mondom akkorát koppant hogy én már féltem hogy eltalál.
|
|