Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Oct 9, 2005 21:35:13 GMT 2
Lotus:a segg híjas gatyás tag az karom volt jol emlékszel ;D Fenyx: tényleg arthural pipáztál nem a cucc volt kemény
|
|
|
Post by < D > on Oct 10, 2005 8:27:35 GMT 2
Ne legyetek ennyire elfogultak, Karom gatyájával. Hmmmm..mmm....mm inkább csak, sejtetett. :-) Szerintem jobb volt Erik vértje, még mondta is, hogy nem Ő volt az a barom, aki megcsinálta, mert Ő nem lenne ilyen hülye hogy ennyit szegecseljen.
Na erre varjatok, rézlemezt, ne az és SZKÍTA vértemre !!! :-)
|
|
|
Post by armis on Oct 10, 2005 20:36:08 GMT 2
Jó, feladom... akkor Karom is volt, meg Arthur is... De én akkor sem láttam õket... No nem mintha akkora marha nagy baj lenne, csak... szóval furcsa... Bár most ugye sokan voltunk.... ;D
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Oct 10, 2005 20:39:00 GMT 2
[glow=red,2,300]Armis, Kildar[/glow] Nem akartok avatart választani magatoknak? ;D
Presbiter
|
|
|
Post by armis on Oct 11, 2005 9:51:09 GMT 2
Egyelõre még nem, köszi... Várok a tökéletes képre
|
|
|
Post by fenyx on Oct 11, 2005 10:12:31 GMT 2
Addig is berakhatnátok vmilyen pálcika rajzot Akkor tavasszal folytatódik a szörnyen fondorságos cselekmény?
|
|
|
Post by armis on Oct 11, 2005 10:43:03 GMT 2
Abszolúte... Mármint állítólag igen...
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Oct 11, 2005 15:36:23 GMT 2
[glow=red,2,300]Armis, Kildar[/glow] Nem akartok avatart választani magatoknak? ;D Presbiter Az a baj, hogy van egy tök jó, csak nagy.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Oct 11, 2005 19:16:08 GMT 2
|
|
|
Post by armis on Oct 12, 2005 14:31:36 GMT 2
Most, hogy így mondod, kezd derengeni, mintha láttam volna valami Karom-szerû izét a terepen kb egyszer... vagy kétszer... Na mindegy...
|
|
|
Post by fenyx on Oct 12, 2005 18:49:05 GMT 2
Hát igen...nagy volt az az überlive már alig vároma tavaszt, hogy meglássam mit hagytaka fomoriak (rem jól írtam) a dicsőséges Du(képzeljetek az "u" tetjére olyan kis háztetőt)n városából...
|
|
Zoarre
Administrator
A Szegedi Rendh?z Kapit?nya
A boldog ?let titka: napf?ny, tenger, p?lmaf
|
Post by Zoarre on Oct 13, 2005 21:57:57 GMT 2
Csáó Mindenkinek! Amint az látható volt a mai edzésen visszatértem. Még nem teljesen egyben, de alakulóban. A Kelta Játékról egyébként csak jót nyilatkozhatok. A magam részérõl jól éreztem magam és örülök, hogy megcsináltuk a tavernát, mert szerintem jól sikerült és sokan meglátogattak bennünket. Ylmortól és Gergõtõl bocs, hogy nem volt orvgyilkolászási feladat, de nem sokan kerestek bérorvgyilkost és a nagy nyüzsgésben én is elfelejtettem ajánlani a betérõ vendégeknek ezt a szolgáltatást! Jövõ tavasszal majd újra nyitunk kocsmát ha van rá jelentkezõ és a szervezõk is igényt tartanak rá. A játékon tapasztalt tápolásra meg "no comment". Akinek az adja az önbizalmát, hogy akár csalás árán is legyõzhetetlennek kell tûnnie egy JÁTÉKON, azzal szerintem nem lehet mit kezdeni. A magam részérõl fontosabbnak tartom, hogy mi szabályosan játszunk. Már csak azért is, mert a létszámot elnézve lassan a Hollók adják a játékosok egyharmadát-felét, tehát a saját játékunkat rontanánk el, ha nem szabályosan játszanánk. Egyébként lányomnak és leghûségesebb segítõmnek, Lilliannak köszönöm az aktív közremûködést, no meg persze Petrának és Anzinak, hogy segítettek sikeresen üzemeltetni a tavernát. És minden résztvevõnek köszönet a jó játékért, aki szabályosan játszott. Üdv: Zoarre
|
|
|
Post by < D > on Oct 13, 2005 23:36:55 GMT 2
Na kérem, ez egy 100% os, pozitív értékelés!
Zoarre mester kimaxolta ezt az üzit annyi szent. :-))))
|
|
|
Post by Nordar on Oct 14, 2005 14:49:54 GMT 2
Jó olvasni, hogy Zoarre rendben van. Az egy kicsit minket is idegesített, amikor láttuk a bizonyos tápolásos eseteket. Jövõre készüljetek egy kis saját mézsörrel is.
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Oct 14, 2005 16:04:43 GMT 2
hüüühaaa ha én kotyvasztok annak nicns jo vége ugy hogy majd Fenyx fogja gyártani gonosz varázs italokat én meg se probálom a méh sört de majd valaki a lovagrendböl biztos meg tugya csinálni
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Oct 15, 2005 19:50:39 GMT 2
Örömmel olvastam a dícsírõ szavakat........................................ ;DRemélem már minden ok.
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
A bossz? hidegen a legjobb
|
Post by Uwel on Oct 17, 2005 20:41:55 GMT 2
A sört ha minden igaz akkor intézem
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Oct 19, 2005 14:06:16 GMT 2
mézsör különben kick a játékbol asszem
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Oct 19, 2005 14:39:48 GMT 2
Tapolcai mézsört hanyagoljátok (ööö... a mézsör az... ööö... méz meg sör!), meg az ütősebb cuccokat úgy egyébként is, mert kicsit tapolcai éjszaka fíílingje lesz a dolognak (keresztbeálló szemű, bizonytalan járású srác csap egyet a kardjával: meghaltál! haha, csak vicceltem! haha, nem is vicceltem!)
|
|
|
Post by < D > on Oct 19, 2005 20:14:29 GMT 2
Kildár, akkor mia z igazság, Tapolcán tényleg leszáltak az ufók, vagy auz csak egy jól sikerült Shadowrun live volt :-)
Amúgy a paplovagot tök jól ki lehet hozzni a rendszeretekkel, én szeintem olyasféle leszek.
no hali
|
|