Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Oct 20, 2005 17:11:44 GMT 2
Kildár, akkor mia z igazság, Tapolcán tényleg leszáltak az ufók, vagy auz csak egy jól sikerült Shadowrun live volt :-) Amúgy a paplovagot tök jól ki lehet hozzni a rendszeretekkel, én szeintem olyasféle leszek. no hali Hogy Brennt idézzem: "Remélem tudjátok, hogy Tapolcánál nem nehéz jobb játékot csinálni, szóval ne ahhoz viszonyítsátok..." Magyarán: a Tapolcai Live Fantasy 2005 egy enyhén elb*szott játék volt, sok-sok vérpistivel, logikusan burkolt karddal, szemüvegtöréssel (és mint utólag a bölcs szervezők megállapították, "há minek hordasz szemüveget"), egymást szidó szervezőkkel, sok-sok szabálytalansággal, és természetesen a szervezők közt a Dinamikus Varázslóval ("Nem volt jó ötlet megölni engem, mert én egy nagyhatalmú tűzvarázsló vagyok, és most felrobbanok meghal mindenki akit látok." "De én a fa mögött voltam, engem nem látsz!" "Ja, akkor húsz méteres körben!"). Ehhez jön még a kissé elb*szott költségvetés (2000 píz/fős nevezési díj, ami nem tudjuk, mire ment el), és persze az, hogy a kocsmában főként valódi sör volt, és a méz+sör receptű mézsör, melynek egyenes következménye az, hogy a kevésbé kultúrált játékosok úgy beb*sztak ahogy kell. Értsd: azon a játékon gyakorlatilag mindenki aki nem kelta meg Templomos.
|
|
|
Post by < D > on Nov 1, 2005 21:24:16 GMT 2
Szóval...... Én csak poénból írtam.
De köszi, hogy felvilágosítottál errõl, én ezt még nem tapasztaltam meg, talán keveset Live oztam még.
Ezt ti csináljátok, szóval jó lesz, én bízok benneketek. Korrekt jó játékosokként ismertelek meg benneteket, szóval, nem lesz baj.
|
|
|
Post by fenyx on Nov 5, 2005 16:57:05 GMT 2
Ezt ti csináljátok, szóval jó lesz, én bízok benneketek. Korrekt jó játékosokként ismertelek meg benneteket, szóval, nem lesz baj. Ámen
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
A bossz? hidegen a legjobb
|
Post by Uwel on Nov 23, 2005 12:03:47 GMT 2
Hajrá szervezõk
|
|
|
Post by fenyx on Nov 23, 2005 15:30:30 GMT 2
Hmmm eszembe jutott vmi vicces: az abszolút védőember: fölveszi a pajzsolást (maxon 4pont) aztán játékba kerülve első dolga a megmaradt pontokból vértmesterré (később nagymesterré) vállni, ilyenből 2-3 és mehtnek sorfalnak (-figyelem a fönt szösszenetet nehogy komoly 5letnek fogja fel valaki-)
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Nov 23, 2005 15:49:02 GMT 2
...és az első varázsló lekapja az egész bandát.
|
|
|
Post by fenyx on Nov 24, 2005 13:07:52 GMT 2
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Nov 24, 2005 17:35:06 GMT 2
és ha nincs varázsló? amugy ezért akar majd mindenki übertáp varázslo lenni ( de én direkte nem elszek az )
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Nov 24, 2005 18:02:48 GMT 2
(amúgy offtopic, de ne zavarjon senkit ;D)
|
|
|
Post by fenyx on Nov 25, 2005 1:24:26 GMT 2
hehe ^^" ciki, rossz topikba írtam (a cell live-ba akartam...hopszi)
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Nov 25, 2005 17:55:31 GMT 2
akkor ott folytatjuk...
|
|
|
Post by < D > on Nov 28, 2005 23:26:18 GMT 2
Láttam őt ! ....
Ott ált, majd ugrált mint egy kecske. Belépett egy körbe, melyet farönkökkel raktak ki azok akik nem értek fel hozzá. Mégis közéjük ment... ... fénye felragyogott, mikoron ot lépdelt alatvalói, a pondrók között.
"Aréna" - íg hívták a helyet ezek a botor féregéltüek, és ez volt a hely ahol a kinyilatkoztatásra vártak. De az elmaradt. Mást kaptak, mást, valami olyat amire nem sokan számítottak. Elkezdett ugrálni, csak úgy érted, ..... ott ugrált mint egy kecske, odanéztem és: - Figyimá, bakker ez ugrál, azt hiszi ezé' fizetnek, vagy cirkusz ... ne má'....
FELFOGTAD, KÉTKEZES KARDDAL UGRÁLNI, ERRE EGY EMBER NEM LENNE KÉPES, ÍGY ...
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Nov 29, 2005 16:51:17 GMT 2
hmm ezt nem nagyonr értem hogy jött ez ide:) (lehet bennem van a baj )
|
|
|
Post by fenyx on Nov 29, 2005 17:02:30 GMT 2
Olvass több new age, meg dadaista avantgard verset (kivéve persze ha félted a jó ízlésed) az segít megérteni az ilyesmit
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by Uwel on Nov 29, 2005 19:03:36 GMT 2
|
|
|
Post by < D > on Nov 30, 2005 14:39:10 GMT 2
Akkor megint csak a Biológusok kicsin csapatának jár a pont. Spontán dadaista írásaimmal pedig még fogtok találkozni, mert előtör belőlem.
A másik, hogy ne oftopikoljak, pedig ........ő.ő.ő.....ő...jó volt a kelta, meg ilyenek.
Mennyire szabályos, úgy varázslót játszani, hogy parasztnak álcázom magam?
ennyi erővel, lehet ek, lovag aki varázslónak álcázza magát, vagy paraszt aki bármit bekamul, és rájön, hogy az élete egy drarabka tyúkszar, tehát egy élet e van, mért ne hazudna akkorát mint egy erdő ? ? ? ?
|
|
|
Post by fenyx on Nov 30, 2005 14:52:35 GMT 2
A parasztos varázsló az még ok volt...csak a végén a "nagy" leleplezésnél lehetett volna vmi jelmez csere a hatás kedvéért, hogy ő volt mz/x druida aki a viszályok miatt inkább a bujkálást választotta stb, stb
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Nov 30, 2005 14:59:05 GMT 2
parasztnak álcázom magam amikor király vagyok az az igazi
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Nov 30, 2005 15:02:56 GMT 2
Szerintem okés volt az álca... mert ha belegondolsz: a való életben is ha te álcáznád magad akkor sikerülhetne ugyanígy... tehát okés... Ylmor: te király?? mikor?? nefelejtd mi a királyokat megöljük... Sorex
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by Uwel on Nov 30, 2005 15:07:50 GMT 2
Én nem ölnék királyt hisz ha túl éli mégis (a tündéreknek, isteneknek, démonoknak köszönhetõen) akkor szõrnyû átkok és kivégzések várhatóak. DE megjegyzem a hûség se mindig kifizetõbõbb
|
|