|
Post by fenyx on Jul 6, 2006 12:08:05 GMT 2
Hehe tarthattok divatbemutatót, és a végén ráronthattok a gyanútlan közönségre Viselje csak büszkén azt a tíz kilót! Legalább megembörösödik
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Jul 6, 2006 12:43:48 GMT 2
Ja és poén az hogy még nincs teljsen kész, csak derékig ér és le kéne érnie comb középig... nah mind egy majd megszokom
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jul 6, 2006 12:52:35 GMT 2
kul lesz az bizti ;D egyenlore probalom magam en is egeszegugyileg osszeszedni, meg pakolok, Njeznienek uzizem van meg hely a tatyomban telleg, aki betoltotte a 18at, az ne felejtse el, hogy kell felelosseg nyilatkozat ULrea masik ma edzesre cumoval es pizzel gyujjon mindenki
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
A bossz? hidegen a legjobb
|
Post by Uwel on Jul 6, 2006 13:24:53 GMT 2
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA EN is menni akarok!!!!! De nem lehet ez tiszta ki b***as. Na mindegy Majd talan jovore
|
|
|
Post by fenyx on Jul 6, 2006 14:16:34 GMT 2
Hát bezony, a mesés ír tájaknak is megvan az ára...karma Ok, hozok pár nyilt. edzésre just in case
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jul 6, 2006 15:26:00 GMT 2
nyomtattam en is egy parat az Amazonoknak, de tudok meg ma fenymasolni, ha kell, bar inkabb tobben vunk, akinek szuloi nyilatkozat kell Caelum kocsmarosa /alias Retexix/ azt a felhivast tette kozze, hogy aki tudja a Zold Sarkany himnuszat, az ingyen ihat , ezen ne muljon Ó, mutass hát száz kocsmát, Jót és jobbat ezret látsz; Node oly jó sör, meg jó nektár Csakis nálunk készül, nálunk vár! Node oly jó sör, meg jó nektár Csakis nálunk készül, nálunk vár! Hol a korsó körbe jár, Soha nem várt rád a bánat, Bora és habzó söre mindig jó Itt, a ZÖLD SÁRKÁNYBAN!
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Jul 7, 2006 6:29:17 GMT 2
Lets go Überlive!
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by Uwel on Jul 9, 2006 19:38:26 GMT 2
Aztan meseljetek idegenbe szakadt tarsatoknak
|
|
Sasuke
Fórumfõmester
Tag - Szeged
My underwear gives +3 to my Constitution
|
Post by Sasuke on Jul 9, 2006 19:55:52 GMT 2
JO volt ! két dolog nem tetszett ! Pentár, és egy méteres láncal ellátott láncos buzogány ami körém csavarodott es nem a kardomra! A jobb alkaromon felváltva sorakozna a lila és zöld foltok a könyököm is egyre jobban fáj De ez igy is élmény Bár igazabol hogy mindenki békét kötött mindekivel nem tette tul izgalmassá a játékot... Ahogy az sem hogy reggel mentunk megtámadni Japo szitit, és erre jön Pentár és a szikla eső varazslattal haza is kuldte a seregunket egymaga...
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by Uwel on Jul 9, 2006 19:58:27 GMT 2
Akkor elvezted ugy latom Reszletesen nem akarod ki fejteni a torteneseket??
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Jul 9, 2006 23:41:53 GMT 2
Szerintem meg kurvaszar volt. Na jó, nem egészen, a véleményemet részletesebben láthatjátok rpg. hu fórumán és clfórumon is. Legalább a konfliktusunk megvolt. Ja és ezúton is bocs Afronistól, amikor megtámadtam a susnyásban aztán befutottam a "gettóba" (ami amúgy helyőrség volt ), de az kihagyhatatlan volt. (meg amúgy általában ez a gerillaharc olt a taktikánk ) Szal a társaság jó volt, de a live maga szar, teccikérteni?
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Jul 9, 2006 23:48:47 GMT 2
Ahogyan az rpg.hu fórumán olvasom a véleményeket, és amit Dama, meg Ylmor elmondtak az alapján azt gondolom, hogy az Über nem váltotta be teljesen a hozzáfûzõdõ reményeket, fõleg, hogy a legdrágább fizetõs játék a Liveok közül. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy a Lovagrend tagjai szépen helytálltak, és tovább öregbítették hírnevünket. A kevés csatában szépen szerepeltetek, egyénileg is jó eredményekrõl hallottam. Várom mindenki véleményét is, beleértve a Cellesekét is!
GLORIA!
Presbiter
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Jul 9, 2006 23:53:19 GMT 2
Ja azt elfelejtettem mondani, hogy nektek azért gratulálok (elvégre eért írtam ide), mert egyrészt benne voltatok a konfliktusban, tudtam veletek inelni és az amazonok is igen-igen csinosak voltak.
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Jul 10, 2006 10:23:08 GMT 2
fõleg, hogy a legdrágább fizetõs játék a Liveok közül. Tapolca Live 2200 pénz, Insulae Sanguinus 4500, Lumina Cornu live 5000 (ha csak a live része érdekel, a bemutatók nem, akkor 3000), de tény, hogy fizetős, amiért az ember elvárhat talán valamit... Ennek ellenére úgy gondolom, hogy a Lovagrend tagjai szépen helytálltak, és tovább öregbítették hírnevünket. A kevés csatában szépen szerepeltetek, egyénileg is jó eredményekrõl hallottam. Tanúsítom, ugyan kicsit megszeppentem, amikor megyek a kapu felé egyedül, Ishar rohan visszafelé, fordulok utána hogy mivan, és mire visszafordulok, egy teljes Hollószárny Lovagrend állt velem szemben csatasorban, és kb négy lándzsa és egy kardtalálatot kaptam egyszerre ;D De a lényeg, hogy a Hollóknál szabályosabb és becsületesebb játékosokat talán még sose láttam. ui.: új personal text, egyenesen az amazonoktól
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by Uwel on Jul 10, 2006 12:49:42 GMT 2
Senki nem akarja reszletesen ki fejteni? Kepek keszultek?? igen kivancsi lennek rajuk!!!!!!
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Jul 10, 2006 13:54:00 GMT 2
uwel: Olvass rpg.hu fórumot, de ha nagyon akarod, beidézem.
Képeket majd tudtok amúgy küldeni?
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jul 10, 2006 14:08:07 GMT 2
ui.: új personal text, egyenesen az amazonoktól Kildar: en ezt mostan nem ertem, magyarazz, please Az Amazonok keszitettek nehany kepet, fokent magukrol 8-)majd elkuldom Presbinek+ ha akarod neked is Petro, csak jelezz A jatekrol: nem volt olyan rossz, mondjuk kisse mindig unatkozott vki enyhen szolva. De miutan megtudtam a hatterinfokat maskent latom a dolgokat. kb.300an voltunk es osszesen 4 szervezo volt csak, es beszelgettem Homarral, meg valami szoke gyerekkel,meg Latokkal es mondtak, hogy ennek is az oka, hogy kb. szombat delutanig allott a jatek,mikor eljottunk meg folytak az esemenyek. A tavalyi jatekhoz kepest, sokkal rendesebbek voltak az emberek es tobb emberrel kotottem ismeretseget is. Az Amazonok jol ereztek magukat kisse idegen volt toluk a furdes nelkuli elet, meg eleg rosszul kezdtek veluk a kommunikaciot Fenyovarosban ::)Enyhen elfaradtak Vegulis majdnem az Amazonok kiralynoje lett az egesz volgyben az uralkodo. ;D
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Jul 10, 2006 15:05:47 GMT 2
Jó volt csak kevés volt a harc és ezért volt jobb a tavalyi. To kil la goblin is not murder, is path to Heaven!
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Jul 10, 2006 15:40:08 GMT 2
Humi Umi! ez a beszólás volt az,ami bármely pillanatban kizökkentett a punnyadásból no meg az a mondat amit Kildár mondott: a Goblinok elmentek Gödöllõre focitnézni egy kocsmába... poén az volt bõven, s ha más nem,legalább a Menedéken kívül az összes városban jó alaposan körbenéztem, max az maradt ki,amikor ébredések városában esküvõ volt,meg a hastánc Sonosban(ezutóbbit sajnálom is),s mindezek,s a kevés gyilkolászás ellenére is mindig volt Merces a zsebemben,így a 2 harc 3 alvilági nem is tûnik nehézen elérhetõnek bár igaz,ami igaz, írigyeltem Sebi/lobo 2 hõsi színtjét,s azt,hogy jövõre ezekkel kezd,de megnyugtat az a tudat,hogy jövõre akár hivatalosan is kavarhatom a fekáliát,csak onnan kell folytatnom,ahol abbahagytam,s háttérbe kell tennem azt a tényt ami most is visszatartott: Lovag vagy,egyedüli embert nem ölsz,fõleg nem hátba...ellenben miután íjász/lovagból átavanzsálódtam Íjász/tolvajjá mindjárt könnyebben ment a dolog,s így szereztem meg a 3 -4 skalpot(mint kiderült 3 ebbõl fenyõvárosi volt),melyeket aztán megintcsak poénos körülmények között adtam el (mióta ér egy goblin skalpja többet mint egy elementálvarázslóé?) összefoglalva nekem is 2 bajom volt: Pentár közuhéja(amit fehér zacsival,s látói mivoltával vitt végbe kora reggel),s Ozbornix (szerintem méreten fölüli)"láncos" buzogánya. a csatanélküliség okozta punnyadást ellensúlyozta a játék RPG-s hangulata,valamint a jelmezek,fegyverek,s "élethûen" megépített falak,épületek, s az aréna(!) a Kocsmáros Jó fej volt,s nagyon jó szerepjátékos s azon kevesek közé tartozott,aki úgy tudta beleélni s eljátszani a szerepet,hogy az OUTos érzéseit teljesen figyelmen kívül hagyta,nah most mindenesetre mék alszom egyet,mert asszem napszúrást kaptam... majd még ömlengek (Uwel )
|
|
Sasuke
Fórumfõmester
Tag - Szeged
My underwear gives +3 to my Constitution
|
Post by Sasuke on Jul 10, 2006 16:39:02 GMT 2
Fenyő város mellet lopakodni élény volt dama pikkely vérjében, mikor minden lépésnél csörömpöltem Sir ClampALot
|
|