Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Jul 10, 2006 17:50:44 GMT 2
[glow=red,2,300]Kildar:[/glow] pontosítok: A legdrágább azok közül a Live-ok közül, melyekre általában megyünk, vagy tervezünk menni. A Lumina meg külön eset, mert ezért a pénzért teljes ellátást is kapsz, napi kétszer meleg kajával, csütörtöki érkezéssel, hétfõi távozással. Meg nekünk ott kedvezményünk van elvileg, ennek ellenére majd inkább jövõre megyünk, a szabályrendszerük úgyis hagy kívánnivalókat maga után...
|
|
Sasuke
Fórumfõmester
Tag - Szeged
My underwear gives +3 to my Constitution
|
Post by Sasuke on Jul 10, 2006 18:55:57 GMT 2
hunblaz.fw.hu az oldal nagyon lassu de sok sok kep van fent ! az amazonokrol is sok
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
yumi - a csapat tengerimalaca
|
Post by Lotus on Jul 10, 2006 19:03:43 GMT 2
Überlive:
élmény de csalódás.
nem mondom hogy maga a 3 napos kimozdulás rossz volt, mert a munkánál minden jobb, és én akkor sem sajnálok sátranzi ilyen emberekkel 3 napot ha közben nem csinálnuk semmit. a hangulatért és a röhögésésrt megéri. bár már ez sem volt az uanlomtól.
maga a Live: nem új dolog hogy rossz volt. VÓR is kimondta vasárnap hogy mindneki szerint jobb volt a tavalyi.
egész egyszerüen azért, mert nem volt játékmenet. a szervezõk a szabályok betartásával, regisztrálással és orvoshoz menéssel voltak elfoglalva, így nem indítottak el semmit. gyakorlatilag volt egy prehist, azaz egy helyzet, amibe megérkezett 300 ember, és kész. magunkra lettünk hagyva. nem volt semmi oylasmi mint pl keltán hogy van vmi konfliktus. nem volt semmit, nem votlak oldalak. midnenki félt midnenkitõl, ezért nem is eltt konfliktus sokáig. ebból lett hogy szombat délre mindneki megunta, és elkezdett az egész über gyakni. mindenki hasra ütés szerüen csatázott valakivel. innen lettek az ilyenek, hogy hõsi szintek, skalpok, töltõs élmények... egyetlen kivétel az Ébredés elleni nagy csata, ahol annyit tudtunk hogy a Nexia hívõket kell gyakni. vmi király miatt, aki még a prehistben sem szerepelt, ha jól tom. ez a nagy élmény. orstromgép, faltörõ kos, nagyon sok sember, akik hirtelen magukra hagyták a Hollókat, így végül a 3 ostromló város közül a Hollók és pár más ember támadt. ez már egészen más fényben tünteti fel azt amivel aztán az Ébredésesek feszítettek, hogy 3 város sem birta õket bevenni... jók voltunk. azokat a pajzsokat lehetetlen lett volna áttörni, mégis nagy gondot okoztunk a dárdásainkkal. saját öröm hogy 4-5-6 embert biztos leszedtem, bár terméseztesen egyik sem várt meg a skalpjával. jó volt Sir Thomas figyelme, aki bár percenkét állította meg a csatát, így kiszürte a sérülteket, a durvákat (bár Tibit hagyni lehetett volna), és betartatta a szabályokat!
Sir Thomas piszok nagy meglepetés volt számomra. Szervezõi nagyságára egy szép példa: feküdtünk a fûben, halál unottan, szinte már alutdtunk, pedig szombat 4 óra volt. jütt Sir Thom, meglátott minket, és oda jött beszélgetni. gyorsan lejött neki, hogy nincs feladatunk, és hogy Danival mint pappal kivan cseszve, így intézett neküknk questeket, amik végülis izgalmassá tettek 2-3 órát! Daninak nem volt pénzre a papi sulikra, mégis Sir Thom annyit mondott: megoldjuk... érezte a helyzetet!
a pénzt nekem már csak a 8 órai elõadás megérte! nagyon megfogott mindenkit, nagy ötlet volt!
és akkor végül külön ejtenék szót egy esetrõl: elegem van a felelõtlen csalókból! többszörösen magamon tapasztalva elegem lett a többi "íjászból"! a szabályban egyértelmûen szerepel, hogy KIZÁRÓLAG házi készítésû íjakat szabad hozni, ennek ellenére vékápszitit két grózer vagy kassai íjjal védték. és fejbe lõtték Duckyt. megállt a játék, kivitték, és ezek után lõttek tovább! nem hogy túlerõs tápos íjjal okoz sérültést, még folytatja is?! egyértelmûvé vált, amit többen is megállapítottunk: egy íjásznak dönteni kell: vagy betartja a szabályokat, vigyáz a másikra, de így béna lesz a gyenge íj miatt, és a saját élményét rontja, vagy jó lesz, és hûdekemény kétezerskalpos lesz, csak épp veszélyezteti az összes társának épségét. én úgygondolom hogy Fillel együtt Hollóhoz méltó döntést hoztam. mégis, ha mégegyszer vaalakinél vásárolt íjat látok Liveon, én leteszem a sajátom. (miután elküldtem a jóédesébe) egyébként az eset után azt mondta a vétkes, hogy 11 fontos. Ilyen erõsségû íjat Magyarországon senki sem gyárt, márpedig ez nem házi készítésû volt. (olyan apróságról már nem is beszélnék, hogy mituán csak õk lõhettek ki, és mi be mág rájuk sem, mert mellvéd van, õk gugulva lõttek...)
egyébként aztán volt egy jókis saját de legális gyakás, ahol Fenyxxel med Danival ha jólemlékszem elbántunk pár utonálló Szürke Falkással... törvényesen! innen van skalpom:)
az arénát egy tápos fegyver nyerte, ez megint nem téma. a kocsmárosok itt is nagyok voltak:) a legaranyossab még a játék elején volt, mikor volt valami támadó sereg a kapunknál de senki nem mert egyik fél részérõl sem mozdulni. ekkor jött a fonott szõke hajû kocsmérusunk, kiszökdelt küztünk a kapunk a dárádájval (miközben kb 60an sri csöndden bámulták), és táncolgatva teljesen természetes módon neki ment egy pajzsosank:))))
bocs a sokért. lehet hogy lesz még:)
Lotus
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
|
Post by Lotus on Jul 10, 2006 19:22:59 GMT 2
ja a játékban a legnagyobb örömet a a mézsör ketlák és cotinok általi emghozása jelentette:) (és elõtte Lord Bal megbodysurföltöetése:)
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
|
Post by Lotus on Jul 10, 2006 19:30:36 GMT 2
310 kép:) egyesével végignéztem:) jók, és nagyon sokson szereplünk!!! a 141-es a kedvencem:)
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Jul 10, 2006 20:18:38 GMT 2
Igazából én akkor szeppentem meg nagyon, amikor kaptam az arcomba egy teljes Hollószárny Lovagrendet, és emlékeim szerint egyszerre sacc 4 lándzsát és 3 kardot kaptam a belső szerveimbe.
Lilian: Szombat este Njeznie ruházott fel eme titulussal.
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Jul 10, 2006 20:31:28 GMT 2
Ja az jo volt Kildar, láttam az arcodon hogy meg hökkentél ezen az ostromon még az teccet hogy Fenyx bent elorditotta magát hogy JÓ REGGELT!
|
|
|
Post by fenyx on Jul 10, 2006 20:37:59 GMT 2
Egyetértek minden előttem szólóval az ÜL kapcsán Sok jófej kevés csata Két "kedvenc" atrocitásom: ducky szeme (lásd Lotus) és Pentar nejlonzacsis kőesője ami bünteti azokat akik játszani is szeretnének..aztán az ember után kiált, hogy ne sz*rakodj egy llátóval! feh De büszke vagyok mindenkire...téleg Külön kiemelném tibit, aki 2dik lett a Sonnosi bajnokságon!!! (én 3dik , az első a Baltás Pajtás volt akinek jó lenne végre megtudni a nevét) Jó volt végre személyesen találkozni a Cell baráti körrel, nagyon ideje volt már! És jó tudni hogy minden fszság ellenére mi korrketek voltunk és azért mégis, elmondhatjuk, hogy: CSAKAZÉRTIS JÓLÉREZTÜK MAGUNKAT!
|
|
Sasuke
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Sasuke on Jul 10, 2006 20:55:26 GMT 2
igen az hatalmas volt ! Bár volt ott egy emberke aki ugy ált mintha már halott lett volna, félre fordultam tole hogy tamadjak mast, erre piff mar le is csapott... grrr... Meg volt ott egy kis srác aki a semmibol kerult elő és pikk pakk le is szurt jopár embert hátulrol. Aztán ugy ált: ott volt Armis vagy ki, szal a csaj akit megáldott a természet minden földi joval elől. Dama megjegyezte rá hogy ő a diplomata és hát igen ilyen fegyverzettel az élen járni valoban meggyoző érv hogy nem kéne támadni Persze az amazonjainknál nem voltak szebb lányok, grat Amikor Bogi és Dorka csatakiáltást hallatott az jo volt Volt aki nevetett, és volt akinek felállt a hátán a szőr De a viccet félre téve jo volt, és hatásos, és persze hangulatos is De az arena volt a legjobb, habár hamar kiestem élveztem. Persze a tápos fegyver, a méteres láncosbuzogány akkor eléggé elevette a jokedvem, ahogy asszem filionellét is... vigasztal hogy mind2onket vegulis a bajnok gyozte le. De a karate mester elleni harcom volt a játékban a legizgalmasabb legfárasztobb és legévezetesebb harcom! Szegényt egyszer szájba vágtam a kardal, mire két ütés utnán ő is utott a pajzsra egyet ugy hogy én is szájba vágtam vele magam, de épp csak hogy érezzem ramosolyogtam hogy ok akkor kvittek vagyunk, mire ő is elmosolyodott és utana nem volt tovább semmi durvulás Kár hogy a sonnosi bajnokságrol lemaradtam Persze volt negativum amikor szerencsétlen Ricsinek a pajzsára csaptam ugy hogy felszakadt tole a szája és orvoshoz kellett vitetni. Elég durván szétnyilt de a pajzsa eleve éles muanyag volt és burkolatlan. örülök hogy nem haragudott rám , és utana jokat elbeszélegettunk és játszottunk. De akkor is sajnáltam, és sürün kértem tole bocsánatot.
|
|
|
Post by fenyx on Jul 10, 2006 21:37:30 GMT 2
Jah Ricsi jófej tavaly végig pipáztam vele a túlvilágot De aztán meg ha jóltom mi burkoltuk le a pajzsát, és aszája is rendbejött szal nopara
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Jul 10, 2006 22:16:33 GMT 2
Jah hogy azért volt fehér bajsza. oks akkor már értem. amugy tényleg jo fej, meg is beszéltük vele hogy igy neten elér minket és hogy holló live-re is jöhetne ( ha jol emléxem) Sasu : te állandoan zuzni akarsz akivel csak tehetted párbajoztál és még ebbe a sonnosi bajnokásgra is menni akartál
|
|
Sasuke
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Sasuke on Jul 10, 2006 22:46:02 GMT 2
hát ja akartam csak hát utkozbe at kellett volna kelni fenyővároson éshát nem akartam egymagam lemászorlni őket mert az mégis hogy nézett volna ki? Bár ha Fil-el mentem volna lehet nem lett volna gond, Megint elő adta volna hogy ő berobbantja a kaput ! Istenem mit meg nem adnék hogy lássam a jelenetet amikor Fil ekkorát blöfföl!
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Jul 10, 2006 23:03:07 GMT 2
jaja, Fil viszonylag elég jol in-el még egy két ilyen nagyobb live és jo lesz...
|
|
|
Post by fenyx on Jul 11, 2006 8:39:09 GMT 2
Áh, már most teljesen jó! Végigjárta az összes várost, mindenhová beengedték, rátukmálta S. Thomasra a 20perces fáklyát 5merceszért Szal inelésért Grat Fil!
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jul 11, 2006 14:32:43 GMT 2
Nah, ido volt mire elolvastam mindent. Megneztem a kepeket jok lettek naon es telleg sokan rajta vunk. ezenkivul meg az arena kuzdelmeim is lathatok.EZ AZ.Egyebkent egyszer szeretnek egy olyan jatekot, amikor az arenaban nem Bogika ellen kell mennem. Koszi a dicseretet az amazonokrol. Remelem Sasu jo van mar a kezed. Ricsivel nincsen semmi gaz, majd hamarosan felveszi a kapcsolatot az emberekkel. ISZONYUAN UNCSI VOLT A JATEK ELEJE >:(szombat delutan kezdodott valami es meg mikor eljottunk nyomtak. Abba faradtam bele, hogy unatkoztam ez most tok komoly Amugy az gyonyoru volt, amikor meg penteken pajzsfallal nyomultatok a Caelumot megtamado Fenyovarosiak ellen.Ki is szoritottatok oket ugyesen Petro> kepeket megkaptad Kildar> egyebkent szukseg lett volna a molylepke gyilkolo kardodra, mert miutan szombat este entem e a satorba egy HATALMAS molylepke volt benne es hala Dani hosiessegenek megmentett, de mit ossze nyivakoltam neki...... Felb***tam magam a kovetkezo dolgokon> 1.Ducky serulesen 2.Mikor visszafele jottunk a vonaton minden ember odatette a csomagjait, meg a budos patait az ulohelyekre.Elvartak volna, hogy Szegedig alljunk Tomboltam a duhtol az emberek bunkosagan. Ezenkivul mikozben 2szer vegicikaztunk a a vonaton a lehuzott vonatablakok kiallo lehuzokajaba bevertem a bal valllamat es tiszta kek foltos es nem tudok a bal oldalamon aludni. + meg volt nehany fejetlenseg 3. a mi fegyvereinket kifogasoltak, kozben meg olyan burkolasok voltak, hogy szinte semmi. 4. Ericnel tanultam ezt a harciskolas dolgot es mit ossze magyarazott ott nekem, sot meg a kis ******** ravagott a seggemre a kardjaval es meglepodott, hogy kiakadtam rajta, ezenkivul az osszes amazontol el akarta kerni a szamat, de nem jott osssze neki.......szanalmas
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Jul 11, 2006 15:02:04 GMT 2
Há a hegylakó 400 éve született a skót felföldön, még szép hogy ekkora nőhiánya van.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jul 11, 2006 15:28:14 GMT 2
Ha mar a dekoltasoknal tartunk az aranyos volt, amikor Kildar mondta, hogz sztem Kaosz ruhaja nem elonyos. Azt azert sajnalom, hogy a Hollok kimaradtak az arenazasbol. Telleg Fenyx maradt feleslegbe nalatok 2 polifom osszetekerve, me az enyim nem talalom sehol.... Volt valakiben kullancs, me en talaltam magamban egy kis dogot,lehetelen helyen /a bal combom felso reszen/, rogton panikba estem mint allat es felhivtam Presbit, aki rovid kis kullancstajekoztatast tartott ;D Amugy Presbi egy csomoan megdicsertek a nevem
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Jul 11, 2006 15:44:41 GMT 2
Ha mar a dekoltasoknal tartunk az aranyos volt, amikor Kildar mondta, hogz sztem Kaosz ruhaja nem elonyos Tudod, az én felfogásom szerint akkor szokás olyan ruhát hordani, mint ő, ha a ruha által kimutatott dolgok kimutatásra érdemesek. ;D
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jul 11, 2006 16:47:02 GMT 2
Vannak Retexixnek is kepei.
Presbiter megnezted mar a lovagrend emailjeit ???me ekuldtem tegnap Dodi kepeit.
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Jul 11, 2006 17:01:02 GMT 2
Vannak Retexixnek is kepei. Hol?!
|
|