|
Post by Lilian Frowin on May 24, 2006 15:38:35 GMT 2
Amint megtudok valamit, te leszel az első akinek szólni fogok, okés?
|
|
|
Post by Eassk Astos on May 29, 2006 16:34:27 GMT 2
Én jönni akarok ÜL-re, de valószínûleg (95%) hogy nem tudok, mert valami közbe fog jönni (végsõ esetben kicsapnak az egyetemrõl azt pá Szeged) na most jóstehetség vagyok, vagy jóstehetség vagyok? ÜL:júl. 7-9. Kunfehértói sörfesztivál (évente 1x, ezen a feszt-en gyűlik össze az osztályunk java): júl 7-9. Hurrá!!!!!!!!!! ha lenne FU smiley akkor azt raktam volna ide. Ha a fogorvos rendelne hétvégén, akkor tuti ekkorra írt volna fel. Bár ez: 20.10 Megasztár a színpadon Torres Dani és barátai mûsora elég erősen ösztönöz az ÜL- felé (nem mintha eddig egy koncertet is meghallgattunk volna sörfeszten, bár egyszer szolgáltattunk háttérzajt, hogy kevésbé bukjon le a haverom barátnője az otthoniak előtt... ;D de így is túl erősen kornyikáltak) Edit: Na én mingyárt behalok. Mi olyan qrvára különleges július első hetében? ?? SSIP (Summer School of Image Processing, Nyári képfeldolgozó iskola): June 29 and July 8 (!!!!!!!), 2006, in Szeged 3 dolgot terveztem a nyárra, erre mind a 3 ugyanarra az időpontra esik. KÖSZÖNÖM!!!!!!!
|
|
|
Post by Lilian Frowin on May 30, 2006 18:59:03 GMT 2
KAptam hétfőn levelet Sir Thomastól és írta, hogy még nem érkezett meg Hollók jelentkezése.
|
|
|
Post by fenyx on May 30, 2006 19:30:21 GMT 2
Persze, hogy nem mert a jelentkezésben el kell osztani a tp-ket. Szabálykönyv híján kicsit nehézkes ez. Továbbá még nem fizetett az emberek nagyrésze, ez azt hiszem szintén hátráltató tényező.
ööö mondjuk azt nem értem, hogy miért neked írt, te az özvegyeket rendezed nem???
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on May 30, 2006 23:41:11 GMT 2
visegrádi várjátékok is júli 7-9, én arra akartam menni, de inkább ÜL, ott tevékenyebben részt lehet venni várostromlás tekintetében... Fenyx, csak így, özvegyek? Hirtelen ránézésre azt hittem, h vki tényleg megözvegyült, de csak 1 mp töredékére Én csak köv hónapban (júni) tudok fizetni, és a vizsgavégeredményektõl függ, h azon belül mikor (mert ugyebár pótvizsgadíj is van, már ha nem sikerül elsõre, és még van pár jónéhányezres kiadásom mostanság...).
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on May 31, 2006 8:58:01 GMT 2
Nekem Homár tegnapelőtt ígérte hogy mához képest holnap lesz végleges szabálykönyv, hát meglássuk...
|
|
|
Post by fenyx on May 31, 2006 10:38:21 GMT 2
Fenyx, csak így, özvegyek? Hirtelen ránézésre azt hittem, h vki tényleg megözvegyült, de csak 1 mp töredékére Nyugi van, magunkat is hollózzuk néha, pedig kevés rendszertani közünk van tollas barátainkhoz
|
|
|
Post by < D > on May 31, 2006 10:47:47 GMT 2
Homár nekem is írt az új szabály könyvről .....
Kíváncsian várom.
Ha megjön akkor komolyabban ránézek a befizetésekre, nyomtatok paírt, és elkezdem szedni a pénzeket.
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Jun 2, 2006 20:11:46 GMT 2
Az Überlive preshistóriájában résztvesz a Lovagrend?
|
|
|
Post by < D > on Jun 3, 2006 23:33:38 GMT 2
ÉN vagyok a felelõs ezért az, ez irányú tevékenységért. Jelentem, nem. Lemaradtuk róla, vizsgák voltak, és egyéb személyes problem.
személy szerint, kissé durvának érzem .....
|
|
|
Post by fenyx on Jun 4, 2006 12:16:43 GMT 2
Nos lehet, hogy így kimaradtunk a cupákosztásból, de legalább kimaradunk az előintrikából is, így naívan mosolyogva léphetünk be a világba (persze miután levetkőztük ezt az induló hátrányt... ]:-> )
|
|
|
Post by < D > on Jun 6, 2006 11:00:18 GMT 2
INfó "bomba" - jó' hangzik mi ?
... nem még mindig semmi, Homár elsejére igéérte, a szabályrendszer, egy heggesztett változatát, talán túl türelmetlen vagyok. .....és szarkasztikus.
NA mindegy, csütörtökön, ha minden jól megy viszek néhány lapot, és elkezdem felvenni a jelentkezéseket, mindenki készüljön rá szellemileg, és akinek van rá ereje olvassa el a béta szabályrendszert. - az is több mint ez az infó "bomba".
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Jun 6, 2006 17:51:37 GMT 2
Nos, ahogyan már Damának jeleztem, gyakorlatilag biztossá vált, hogy az idei ÜL-on nem tudok részt venni. Ennek oka az az örvendetes családi esemény, hogy a játék szombatján lesz húgom eljegyzése, melyet természetesen nem mellõzhetek.
A játékot illetõ adminisztratív dolgokban természetesen addig is segítek, bár ezeket Dama nagyrészt egyedül is intézi. Sajnálom, majd jövõre...
Marad a Cell, meg az õszi Kelta.
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Jun 7, 2006 10:21:01 GMT 2
Ájjájj, és akkor az ÜL-ös szereped ki fogja ellátni??? Mármint... ezt úgy értem, hogy ugye te szoktál vmiféle pap lenni, meg amolyan nagy "háttérben az érdekünkben szervezkedni próbáló" emberke... Szóval, érted a problémát?
|
|
|
Post by fenyx on Jun 7, 2006 11:05:07 GMT 2
Igen, és ez már a mi gondunk. Valószínűleg vmi kevesebb intrika több véletlen sz*rkavarás irányába megyünk el szociális szinten (ja igen eddig végig elfelejtettem: Grat a húgodnak!!! )
|
|
|
Post by < D > on Jun 7, 2006 11:48:32 GMT 2
Átvegyem a szerepet? A bitóra menet majd bocsánatot kérek ! - mindenkitõl
De igérem jól fogunk szórakozni.
... de nem lesz olyan mély, politikailag korrekt játék mint eddig. Magunkra leszünk utalva: itt szeretnék szólni az összes felövezetnek, hogy maximálisan számítunk rájuk, a rendezett, és biztonságos, udaút és visszaút alatt. Továbbá, hogy a játékban Hollótollak módjára, segítenek összefogni a "védõ" szárnyinkat. A rend atyja távollétében is.
|
|
|
Post by < D > on Jun 8, 2006 23:03:08 GMT 2
SZÓÓÓVAL ! Lángra kapta dolgok, miszerint nem tudok menni ... terjednek a hívek, hogy ez lesz és az...
Mindent elkövetek hogy menjek ! - mert felelõsségel tartozok értetek.
Ami viszont fontos, hogy aki szeretne külön csapatban indulni, ugy gondolja, hogy egyéni terveit korlátozza a csapata amiben indulunk: HOLLÓSZÁRNY LOVAGREND. (ami nem azonos a tényleges lovagrendel)
... akkor induljon külön csapatban. Azért nem szerepelt a jelentkezési lapon, mert úgy gondoltam, hogy ez így evidens.
Egyedileg megszevezett külön induló csapatra jó példa a Fekete Özvegyek Klán. Akarták, megcsinálták.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jun 8, 2006 23:10:32 GMT 2
Nekem csak annyi kérdésem van, hogy most ugyebár nem jön Zoarre sem és Presbi sem. Mikképpen lesz akkor a csomagjaink meg fegyverek, meg minden elszállítva?
|
|
|
Post by fenyx on Jun 8, 2006 23:34:25 GMT 2
Hát könnyen lehet hogy vonattal. Mindenki hozza a kis cókmókját. Jó lecke lesz ez hatékony pakolásból. (alsógatyán és pólón lehet pl spórolni, a kaját meg csak odafele kell cipelni) Kemény menet lesz, de le lehet nyomni.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jun 8, 2006 23:41:01 GMT 2
Már említettem megbeszélésen tudok transzfert szerezni csak vezető kell. Ezt meg kellene beszélni, majd konzultáljunk mán.oksa?
|
|