Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on May 12, 2006 11:32:18 GMT 2
Fú, jó hogy eszembe juttattátok, le kéne adnom a jelentkezési díjat ;D
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on May 12, 2006 14:52:47 GMT 2
edzésen már meg kérdezték de azér irjuk fel: ÉN jövök ( sztem nem gáz ha ül elötti edzésre nem tok elmenni de szoljatok ha az) kérdés mikor jösz edzésre?
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on May 14, 2006 20:24:48 GMT 2
nah! rajtam kívül senki se jön?
|
|
|
Post by fenyx on May 15, 2006 9:57:59 GMT 2
ok jövök
|
|
|
Post by < D > on May 16, 2006 11:00:09 GMT 2
A jelentkezést együtt, csapatostúl fogjuk leadni. De jó lenne a mindenki elkezdene gondolkodni, hogy hogy fér bele az idejébe, és mennyire tudja, megterhelni a pénztárcáját.
Ezért szólok most, mert úgy is ki fogunk futni az idõbõl. - de most próbáljunk meg nem.
|
|
|
Post by < D > on May 16, 2006 12:16:20 GMT 2
Érdekes, nem tudom megmondani, de utánakérdezke, hogy ez melyik prehistória. Beleolvastam uyganis az ostromjáték legtetején lévõ prehistbe, és ezt találtam: " . . . A Skarlát Lovagrendben belsõ viszályok dúlnak, hogy a Rend hova is álljon a kitört háborúban. Szélsõséges csoportok alakulnak. Inkvizotorok több Skarlát lovagot is eretnekség gyanújával megégettek. A nagymester is bizonytalanul kezeli a helyzetet. Mindeközben egy a harcoktól félreesõ dombságon a Rend egyik alvezére Sir Egren, a neves hõs összevonja a Rend haderejét. A zilált Rend lassan gyülekezik. Mindeközben merényletet kísérelnek meg a nagymetser ellen. A tettesek valószínüleg egy szélsõsées Skarlátrendbeli csoport tagjai. A Rend egyes tagjai a Papi széket vádolják. A merénylet sikertelen, de a naygmester súlyos sérüléseket szenvedett. Lassan gyógyul. Gyógyulása alatt az a szóbeszéd támadt, hogy lázálma közepette látomása támadt, és döntött hova áll, és mit cselekszik. Caelumot ellepik a kiáltványok, melyeket mind a Skarlátosok terjesztenek.
1. Felhívás! Mindama Skarlát lovag, felövezett lovagrendi tag, ki szívében még becsületesnek érzi magát teljesítse a kötelességét. Eljött a szükség órája. Sok idõ után, ismét háborút kell vívnunk. Bár az ellenség kiléte még ismeretlen, bíznunk kell de La`Vexel nagymester döntésében. Addig is míg vezérünk döntésre jut gyülekezzünk, és tömörüljünk egy seregbe. Aki tehát szívében még bátor, bõsz, s büszke, s nem akar szégyent hozni Rendjére, becsületére, az azonnal siessen a lymossi dombokhoz, hol rendünk ereje egyesülhet, és együtt nézhetünk szembe végzetünkkel.
Sir Egren Akvboro, a Rend fegyvermestere. . . " érdekes, nem de, én nem igazán így emlékszek De végülis nem olyan vészes, legalább leírták hogy ott voltunk, tovább olvasva kiderül, hogy ez valami összesített, prehistória.
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on May 16, 2006 15:40:39 GMT 2
nah hát helló!
jelentem, én megyek ÜL-re! már amennyiben nem változott az idõpont (júli 8-10 asszem, de a lényeg, h júli eleje). Meddig lehet befizetni az 1000 pézt? Kinek kell fizetni? Van valaki, aki szedi? Vagy Zsoltinak, Zoarre-nak, Damának v kinek kell fizetni??
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on May 16, 2006 16:28:17 GMT 2
eh.. tényleg nem sok postal elörébb... mind egy Damának kell fizetni és edzéseken. amugy júli 7-8-9 ( ja és meddig: probáldmeg minél hamarabb.)
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
A bossz? hidegen a legjobb
|
Post by Uwel on May 20, 2006 10:56:45 GMT 2
én is megyek ha itthon leszek
|
|
|
Post by fenyx on May 20, 2006 20:17:30 GMT 2
Ömm Uwell ennél vmi kicsit konkrétabbat lécci
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on May 21, 2006 22:04:36 GMT 2
Nah, a beírt prehist részlet még a tavalyi játék elõtt történteket taglalta, tehát nem a tavalyi Überre vonatkozott.
A belsõ weboldalon fenn van az Überrõl készült szokásos tájékoztató, és a szülõi nyilatkozat is, aki teheti szedje le, nyomtassa ki magának, és a jelentkezéséhez hozza. Lesz persze nyomtatott verzió is, azoknak akik nem tudják megoldani a nyomtatást, ezekbõl a papirokból majd edzésen lehet kérni.
Üdv,
Presbiter
|
|
|
Post by Lilian Frowin on May 22, 2006 9:10:27 GMT 2
Njeznie: nekem kell adnod a pénzt, tudod mijért... a mi jelentkezésünket én intézem
|
|
|
Post by fenyx on May 22, 2006 10:03:18 GMT 2
Szabálykönyvvel hogy állnak, én csak 1 beta-ra emlékszem, azóta kijött vmi véglegesebb?
|
|
|
Post by Eassk Astos on May 22, 2006 14:16:42 GMT 2
Én jönni akarok ÜL-re, de valószínûleg (95%) hogy nem tudok, mert valami közbe fog jönni (végsõ esetben kicsapnak az egyetemrõl azt pá Szeged)
|
|
|
Post by Lilian Frowin on May 22, 2006 17:38:11 GMT 2
Fenyx: Az az igazság, hogy az utóbbi 3-4 hétben nem igazán volt időm evvel foglalkozni, meg nem is voltam igazán net közelben, bár amit még olvastam régebben aszabályrendszer változásai vmikorra május elejére hirdették ki a megjelenését,de most, hogy így rákérdeztél mingyá utánanézök mán aztán müg jelentkezem
|
|
|
Post by < D > on May 22, 2006 18:21:49 GMT 2
új szabályrendszernek utánanézek, ez amúgy jó ötlet, mert engem a béta nem fogott meg - annyira nem, hogy én se fogtam meg(még elolvasni se) de egy normálisat szivesen megnéznék uberlive.rpg.hu/mutat.php?cid=1336és ez ami fontos még ! ! ! Jelentkezési Lap Személyes adatok: - polgári név - születési hely, idõ - lakcím/értesítési cím - telefonszám - e-mail cím - becenév - fizetés módja (átutalás/postacsekk/személyes) Játékadatok - karakter neve - csapat neve (ha van csapatod) - kezdõ város - karakterpontok elosztása (Harc/Alvilág/Mágia) Tavalyi karakterek helyzete - frissítés!!Egyelõre azt javasoljuk, hogy akik a tavalyi játékon elértek speciális rangokat, szereztek ereklyét, vagy valamilyen speciális képességet kaptak (pl.: töltési idõ kedvezmény), azok jelezzék ezt az adatlapon. Ezeket egyedileg bíráljuk el, de nem ígérjük, hogy automatikusan megkapják a korábban elért tápjaikat. Azok, akik nem a régi karakterüket folytatják, nem kell semmit írjanak. Én ezt úgy értelmezem, hogy ha szereztél valamit akkor érdemes megtartani a karaktert. Én spec, szereztem egy csak játékban tanulható képességet, szóval elgondolkodok, hogy folytassan e a régit.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on May 23, 2006 18:40:34 GMT 2
Sztem jobban jársz, ha edzésen kérdezel ki mindenkit, mert én vagy 2 hónapja elküldtem ímélben a csapat tagjainak és semmi. Úgyhogy majd zaklatok őket ezekután........
Utánanéztem ÜL szabályrendszerének és az amiit Presbi leírt, szóval ottan van a belső oldalon. Lehet olvasgatni, meg ilyenek!
|
|
|
Post by fenyx on May 23, 2006 19:52:21 GMT 2
Ömm Lilian, ami szabrendszer van a belső oldalon az a 2005ös. 2006ra csak szülői nyilatkozat és tájékoztató van, szabályrendszer nincs .
|
|
|
Post by Lilian Frowin on May 23, 2006 20:13:26 GMT 2
Fenyx mit meg nem tesz csak hogy szabályrendszert olvashasson. ;D Sajna, nem tom feltenni gépre, me nem tom hogy kő, ezé elküldöm inkább emailben, hogy legyen mit lefekvés előtt olvasgatnod. Aztán írd meg, hogy az e vagy nem vagy mi van most.....
|
|
|
Post by fenyx on May 24, 2006 11:55:07 GMT 2
No...Amit küldtél, az a szabályrendszer próba verziója, tehát nem a végleges. Ez már megvan egy ideje, most a játékosok azt várják, hogy a fix végleges szabrendszert kiadják. Májusra ígérték...még van pár napjuk
|
|