Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on May 12, 2007 14:50:49 GMT 2
Sok. És mi is fogunk árulni Sorexxal, olyan 10-20 liternyit ... Az enyém rohadt édes meg összeragad tőle a szátok , de legalább sokba fog kerülni Persze ha kell főzök neked is, csak hát ez azért nem olcsó mulatság... (főként a méz) Szal majd beszéljük meg !
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on May 13, 2007 10:11:21 GMT 2
SZtem jobb ha több van deh gondoltunk rá Csabával hogy mint kereskedõ npc-k lesz sok idõnk és esetleg kötött idõnként 3-4 óránként pl csinálhatnánk egy kis kaját... fõtt virsli paprikás krumpli valami egyszerût mert mi se vagyunk konyhamûvészek... és akkor 3-4 óránként megállnánk pihenõzni és akkor 1 óra pihi alatt elkészül a kaja meg addig egyhelyben lennénk és lehetne kajjolni meg bizniszelni... kötött helyen szal nemtom ez így mennyire lenne jó?? mondjuk nemtom ezt a fõzést mert ha már csinálunk paprikáskrumplit pl akkor ott sokat kell... és mondjuk 30 személyre kell hozzá idõ is az mondjuk vacsira... nahh ötletek mi legyen még és hogy mennyi meg hogy jó e így... majd még mi is meglássuk jó lesz-e.. S.
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
yumi - a csapat tengerimalaca
|
Post by Lotus on May 13, 2007 14:36:37 GMT 2
na most, mivel a kajának meg mézsörnek OUT-os szerepe is van, azaz játékon kívül is jó ha eszel ;D, ezért sztem a játéktól függetlenítve kéne ezt számolni, azaz: azt beszéltül Fenyxxel, hogy olyan 80 liter mézsör az egész livera oks, fõleg ha amellé csinálnuk limonádét is, stb. ezt kéne Csaba kettõnknek megcsinálni, aztán ott meg elosztani Dorka, Ti és Én köztem. kajáról is hasonló a véleményem, Dorka gondolom csinál, én kenek zsíros deszkákat, illetve akkor Inben vagy Outban a helyzettõl függõen szerzek tõletek is vmi Sorex által emlegetett fõttet:)
Ja, és a fürdés témára: Sorex, ha Bogi annyi évvel fiatalabb lenne nálad, mint amennyivel idõsebb, akkor is többet fürdött volna mint te:D
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on May 13, 2007 18:33:10 GMT 2
ez igaz de háát mit akartok én elkopnék... így is milyen kicsi vagyok mán... nahh minden kajaötletet várok amit esetleg csinálhatnánk bár nemtom mennyi lesz ebbõl összehozva... lehet nálunk is csak deszka lesz xD S.
|
|
|
Post by < D > on May 14, 2007 9:35:02 GMT 2
nem tudom srácok de, biztos mindenki hoz magával ütcsit, vagy iszik mást is - bevisz valamikép folyadékot 80 liter mézsőt, a live létszámával számolva fejenként 2 liter, ha mindenki iszik. lehet kicsit sok, és nem elsz kuriózum
de ti tudjátok
|
|
|
Post by Lilian Frowin on May 14, 2007 14:41:10 GMT 2
na mostan itten a kajával meg mézsörrel kapcsolatban: Lesz kaja!! Ez már tuti, hogy én csinálok bográcsos étket (pénteken és szombaton tuti!!!!!). Ebbõl pedig sztem mindenkinek jutni fog, mert elég nagy mennyiségben készítenék. Szal a többieknek elég csak zsíros kenyeret csinálniuk. Mézsört meg én is készítek!
|
|
|
Post by fenyx on May 14, 2007 15:29:18 GMT 2
Ok akkor a mézsör készítőkkel (meg úgy általában sokmindenkivel HLel kapcsolatban) mostani edzésen, megbeszélés.
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on May 14, 2007 16:03:54 GMT 2
ezekre még nem kaptam választ, gondolom az előző oldal homályába veszett: mélyebben átrágtam magam a szabály rendszeren és héhány dolog tisztázásra szorul (lehet pár már elhangzott): - fosztogatás: mindenki kifoszhatja a halottat vagy csak az, aki megölte? és elvehetünk töle egy tárgyat és még a skalpját VAGY egy másik tárgyat, de akkor lehet, hogy megmarad a skalpja? - varázslásnál mennyire kötelező rögtön eltépni a tekercset? mert én terveztem közben figurázást a botommal és így nehéz eltépni - van külön 'Ellenvarázs' tekercs is a képesség használatához? - a gyógyítás azon módja, hogy semmissé teszi a végtag sebet, használható csatában? vki kap 1et és felgyógyítják, vagy kap 2öt és így ismét harcképes lesz; magunkon alkalmazhatjuk? - az energiaviharban az alkalmazó is meghal? - ami még számomra érdekes, az a zsiványkendő: ha mindenki hordja (és miért ne hordaná), akkor senki sem lesz felismerhetö? érdekes ugy játszani, hogy a társaság harmadát nem lehet folyamatosan felismerni
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on May 14, 2007 16:29:29 GMT 2
oda engem is vársz,vagy én annyira nem kaptam nagy szerepkört? telleg hogyan számoljak? Úgy értem lassan jó lesz elõre kalkulálnom,hogy hogyan kuporgassak. Kocsi,játék,busz kb mennyire fog kijönni? Tudom anyagiasnak tûnhetek,de már megszokhattátok. ez a zsiványkendõ telleg érdekelne,mert elõször azt terveztem végig abban leszek xD. A mézsörrel kapcsolatban meg,szerintem el fog fogyni...mézsör tudtommal még livekörökben nem veszett kárba,fõképp,hogy még azelöt elfogy,hogy szükség lenne rá jah igen még egy kérdés: a Tüzeskezet ugyebár a kézben tartogatott varázslap jelzi,avagy vegyünk föl ilyenkor egy piros kendõt? Ebbõl adódóan,a tüzeskéznek láthatónak kll lennie,avagy lehetünk sunyi orvgyilkosok is vele?
|
|
|
Post by < D > on May 14, 2007 17:11:27 GMT 2
tudtommal nincsennek komponensek, a varázstekercset tartod a kezedben ...bár igazából nem én válaszolk rá, de mégis azt sejtem így lesz
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on May 14, 2007 20:35:46 GMT 2
háát most nem tom elég e egy tekercs de egy livehoz méltóan szerintem illene kijátszani szalagokkal legalább mert egy lángoló kezû palit észre lehet venni azért hacsak nem a melegítés része a fontos a dolognak deh az meg olyan fura... sztem ha elsütöd akkor szalagok jobb lájvossá tennének de ha épp a kiszemelt mögött avgy és úgyis pillanat alatt behal és a kezednek is annyi akkor fölös a szalag... szerintem. S.
|
|
|
Post by fenyx on May 14, 2007 20:55:24 GMT 2
- tüzes kéz: Sorex válasza korrekt, és jó. - Zsiványkendő. A rajta vant úgy értettem, hogy arca előtt hordja. Ha csak simán a nyakában van akkor felismerhető. - a halottat többen is fosztogathatják, ezért van a fosztogatól felől limitálva az elbugázható cucc mennyisége. - az energiaviharban az alkalmazó is meghal (így epikusabb) - nincs külön ellenvarázs tekercs. A tekercs egy bizonyos szintű varázslathoz elegendő energiáa mágikus papírba zárva. EZt arra hazsnálod amire akarod. Varázsolhatsz belőle, vagy elfojthatsz egy másik varázslatot. - nyugodtan figurázz a botoddal, a lényeg hogy eltépd a tekercset. De eltépheted előre is, és utána is figurázhatsz - gyógyítás alkalmazható csatában, 2végtagsebes "ájulton" is. Magunkon is alkalmazható, ha nem vagyunk ájultak (tehát ha csak 1 végtagsebed van).
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
yumi - a csapat tengerimalaca
|
Post by Lotus on May 15, 2007 14:21:33 GMT 2
ó, az jó ha Dorka is csinál! akkor élõben megdumáljuk hogy ki mennyit vállal. Dama: 80 liter egyáltalán nem sok. 3 napig ott lesz a teljes létszám, arra 2 liter fejenként már nem olyan sok, és lesznek olyanok akik elméletileg már hamarabb. tényleg, az összes liveról az a tapasztalatom hogy mézsörbõl sosincs elég. és ez még nem is sok, azon a Keltán, amin voltam, ennek többszöröse volt, és csak azért nem fogyott el ott mind, mert alug adtunk Rómának:), meg mindneki lusta volt abból az izomnagy izébõl tölteni:) meg érted, ez célkitûzés, ki tudja mennyit sikerül összehozni. azt tudom hogy Cellen ennél kevesebb volt (Kildar javíts ki ha tévedek), és igen kevésnek bizonyult. de én még azt is vállalom, hogy ha véletlenül maradna, visszavásárlom, és elfogyasztom haverokkal no de majd élõben
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on May 15, 2007 17:16:03 GMT 2
tüzes kéz: a leírásban az van, hogy minél elöbb használjuk el nekem ez az jelenti, hogy szinte azonnal esetleg annyit lehet csúztatni, hogy mondjuk csatában alkalmazod, harcolsz jobb kezedben karddal és közben vársz a megfelelő alkalomra (van egy másik példám is, de nem akarok ötleteket adni más varázshasználóknak ) így fölösleges időtöltés bármit is rátenni vagy a "minél elöbb" az konkrétabban mennyit jelent? mert elvileg a végtelenségig is el lehet húzni, ekkor már indokolt a szallag és mi van, ha vmilyen oktnál fogva nem birom elhazsnálni (pl. megölik akire akartam), ekkor van vmi max idö, ami után eltünik? amugy én ugy terveztem, hogy a kezem mindig legalább fejmagasságban van és hullámszerűen mozgatom az ujjaim némileg szombolizálva a tüzet ez azért jó, mert egyból kivitelezhetö és nem kell vele pepecselni (esetleg a kezed zsibbad el, ha sokáig húzod )
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on May 15, 2007 18:40:13 GMT 2
telleg varázslatképességnél,hogy meik 2 varázslatot tudom,az fel lesz tüntetve valahol? Van egy olyan érzésm,hogy nem fognak 'tüzes kézzel' rohangálni az éterjárók,hanm ez megmarad a sunyi verzióban.Mertha már gyilkolászik a varázstudó,akkor inkább látványosabban teszi azt Valamint hiányoltam az Eltûnés varázslatot az elsõ szintû varik közül.Bár ez nekem jó,hogy nincs,de egyensúly,az egyensúly,Káron papírtatróját ís így óvtam meg a olvaj kezektõl
|
|
|
Post by < D > on May 15, 2007 19:18:17 GMT 2
Abból indultam ki a válaszadásnaál, hogy komponens mentes, mágiára törekedve készült a szabályrendszer.
|
|
|
Post by fenyx on May 15, 2007 19:56:44 GMT 2
Lehet hazsnálni szalagokat, de mivel a szabkönyv nem írja elő, zavaró lehet. A tüzeséznek pont az a lényege, hogy hirtelen fellobban csapsz vele és ellobban. Úgyhogy ennek fényében lesz egy szigorú mértékű időtartama. -frissítem a végleges szabályrendszert-
|
|
|
Post by Lilian Frowin on May 16, 2007 15:50:40 GMT 2
na mostan nekem eléggé rizikós az, h tudok e csinálni mézsört, szal inkább nem tudok készíteni, most elég zûrös az életem, inkább nem vállalom be. most egy ideig sok dolgom van, bocsi.
|
|
|
Post by < D > on May 19, 2007 10:05:43 GMT 2
Tisztázásra vár bennem:
Harcos: Induláskor egy képességet választhat. Legfeljebb három képességet sajátíthat el. Tehát induláskor 1 aztán maximum +3 csak hogy mindeki értse a HArcosnak akor maximum 4 képzettsége lehet.
Zsivány: 2 vel indul, és még 5 öt sajátíthat el, tehát max 7 lehet neki.
Éterjárók: varázslók / papok induláskor 3, és ehhez még maximum hetet sejátíthat el. az összesen 10
szerintem ez kicsit sok.
Harcos indul 1 vehet még fel 3at ZSivány indu 2 vehet még fel 4et Éterjáró: Indul 3 vehet még fel 4et
szerintem ez jobb, nem? Pontosabbn nem jobb, hanem értékesebbé teszi a képzettségeket
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on May 19, 2007 12:36:17 GMT 2
Dama ezt félreértetted: Harcos kezsésböl választhat 1et, max 3ja lehet, tehát indul 1gyel és még tanulhat 2öt Zsivány kezdésböl választhat 2öt, max 5je lehet, tehát még 3mat tanulhat Éterjáró kezdésböl választhat 3mat, max 6ja lehet, tehát még 3mat tanulhat varázslatok: - Szélcsapás: azt írja, hogy 5m-t kell hátrálni, de ez nem 5-6 lépés, hanem legalább 8 (lemértem , főleg ha ki is játsza, mert kapálózás közben nem lehet 1m-eseket lépni; és sztem itt is meg kéne jegyezni a kijászást, mint a Földrengésnél - Kardok ereje: zászló helyett lehet botot lengetni? csak ezért elég nyűgös folyton magamnálhordani egy zászlót - Halálcsapás: az a dió szerintem kemény lesz - Kántálás: mit kell kántálni? - Nebáncsvirág: csak a lejárat elött kell 3m-nél messzebb menni, vagy folyamatosan távol kell állni? varázslat hat rá?
|
|