|
Post by fenyx on May 4, 2007 12:23:21 GMT 2
!HÍREK! I. A meghirdetett "teljes munkaidős" Njk Szerepek elkeltek, köszönöm a jelentkezőknek: - Lotus: a Sil'Gaz helyőrség hadtáposa (/kantinosa) - Csaba+Sorex: Vándor kereskedők és tanítómesterek (éterjárók, zsiványok) - Kildar: Vándor tanítómester (harcosok) - Dorka: Corax megye kocsmárosasszonya II. Baki az elősztoriban (elkúrtam...nem kicsit nagyon): Ugyan ELSŐ Darren Tordon szerepel az első bekezdésben, de ő nem lehet hiszen halott, a név marad a sorszám rossz: MÁSODIK Darren Tordonról van szó. Kérek minden szemfüles embert, ha hibát talál, pmet az arcomba. III. A pecsétek még nem készültek el, illetve a munka haladásáról sem kaptam jelzést. Szeretnék kapni. Nagyon. IV. A live előtti lélek és tábor építő táborról még nincs konkrétum, várjatok továbbra is türelemmel.
|
|
|
Post by Eassk Astos on May 4, 2007 14:51:57 GMT 2
Jelentem nekem nyakamba szakadt a szakdoliprogijának írása. Ólomból szándékoztam kiönteni a fejet (ha nem felel meg akkor szólj, mert nem is erőlködök vele), de öntéskor egy szép bubornyék keletkezett a közepén (de egy kb 5 centis érmének nagyon mutatós lett ;D, úgyhogy ha majd kell a játékba érme akkor alapanyagért készíthetek) így újra kell majd faragnom az öntőformát . Sajnos ez csak abban az esetben lehetséges, ha vasárnapig elkészítem a programomat.
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on May 4, 2007 16:37:40 GMT 2
Bogi... egy hét?? bocs de egy hétig simán nem fürdök ha kell... sztem ez alap dolog... dehh tudom Te... mind1... nõbû vala teremtetté... amúgy live-okon 3 napig nem fürdesz... most egy hét az csak 4 nappal több nem értem hol a probléma... amúgy elõsztorival sztem annyi hogy 5. oldalon volt azóta sok idõ eltelt szal sztem nem kellett volan így hogy Dama minek teszi fel... azért mert akkor még az volt érvényben... elmúlt az idõ és nem törölte a postot... sztem nem is kell... mind1 no veszekedés... pecsét: õõõ énis mondtam hogy lehet hogy csinálok háát... az lett hogy nem lett.. mert kicsit komplikáltabb mert fából akartam dehh az úgy nemjó... Sorex u.i.: új avim van tessék csodálni... THIS IS SPARTA!!
|
|
|
Post by < D > on May 4, 2007 17:58:32 GMT 2
Szerintem sorex, azért 1 heti nem fürdésre azért ne bólintsál enyire könnyen rá. És Bogi nem azért mondta (csak) ezt, mert nőből van, hanem mert, azért néhány évvel idősebb nálad, és ... - na a többit majd elmeséli vagy nem. This is fórum lassítás and Izé ... Sparta...Hö !
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on May 4, 2007 18:51:09 GMT 2
õõõ miért ne bólintsak ilyen könnyen?? sztem... nemtom ha igazi live-os vagy ezt simán be kell válallni... és pl a nem fürdésben benne lenne hogy pl keltán így lennék símán menni kéne dunába... szal nemtom itt lesz e valahol ilyen... de sztem nem nahh mind1... amúgy meg ha idõsebb nálam egy kicsit akkor az azt jelenti hogy már többet fürdött... ennyi elég is lesz most jön a nemfürdés idõszak... nem lacafaca... THIS IS SPARTA télleg lesz valami nagyobb víz ott a közelben?? esetleg amiben lehet fürdõzni?? Sorex
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on May 4, 2007 19:06:43 GMT 2
AHA, szóval ezért nem tetszett nektek cellen az ingyen zuhany! ;D
|
|
|
Post by < D > on May 4, 2007 19:18:08 GMT 2
luminán , volt nagyon korrekt6 mosdási lehetőség. Az volt eddig a megjobb amit láttam.
Itt is lesz mosdásra lehetőség, nem tudom, mennire korlátozottan, de lesz.
S. tudom, hogy nagyon low price a nem fürdés, de az egy dolog, hogy 2 napig nem fürdesz, az meg egy másik, hogy 6 napig.
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on May 4, 2007 20:13:32 GMT 2
én valahogy akkor se értem hogy mi az olyan ejj de nagy gond ezzel... mi az olyan sokkalnagyobb külömbség?? fürdési izén azt értettem hogy valami tó vagy folyó megy ott valahol?? Sorex
|
|
|
Post by < D > on May 4, 2007 21:55:49 GMT 2
Nem, nem megy arra. Van vezetékes víz Egy kis vizesblok, ahonnan mindenki vételezhet vizet, és kultúráltan mosakodhat. ..de erről részletesebben majd a terepszemle után lehet nyilatkozni.
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on May 5, 2007 12:42:15 GMT 2
Nah, kár ezen vitatkozni. Lehet, hogy mókásnak tûnik hat napig nyáron, aktív egésznapi munka/játék, és füstölõdés közben nem fürdeni, de biztosíthatlak, hogy nem az. 2-3(4) nap az oké, de aztán már a kis puha városi bõrünk nem tolerálja a koszosodást és izzadást tovább, és komoly gombásodást, felmaródást lehet összeszedni, és a szagszint is exponenciálisan növekszik. Ezért mindenképpen lesz valamiféle mosdó/zuhanyzó hely, ahol legalább alapvetõ mosdásra lehetõség lesz. Azt meg senkinek nem ajánlom, hogy e lehetõség mellett végig hanyagolja a tisztálkodást, mert azt régi jó módszer szerint közösen visszük pancsizni. Bár apróságnak tûnik, de láttam példát arra, hogy extrém koszos/büdös embert nem engedtek fel a buszra, erre a sofõrnek joga van (sok helyen ki is van írva), és nem az ország túlfelén leszünk, de mégsem hiányzik a gyalogtúra. A Keltán néhányan különben így is megfürödtünk a Dunában, ami nemcsak tisztulás, hanem jó móka is volt, és mellesleg még egy (jobban belegondolva kettõ) feladatot is teljesítettünk vele.
Remélem világos volt, tisztálkodással kapcsolatos pontos részletek a bejárás után lesznek.
Presbiter
|
|
|
Post by fenyx on May 6, 2007 13:08:40 GMT 2
Had fűzzem hozzá: van egy kerekeskút is annak aki nem akar fürödni. nagyon hideg nagyon fekete nagyon kút vízzel az alján. A tolerálhatatlanokat leengedjük az aljára, aztán majd fölhúzzuk...vmikor
|
|
|
Post by < D > on May 6, 2007 14:21:12 GMT 2
... vagy nem
|
|
|
Post by Eassk Astos on May 7, 2007 8:47:22 GMT 2
Még az előző is ott van.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on May 7, 2007 10:35:33 GMT 2
Nagyon örülök a fürdési lehetõségnek!Fõleg ha azt nézzük, hogy itten Szegeden az ország többi területéhez képest legalább 5 fokkal több van.
|
|
|
Post by < D > on May 7, 2007 17:25:52 GMT 2
Szóval bár az előző oldalon van azért belinkelem, legyen együtt az egész így kerek a dolog. A teremtményRégi kisérletEzek a hangulatkeltő írások tárgyköréhez tartoznak ugyan, de mára a karakterem előtörténetévé váltak. Olvasásuk, tudásuk nem kötelező, de felvethet egy két érdekes kérdést, ugyan akkor megvilágíthat, vagy megválaszolhat párat. jó szórakozást
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on May 10, 2007 16:04:28 GMT 2
õõõ értem én ezért is kérdeztem a folyó/ valamit... amúgy a természetes vízben feelinges mártózni de tusolóban vagy ilyesmi az olyan kicsit fura live-joz de... mind1... amúgy meg kút: az jóóóó This is SPARTA!! ott is elvileg kútba lökték vagy This is TUKÁN!!
|
|
|
Post by fenyx on May 10, 2007 19:50:44 GMT 2
THIS IS ZÁKÁNYSZÉK!
|
|
|
Post by < D > on May 10, 2007 22:41:20 GMT 2
Sorex, azért a hazai ízektől se szontyolodjál el. Ez nem mediterránium, de ha egy jó kis hadijátékosdi kell, azért nem kell messzire menni.
Szerintme sokan várják a továbi híreket, ha leszenk, akkor nem fogd magad vissza Fenyx.
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on May 11, 2007 22:59:10 GMT 2
mélyebben átrágtam magam a szabály rendszeren és héhány dolog tisztázásra szorul (lehet pár már elhangzott): - fosztogatás: mindenki kifoszhatja a halottat vagy csak az, aki megölte? és elvehetünk töle egy tárgyat és még a skalpját VAGY egy másik tárgyat, de akkor lehet, hogy megmarad a skalpja? - varázslásnál mennyire kötelező rögtön eltépni a tekercset? mert én terveztem közben figurázást a botommal és így nehéz eltépni - van külön 'Ellenvarázs' tekercs is a képesség használatához? - a gyógyítás azon módja, hogy semmissé teszi a végtag sebet, használható csatában? vki kap 1et és felgyógyítják, vagy kap 2öt és így ismét harcképes lesz; magunkon alkalmazhatjuk? - az energiaviharban az alkalmazó is meghal? - ami még számomra érdekes, az a zsiványkendő: ha mindenki hordja (és miért ne hordaná), akkor senki sem lesz felismerhetö? érdekes ugy játszani, hogy a társaság harmadát nem lehet folyamatosan felismerni
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
yumi - a csapat tengerimalaca
|
Post by Lotus on May 12, 2007 14:07:16 GMT 2
hoja! igen, régen voltam, és nem is ígérem hogy itt fórumon leszek is tovább, de most hogy az írásbeliknek mindjárt vége, edzésen megjelenek, és a Holló Live-on is, mert az meg szerencsére úgynézki pont a szóbelik után van. Elõtáborban is nagyon bennelennék, de nemtudom üti-e a bankett, érettségi stb. meglássuk ami miatt írok: mint olvashattátok, bevállaltam az egyik oldal kocsmáros/hadtáposa/vájúfelelõse címet. pontosabban nagyon szivesesen leszek egy kocsmás NPC, aki ott árulja a készített mézsörét, zenélget, meg elvan ott a kis helyén. kérdéseim nagy részét majd MSN-en intézem Fenyxhez, hogy milyen szerepem lesz, mindenesetre ami sztem mindenkire tartozik: - vállalom a Livera a mézsör készítését, de kérdés, hogy mennyit? én úgygondoltam hogy 50 és 80 liter között mozoghat ez, persze úgy hogy ennek fele Dorka kocsmájába megy. (Csaba, veled beszélni akarok majd, mert lehet hogy be kéne szállnod ebbe a mézsör-készítés dologba) - illetve még mézsörrel kapcsolatosan, már kóstoltátok az enyémet, nem az a Kelta minõség. az jó-e? bár a Keltáké azért is finomabb mert õk elõtte lévõ nap csinálják, majd én is csinálok 2 hetes, 1 hetes, illetve 2 napos fõzeteket. - bár már Fenyxnek mondtam: én mézsört vállalok, de fõzni nem tudok! szendvicset vagy ilyesmit szivesen kenek, de fõtt ételt nem vállalok:) jó-e? TEHÁT: MENNYI MÉZSÖR LEGYEN?
|
|