Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Jun 1, 2005 20:27:06 GMT 2
Ide írj, ha a fórum mûködésével kapcsolatban ötleted, vagy problémád van!
|
|
|
Post by Hanameth hetneb on Jun 21, 2005 9:20:57 GMT 2
Tiszteletem
Tegnap Máté végrem egmutatta hogy mûködik, de ma már nem tudok belépni. Ennyire nem lehetek kiselefént
Van valami mód a segítségnyújtásra? - az üzemeltetõi térrész felõl?
|
|
|
Post by fenyx on Jun 21, 2005 9:36:53 GMT 2
kattints a login-ra. Az ablak felső részében van, aztán add meg a felhasználói neved, és a jelszavad.
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Jun 21, 2005 13:58:49 GMT 2
van valahol a forumon egy jelmagyarázat?
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jun 21, 2005 18:18:58 GMT 2
Egyelõre nincs jelmagyarázat, nem volt eddig rá szükség... Ha elmondod, hogy mivel van gondod, akkor szívesen leírom! Üdv: Presbiter
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Jun 22, 2005 10:30:47 GMT 2
a tavernába a subject elötti jelek mit jelentenek?
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jun 22, 2005 22:56:50 GMT 2
Nos, a Subjectek elõtti jelek tulajdonképpen nem sokat jelentenek, amikor valaki egy új témát hoz létre, akkor szabadon választhat egy ilyen kis ikont, ugyanúgy, ahogy az üzenetednek is választhatsz ábrát, amely annak fejléce mellett lesz látható. Ez alapesetben ugye egy behajtott szélû kis lap rajza, de ezt megváltoztathatod, ha az üzeneted tartalmához egy másik ikon jobban illik. Ugyanez érvényes a Subject-ek elõtt lévõ ikonokra is. Ezek mindössze arról tájékoztatnak, hogy az adott téma milyen hangulatú, mennyire kell komolyan venni, stb. Egyedül a poll (egymás melletti kis színes oszlopocskák- hadd ne linkeljem be) ikonnak van komolyabb jelentése, ez azt jelzi, hogy az adott témakör szavazással kezdõdik, mint pl. a póló téma esetében. Remélem segítettem, üdv: Presbiter
|
|
Lilian Formosa DIllinor
Guest
|
Post by Lilian Formosa DIllinor on Jul 12, 2005 21:22:22 GMT 2
Hogy csináljam meg azt a profilet? Meg hol találom? Ott abba registerben kell?Meg mi a kódom? Én ehhez teljesen süsü vagyok, elismerem. Nem értek az ilyenhez.Please, segítsen valaki! üdv:Dorka
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jul 12, 2005 22:09:16 GMT 2
[glow=red,2,300]Szia Dorka![/glow] Megpróbálok segíteni! Ha regisztrált tagként akarsz jelen lenni a fórumon, akkor elõször is regisztrálnod kell. Ehhez a nyitóképernyõ tetején, jobb oldalon keresd meg ezt a gombot < > és kattints rá! A következõ lépésben meg kell adnod a felhasználói nevedet, a használni kívánt jelszavadat és az e-mail címedet, amire az aktiváló kódot küldi a rendszer. Ha megérkezett a címedre a kód, akkor már csak azzal be kell lépned és mûködik a hozzáférésed. Csak ezek után tudod a <profile> -ban beállítani a dolgokat. FONTOS: A felhasználói neved legyen valami egyszerû, pl lilian, mert a fórumon megjelenõ nevet késõbb is be tudod állítani, ez csak a bejelentkezéshez kell.... Remélem segítettem: Presbiter
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jul 13, 2005 13:42:50 GMT 2
Mijjió pusikát küldök az édes kis pofikádra Presbi :-*a segítségedért valamit sikerült összehoznom.
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jul 19, 2005 23:18:42 GMT 2
A mai napon órákon át nem ment a fórum, aminek a szolgáltató volt az oka, mert karbantartást hajtottak végre a szerveren. Sajnos ezt nem lehet elkerülni, így a jövõben is várhatók havonta/kéthavonta napos vagy félnapos leállások, amikor a fórumot egyáltalán nem lehet elérni. Az éppen álló szerverekrõl a www.proboards.com/server_status.html oldalon lehet tájékozódni, a mi gazdagépünk a 24-es sorszámú... Ezt az infót a weboldalon is kiteszem majd a belsõ területen valahova, így egy kattintással lehet majd ellenõrizni, ha gépleállás van és nem lehet belépni a fórumba. Üdv: Presbiter ui: új motorja van a Hét Képe funkciónak a weboldalon, csinosabban fogja hamarosan az archívum képeit is megnyitni.
|
|
Galthravolnkhatudnk
Guest
|
Post by Galthravolnkhatudnk on Aug 20, 2005 21:54:12 GMT 2
Üdvözlet! Az a gondom, h napok óta, ha bejelentkezem, alul kiír ugyan mint bejelentkezettet, de vagyok igazából bent, mert nem látom az üzeneteimet, kilépni sem tudok, meg a személyes beállítások se jelennek meg. Hálás szívvel köszönöm meg, ha nem pm-ben írjátok meg mi lehet a gond
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Aug 21, 2005 11:12:37 GMT 2
Szia! Megnéztem minden beállítást és az accountodat, de nem találtam hibát. A gép szerint tegnap szabályosan be voltál jelentkezve... Két dolgot tudok elképzelni. Vagy a te géped átmeneti tárolója rendelkezik hibás infókkal, vagy a fórum jelszóadatbázisa vacakol. Az elõbbit a következõ módon lehetne megoldani: amikor bejön az oldal, nyomd le a ctrl+F5 gombokat, ekkor az oldalt teljesen újratölti, figyelmen kívül hagyva az átmeneti tárolót. Ezen felül érdemes lenne kitörölni a régóta felhalmozódott cookie-kat, ezt az explorerben az Eszközök/Internetbeállítások/Cookie-k törlése menüponttal tudod elérni. Nem árt idõnként a Fájlok törlése menüpontot is használni, ez sok ilyen hibát ki tud küszöbölni, és helyet is szabadít fel a gépen azáltal, hogy az ideiglenes internetes fájlokat leradírozza. A második esetben, azaz, ha mégis a fórum vacakolna, akkor egy jelszóváltással lehet megpróbálkozni, amit admin-ként én meg is tudok csinálni, utána az új jelszót elküldöm neked e-mailben. Természetesen utána megváltoztathatod saját kedved szerint. Ha az elsõ megoldás becsõdölne, akkor jelezz, és második fázisba léptetük a hadmûveletet! Üdv: Presbiter
|
|
|
Post by galthra on Aug 21, 2005 20:41:15 GMT 2
Örök hálám Presbiter, a ctrl+f5 mûködött!
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
A bossz? hidegen a legjobb
|
Post by Uwel on Sept 6, 2005 20:44:40 GMT 2
Nem Értem miért nem növekedik a csillagom pedig sokat irok a forumra. Esetleg bizonyos idö alatt kell elérni
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
A bossz? hidegen a legjobb
|
Post by Uwel on Sept 6, 2005 20:45:53 GMT 2
Elözö üzenet törölve!!!!!!!!!
|
|
|
Post by < D > on Oct 6, 2005 19:35:05 GMT 2
Üdv, Presbiter, én nem a csillagjaim miatt írok, hanem az érdekelne, mikor kerülnek fel, vagy egyáltalán tervezed e hogy felrakod, az ÜLos, és Keltás képeket majd? köszönöm, és megértem hogy kevés az időd, nem vérnyogás ez, hanem kérdés. Dama
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
yumi - a csapat tengerimalaca
|
Post by Lotus on Oct 9, 2005 18:31:51 GMT 2
igen, sztem is référne vmi kis frissités az oldalra, pl a cimer feltöltése vmi fõ helyre, képek, felszerelések kitötlése, tagok frissitése, stb:) ez most nagyon számonkérõ volt, nem annak szántam, ez egy olyan megjegyzés volt:) csakha már így dama megemlítette:)
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Oct 9, 2005 18:58:09 GMT 2
ez igaz én is igy gonodlom csak énse akartam ezt igy be irni mert az enyhén számonkérö lett volna ( mondjuk ez is annak tünik de nem az ) nah ez csak egy megjegyzés volt
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Oct 9, 2005 19:38:52 GMT 2
Az észrevétel jogos volt, a weboldalra valóban ráfér egy kis update, de erre sajnos mostanában kevés idõm volt, ami nem jelenti azt, hogy nem lesz frissítés. A tagok képeit addig nem tudom frissíteni, ameddig azok el nem készülnek, a Rendházgyûlés képeit még nem kaptam meg, a hadijátékokon pedig tudtommal mi nem fényképeztünk. Mindazonáltal egy rövid válogatás fel fog kerülni a gödi játék képeibõl is, a teljes listához pedig majd link lesz. Természetesen szívesen fogadok segítséget a weboldal karbantartásához, és akkor kevésbé lesz számonkérés jellege a dolognak... Presbiter
|
|