Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jan 15, 2006 22:54:05 GMT 2
Már mûködik... Ylmor megadta a jelszavát és megcsináltam neki... csak az a baj hogy a legnagyobb engedélyezett arányos nagysága a képnek az a 80*100-as de az is kicsinek tûnik... És nem igen vehetõ ki... az egy bárd akar lenni egy számszeríjjal, tõrrel, kis zeneszerszámmal... Sorex
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Jan 15, 2006 23:45:52 GMT 2
a képen belül ki lehetne még egy kcisit nagyitani a csávot sorex
|
|
|
Post by fenyx on Jan 16, 2006 0:38:44 GMT 2
Ha elküldöd megcsinálom a képet szívesen, könnyűvágni a fehérből, aztán meg resize
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Jan 19, 2006 19:51:18 GMT 2
Bizony, ha valaki elküldi nekem a képet, akkor én is megcsinálom, és felrakom a fórumra. Jobb, ha kevesebb a külsõ link, biztosabban mûkszik a fórum.
Presbiter
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Feb 2, 2006 18:02:22 GMT 2
Problémám a következõ.hogy a linkek részbõl egy honlapot sem tudok megnyitni.Pl.:RPG.Mijé??
|
|
|
Post by < D > on Feb 10, 2006 18:12:50 GMT 2
Tiszteletem Azt hiszem eljött a pillanat hogy szóljak: igen csak megszaporodott, mindenhol az offtopicolás.Az abaj, hogy nagyon roszkor szólok, tekintve a háttérben meghúzódó dolgokat, ez rosszul jön ki, de sajnos ez van. Ilyenekre gondook, hogy : "...én arról nem is tudtam..." "...nézd meg hátrébb..." "...kösz..." Szóval, ennek rohadtúl nincs semmi, értelme, és máshol is ez van, csak épp más a téma. Akkor legyen egy, Üres fecsegés topic, amiből nem kell mazsolázni, de se a Gödi, de a Cell már nem arról szól ami. És ha még szétnézünk akkor ..... Köszönöm, hogy végig írhattam elnézést Dama
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Feb 10, 2006 20:15:34 GMT 2
Semmi gond. Az offtopic az offtopic, nem lehet és nem is kell tõle végleg megszabadulni, de tény, hogy az említett két fórum kissé eltért az eredeti céljától. A Taverna napi beszélgetés témájában amúgy semmi sem offtopic, ott csak az egysoros hozzászólásokat illik mellõzni. A legjobb, ha maguk a beszélgetõk jönnek rá, hogy kissé eltértek a témától, és önmaguktól mennek át egy odaillõbb témakörhöz, de ha nem, akkor lehet rá finoman utalni.
Presbiter
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on May 21, 2006 22:36:28 GMT 2
Sajnos nálam, 404-es hibát irki ha meg szeretném nézni a bajnokság állását.
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on May 22, 2006 0:12:11 GMT 2
Lehet, hogy a nagybetûs/ékezetes filenév volt a hiba, ezt most lecseréletm, remélem így mûködik.
Presbiter
|
|
|
Post by fenyx on May 22, 2006 10:00:13 GMT 2
Még mindíg nem hajlandó megmutatkozni.
|
|
|
Post by Eassk Astos on May 22, 2006 22:40:52 GMT 2
Még mindíg nem hajlandó megmutatkozni. amint presbi írta, nagybetû és ékezet át lett alakítva. ezért a linkre jobb klikk, tulajdonságok, cím: blablabla/Bajnokság.pdf van ott. CTRL+C. majd az urlhez CTRL+V B->b, á->a . Enter és már megy is Ami nem megy egyenesen azt kerüld meg...
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on May 23, 2006 14:46:10 GMT 2
hm lehet ohgy nálam van hiba de me gporbáltam.: jobb gomb a gombra ott tulajdonságok cymet ki másolom azt löktem 404hiba. akkor utána csak simán a lovagrend.uw.hu/bajnokság.pdf ugy se
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on May 23, 2006 14:52:28 GMT 2
ohh... ennyi embert egyhelyen... itt a link: cska az egyszerûség kedvéért... a belsõ weboldalakon mostantól elérhetõ a bajnokság állása! - Presbitersok sikert... ha má' panaszláda: kár hogy nem mûködnek a html trükkõk... pl. <a href>
|
|
|
Post by Eassk Astos on May 23, 2006 14:56:41 GMT 2
a teljes címet csak azért nem akartam kirakni ,mert gondoltam azért van a tagok részlegben, hogy ne láthassa minden erre járó egyén, ez a személyiségi és adatvédelmi jogainkat sértené.
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on May 24, 2006 21:35:17 GMT 2
Üdv!
Sajnos mostanában többször volt átviteli hiba a weboldal elérésekor, ezért nem javítódott le a link. Ma ugyanúgy nem tudom rendesen elérni az ftp szervert, úgyhogy marad a javítás a hétvégére...
Ez van.
Presbiter
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on May 25, 2006 12:42:53 GMT 2
Nos, bár a többi rész frissítése még nem történt meg, a bajnoksag linkjet kijavítottam. Jó hír, hogy ismét van itthon netem, tehát többet tudok majd hozzászólni, a weboldal frissítése is gyakoribb lesz.
ui: a feljebb kitett közvetlen linket most kitörlöm, a bajnokság állása a belsõ weboldalakról természetesen továbbra is elérhetõ marad.
Presbiter
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
A bossz? hidegen a legjobb
|
Post by Uwel on Aug 31, 2006 18:58:37 GMT 2
Szeretném jelezni hogy a lapon nincs kint a forum linkje. Sem kint sem a belső oldalon
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Aug 31, 2006 22:45:04 GMT 2
A weboldalunkra gondolsz? És a jobb alsó félen a Fórum felírat az mire szolgál?
Presbiter
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Sept 5, 2006 19:57:11 GMT 2
Nem tudom megoldható lenne e hogy az új pm érkezését valamiféle kis felugró ablak vagy hasonló jelezné!? Mert - legalábbis én- eddig minden üzenetemet -jó esetben- pár nappal később vettem észre...
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Sept 5, 2006 23:11:22 GMT 2
Természetesen van rá mód, hogy felugró ablakot kapj az új személyes üzeneteidrõl, sõt még arra is, hogy e-mail értesítõ érkezzen, ha PM-et kaptál.A szükséges beállítást elvégezheted magad is. Fenn az oldal tetején mindig látszik az aktuális üzenetszámod, pl ilyesmi: Hey, Presbiter, you have 100 messages, 0 are new. Itt az xx messages felíratra kattintva a PM-es Inboxhoz jutsz, de ezt nyilván már kitapasztaltad. Nos itt található egy ikonsor, ami a ponttal kezdõdik. A jobb szélén találod a menüpontot, ahol néhány, a PM-el összefüggõ beállítás tehetõ meg. Minket most a Notification pont alatt lévõ menük érdekelnek. Ha felnyíló figyelmeztetõt szeretnél kapni a frissen érkezett PM-ekrõl, akkor a: "Would you like an alert box to notify you when a new private message has arrived?" kérdésnél kell 'Yes'-re állítani a választómezõt. Természetesen a végén meg kell nyomni a Save Preferences gombot a változtatások érvényesítéséhez. ui: az e-mail értesítést nyilván az eggyel fentebb található pontnál lehet bekapcsolni. Jó fórumozást! Presbiter
|
|